Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írja le tényleg, és én el is fogom fogadni amit mond.
Azért tényleg röhej hogy csak nála borul ki a bili.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
/elég volt amikor macano gyanúsítgatott 😊/
szóval a gyanúsítgatást elháritani lehet "felháborodva"(mint én) és lehet szánalomból beletörödöm módom(mondj amit akarsz,igen csítelek te szerencsétlen),szerintem Dark utobbit használta.
Tisztán kivehetõ melyik a célravezetõbb megoldás 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Addig senki vagy, amíg meg nem gyanusítanak ezzel 😄
Azt senki nem vette észre, hogy Dark mennyit játszik, hogy idáig fejlõdjön ? Sokat játszik, okosan csinálja, ügyes lesz. Ha a saját tehetetlenségeteket nem tudjátok lenyelni, legjobb, ha vádaskodtok ... Jajj, de hányszor végigcsináltuk már ezt ... Arra vagyok a legbüszkébb, hogy a legtöbb alaptalanul vádolt "csiter" a mi sorainkat erõsíti !
Néha piszkosul érzem a pályát és "aratok" néha meg még "NeLõjjLeLégyszi!!!" is kiszed:-)
Akkor én most csítelek?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
egyeseknek a napi hírek a világból kimerülnek a vivaTV és a miniMAX, esteleg a játékmegjelenések figyelemmel követésével...
ez a kis eszmefuttatás után neked is inkább óvszert ajánlok, mint kaját...
http://gaborszantai.co.uk/

