Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

is-is 😄DD

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Pepti
Na, moderaljatok ki, ha akartok, de ha engem sertegetnek, arra valaszolok.

Meggymag: hol mondtam en olyat, hogy en csak magammal foglalkozok, meg hogy a feherekkel nincs bajom????? Tudtommal a feherek alkotjak a "fejlett" vilag szine-javat, es ha jol emlekszem pont azt mondtam, hogy szerintem ok csinaljak rosszul, egyebkent nem szidtam senkit. Az az igazsag, hogy olyan dolgokat magyarazol bele a hozzaszolasomba, amit en nem mondtam, es nem is akartam mondani. Borszinekrol egy rohadt emlitest nem tettem (az ominozus niggeren kivul, aminek mindenhez volt koze, de a rasszizmushoz nem), de hanytorgatod fel ezeket itt folyton. Ebredj mar fel! Ja es olvass - ertelmezz - gondolkodj - irj. Ez a helyes sorrend. A kozepso kettot ne hagyd ki legyszives.

Ja es nem tudom mi a fene baja van mindenkinek, ugy latom az utobbi idoben en vagyok a rossz mindenki szemeben: Frankie, Angel, Fritz most Meggymag. Valahogy mindenki mast magyaraz bele a mondataimba, mint amit mondok. Tenyleg ennyire szarul fogalmazom meg, amit mondani akarok, vagy ennyire hulye vagyok?

Admiralis
Jézus ez ma van, na felveszem azt majd vmikor megnézem. :-)

Dell power

Kispósi

Every passing minute is another chance to turn it all around.

aPa
kircsi sg 😄
ha több azonos sorszámú hozzászólás van, akkor a késõn érkezõknek nem lehet válaszolni 😄
kezdõdik a férfi kézi meccs, MINDENKI TV ELÉ! 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
ne hülyéskedj... 😄
"...szar..."

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BBwork
aPa és aPa közös múltja? 😊
te meg pink láccik h haverok - sose tudja az ember mikor mire válaszoltok, mert mindig a saját üzenetetekre nyomtok replyt 😊)))

www.battlefield.hu

Kispósi
oda is egy

😊

aPa
nemhiába, a közös múlt... 😄

Kispósi

És mi volt erre a válasz?

aPa
ez egy álomszép vasúti híd, ami biztosan ott lesz 😄

Pink Tiger
csodabogár😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

aPa
kelly hõsei, csodabogár a tankszerelõjének

Kispósi
"Állítsd már le a negatív kisugárzásodat! Inkább nézz körül és gyönyörködj a tájban, vagy mondj valami felemõt, bíztatót. Egyszer a változatosság kedvéért."

na mi a válasz erre? (Fejböl!!!)

aPa
hogy a fenébe ne :d
ha nem alakulsz át színesbõrû (nem nigger), dúskeblû bombázóvá, akkor tuti 😄

- Hé Peg ! Tudtad, hogy ha a ceruza végérõl letöröd a radírt, sokkal jobban lehet vele fület pucolni ?
- De Al, azon a ceruzán még rajta van a radír !
- AZ már nem a radír Peg ....

Hoze - home
Al Jazira
Al Kaida
Al Bundy

Fenébe... Tiéd a sör, kérd majd számon, addig kitalálok valami fondorlatos kifogást, vagy Oszamának öltözve jövök,hogy ne ismerj fel .. Télleg felismernél ? 😄

aPa
die hard 1, powell vagy milyen rendõrtizedes
(taps-taps)
a fini italt toljuk át a IV. BF talira 😞

Rambo [OBI]
Köszike!!!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

BBwork
külön játék, saját motor, megjelenés márc vége

www.battlefield.hu

Rambo [OBI]
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a BF-Vietnam az egy új motorra épülõ játék lesz (azaz önállóan is képes lesz futni), vagy meg kell hozzá vennem az eredeti BF42-t (esetleg a Road to Rome-t)?
Nagyon fontos lenne, mert hétvégén beruháznék (ha már itt a szép új dzsojszikom).

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

BBwork
legyetek szívesek Al BFundynak hívni, nehogy itt offojjon a forum... 😊

www.battlefield.hu

Meggymag
AZAZ BAZZE!! ALAP!! AL BUNDY RULZ!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Hoze - home
Jó !

