Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50 rugó egy szánkóért.....
és még húzhatom is:-))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
a BF Vietnámban lesznek botok, vagy sem?
lesz-e vmi hasonló, mint itt a co-op?
vagyis helyi hálón lehet-e majd 2-4 géppel is 32 playeres meccseket játszani?
ki mit tud errõl?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Nos, ha már valakinek ott áll a garázsában a Ferrari kerékpár és a BMW gördeszka, amelyekrõl nemrég hírt adtunk, akkor amire még feltétlenül szüksége van az egy eredeti Porsche szánkó. A 911-es és a Boxter modell tervezõgárdája hozta létre, s ez garantálja a szerkezet állékonyságát és minõségét. A Porsche logón kívül számos elõnye van. Két rozsdamentes acéltalp szavatolja a megfelelõ gyorsulást. Ez mondjuk egyáltalán nem szokatlan a szánkóknál. De a high-tech aluminium anyagnak köszönhetõen súlya mindössze 10 kg, és praktikusan összehajtható. Ez viszont elég ritka erény.
Ilyenkor még egy Boxter vagy egy Carrera csomagtartójába is befér. A Porsche név a garancia arra, hogy ez az összecsuklás nem egy bukkanó aljára érkezve következik be (miközben az oldalát markoljuk). És még valami, ami felett talán sokan felületesen átsiklanak így elsõ szemrevételezéskor. Nincs az két felálló pöcök az elején, ami a faszánkóknál - eléggé el nem ítélhetõ módon - oly elterjedt. Ha valakit a mögötte ülõk toltak már rá egy ütközés során erre a pöcökre, az tudja mirõl beszélek. Az ára 50 ezer Ft átszámítva és a Porsche dealereknél kapható.
Noooooormális ....?

a régi szép idõk:-)))))
Nagyapám vasszánkójának nem volt ellenfele:-)
se gyorsaságban sem szilárdságban:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
LOL:-))))))))))))))
Kétszer próbáltuk ki, aztán kidobós mert nem bírtuk felhúzni...😊 ( 2 db kétcolos csõ volt a talpa...

)\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
de felre a trefaval, a najlonzacsi a legjobb :-)
mármint a trabant.. a csigának meg mindegy😄
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Trabant kombi a nyerõ:-)))))))
Annál jobban csak a meztelencsiga csúszik:-)))))
széjjelxanabaxxuk a ruszkik arcát ;-)
keress meg ha ok:-)
Jah és thx ha mûködne mert a miénk csak febr1-tõl javul meg:-)
no és k....a rühellem a 200-as pingeket meccsen:-)
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Egyszerre négyen ráférünk, csak irányítani nem lehet...
Azt meg úgyis minek?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amugy reggelt
Every passing minute is another chance to turn it all around.
félnyolctól most értem be...
40 perces út lenne 😞
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Nem szeretem ha hülyére vesznek, és ahogy olvastam Te sem.
Hát ennyi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
bc
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Mostmár tuti hogy nem fogk tudni elmenni a BF talira.
Légyszíves valaki vigyen fényképezõt és kattogtasson,
hagy lássunk mi is valamit...
b
Gipsz Jakab mélyen csalódott játékos meg idegelje szét magát, hogy nem ültek fel a gyanúsítgatásának😊)
Engem sajna még csak egyszer csítereztek le, pedig már úgy vágyom egy kis elismerésre.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
elõször is KÖSZÖNET BB-nek a hathatós közremüködésért én és a kedves kollega kicsit el voltunk foglalva a szerver beállitásaival: BB köszönjük
és nagyon sok embert kiemelhetnék még: Franki, Borg, Meggymag és elnézést ha valakit kihagytam volna.
Ugy néz ki a map váltás is megoldodott és nem kell Tobrukon a végtelenségig jáccani😊)
Továbbra is lehet menni tesztelni, holnap este jó lenne még egy 50 playas meccset megnézni ugy hogy már jo a mapváltás is 😄
Ha valakinek kedve szottyan irni, bármirõl: laggos volt a szerver, észrevételek vagy bármi más, vagy csak egyszerûen biztatni akar akkor erre a cimre irjatok: [email protected]
Köszönök mindent mindenkinek
jó éjt
épp közvélemény kutat ásunk, úgyhogy ellenkulni 😊
www.battlefield.hu