Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Meggymag: hol mondtam en olyat, hogy en csak magammal foglalkozok, meg hogy a feherekkel nincs bajom????? Tudtommal a feherek alkotjak a "fejlett" vilag szine-javat, es ha jol emlekszem pont azt mondtam, hogy szerintem ok csinaljak rosszul, egyebkent nem szidtam senkit. Az az igazsag, hogy olyan dolgokat magyarazol bele a hozzaszolasomba, amit en nem mondtam, es nem is akartam mondani. Borszinekrol egy rohadt emlitest nem tettem (az ominozus niggeren kivul, aminek mindenhez volt koze, de a rasszizmushoz nem), de hanytorgatod fel ezeket itt folyton. Ebredj mar fel! Ja es olvass - ertelmezz - gondolkodj - irj. Ez a helyes sorrend. A kozepso kettot ne hagyd ki legyszives.
Ja es nem tudom mi a fene baja van mindenkinek, ugy latom az utobbi idoben en vagyok a rossz mindenki szemeben: Frankie, Angel, Fritz most Meggymag. Valahogy mindenki mast magyaraz bele a mondataimba, mint amit mondok. Tenyleg ennyire szarul fogalmazom meg, amit mondani akarok, vagy ennyire hulye vagyok?
ha több azonos sorszámú hozzászólás van, akkor a késõn érkezõknek nem lehet válaszolni 😄
kezdõdik a férfi kézi meccs, MINDENKI TV ELÉ! 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
"...szar..."
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
te meg pink láccik h haverok - sose tudja az ember mikor mire válaszoltok, mert mindig a saját üzenetetekre nyomtok replyt 😊)))
www.battlefield.hu
na mi a válasz erre? (Fejböl!!!)
Every passing minute is another chance to turn it all around.
ha nem alakulsz át színesbõrû (nem nigger), dúskeblû bombázóvá, akkor tuti 😄
- De Al, azon a ceruzán még rajta van a radír !
- AZ már nem a radír Peg ....
(taps-taps)
a fini italt toljuk át a IV. BF talira 😞
Azt szeretném kérdezni, hogy a BF-Vietnam az egy új motorra épülõ játék lesz (azaz önállóan is képes lesz futni), vagy meg kell hozzá vennem az eredeti BF42-t (esetleg a Road to Rome-t)?
Nagyon fontos lenne, mert hétvégén beruháznék (ha már itt a szép új dzsojszikom).
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
"Akkor licitáljunk a Nagy Dudák legelsõ számára. Akkoriban még negyven oldal volt, az pont 80 duda !! "

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Fõleg amikor német jármûvek hiányában kereszteket festenek a Half-track-okra, meg az M10-ekre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ahol szépen elmondta egy sikeres kissebség, hogy nem kell sírni hanem tanulni kell és dolgozni szorgalmasan akkor viszi az ember valamire.
És ez igaz minden népcsoportra. Szóval nem kell lesajnálni senkit. Én nem vagyok az ellensége, de a támogatója se egyik csoportank. Nekem nem ártottak és nem is tettek jót.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

más.
pepti hozzászólásától nekem is felállt a szõr a hátamon, mégse feszegettem, mert nem akartam flémet. viszont ha házigizda lettem volna azonnal kimoderálom 😊 ez is egyfajta vélemény remélem.
sickboy: nagyjából errõl
hagirez: ez egy információ, amit a cpl elvileg az ea-tól kapott. az igazságtartalmáról nincs hírem 😊
www.battlefield.hu
Angliai csata
(Battle of Britain)
színes angol háborús filmdráma, 133 perc, 1969
rendezõ: Guy Hamilton
forgatókönyvíró: Wilfred Greatorex, James Kennaway
operatõr: Freddie Young
díszlettervezõ: Bert Davey, William Hutchinson, Gil Parrondo, Jack Maxsted
zene: Ron Goodwin, William Walton
producer: Harry Saltzman
vágó: Bert Bates
szereplõ(k):
Curd Jürgens (Richter báró)
Ian McShane (Andy)
Kenneth More (Baker)
Laurence Olivier (Hugh Dowding)
Nigel Patrick (Hope)
Christopher Plummer (Colin Harvey)
Susannah York (Maggie Harvey)
Trevor Howard
Michael Caine
Harry Andrews
A film az 1940-es években játszódik, és a II. világháború egyik legfontosabb eseményét dolgozza fel. Az angliai csata az elsõ olyan küzdelem volt, amelyben egy nemzet sorsát kizárólag a légi harc döntötte el. A hosszú hónapokon keresztül zajló keserves küzdelem, a világ két leghatalmasabb légiereje között zajlott. A csata tetõpontja az volt, amikor az angolok légi csapást mértek Berlinre. Azonban a felbõszült diktátor, Hitler azonnal súlyos megtorlást parancsolt London ellen...
(Forrás: port.hu)
http://gaborszantai.co.uk/
és akkor mindenki nyugodtan alszik

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
uppsz, most látom, hogy megy a cidri a média oltárán, jól csöndbe maradok én is, nehogy itt is keverjék a szabadvélemény nyílvánítást a rasszizmussal
on
inkább csíterezzétek egymást, az már megy gondolkodás nélkül is. :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez a demofelvétel ez azt jelenti, hogy ha olyanom van, akkor rögzítem az egész meccset ? Bírnám 😊
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
CINIZMUS ON
Szvsz Pepti jól beszélt, sok igazság van a monológjában.
Kicsit kiélezve rövid, te tömör válaszod:
"Hat akkor ne hasznald.... " mért ne? az apja vagy? mindegy ezt akkor sem mondhatja neki senki. :-))
Amig Etiópia miliárdokat költ fegyverkezésre, addig ne sírjon senki szegény afrika miatt. Végül is csak a szokásos recept, a kormányon lévõ emberek nagy ívben szarnak a népre.
A kajacsomagokat pedig nem kell túlmiszticizálni, az csak üzlet.
Természetesen az elhangzottak szigorúan szubjektívek, hisz nincs objektív igazság. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Kösz.
De azért történelmileg bizonyított tény, hogy õket érdekes módon valami miatt mindig üldözték. Föníciában, Egyiptomban, a középkorban, a III. birodalom idején...
Vajon ez mitõl lehet?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Egyébként "rasszizmus" terén: nálunk azt hiszitek nem az van, hogy szinte mindenki utálja a cigányokat? És nem kifejezetten a bõrszín miatt. Egy dolog ez, a másik meg az, hogy ennek ellenére ki hogyan tudja felhasználni ezt a kérdést a saját politikai terveiben. Ez a gusztustalan. Mindamellett például a "néger" kérdés pont hasonló ehhez más országokban.
Amúgy meg itt van példának Anglia. Igaz, hogy ott úgymond tényleg mindenki szabad, ám szerintem mégis a legnagyobb rabszolgatartók. Hoyg miért? Azért, mert ott minden alantasabb (amit kint úgy éreznek, hogy az) munkát négerek, indiaiak, kínaiak végeznek. Értem ezalatt a takarítást, gyorséttermekben való felszolgálást, futárkodást, ilyesmit.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar