Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoFB vs. DerQ utolsó kör, egymilliomodik depo foglalási kísérletünk. Egy szép téli nap a bulge pályán, tiszta idõ, friss levegõ, záporoznak a lövedékek 😊 Nah egy a lényeg a bátor borg lovag halált megvetõ bátorsággal miután a p4-ébõl kiszedték valahogy bekeveredik a temetõbe, kirakok egy expackot a temetõ depo oldali bejáratához és a kis szerszámkamra mellé elbújok fehéríteni, de még pont látom a bejártot. Mit tesz isten DerQ-s assault barátunk épp berohan a temetõbe, expackot iziben fel is robbantom, ámde a kaján vigyor rá is rohad az arcomra, mert assi barátunk vígan rohant tovább felém, és le is szedett ügyesen..... na itt egy picit elgondolkodtam az élet értelmén, mert gránátot már én is éltem túl viszonylag kevéssé csítelve de az expack azért mégis illenék hogy megfektesse az ellen gyomrát....
Vélemény?
Viszont abban igaza van Peptinek, hogy talán ha már egyes "nagyhatalmak" olyan faszán segítenek mindenkit, küldik a kaját, miegymás, akkor talán inkább a születésszabályozásra fordítanának ennyit. Nem azt mondom, hogy dögöljön meg mindenki, de ha egy adott országban éhezés van, akkor talán nem a 10-15 gyerekes családmodellt kellene továbbvinni.
És érdekes módon a lehetõ legtöbb gyerek mindig az ilyen helyeken van. Ezt kellene rendbetenni és akkor a túlnépesedés sem lenne akkora gond.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Tudod, en az afrikai ehinsegen elgondolkodtam. Sokat. Szvsz az a gond, hogy nem a problemat kezeli a "fejlett" vilag, hanem a tuneteket probalja meg. Azzal meg kb ad a szarnak egy pofont, de ugyanaz a szar marad. Lehet, hogy erosen fogalmaztam, vilegeletemben szokasom volt, de a lenyeg ugyanaz marad: nem a tuneteket kene orvosolni (ergo kajat adni nekik ezerrel), hanem megprobalni a problemat megoldani. Marmost a problema az, hogy nincs eleg kaja, de nagy a nepesseg. Ha kajat adsz nekik, akkor ezzel nincs megoldva a nepesseg kerdese. Az a fold kepes ellatni kb ezred annyi embert, mint ahanyan ott laknak. Termeszetesen nem ehenhalni kell oket veszni, hanem a szaporulatot megallitani (vedekezes) es csokkenteni, hogy a termeszet visszaalljon a megfelelo mertekure, amit az a fold el tud latni. Ennyi a megoldas, de mennyivel jobban hangzik az, hogy "szegenyek nem tudnak enni, adjunk nekik enni", minthogy magat a problemat probalnank meg feltarni es megoldani.
Ebbol hogy jott le neked a rasszizmus? MEg ha jol tudom sehol sem mondtam senkire, hogy pfuj ez fekete. csak a nigger szot hasznaltam, ami az en szememben nem rautalo magatartas, fonokomet is leniggereztem mar parszor, pedig o aztan echte skandinav. O meg le "feherciganyozott" Most akkor midn a ketten rasszistak vagyunk?
Ja, es soha nem tartottam magam ertelmiseginek, nem is fogom. Sajnos ez a szo az en szememben pont a fent emlegetett szuklatokoruseggel parosul, es valahogy olyan sznob erzetem van tole. Ugyhogy nem is akarok ertelmisegi lenni :-) A vilag dolgait eloitelet nelkul lekezelni meg nem "ertelmisegi let" kerdese, hanem jozan paraszti esz kerdese szvsz ;-) A masik, hogy ezt az egesz "ertelmisegi" fogalmat szvsz pont azok a sznob, magukat felsobbrendunek tartott emberek talaltak ki, akik el akartak kuloniteni magukat a fizikai dolgozoktol. En pedig nem tartom kulonbnek magam naluk, sot mi tobb, ha ok nem lennenek, nem lenne szukseg az e nmunkamra sem, mivel en eleg erosen csak es kizarolag szolgaltatast vegzek. Raadasul pont az o munkajukat segitem. Tehat ha a fizikai dolgozok (vagy nem ertelmisegiek, vagy hivd ahogy akarod, nekem tokmindegy) felett allnak az ertelmisegiek, en meg magamat alajuk rendelem, akkor igenis sosem lesz belolem ertelmisegi.
Aláiirás
meg még folytathatnám a sort...
FoP!-60k-69k + 70k! :)
FoP!-60k-69k + 70k! :)
http://gaborszantai.co.uk/
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
A segítség egy újabb idézet :
"Egyszer volt, holnem volt, szép karácsony este volt ... "
Nade
Azt hogy errõl az esetrõl mi a véleményem, azt gondolom az eddigi megnyilvánulásaimból leszûrehetted.
Végezetül egy idevágó filmidézet ( az elsõ helyes megfejtõnek egy kori sör péntek este : )
"- Ha az vagy, akinek gondollak, tudod mikor kell beszélni, mikor kell halgatni, és mikor imádkozni."
még én hiszem, hogy alig van mit csinálom...LoL !
Ez a csíter/nem csíter dolog szvsz halott ügy. Mindenki csíter és kész. Aki képes annyit ülni a gép elõtt, meg annyira ráér, hogy tudjon annyit gyakorolni, hogy a csítert lássák benne, annak egészségére. Én nem tudtam annyira gizda lenni, hogy elérjem ezt a szintet, aki igen, az viselje a következményeit, ha csíter, ha nem.
rokkercsecsemõ rulez
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