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
/én meg majd átolvasom send elött 😊/
szerintem itt az idõ Dark,hogy tisztázd magad,csítelsz vs. nem?
Egyébként aki eddig megbukott csíttel az épp azon bukott meg,hogy "kiemelkedõ" volt bizonyos esetekben/poszton egyébként meg nem.
Nos Dark szerintem - de javítsatok ki,ha nem - eléggé sikeres allrounder ahhoz,hogy csít keljen neki ehhez.
Arról nem is beszélve,hogy mindig másik csít?
1* a repülõs,másszor a tankos és akkor ne is beszéljünk az assiról? 😊
Röhejes! és a lényeg,hogy letudtam már lõni párszor(!) és nem olyan F2F-ben amikor ki lehetett volna kapcsolva neki,hanem igazi "táncolgatos" 😊 közben.
No cheater! vote 1 😊
admin.banplayer
admin.kickplayer
ha jóltudom. az elsõ a valós életben is megöli a gép elött ülõt szóval azt csak kivételes alkalmakkor.
Na szoval, ez tok jo, akkor megis marad egy kis flame :-)
En 9 evig sportoltam versenyszeruen, tudom, hogy mit kell gorcsolni akar csak egyetlen egy gyoztes meccsert is. Nem irigykedem a focistakra, entolem keressen mindenki annyit, amennyit megerdemel. En azt fejeztem ki, hogy nekem nagyon nem tetszik, hogy a mi "focistaink" (azert idezojel, mert sajnos ezek nem focistak, ezek csak fociznak, mert megfizetik oket) irrealisan tobbet keresnek annal, mint amennyit megerdemelnek. En ugy lennek vele, hogy a sportolokat abszolut teljesitmeny berben fizetnem. Mondjuk nemzetkozi eredmenyekert. MErt hogy ugye ha itthon szar valami, sok szar kozul nem olyan tul jo elso szarnak lenni, de mondjuk ha megnezed a kajakosainkat, kezilabdasainkat, sportlovoinket, akkor sorra nyerik a kulfoldi meccseket. Es pl a kajakosaink nem jutnak el mindenhova, mert egyszeruen nincs aki fizesse nekik a versenyeket. Es sajnos ez a hulye media es a hulye kormany befolyasanak koszonheto. Megmondom oszinten en a focival azt csinalnam, hogy halalbuntetes terhe mellett betiltanam, es aki meg akkor is focizik, azt betennem a valogatottba. Aki akkor is kepes focizni, amikor az eletevel jatszik, az szereti a focit, az fanatikus. A tobbi az csak penzhajhasz.
Feketek dogoljenek meg: mai rohano, agyonmekizett, agyonglobalizalt vilagaban a termeszetes egyensulyrol meg csak nem is hallottak az emberek,. Semmi bajom a niggerekkel, csupan nem etetni kell oket, hogy szaporodjanak, hanem hagyni hogy a termeszetben helyrealljon az egyensuly. Es akkor lehet, hogy nem lennenek ehezesek es hasonlok. Szbsz nem kajat, hanem kotont kene kuldeni nekik.
Ja es sajnalni ezert nem kell :-) En igy gondolom a dolgokat, lehet hogy furak, de en igaznak erzem :-) En mar csak ilyen furcsa allat vagyok. Meg a munkamban is :-) Mondtak is mar, hogy velem valami gond van, mert en tisztelem a juzert, es a legaprobb hulyeseget is mosolyogva intezem el.
Úgyhogy ezen szerintem ugorhatunk is.
Mellesleg attól függetlenül, hogy valaki klános vagy nem, skilles vagy nem vannak dolgok, amit illene megtanulnia. Tegnap 2x is voltam Omahan ( a 3. CBs Omaha elõtt ) és vicces volt, ahogy telefloodoltam a képernyõt, hogy valaki hozza már le azt a qrva APCt mert fogy az ammo , meg amúgy is kellene akna etc. Nomost ezt olyan szinten szarták le, hogy röhögnöm kellett. Szvsz amig valaki nem tudja legalább " bizonyos szinten " elsajátítani a csapatjátékot, addig nem igazán van értelme az egésznek. Mert ugye a pályák arról szólnak / szóénának hogy KÖZÖSEN melózunk annak érdekében, hogy pl a majom amcsi ne jöhessen fel két oldalt. Ehhez képest fél órát kell vinnyogni egy tetves célért a defgunnak vagy APCért vagy azért hogy mindkét oldalon egyenletesen legyen a védelem elosztva.
Ejnye - bejnye
Nem mintha bármilyen szinten is olyan skilles lennék, de ezekkel azt hiszem legalább tisztában vagyok és az is valami. Sokan ezt nem mondhatják el magukról.
Azért lehúzó, mert az ember csapatjátszani menne és pont az az, ami hiányzik.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
ott találkozunk.. én félhétre ottvagyok.
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
tegnap.. este... vmi némethoni szerver.. Berlin.. 3 körös.
arany, bronz, ezüst.. nem ebben a sorrendben. 40 feletti kill. idõ nélküli 400-as körök. csak az utsó körben nullázás.
szóval... mondja német kölök.. NO BASECAMP..or BANN. (a srác axis.. van 24 killje meg egy halálja és mondja ezt a PANZERIV-bõl ami áll a startunk elõtt és lövi a bázisunkat).. LOL
erre mit csinál a sok barom allied?? bírja kb. 10 percig idegekkel majd azt veszem észre, hogy 5-öd magammal rohangálok értelmetlenül alliedként a fõbáziskörül, mert a többi csapattagom átállt axisba.. (5 vs 24!!!)
most ilyenkor mit lehet tenni?? és még így is hoztam a bronzérmet alliedként 😄D LOL.
aztán átmentem axisba és úgylerépáztam õket, hogy hármasával ugráltak a gránátjaimtól😄DD
Lassan egyeztetni kéne a talis dolgokat:-)
Emberi irigységünk példája ez, hogy sajnáljuk a másiktól a jót. Megdolgozott érte.. mint ahogy megdolgozott a Six meg a PT is az egyesülésért, meg a sikereiért. Reggel a sportjával kel és azzal fekszik. Felõlem akár a teljes magyar költségvetést is megkeresheti nem fogok rá irigykedni, mert aki sportolt valamilyen szinten tudja, hogy hányszor kell rosszul lennie és hullafáradtan összeesni azért, hogy egy bajnokin, vagy egy nemzetközi porondon hozza a saját statisztikáját, ami jelzõszáma annak, hogy miképpen érdeklõdnek felõle.
Sehol egy PanzerIV, biztos berezeltek....továbbgondolkodom.
mi van ha eljut odáig a BF, hogy komoly pénzdíjas versenyek lesznek belõle ??... mondjuk beszáll az RTL meg a TV2 a szponzorációba?? akkor majd egymásra fogunk újjal mutogatni, hogy te szarrá keresed magad és ez így nem igazságos??? vagypl.. keresel 30.000 dollárt a csapatoddal egy nemzetközi mérközésen.. valójában eszedbefogjutni az éhezõ afrikai nép???
mindenki törõdik a saját dolgával.. szídja a másikat, irigykedik a másikra, mert neki jobb, mert neki könnyebb mert neki jobban megy a sora.
én is irigykedem. ez alaptermészetünk.
tudjátok én csak arra az emberre orrolok aki beleszületik a jóba és csak élbele a világba.. aki a két keze munkája által jut ahhoz a "kedvezményhez" ami járt neki azért.. az felõlem meg is fulladhat benne... JAJJ ! mögöttem egy PanzerIV ... ÁÁÁÁÁ.... ENDDDDEKÓÓÓÓÓÓ!!!

