Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
Nincs mit,élvezetes volt ennyi jó játékossal tolni a gémet.
40embernél még ok volt a téma,de fullon már beütött a diafilm szindróma😞

www.czekoart.hu

BurnBaby
Elõször is köszönet mindenkinek, h ilyen hamar megtelt a szerver - azt hiszem állja a sarat 😊

külföld ügyben - hát sajnos csak egy norvég ill. néhány amcsi kollega volt fent. a norvég sráccal nem nagyon tudtam beszélni, de neki olyan 110 körüli volt a pingje és azt mondta néha lagos (viszont nem írogatta a magyar szervereken jól bevált conn. problem üzenetet) az amcsi meg - attól eltekintve h 150es pingje volt - csak azt fájlalta h 50 pléjer mellett a kis procijával nem sokra megy 😊 úgyhogy mérvadót még nem tudok mondani, igyekszem felhordani a srácainkat és beszámoltatni õket rendesen. gondolom a fop is segít felcipelni a baráti klánokat. adjatok nekünk pár napot és bemérjük külföldre 😊

www.battlefield.hu

magillagorilla
Nem volt rossz az 50 emberes Tobruk! 😊
Kulfoldre hogy ment?

Aláiirás

Kovács legény
Akkor mindenki kedvére rakhatna be ide jó kis képeket,akkora méretben amekkorában csak akarja😄
Az lenne a Paradicsom...😄

www.czekoart.hu

BurnBaby
ha te nem lennél... ,)

www.battlefield.hu

skorpio7
Mi lenne , hát a klán betûi rövidítve .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Pink Tiger
kiadminolta az upc szervert ?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvok
Te Skorpio, mik azok a nagybötûk az aláírásodban?

BurnBaby
Szerver tesztelés nagyjából most

kedveseim azúrban,
aki teheti legyen kedves fáradjon fel a UPC BF1.5 TEST|195.184.181.15:14567 szerverre, hogy sok játékos mellett is tesztelni tudjuk mit bír a gép 😊 thx

www.battlefield.hu

skorpio7
Hagirez !
Ebben sajnos egyetértek veled .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

magillagorilla
Ja. Meg Göring kb. bölcsödés értelmi szintû arckifejezését, amikor elrepült fölöttük a sok bombázó! 😄

Aláiirás

Kovács legény
És sok sikert a holnapi warhoz!

www.czekoart.hu

Kovács legény
D2MH-nak köszi a gyakot...tanulságos volt😊

www.czekoart.hu

505thZajcev[PT]
Iden az lehet decemberben is 😄D

BurnBaby
nem. de a gépeket öröm volt nézni 😊

www.battlefield.hu

0Fritz0
Ranger, végül még sem usztad meg 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

magillagorilla
Hát, mégsem volt ez a film olyan nagyon jó.

Aláiirás

Mr Manson
Ranger:
Akkor mi legyen? Holnap már szerda! Keress meg!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

AirborneRanger
Jujjdejó Jujjdejó film áááá letöttöm ha vége lesz 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mr Manson

Hidd el Zajci Szolnok lesz az utsó!!! Én mondom neked mert itt élek ebben a kiba poshadt városban 😞

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

TheGOro
Ez jó kérdés!

http://GOro.hu

Tuvok
áááá 😊

AirborneRanger
tv2 powa 😞 reklám 😞 amugy teccik a film igen kira 😊 csak kár h nem lehet látni ahogy lõnek csak hallani 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

magillagorilla
Jó ez a film, csak nem értem, hogy ha a németek németül beszélnek, akkor az angolok miért magyarul? 😊

Aláiirás

Hi all

Na akkor most normálisan
Szoval nagy nehézségek és küzdelmek árán sikerült elinditani a UPC Test BF1.5 Szervert
Jelszót kivettük, tehát nincs pass
IP: 195.184.181.15:14567
Jöjjön mindenki tesztelni mert ki kell izzasztani azt a procit ami benne van, nehéz lesz mert kettõ is van belõle (Dual Xeon 3GHz)
Zajci: iden meglesz a csere 😊
Egyenlõre a mapváltás még nem megy de remélem nem veszi el a kedveteket a tesztõl
mindenkinek jo szorakozást
PCK
Optikain van a vas, elvileg jonak kell lennie külföldre is (packet loss mentes, majd a test megmondja)

Pink Tiger
húúúú most látom, bocsi kicsit visszaolvastam...

