Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Nem vagyok anyagias: Cuba Libre + jó csajok...
http://gaborszantai.co.uk/

ja es freggeltet ;-)

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
"b"
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
jóccakát
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.battlefield.hu
bár nem tudom nem leszek-e megszólva ezért a személyeskedésért egy másik BF-el kapcsolatos fórumon...(BFV)
kérünk nagy szurkolást a D2MH-nak.. bemutatkozunk a Ladderben is CB-ben😊
ellenfél: LEGION (FÁK)😄
A sajtos pogácsa nagyon jó.na megyek játszani.
Aztán majd holnap reggel ugyeitt találkozunk és beköszönünk és elmondjuk hány sajtos pogácsát ettünk reggelire ok?
😄DD
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
minnyá ki lesz szedve
de a sajtot csak modjaval!
nem jo ha tul sok van

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Na megyek jáccani.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Menj wc-re traX de csak ha nagyon kell, mert nem szabad itthagyni ezt a fórumot! Na szijasztok
ma este is várnám azon lelkes játékosokat akik szivesen részt vennének egy hatalmas MegaGiga BF TK DTK parádén
hely: 195.184.181.15:14567
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
És azt is írtam,hogy meghívhatsz egy sörre,én is meghívlak tudod 1-1 😉
www.czekoart.hu
Sok-sok kézifékes kanyar,parkolás és piroslámpa...
Boldogan emlékszem vissza rá😊
www.czekoart.hu
Otthoni nettel miahelyzet?

Strength and Honour!
valszeg azért kaptam, mert felvetettem, hogy a Gumiszoba hülyeség és be kéne zárni a picsbe 😉
Nem mondanák a szemedbe ha bajuk van veled, inkább gyerekes topikokat nyitnak a hátad mögött. Ne foglalkozz velük, nem érdemlik meg.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"