"Akkor licitáljunk a Nagy Dudák legelsõ számára. Akkoriban még negyven oldal volt, az pont 80 duda !! "

Pink Tiger
ej ej, ennek semmi köze a rabszolgatartás fogalmához

Pink Tiger
rossz a karmájuk?

Pink Tiger
az elõbb magyarázta meg egyértelmûen hogy nem rasszista, sztem megnyugodhatsz

GanXstaZolee
big LOL uccso kettõnek

Ransom
ember?

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Hamed
Neked is csak ezeken jár az eszed egész nap fiam! Hát mi lesz így belõled, ha nem érdeklnek a zélet fontos dógai?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hehh, bírom ezeket az oldszkúl angol/amcsi háborús filmeket.
Fõleg amikor német jármûvek hiányában kereszteket festenek a Half-track-okra, meg az M10-ekre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Random_
Errõl volt egy mûsor.
Ahol szépen elmondta egy sikeres kissebség, hogy nem kell sírni hanem tanulni kell és dolgozni szorgalmasan akkor viszi az ember valamire.
És ez igaz minden népcsoportra. Szóval nem kell lesajnálni senkit. Én nem vagyok az ellensége, de a támogatója se egyik csoportank. Nekem nem ártottak és nem is tettek jót.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

GanXstaZolee
na jolvan mi lenne ha kellemesebb témáról beszélnénk végre? dugás, punci, csöcsök, sör mittudomen...

BBwork
ezt köszönjük, meg is nézem okosan 😊

más.

pepti hozzászólásától nekem is felállt a szõr a hátamon, mégse feszegettem, mert nem akartam flémet. viszont ha házigizda lettem volna azonnal kimoderálom 😊 ez is egyfajta vélemény remélem.

sickboy: nagyjából errõl

hagirez: ez egy információ, amit a cpl elvileg az ea-tól kapott. az igazságtartalmáról nincs hírem 😊

www.battlefield.hu

Fritz Von...
"A film az 1940-es években játszódik"

NEMMONDOD...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

19:45, Kedd (január 27.), TV2

Angliai csata
(Battle of Britain)

színes angol háborús filmdráma, 133 perc, 1969

rendezõ: Guy Hamilton
forgatókönyvíró: Wilfred Greatorex, James Kennaway
operatõr: Freddie Young
díszlettervezõ: Bert Davey, William Hutchinson, Gil Parrondo, Jack Maxsted
zene: Ron Goodwin, William Walton
producer: Harry Saltzman
vágó: Bert Bates

szereplõ(k):
Curd Jürgens (Richter báró)
Ian McShane (Andy)
Kenneth More (Baker)
Laurence Olivier (Hugh Dowding)
Nigel Patrick (Hope)
Christopher Plummer (Colin Harvey)
Susannah York (Maggie Harvey)
Trevor Howard
Michael Caine
Harry Andrews

A film az 1940-es években játszódik, és a II. világháború egyik legfontosabb eseményét dolgozza fel. Az angliai csata az elsõ olyan küzdelem volt, amelyben egy nemzet sorsát kizárólag a légi harc döntötte el. A hosszú hónapokon keresztül zajló keserves küzdelem, a világ két leghatalmasabb légiereje között zajlott. A csata tetõpontja az volt, amikor az angolok légi csapást mértek Berlinre. Azonban a felbõszült diktátor, Hitler azonnal súlyos megtorlást parancsolt London ellen...

(Forrás: port.hu)

http://gaborszantai.co.uk/

Frankie
pénteken majd megbeszéljük ki útálja a niggereket/zsidókat/cigányokat ill. a csítereket/labancokat/románokat/amcsikat/frankciákat/kínaiakat

és akkor mindenki nyugodtan alszik

szemét csíter innen el 😊)))))

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Bizony ez a nagy terelõ dumák , aztán bejelentik hogy a 1.6 csak február végén, mert van egy pixelhiba a bevezetõ videoban, amit kijavítottak és most tesztelik.