Tévedés ne essék nincs "küldetéstudatom" és szent sem vagyok mert én ugyanúgy anyázok ha épp ötödszörre sem tudom kiszedni az embert de azt csak magamban teszem...és érdekes egy másik napon simán szitává lövöm...
De jó nem?
Mert akkor te vered el...

De komolyan ezzel az erõvel a fél bandát ki lehetne bannolni...
Remélem hogy a mi szerverünkön nem lesz ilyen.
a BAN az túl eccerû, majd a talin kell õket jól elgyepálni aztán megihatjuk a pertut velük, az elsõ találkozásunk alkalmából 😊))
de majd szólok az érdekedben😄
..és hogy ne érezd ennek az OFFtopicszagát... bármelyik BF pályán mélyen sajnállak..
Varjatok adok meg egy listat, kit kene banolni, jo?
Misat, mert sose tudom kiszedni a tankjabol, biztos csitel.
Iceman is tuti valami repulos csitet hasznal Csabikaval egyutt. Zajcirol nem is beszelek, o valami allrounder csitet nyom. Sot Ahhojnak is jar a ban, mert o is mindig lelo. Airrol meg Lyonrol mar nem is beszelek, ok a mumusaim, evente egyszer ha le tudom loni oket. Persze a teljes lista nem ilyen rovid, csak meg reggel van, amint felebredek benyujtom a teljeset, csak nem akarok senkit kihagyni belole aki jobb mint en. Es akkor legyszives banoljatok oket az osszes szerverrol, jo? Mert tuti, hogy mind csiter!
mivel közeledik a tali ezért ugy gondoltam hogy mindenkitõl kérek egy képet magáról, hogy megismerjem a talin és tudjam hogy kit kell majd felpofoznom amiért megölt valamelyik pályán

