Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Most kötötték be az 512s ADSL-t a céges gépembe. RESZKETNI NYAVAJÁSOK!
Ja és mérhetetlen szakmai hozzáértésemre és remek memóriámra kis árnyék vetült, amikor a kollega közölte hogy csak bele akartam tenni anno az 500 mega ramot, de maradtam a 256 megánál...
Na át kell lesnem a buxát...:-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BurnBaby
ha legközelebb én nyerek ilyen horribiliset igérem megkapod ,)

www.battlefield.hu

braincruiser
lecsúsztunk róla bajbe ... marad a zsíroskenyér hagymával😄
meg BüF-el😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

jah meg szolunk airnek hogy ne szerezzen aranyat hiszen o lagol 😉

map diszkriminacio a javabol!

meg kéne egy atomerõmû is hozzá egy 19' TFT-vel
jaaaajdejóóólennneeee

BurnBaby
A horribilis nyereményt valóban szerencseként élték meg, nem okozott náluk traumát, feldolgozhatatlan feszültséget, s most már, két hónappal az esemény után, alaposan átgondolva jövõjüket, leülepedett bennük a tény: a lottó révén Magyarország leggazdagabb polgárainak sorába kerültek.

ez yo 😊 szerintem én is kibírnám trauma nélkül 😊 vennék nektek eredeti bf-et (csak h ne legyen off ,))

www.battlefield.hu

braincruiser

Barni
de nem találok lanosat ott
melyik hub?
kolin vagyok

Avanti Italia!

Fritz Von...
Kedves JCSR! Nézteke majd be a fórumba, olvassátok el, hogy ez így rendben van-e. Ha igen, akkor pénteken nagyot vedelünk. 😊)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

AirborneRanger
dc++ 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Barni
hello!
A Road to Rome-t szeretném letölteni, nem tudjátok hogy honnan tudnám?
Nem baj ha smsweb, csak legyen valahol! KÖSZI ELÕRE IS

Avanti Italia!

/me is erdos fan!

Strength and Honour!

braincruiser
az komoly lesz😄DDD
széjjelszanaszerteüberhent😄

BurnBaby
indítsatok multiplayer játékot localban coop modban, akkor vannak botok is

www.battlefield.hu

erdos
Lehet, a Co-op módot válaszd

erdos
Nehéz szülés volt de a gyermek egészséges..😊

Volt egy kis nézeteltérésünk, de rendeztük a kérdést, és hála istennek normális hangnemben sikerült befejezni a témát.
Bár voltak pillanatok, mikor picit elborut mindenkinek az agya, de megoldódott.

Strength and Honour!

BurnBaby
majd csak aberdeent. tudod h csak az lagol ott...

www.battlefield.hu

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Frankie
ha a massacren jáccotok nem lesz gond

BurnBaby
k-clan hibernációbol kihívta és elverte az elsõ helyen álló sts-t. viszont a cb szabályai szerint az elsõ helyet csak olyan csapat veheti át, aki a top5ból gyõzött, a többi megkapja a gyõzelemért járó 120 pontot, a gyõztes lekerül és a 2. helyen álló csapat kerül elõre. bár a kclan 3. lett volna a ladderen, a hibernáció nem számít helyezésnek, így ez lett a szitu.

most lesz két meccsünk is, h kiderüljön maradunk-e ott ahol 😊 jövõ csüt mouz, utána vasárnap kclan.

www.battlefield.hu

Vez,Te miért keresztelkedtél át?
hanem túl intim,hisz csak négyszemközt vagyunk 😊

Hogy lettetek elsõk NB-sek?
braincruiser
BF1942 CONquest Official (förszt of d2mh)
😊)

ok
most jelentették kémeim hogy elvileg mára meglesz a másik szoba, de még nem biztos.
ez egyébként milyen war nektek? mert nem CB-s tétmeccsen kellene tesztelni a szervert 😊

505thZajcev[PT]
1-800-MansonHotGays ???

braincruiser
értem én😊)
csak az adminoláshoz vagyok láma ;-)
húzzatok bele... 22-kor kezdünk😄DDD
muhahaha😄
bc

én értettem Tájt de egyenlõre ez ami most megy még mi sem tudjuk adminolni rendesen mert egy két port még tiltva vagyon éteeni?
még nem tudjuk teljesen adminolni a szervert.
sry
de ha meg tudjuk csinálni a másik szobát akkor lehet róla szó

Tuvok
Akkor egy moderátor csinálná meg helyettem, ha nem, akkor 2 nap alatt káosz és anarchia uralkodna el itt...

