Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Vedelés, és fetrengés a röhögéstõl folyamatosan. Ilyen bulik lehetnének sûrûbben is.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Hol vannak képek??? 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1.6.19 Crackrõl tud már valaki? Ha igen akkor lécci linkelje be.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
16 : 25 Támadás Rommel ellen Támadás Rommel ellen!!!!!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

http://gaborszantai.co.uk/
www.battlefield.hu

1., Meggymag köszi a szervezést
2., Köszi a névtáblát
3., Fritz ratyi
4., Az egyetlen negatívum: 3-kor bekellett fejeznem az ivást, mert elfogyott a J.Walker...
Remélem a LAN is ilyen jó lesz legalább mint ez volt...“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
😞
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

HU.man ATy007
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Ha a Incremental szeretnétek letöteni, akkor ezt a linket ajánlom: ftp://ftp.bfcentral.se/patchar/battlefield_1942_patch_v1.5-v1.6.19.exe
Rendesen 61-64 KB/s jött lefelé.
Ha a full Patchet szeretnétek leszedni, akkor én ajánlom a következõ linket:
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/battlefield_1942_patch_v1.6.19.exe
Ennek a letöltési átlagsebessége az 37KB/s volt.
Én leszedtem mindkettõt, mert hiszen bármelyikre bármikor szükség lehet.
Mellesleg, ha nagyon lassan tölti valahonnan, akkor érdemes másik helyet keresni. azért mondom ezt mert van arra esély, hogy olyan helyrõl szedjük le ahonnan megfelelõ sebességgel jön.
A patch felrakása eredeti játék esetén zökkenõ mentesen megy, mind a full és a Incremental esetében is.
A játékban talán az elsõ feltûnõ új elemek a multiplayer>Internet menüpont alatt találhatók.
A filtert megnézzük, akkor megjelentek különbözõ új almenüpontok, mint például:
•Populated Only – ezt valaki elmagyarázhatja, mert nem értem
•Favorites – ugyan az, mint az ASE-ban
•Pure Only – ezt valaki elmagyarázhatja, mert nem értem
•Punk Buster Only – ha ezt bepipáljuk, akkor meg csak az olyan szervereket listázza ki, amelyekken a Punk Buster fut.
Abban az balakban ahol kilistázza a szerver neveket a jobb fölsõ sarokban található egy kérdõjel. Ennek ugyan az a rendeltetési elve, mint a winfosban. Megmagyarázza nekünk, hogy a lakat és kérdõjel stb. mit jelentenek.
A gyönyörû GameSpy logoval egysorba (baloldalon) került a Punk Busternek a logoja és egy pont, amit ha szeretnénk kipipálhatunk ill. nem. Kérdésem, ha bepipáljuk, akkor mi történi, mennyivel lesz jobb nekünk? :-)
Na akkor most vegyük az options menüpontot, itt szerintem a videó almenüpont az érdekes.
A Display Mod nevû ablakba bekerültek, a képernyõ felbontásokhoz tartozó képernyõ frissítési adatok.
Nem tom, hogy a Controls változott e valamennyiben, ha tudtok ilyesmirõl, akkor írjátok ide.
A pingek tényleg nagyobban lettek, ezt én is tapasztaltam. (belföldön ill. külföldön)
Az erõforrásokat is jobban terheli, ahogy én észrevettem. Át is kellett szabnom a video beállításaimat. Viszont mintha a pálya betöltési ideje megrövidült volna.
Na aztán a szavazó ablak a játékban hát igen jobb lett így asszem. Sokkal könnyebb, mint beírni a konzolba. Ezen kívül úgy érzem, hogy használják is, külföldön egyszer-kétszer szólnak, hogy no tank azt utána már vote kick.
Van egy kis ablak, ami néha megjeleni a minimap alatt, ami azt jelzõ, hogy hogyan is áll a szavazás. Ez szentem túl nagy és baromira zavaró helyen van.
Elsõre így ennyi majd még kell tesztelni. :-)
Dell power
Szemtöl szembe legyél kemény!

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Nem tudom elhinni, hogy azután amit a klán együtt elért, ez alatt a név alatt, mind az ismertség, és a sikerek, ez ennyire semmit nem jelent nektek. Jött egy "multi" némi lével a kezében, és eldobtátok a neveteket is, hagyva, hogy bekebelezzen titeket.
Nektek biztosan megérte, de én maradok tisztelettel <<Locutus PT>>
Rosszul vagyok,MEGHALOK.................
Őrült gyenge.....
ott kiegyenlítettebb lenne:-)))))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Betudom a paprikás vodka ruleznek:-)))))
Viszont megtanulhatnál bombázni:-)))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Sold: Ok, várok amíg assi leszel és bepattanok egy tankba... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
És télleg nemtok bombázni!

1. KLegény aki negyed 2kor már otthon van fórumozni az nem érdemel szót.
2. Sickboy te állat. Ezentúl csak sniperrel lövök rád, hogy gyere TSre nyomni a hülye dumádat
3. Nyalosch, mint tudjuk ugye, szóval khm.
4. Jó volt a szervezés, jó volt megismerni a JCSR, és CoFB arcokat.
cu later.
Szar volt a buli, mert nem volt Spitz rum!
Na, de volt jó tequila gold. Csak abból többet kellett inni.
Köszi Meggymagnak a szervezést, a következõre gyúrjál hangra is egy kicsit!

És köszönjük a kitûzõket is az R6-osoknak!
Külön örültem, hogy személyesen is megismerhettem a Földimet, és a legkedvesebb Kisrácomat! (bocsi, de nekem még kicsi vagy
) Ja és a Fritz VB... Drága Lekvárom is jól érzete magát, csak most egy kicsit fáj neki...a kis feje...
Most eltünök Debrecenbe, mire vissza jövök valaki varázsolja a gépemre az 1.6-ot. Megoldás szabadon választott!
Na jók legyetek, és löjjetek sokat!
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

2004.01.30 BF tali Budapest
Kira volt a tali:-)
Köszönet:
-Meggymag
-R6
-és mindenki másnak aki ott volt:-)
Képeket töltöm fel....utólag is elnézést kérve,hogy összvissz 11 képet lõttem,de a sör meg a másik megtette a hatását:-)))))))))

az ünnepi kaki...
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Döghulla vagyok :/
De 1.6 50k val jön 😊
Amugy faszásannagyonhudekafán éreztem magam szal thx mindenki meg mittomén megmost megyek aztá maj jövök.
Jáccani... 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Tehát a reklám:
Battlefield 1942 LAN Parti/Verseny, az Electronic Arts rendezésében:
MÁRCIUS 14.-én Vasárnap.
A verseny PÉNZDÍJJAS.
Helyszín: a petõfi híd lábánál lévõ A23 hajó.
10 v 10 rendszer.
EA majd reklámozza jobban csak tuggyatok róla 😊
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Magyar mirror ?