off
uppsz, most látom, hogy megy a cidri a média oltárán, jól csöndbe maradok én is, nehogy itt is keverjék a szabadvélemény nyílvánítást a rasszizmussal

on

inkább csíterezzétek egymást, az már megy gondolkodás nélkül is. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sickboy
" A következõ patchben javítják a netcode-ot és lesz PunkBuster támogatás - amint arról már tudunk - majd ezt a demofelvétel megoldása követi. "

Ez a demofelvétel ez azt jelenti, hogy ha olyanom van, akkor rögzítem az egész meccset ? Bírnám 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Végre egy demokratikus hozzászólás. Szólásszabadság RULZZzz
CINIZMUS ON

jejeje flééééém. :-)

Szvsz Pepti jól beszélt, sok igazság van a monológjában.

Kicsit kiélezve rövid, te tömör válaszod:
"Hat akkor ne hasznald.... " mért ne? az apja vagy? mindegy ezt akkor sem mondhatja neki senki. :-))

Amig Etiópia miliárdokat költ fegyverkezésre, addig ne sírjon senki szegény afrika miatt. Végül is csak a szokásos recept, a kormányon lévõ emberek nagy ívben szarnak a népre.

A kajacsomagokat pedig nem kell túlmiszticizálni, az csak üzlet.

Természetesen az elhangzottak szigorúan szubjektívek, hisz nincs objektív igazság. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Meggymag
Így van!!. Ott a pont!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
Srácok, ezt a rasszizmus témát légyszi ejtsétek már, nem ide való, moderátorok se szeretik, meg épp eleget halljuk ezt a médiából mostanában. Meg nem ezt kéne látnia annak, aki benéz ide.
Kösz.

Fritz Von...
Jójó, én is abbahagyom. Nekem személy szerint semmi bajom pl. a zsidókkal. Engem személyesen egyik sem bántott, vagy károsított meg. Egy tény: a pénzhez nagyon értenek, és ez egy nagy erény, fõleg a mai világban.
De azért történelmileg bizonyított tény, hogy õket érdekes módon valami miatt mindig üldözték. Föníciában, Egyiptomban, a középkorban, a III. birodalom idején...
Vajon ez mitõl lehet?

Fritz Von...
Mé? Végre van egy kis flém.

Egyébként "rasszizmus" terén: nálunk azt hiszitek nem az van, hogy szinte mindenki utálja a cigányokat? És nem kifejezetten a bõrszín miatt. Egy dolog ez, a másik meg az, hogy ennek ellenére ki hogyan tudja felhasználni ezt a kérdést a saját politikai terveiben. Ez a gusztustalan. Mindamellett például a "néger" kérdés pont hasonló ehhez más országokban.

Amúgy meg itt van példának Anglia. Igaz, hogy ott úgymond tényleg mindenki szabad, ám szerintem mégis a legnagyobb rabszolgatartók. Hoyg miért? Azért, mert ott minden alantasabb (amit kint úgy éreznek, hogy az) munkát négerek, indiaiak, kínaiak végeznek. Értem ezalatt a takarítást, gyorséttermekben való felszolgálást, futárkodást, ilyesmit.

magillagorilla
köszi Air, végre megnyugodtam! 😊

Aláiirás

Meggymag
Jó ebben a témában nem vagyok hajlandó még egy kicsit se vitatkozni mert a rasszizmus minden formáját elítélem. Nem érdekel a túlnépesedés és az egyéb problémák mert egyeseknek(PEPTI) ez is csak egy dolog ami miatt szidni lehet mindenkit aki nem õ. A fehér emberrel semmi baja ugye neki csak a rajta kívül állók szúrnak szemet mert valószínû csak õk szaporodnak. Nálam nincs zsidó, fekete és fehér és sárga...nálam egy van: EMBER!! Saját portán kéne elöbb tisztogatni mint egy olyan népcsoportot szidni és ledegradálni amirõl fogalmatok sincs mert nem vagytok benne. Nam tudhatjátok, hogy milyen lehet olyan nyomorban élni ott ahol õk élnek és max álmodni arról, hogy egyszer egy computer elött üldögéljek és leszóljak mindenkit aki nem én vagyok... Többet nem írok e témában mert tom, hogy Peptinek örömet okozna eme flém.(és ezt valljuk be nem akarom) Kérem kapcsolja ki!!