deeeeeee bf forever!!!! jejejeje

Morbidhoz kapcsolodo regi szep emlek, hogy a DILI (egyhetes reszegseg onkoltsegen meg meg vetelkedo is egyben) poloinkat mindig valamilyen, a morbidban szereplo keprol mintaztuk. A +RAKLAP nevu csapatunknak pont Kisgest volt az emblema, az elso +SZIF/6-od csapatunknak meg egy pipazo indian, a masodiknak meg a rokkercsecsemo.
De a lenyeg, hogy latom nem csak en muvelodtem ilyen hasznos es ertekes olvasmanyokon, mint a Morbid es a Kreten ;-)
www.battlefield.hu
Lehet e szó arról, hogy néha egy egy gyakwart megeresszünk a két klán között ? Szerintem jópofa lenne.
Vélemény ? ( nyilván indokkal, butaságmentesen ha kérhetem )
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Hanem az a bajom, hogy xy miért hánytorgatja fel azt, ha értelmes (esetleg sajnálatos, vagy örömteli) hírt, vagy eseményt itt beszélünk meg. Merthogy ugye ez BF topic. És tudod, ha ez a topic csak errõl szól, hogy ki csíter, vagy ki nem, akkor részemrõl le is lehet húzni...ott...
Engem igenis érdekel, hogy például neked (vagy másnak) mi a véleményed egy dologról, legyen az akármennyire is nem BF-be ütközõ. És mivel titeket ismerlek a játék folytán, ezért nem fogok elmenni egy vadidegen topicba, mégha az az adott témáról is szól.
Szal ez van. Remélem, értesz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
ej, õsszemosódnak a régi szép emlékek
fedezhetnélek...

Ja, es megirtam 8 oldalnyi elore berantado tetelt mara, ugyhogy ha ma kivagnak vizsgarol, akkor valaki adjon nekem kolcson egy STG-t, mert tuti lelovom a tanart. Ja, MP40 is jo lesz! A kiscsakanyomat elhagytam valahol :-(
Ki találja ki ezt a sok baromságot....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Aláiirás
Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
én errõl beszélek, mint képzett malomipari jogász 😊)
www.battlefield.hu
Szégyeld magad!

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(