vagy kibombázott (repcsisek most rettegjetek)
elõre is köszönöm a képeket

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Dark-nak se lesz soha (most már akkor sem ha nem csíter), szerintem jobb ha nevet változtat. Múltkor feljött valahova és vagy hárman köszöntek vissza neki "hi csíter"
Szerintem nagyon jó:
A világ legrövidebb könyvei:
- Staller Ilona: Szolid smink
- Pataki Attila: Természetes hajápolás
- Balázs Fecó: Elég egy mosoly - Fogtechnika haladóknak
- Steve Wonder: Filmesztétika
- A mongol-argentin határvillongások krónikája
- A Zámbó család és a szépségipar
- Aigner Szilárd: Helyes prognózisaim
- Belügyi Közlöny: Felderített maffiagyilkosságok
- Pap Rita & Bodnár Attila: Showbusiness A-tól Z-ig
- A francia válogatott 2002-es VB szereplése és góljai
- Ákos: A szerénységrõl
- Cher: Természetes testrészeim
- A Vatikán nagy tavai
- Wang Xiao Hu: Egy kínai zokniárus visszaemlékezései
felejthetetlen számlaadásaira
- A kabuli internet cafék névsora
- Az ír antialkoholisták névjegyzéke
- Stohl András: Lassan, de biztosan
- Anettka: Beszéd- és értelemgyakorlatok
- Tárgyilagos bulvárlapok
- Sas József: Hogyan okozzunk fájdalmat a rekeszizmoknak, avagy
mindent a jó humorról
- Csernobili telefonkönyv
- Higiénia Romániában
- 101 indiai specialitás marhahúsból
- Bill Gates: Hibátlan és gyors MS operációs rendszerek
- Borisz Jelcin: Harc az alkoholizmus ellen
- Szaddam Husszein: Béke
- Torgyán József: A tömörség kifejezõereje parlamenti
hozzászólásaim tükrében
- Regi amerikai népszokások
- A sertésvér felhasználásának módozatai különféle zsidó
ételekben
- Giordano Bruno : A katolikus egyház által jóváhagyott
kutatásaim eredménye
- Néró császár: Rekonstrukció és városfejlesztés
- Verebes István: Egészséges lélegzés
- Sikertelen ejtõernyõs ugrásaim
- Eszkimó fürdõruha-modellek
- Arnold Schwarzenegger szinonima szótara
- Császár Elõd: Én és a KRESZ
- Charlie & Demjén Rózsi: Szárazon
- A rendszergazdák humora
- A kuvaiti emír munkakönyve
- A nagy antarktiszi homokvihar
- A legnagyobb jégverések a Szahara területén
- Michael Jackson: A férfias megjelenés titkai
- Calcuttai Teréz anya: Ne féljünk az anális szextõl!
- Danny de Vito: Élet 180 cm felett
- Gheorghe Funar - Beszéljünk magyarul!
- Jasszer Arafat: Kendõzetlenül
- A ghánai szoláriumszerelõk jegyzéke
- Paudits Béla: A konditermek világa
- David Seaman: Emlékezetes nagy védéseim
- Mohammed Atta: Landolás utasszállító géppel
- Dr.Isak Grünbauer: A fityma szerepe a szexuális örömszerzésben
- Zoltán Erika: Képeskönyv retusálatlan Playboy fotóimból
- Pintér Sándor: Hogyan számoltam le a magyar maffiával
- Fekete Laszló: Összegyûjtött írások, 1958-2002.
- József Attila: Kiegyensúlyozott, gondtalan gyermekkorom
- Müller Péter Sziámi: Értelmes fejformáim
- A Trabant istálló Forma 1-es sikerei
- Esmeralda: Az öt Oscar-díj titka
- Dobó Kata: Önzetlen, õszinte szerelem
- Osama Bin Laden: Philips szakállnyíró modellek összehasonlító
táblázata
- Habsburg György: Répa, retek, mogyoró
- George Bush: országok, amiket felismerek a térképen
- II. János Pál: Egyéjszakás kalandjaim
- Híres busmanok az IT-businessben
- Ábel Anita: Az Értelem
- Zalatnay Cini: Látom a köldököm
- Lagzi Lajcsi: Hogyan lettem anorexiás
- Woody Allen: Trend a szemüvegiparban
- "Amire még a hírnév kedvéért sem volnék hajlandó" sorozat
eddig megjelent kötetei:
1.) Torgyán József
2.) Fábry Sándor
3.) Anettka
4.) Pataki Attila
5.) Boros-Bochkor
6.) Liptay Claudia
7.) Tornyi Barnabás
- Uhrin Benedek: Grammyközelben
- Ganxta Zoli: Szerelmes versek
- Rómeó és Júlia: A sikeres párkapcsolat titkai
- Mádl Ferenc: A fogorvos jó barát
- József Attila: Öregkori bölcseletek
- Csurka István: Kedvenc zsinagógáim
- Kolombusz Kristóf: Indiai élményeim
- Jumurdzsák: A térlátás örömei
- Koós János-Bajor Imre: Józan gondolatok
- Bill Gates: Szegényen, de büszkén
- Richard Claydermann: Hardcore és lázadás
- Sindbad: Miért jó otthon ülni
- Deák Bill Gyula: A pogó
- Gheorghe Funar: Igazságot Magyarországnak!
- Robinson Crusoe: A gruppenszexrõl
- Uhrin Benedek: Eminem remix
- Király Linda: Sikersztori a Körcsarnokban
- Columbo: Nincs több kérdésem
- Stevie Wonder: Némafilm-gyujteményem
- Ferenc Ferdinánd: Szarajevói barangolásaim
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Sokan fogták rá hogy csítel, és Õ ezt poénosan mindig el is ismerte. (Amikor én fennvoltam) Ebbõl nekem kétféle tanulság is van:
- Ha csítel, akkor azé emelem meg a kalapom mert bevallja, (szemben a sok sunnyogó lelõhetetlen csodaharcossal, akit 2m-rõl hátulról oszt az ember DP-vel, komótosan megfordul, lelõ, és "tanujjá meg célozni" dumával lezártnak tekinti az ügyet...
)
- Ha meg nem akkor meg azé mert kiváló allrounder...

Szal azt hiszem sokkal többen elõbb megérdemelnék a ban-t mint Õ...
Végre kezd valami téma alakulni, ami BF közeli!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Azért mert sokan bénák vagytok nem kéne mindenkit csíternek nézni ha netán ez lenne a fájó pont. Õ kiemelkedõen skilles játékos és már röhögök rajta, hogy ACC,D2MH ban van rajta.
Szánalmasak vagytok! ! ! Ezt hívják kicsinyes bosszúnak... A gyengék fegyvere. Úgyhogy ha nem akarjátok, hogy szétlõjem a qrva adminok seggét a tankommal, legyetek már oly szívesek levenni szerencsétlenrõl a bant, mert így nem tud velünk együtt nyomulni ha publicon vagyunk. Bár örülnék annak is ha megmagyarázná valaki a ban okait eme szervereken.

az ünnepi kaki...
Pacific Blue, azaz a bringás zsaruk legvonzóbb tagja...
http://gaborszantai.co.uk/
-ciganygyulolo
-csapoltsör
-Én is ott leszek
-macano
-Mánámáná|Ebedli
-unikum
😊))
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu