Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

etz korrekt:-)
50 rugó egy szánkóért.....
és még húzhatom is:-))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Mike
mégegyszer, és most korrekt választ várok:

a BF Vietnámban lesznek botok, vagy sem?
lesz-e vmi hasonló, mint itt a co-op?
vagyis helyi hálón lehet-e majd 2-4 géppel is 32 playeres meccseket játszani?

ki mit tud errõl?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kispósi
lol! 50 forint!

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
kocsi <-> a

Kispósi
legjobb kocsi a után kötni a szánkót! 😄

Hoze - home

Nos, ha már valakinek ott áll a garázsában a Ferrari kerékpár és a BMW gördeszka, amelyekrõl nemrég hírt adtunk, akkor amire még feltétlenül szüksége van az egy eredeti Porsche szánkó. A 911-es és a Boxter modell tervezõgárdája hozta létre, s ez garantálja a szerkezet állékonyságát és minõségét. A Porsche logón kívül számos elõnye van. Két rozsdamentes acéltalp szavatolja a megfelelõ gyorsulást. Ez mondjuk egyáltalán nem szokatlan a szánkóknál. De a high-tech aluminium anyagnak köszönhetõen súlya mindössze 10 kg, és praktikusan összehajtható. Ez viszont elég ritka erény.

Ilyenkor még egy Boxter vagy egy Carrera csomagtartójába is befér. A Porsche név a garancia arra, hogy ez az összecsuklás nem egy bukkanó aljára érkezve következik be (miközben az oldalát markoljuk). És még valami, ami felett talán sokan felületesen átsiklanak így elsõ szemrevételezéskor. Nincs az két felálló pöcök az elején, ami a faszánkóknál - eléggé el nem ítélhetõ módon - oly elterjedt. Ha valakit a mögötte ülõk toltak már rá egy ütközés során erre a pöcökre, az tudja mirõl beszélek. Az ára 50 ezer Ft átszámítva és a Porsche dealereknél kapható.

Noooooormális ....?

Ne is mond:-)
a régi szép idõk:-)))))
Nagyapám vasszánkójának nem volt ellenfele:-)
se gyorsaságban sem szilárdságban:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

erdos
Ifjú titán koromban összehegesztettünk egy vasszánkót, (mertugye az a legjobb) aminek a vége az lett hogy négy személy kényelmesen elfért rajta, de olyan nehéz volt mint a dög. Belendültünk vele, és lendületbõl kicsaptuk a lejtõ végén a kisfákat...
Kétszer próbáltuk ki, aztán kidobós mert nem bírtuk felhúzni...😊 ( 2 db kétcolos csõ volt a talpa...)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

szvsz a legjobb az overallon velo hasas csuszas, csak utanna sokszor nez ki az ember arcca "furcsan" ;-)

de felre a trefaval, a najlonzacsi a legjobb :-)
braincruiser
természetesen a fejére állítva😊))))))
mármint a trabant.. a csigának meg mindegy😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Amatõrök:-))))))
Trabant kombi a nyerõ:-)))))))
Annál jobban csak a meztelencsiga csúszik:-)))))

erdos
Szintén szakértõ?

braincruiser
támogatom TÁJ ötletét.. textelünk rajta xívesen😄
széjjelxanabaxxuk a ruszkik arcát ;-)

PCK ha gondolod mi este le tudjuk tesztelni oroszok ellen...összvissz annyi kell,hogy tuti legyen az admin:-)
keress meg ha ok:-)
Jah és thx ha mûködne mert a miénk csak febr1-tõl javul meg:-)
no és k....a rühellem a 200-as pingeket meccsen:-)

Sima neylonzacsi a legtutibb! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

braincruiser
hello te LAMMA 😄D

Hi all, 'napot :-)

erdos
Zetorbelsõ rulez...😊)))
Egyszerre négyen ráférünk, csak irányítani nem lehet...
Azt meg úgyis minek?

Hoze - home
Akkor most mindenki szépen feláll, otthagyja a munkahelyét és MEGYÜNK RÓDLIZNI !!!

Cobra.
Õszínte részvétem azoknak, akiknek ma kell dolgozniuk. Fõleg ha hómunkás.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kispósi
kihez lehet majd fordulni hagond van? értem ezalatt kik lesznek adminok?

Amugy reggelt

ehh,éljen a BKV:
félnyolctól most értem be...
40 perces út lenne 😞

FoP!-60k-69k + 70k! :)

hát igen, majd a talin kidumcsizzuk, volt egy két buktató a dologban de ugy néz ki hogy jo lesz.

Tai: beszeljunk ma pentekrol, ok? Ha adsz egy telcsiszamot, akkor felhivlak
erdos
Ha a háttérben már tényleg ment az okoskodás a fejünk felett, akkor én ebben tényleg nem akarok aszisztálni. Szeretem a BF-et és nem akarom hogy ilyen vegyel el tõle a kedvemet. Ha valami indul teljesen tiszta lappal, és esetleg beférek, akkor visszatérünk rá.
Nem szeretem ha hülyére vesznek, és ahogy olvastam Te sem.
Hát ennyi.

Random_
Én ehhez kapcsolódóan mondanám azoknak akik kapcsolatot tartanak Lengyel klánokkal, hogy közüllük is kellene hívni embereket. Mert a lengyelek elleni warok nekünk okoztak gondokat.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

braincruiser
mi is köszönjük a gyakot, nekünk is az volt.. mármint tanulságos. szombat este héttõl vagy nyolctól újrajátszhatunk. (ha addig ki tudjuk pihenni ugyebár a pénteket😄DD)
bc

braincruiser
jóreggelt csajok:-)

erdos
Mostmár sajnos nem is aktuális...😞

Mr Manson
Reggelt!
LOL! 😊

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hull a hó és hózik... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

erdos
Na beütött a villám...
Mostmár tuti hogy nem fogk tudni elmenni a BF talira.
Légyszíves valaki vigyen fényképezõt és kattogtasson,
hagy lássunk mi is valamit...

Jó éjjszakát... ill. jó reggelt.

b

a

Kovács legény
Jóccakát mindenki!

www.czekoart.hu

BEER!!! joejt

Kovács legény
Én tudom😊 És 1üt érzek veled😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
Érdekes...nagggyon érdekes😊

www.czekoart.hu

JCSR Vaszilij Z
A sok FoP os közül nehéz nagyon kiemelkedni..Engem az zavar,hogy mindig egy oldalra álltok..szerintem ugy lenne jó ha fele ide, fele oda bár gondolom igy nehezebben szoktok össze ..de olyan rossz állni a tulsó oldalon ne tudjátok meg😊

Fritz Von...
Csíter vagy, vazze. Tessék.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hamed
Ez a legegyszerûbb nem? Kit érdekel, hogy valami noname maki csíterezik, ha tudod magadról, hogy tiszta vagy, és a közelebbi játékostársaid is tudják.
Gipsz Jakab mélyen csalódott játékos meg idegelje szét magát, hogy nem ültek fel a gyanúsítgatásának😊)

Engem sajna még csak egyszer csítereztek le, pedig már úgy vágyom egy kis elismerésre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
No, a szerver faszántos, csak autokick kéne -6-nál, vagy egy jelszó, hogy majom külföldi tk-k ne járkáljanak fel, mer eléggé idegesítõ, hogy percenként kell kivagdosni a kis... pöcsöket.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

holnap megizzasztjuk azt a procit, ill ma 😊))

JCSR Vaszilij Z
Szerintem tuti nem csitel😊,szerintem nagyon jól nyomja😊..Csak az olyan hülyén hangzik ha valaki azt mondja magáról ,hogy nem csitelek ezért nem hangoztatja és hagyja ,hogy a sokan lecsiterezik..legalábbis én sem mentegetöznék..kár hogy nem vagyok a helyében😊)))

estéket
elõször is KÖSZÖNET BB-nek a hathatós közremüködésért én és a kedves kollega kicsit el voltunk foglalva a szerver beállitásaival: BB köszönjük
és nagyon sok embert kiemelhetnék még: Franki, Borg, Meggymag és elnézést ha valakit kihagytam volna.
Ugy néz ki a map váltás is megoldodott és nem kell Tobrukon a végtelenségig jáccani😊)
Továbbra is lehet menni tesztelni, holnap este jó lenne még egy 50 playas meccset megnézni ugy hogy már jo a mapváltás is 😄
Ha valakinek kedve szottyan irni, bármirõl: laggos volt a szerver, észrevételek vagy bármi más, vagy csak egyszerûen biztatni akar akkor erre a cimre irjatok: [email protected]
Köszönök mindent mindenkinek

jó éjt

Kovács legény
Alattam 30méter beton van és 7lakás,nem erõmû😊

www.czekoart.hu

BurnBaby
hát az nálam is, nade magam is 1.5G procival jáccom 😊 de még így sem volt vészes. viszont asszem aki alatt atomerõmû van annak nemigen okozhatott gondot.

épp közvélemény kutat ásunk, úgyhogy ellenkulni 😊

www.battlefield.hu

fly
😞 én voltam ott 22:00 körül, valamivel utána. fent voltam pár percet, de nem jött senki...
inkább játszottam 😉

na majd legközelebb 😉

http://fly.pardey.org