Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
1526-ban még jogásznak készültem, de végül mégis inkább pék lettem. vizimalom is van ám bulgeon!!!

www.battlefield.hu

aPa
ez a tanulás tönkreteszi a karmám 😞 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

erdos
Mi leszünk majd a meglepetés klán..😊

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Bocage-n vagy Bulge-ön?
És különben is, csaknem te lettél a pékek védõangyala???

Pink Tiger
csitt!
ne árulkodj

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

erdos mostmár ésszel osszad a dícsérõ szavakat...mi maradak magunknak??

Strength and Honour!

aPa
ez a jófej-csít 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pink Tiger
ezt is😉

erdos
Viszont nagyon jó fejek!
Hajrá hobbiklán!

Pink Tiger
na végre 😉
ezt bevezetjük a harctéri naplónkba😊)

BBwork
akkorisvan!!!

flame?!

www.battlefield.hu

erdos
Most mé vagytok ilyenek?
Bulge-rõl van szó fõnökasszony...

BBwork
szerintem a hobbiklán csíter!!!

www.battlefield.hu

Pink Tiger
én nem gondolom egy magyar ismert bfesrõl sem hogy csíter
de tegyük fel ha lenne, vagy van egy mégis...
ki tudná megmondani h õ az? szerintem nagyjából senki, még a saját klánja sem...😊))

BBwork
igenis van bocagen malom! szél is, meg fûrész is! csak p4 nincs!!! 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
az télleg😊))

BBwork
hadd mennyen má hát tanul(nia kéne) 😊)))

tuvok - bannold már estig peptit mert meghúzzák... köszi

www.battlefield.hu

Air, Freddy-vel Bulge-ról dumáltunk, nem Bocage-ról, ott nincs sok bázis, mit malom fémjelez...

http://gaborszantai.co.uk/

Ne add fel Peptikusz barátom ! Harcoljunk együtt a mainstream ellen ! Nyissuk fel a szemüket, hogy legyen esélyük kimászni a nagy médiaringispilbõl, hogy a gyász ne azt jelentse nekik, hogy szomorkás üzeneteket post-olnak nem is a témával foglalkozó topicokba !
Ne menj el !

air23
😉

Pepti
ja es meg egy dolog Angelnek.

Angel: most en vagyok az ugyeletes rosszfiu, vagy mi a tokom van? Tegnap is egesz nap en voltam a fikazas celpontja, ma is en leszek? Mert akkor szoljatok pls, nincs nekem ehhez tul sok kedvem, majd szoljatok ha emberi modon is kommunikalni akartok velem, ICQ-n majd elertek meg ircen.

air23
p4 bocage-n? csíter mind.

Reggelt

Strength and Honour!

braincruiser
nem teccik a D2MH szerver??😄DD

darkhorse téma: szerintem akasszuk ki egy köcsögöt neki a csíterfára

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Nahát !
A BF topicban vagyok ? Fritz, nem mész az RTL klubnak könnyezõ riportot adni ?

Fritz Von...
Jóreggelt!

Ugye, hogy mennyivel, de mennyivel érdekesebb téma, hogy Dark csíter-e vagy nem? Mindjárt meg is nyugodhat az, aki sipákolt azért, hogy Fehér Mikit hagyjuk ki a topicból.
Tök jó, hogy ismét a Bfrõl folyik a szó.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Eddig megoldották, de most a tünde-köpeny a szekrényben maradt...😊
Akik oda felmentek, nem gyenge assik, akik várták õket szintén nem azok, így jött ki, legközelebb Pz4-gyel is megyünk...

Aztatat nem egyszerû csak assaultal bevenni, felfelé kell támadni, át kell futkorászni egy óriás sztyeppén minden fedezet nélkül, satöbbi satöbbi. Macerás ügy.

BBwork
úgy tünik ,))

www.battlefield.hu

0Fritz0
Vagy lehet, hogy ez a két név már összefonódott? 😊)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BBwork
freddy te se vagy jobb mint én
attól, hogy Wall-al kezdõdik nem Wallen, hanem Wallhack 😊))))))))))

www.battlefield.hu

Assultjaink, kik a malom bevételére voltak beosztva (s igen nagy mellénnyel indultak neki) megkapták a fejmosásukat ezért, sajnos legközelebb kénytelenek leszünk páncélos díszkiséretet adni nekik...
A nagyobb gond az volt, hogy néha olyan könnyen ment minden, hogy az zavart össze bennünket és tanácstalanságunk miatt sok idõt vesztettünk el...
Nem gond, ebbõl is tanultunk...

BBwork
láccik h reggel is van, beteg is vagyok... 😊 hiába

www.battlefield.hu

Ismerem Wallent. Szerintem lusta csítet keresni. 😄

0Fritz0
Õõõõ Seat jómunkásember! ÕT alázták így! 😊)
Teccikérteni? 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egyébként csalódás volt számunkra a tegnapi meccs. Ne haragudjatok meg, de sima lepörgetést vártunk magunktól alapban. Ehhez képest nem mentek simán a dolgok amikor allied-ok voltunk. A másik meg hogy a kör elején Bulge-on német oldalról MUSZÁJ egy zászlót valahol biztosítani, mert Frenkivel figyeltük, hogy csak azon, hogy nem fogtatok zászlót, és mindent egy lapra rohamoztatok mindenkivel, pörögtetek 40 pontot.

BBwork
lol
seat meg a csít az má télleg mókás 😊))

www.battlefield.hu

0Fritz0
Mondjuk tegnap Seatnak is volt egy Wallhack- közeli élménye. 😊 Az gyanús, hogy ha valaki már egy perce fekszik egy házban, erre odajön egy tank és folyamatosan lövi a nagy semmit? Miközben persze sérûl a gémer is, csak mivel medic volt piciny hõsünk, el is eltartot vagy fél percig mire kifeküdt. De ezt sem lehetne bebizonyítani, mert "lehet hogy szólt neki valaki" stb. Bár miután rákérdeztünk a dologra az illetékes elvtárs exitált...

GiantSperm !

Nem szimplán a saját kutyámat ültettem a gép elé, a szomszédé akkor jön, mikor repülõre vagyok beosztva...
Ja, és én miért kellek? Néha lemerül az elem az input eszközökben, vagy TS-nél az akzívizáló gombot is én nyomom...
...
De lehet, hogy szimplán elkezdtem tanulni játszani😊

Ehhh...no flém:-(
Meló Suxx,majd re...
Addig döntsétek már el,hogy csíter vagy sem mert kurvára érdekel:-)
Sztem még mindig nem:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

erdos
Csak nem tud a nõkkel bánni...

Sickboy
És a nem alaptalanul vádolt is 😊))

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Vote nocheater +1

Angyal : tegnap elég jól Sörmanoztál gyakmeccsen. Mi a fene történt veled ? Áthívtad a szomszéd kutyáját játszani ?

Pepti
Angel: TV-t soha nem nezek, jatekmegjelenesek sem igazan erdekelnek, ugyhogy no comment. JA es javaslom Daniel Quinn: Ismael cimu konyvenek elolvassasat, es akkor rajossz, mirol beszelek... (nem, nem zsidokrol szol, egy orangutanrol)

Vote nocheater +1

Angyal : tegnap elég jól Sörmanoztál gyakmeccsen. Mi a fene történt veled ? Áthívtad a szomszéd kutyáját játszani ?

BBwork
nem teljesen értem miért harcoltok itt darkért, ha õ magáért nem 😊 eddig én mindössze egyetlen olyan kommentet láttam, ahol vez valamit párhuzamot von a tehetség és a csít között macano kapcsán, a többiek max poénkodtak. szal asszem kicsit túlpörgitek a dolgot?

azt meg simán el tudom képzelni h dark banolva van több helyen - bár ezek szerint pl a d2mh szerveren nincs 😊 az utolsó emlékeim szerint - tény h nem maiak - antiszociális és bézrépelõs 😊

nah flém?

www.battlefield.hu

Freddyt viszont soha nem kellett meggyanúsítani, mert ratyi és fõleg õgy!😊))

DarkHorSe ellen és mellette:

1., Játszottam vele és ellene néha napközben, mikor mások dolgoznak, gyalogosként kétszer többször szedett le, de én is lelõttem, tankban kiegyenlítettek voltunk, persze az okosok erre azt mondják, hogy nem aktíválra csítet...
De akkor más játékosnak is a körmére lehetne nézni...
2., Ezt csak hallottam:
Az ACC klán tagjai vmelyik mapon elbújtak egy nem használt épületbe és figyelték mi történik: DarkHorSe kolléga egyenesen megtalálta õket olyan helyen, ahol senki nem járna játék közben - talán megérzés vezette oda...

Comment:
Ügyes játékos, lelehet lõni, de vannak furcsa megmozdulásai...

66,6%, hogy tiszta, 33,3 hogy használ csítet...
Mivel a másodikat csak hallottam, de az elsõpont az én élményem volt:
No cheater! vote 1 😊

respect!

FoP!-60k-69k + 70k! :)