Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
40embernél még ok volt a téma,de fullon már beütött a diafilm szindróma😞
www.czekoart.hu
külföld ügyben - hát sajnos csak egy norvég ill. néhány amcsi kollega volt fent. a norvég sráccal nem nagyon tudtam beszélni, de neki olyan 110 körüli volt a pingje és azt mondta néha lagos (viszont nem írogatta a magyar szervereken jól bevált conn. problem üzenetet) az amcsi meg - attól eltekintve h 150es pingje volt - csak azt fájlalta h 50 pléjer mellett a kis procijával nem sokra megy 😊 úgyhogy mérvadót még nem tudok mondani, igyekszem felhordani a srácainkat és beszámoltatni õket rendesen. gondolom a fop is segít felcipelni a baráti klánokat. adjatok nekünk pár napot és bemérjük külföldre 😊
www.battlefield.hu
Az lenne a Paradicsom...😄
www.czekoart.hu

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
kedveseim azúrban,
aki teheti legyen kedves fáradjon fel a UPC BF1.5 TEST|195.184.181.15:14567 szerverre, hogy sok játékos mellett is tesztelni tudjuk mit bír a gép 😊 thx
www.battlefield.hu
Aláiirás
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Akkor mi legyen? Holnap már szerda! Keress meg!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Aláiirás
Na akkor most normálisan
Szoval nagy nehézségek és küzdelmek árán sikerült elinditani a UPC Test BF1.5 Szervert
Jelszót kivettük, tehát nincs pass
IP: 195.184.181.15:14567
Jöjjön mindenki tesztelni mert ki kell izzasztani azt a procit ami benne van, nehéz lesz mert kettõ is van belõle (Dual Xeon 3GHz)
Zajci: iden meglesz a csere 😊
Egyenlõre a mapváltás még nem megy de remélem nem veszi el a kedveteket a tesztõl
mindenkinek jo szorakozást
PCK
Optikain van a vas, elvileg jonak kell lennie külföldre is (packet loss mentes, majd a test megmondja)
mindegy, nem akartam beleszólni csak segíteni
Egyebkent meg Frankienek elismertem, hogy elbasztam, amiert szolt, Angellel nem fogok most vitat nyitni azon amit irt, leirtam a velemenyem, valaszolni sem valaszolt, akkor nem erdekel. Fritz csak siman ratyi, de az mas tema ;-) Te meg szvsz felreertetted amit irtam, es szerintem is Pinknek van igaza, azota az indulat beszel beloled (ez az en velemenyem, lehet, hogy nem igy van).
Nezd, megmondom oszinten: en meg kedvellek is teged valamilyen szinten, mert kiallsz a sajat igazad mellett. Csak szerintem: 1., a kifejezesi stilusunk elegge kulonbozik (en mondjuk ugy, hogy nyers vagyok, de tolem bunkonak is nevezheted :-)) 2., szerintem te hirtelen haragu vagy 3., en meg makacs. Ha ezt a 3 pontot elegyitjuk, akkor kijon az, amit ma itt boszen muveltunk ;-) Ettol fuggetlenul en inkabb arra szavazok, hogy te ne itelj meg senkit egy szoert, hanem olvasd el amit irt, es ha hulyen fogalmazott, akkor olvasd el, amit utanna irt le kiegesziteskeppen, en meg megprobalom legkozelebb leirni, amit gondolok erthetobben, ok? :-)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
én semmi hibát nem találok pepti hozzáállásában...
(de ha találnkék akkor is az az õvé és kész)
...szerintem te sem, csak félreértetted az elsõ megszólalását a témában és azóta nem látsz az indulattól
-- inkább olvasd el mégegyszer
vagy beszéld meg vele privben
http://fly.pardey.org

Every passing minute is another chance to turn it all around.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
"lalalaj lalalalaj" ?
😊))
ez hol található:
"váááááááóóóóó" ?
és ez:
"von?" ?
😊))
bubla?
csak akkor nyomunk saját magunknak replayt ha a saját hozzászólásunkhoz fûzünk még vmit, vagy egymáséra ha egymáséira...
és csak néha tévesztünk

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Akárki a csapatból mással nyomulna, legalábbis FPS-ben, akkor ugyanígy szekálnám.
Szal, hogy a kérdésedre válaszoljak röviden: hülye vagy.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
sikerult elinditani a szervert, ASE-ban lathato, kerem menni tesztelni
pass: test
gyorsan