Tuvok
akkor

BF topik

Csak õszintén ! 😉

braincruiser
pck, lehet nem értetted táj kollegát😊
mi elkérnénk a szervert a játékhoz,hogy tudjuk tesztelni.. ééérted ;-)
nekünk mindegy mi a neve.. warszerver-e vagy sem: -)))
CB meccsünk lesz dagonyázós ruszkikellen:

Tai-Sabaki
Egyenlõre nemtom mi lesz de ha sikerül ma megcsinálni a másik szobát (ami 26 fõs lesz) akkor az lesz a "WAR" szerver ha minden jól megy, egyenlõre ennyi, jah ha valaki tudja hogy egy szerveren hogy kell két BF szervert futtatni (két külön aréna) akkor szoljon rám, Linuxos szerveren kellene megcsinálni.
PCK
a jótevõk jótevõje

munka_gorilla
Hagyjad! Megint nem beer magával! 😊

Te sor péntek? 😊

joreggelt!

Látod megy ez:-)
de ha a battlefield.hu-n körülnézel akkor a klánok honlapján találsz eleget:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Jah kérlek erre vonatkozóan nem tüntettél fel adtot:-)
Szal sztem keresd meg a klán adminokat mert neked a megoldásod->The Big Broken Server:-))))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

GanXstaZolee
tobruk powa roxx

Hoze - home
Én inkább egy 40,000 fõs Tobrukot szeretnék, utána egy kis Tobrukot, és levezetésnek még egy Tobrukot. (De csak a LOADING.... képernyõig)

braincruiser
egyáltalában nem vagyunk lemaradva!
sõõt! jóval elõrébb jár a magyar internet mint gondolnád, csak mindenki a piaci szerepét szeretné optimalizálni azzal, hogy megfelelõ akciókkal felosszák az elõfizetõket, hogy utána kiárulhassák a nagyobb kapcsolati sebességû eléréséket.
Egyébként egy német ismerõsömtõl tudom, hogy hiába van neki 7xx-es ADSL-je.. néha egy magyar weblapra alig tud feljönni vele.
szóval szerintem egyáltalán nem gáz ami van.. én spec fizetek 7990 forintot egy 384-esért és nekem tökéletesen megfelel. egy cég meg igenis fizessen 65.000-et egy 1500-as adsl-ért ha azt akar.. 😊

a jobb értéket mutat a szerver meg nem jelenti azt, hogy jobb is ... mert nekem is van úgy, hogy 20-30 as pinggel játszok német szervereken..de közben meg van 120ms késésem.... úgyhogy mindegy mekkora a pingem ha kilövök kéttárat valakire és még mindig vígan gránátozik😄

Sickboy
Jó nagyot All !

Tegnap este egy szlovén szerveren játszottunk és poén volt nézni, ahogy jobb értékeket mutatott a szerver mint itthon bármelyik. Kezdem azt hinni, hogy tényleg kõkori körülmények uralkodnak itthon. Ugye az Index fõlapján található " Drága e a magyar ADSL ? " cikkjérõl már ne is beszéljünk.

Unalmas már, hogy mindig mindenhez képest le vagyunk 100 évvel maradva.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Elvileg csak akkor mûxik ha generálsz másik kulcsot hozzá...két azonos kulcs egyszerre nem lehet elvileg a neten...
További infók itt

Mike
thx

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kiráááály! 😊

Fritz Von...
Mike: lesznek botok. Sõt az ígéretek szerint jó lesz az AI. Jobb, mint eddig. És nagyon jó coop módban lehet játszani. Hoyg ebbõl mi valósul meg, az kérdés.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Random_
jaja!

és BoB megy egy ela pl 😊)
vagy gazzala

esetleg Coral 😊))

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mit szóltok ma este egy 64-es Berlinhez? 😊)

erdos
Vagy 25 milla és kapsz hozzá egy bonus Porsche-t...