Pink Tiger
nekem kés😊) télleg

Pink Tiger
ja, úgylátom télleg nem😊))
mindegy, nem akartam beleszólni csak segíteni

Pepti
Meggymag: szerinted nem keresem? Egy dolgot arulj el nekem, hol irtam, hogy en vagyok a jo, es mindenki hulye - sehol. Jelen pillanatban nezzel meg pls egy trs lineupot meccsen, nem igazan vagyok benne, tudom hol allok, nem meccsezos szinvonalon mostanaban. (lehet, hogy rossz pelda, de megprobalrtam erzekeltetni, hogy van onkritikam ;-)) Azt az egyet tartom erenyemnek, hogy ha felhivjak a figyelmemet egy hibamra, azon megprobalok valtoztatni. Ja es grafoman es beszedmaniakus vagyok :-) Bar ez nem biztos hogy ereny :-)

Egyebkent meg Frankienek elismertem, hogy elbasztam, amiert szolt, Angellel nem fogok most vitat nyitni azon amit irt, leirtam a velemenyem, valaszolni sem valaszolt, akkor nem erdekel. Fritz csak siman ratyi, de az mas tema ;-) Te meg szvsz felreertetted amit irtam, es szerintem is Pinknek van igaza, azota az indulat beszel beloled (ez az en velemenyem, lehet, hogy nem igy van).

Nezd, megmondom oszinten: en meg kedvellek is teged valamilyen szinten, mert kiallsz a sajat igazad mellett. Csak szerintem: 1., a kifejezesi stilusunk elegge kulonbozik (en mondjuk ugy, hogy nyers vagyok, de tolem bunkonak is nevezheted :-)) 2., szerintem te hirtelen haragu vagy 3., en meg makacs. Ha ezt a 3 pontot elegyitjuk, akkor kijon az, amit ma itt boszen muveltunk ;-) Ettol fuggetlenul en inkabb arra szavazok, hogy te ne itelj meg senkit egy szoert, hanem olvasd el amit irt, es ha hulyen fogalmazott, akkor olvasd el, amit utanna irt le kiegesziteskeppen, en meg megprobalom legkozelebb leirni, amit gondolok erthetobben, ok? :-)

Meggymag
Kérdezett...válaszoltam. Nemtom mirõl beszélsz...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pink Tiger
ne gyerekeskedj már😊))

én semmi hibát nem találok pepti hozzáállásában...
(de ha találnkék akkor is az az õvé és kész)
...szerintem te sem, csak félreértetted az elsõ megszólalását a témában és azóta nem látsz az indulattól
-- inkább olvasd el mégegyszer

vagy beszéld meg vele privben

Mr Manson
Igy Igy!
Ide vele!

fly

http://fly.pardey.org

Kispósi
Na azé az agyam elszáll pl az ertéelklub 'brazil sorozataival' Mónika módra. Én nem vagyok rasszista de azért ez már gusztustalan (na jó vkit utálok de nagyon de öket senki se szereti hazánkban).

Every passing minute is another chance to turn it all around.

505thZajcev[PT]
Ahh de almodik a nyomor, valszeg kanizsa lesz az utcso...

Meggymag
HA egyre többek kötnek beléd és szólnak be neked akkor talán magadban is kereshetnéd a hibát vagy persze marad a másik megoldás, hogy mindenki hülye csak te nem. Te választasz!! Over...AND..OUT....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

505thZajcev[PT]
Most mar csak az uj modemek, meg az uj fejallomasok kellenenek

BurnBaby
-l

😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
delpörögtök 😊

www.battlefield.hu

Pink Tiger
és ez:
"lalalaj lalalalaj" ?
😊))

Pink Tiger
köv kérdések:
ez hol található:
"váááááááóóóóó" ?
és ez:
"von?" ?
😊))
bubla?

Schreck
Hûha, ez már tiszta index polfórum. Tessenek szépen hátradõlni és relaxálni, stresszoldásképpen (amúgy témába vágó) zene következik...

http://members.chello.hu/schreck/3k.mp3[/url

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

Pink Tiger
segítek,
csak akkor nyomunk saját magunknak replayt ha a saját hozzászólásunkhoz fûzünk még vmit, vagy egymáséra ha egymáséira...
és csak néha tévesztünk

Hamed
Jó lesz ez. Vastag proci ahogy látom, bírni fogja az 50 embert. Már csak a kapcsolat a kérdéses.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Fritz Von...
LOL

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

aPa
Dehogy védem az indiánokat, sõt, mindennap lepuffantok egyet. Különben is, tolakodó népség. Mire mi odamentünk, már rég ott voltak!

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...
Vazze Pepti! Nekem soha nem volt bajom veled, most sincs. Az egy dolog, hogy szívom a véred az AA miatt, de ezt megtenném mással is.
Akárki a csapatból mással nyomulna, legalábbis FPS-ben, akkor ugyanígy szekálnám.

Szal, hogy a kérdésedre válaszoljak röviden: hülye vagy.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hi

sikerult elinditani a szervert, ASE-ban lathato, kerem menni tesztelni
pass: test
gyorsan

Hoze - home
Nem vagyok rasszista, semmi bajom a négerekkel ! Sõt, szeretném, hogy mindenkinek legyen egy....