Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pukkandur
Jó reggelt!
Sajnálom, hogy nem voltam a talin, az eddigi beírások alapján nagyon szupi lehetett.
Következõt megpróbálom nem kihagyni.
Végre itt az 1.6, délután leszedem, de sajna a crackre várnom kell
Remélem, hogy nem törik fel a punkbuster részét, jó lenne végre csítmentesen játszani.Bár a BF funok nagy részérõl nem feltételezem, hogy csalna.A többi csicska meg kit érdekel. Jó játékot mindenkinek!

505thZajcev[PT]
Nem az en hibam......

Majd ha lesz crack a pecshez tudtok linket adni?
Megköszönném, adig nem rakom fel.

Admiralis
Reggeltecskét!
Tali király volt, errõl majd még hosszadalmasbban fogok írni. :-)
1.6 hát végre itt van. :-)

Dell power

HU.man Josy
arra kiváncsi leszek, de jelenleg 20k-val tölt 😞

skorpio7
Ja igen , ez mindössze 64 fõre vonatkozik ... repülõsök kezdehetik megszeretni az új repcsit Kharkov-on . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Remélem már senki sem alszik és mindenki rója , próbálgatja az 1.6-os szerverek köreit .
Tegnap nem írtam , de végre tényleg normális módon lehet mapvote-ot vagy kikckvote kezdeményezni ( 1 perc van a szavazásra ) és persze szavazni rá .
Ja igen ... mintha kicsit nagyobbak lennének a pingek ( legalábbis az ASE szerint ) .1.5-nél eddig egy full angol szerver pl.EAUK 17 simán 100 alatt volt , most van 160-180 is .Nos a játékon belül ez mindössze 65-70 -es ping , azonban a lag ... az vmi förtelemes nagy .Jeep-el mentem most egy csákóval , úgy kb. minden 3. métert volt képes megjeleníteni a szg. , talán túl gyors volt neki .
Az külön tetszik , hogy talán a Punkbusternek köszönhetõen kb.3-4 perecenként kick-el 1-1 embert a szerver ... vajon miért ? 😊

HUman Soldier
Jah thx mindenkinek a jó hangulatért!Köv talin lehet duplaennyien leszünk.Még szerencse hogy hajnalban szettem le 1.6-t ma biztos minden server tele lesz.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Sickboy
Kölün élmény volt volt viháncolni az illuminált versenyzõkön 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

HU.man Josy
na jó, írni sem tudok...

HU.man Josy
ehh... lol 😄
"A tali megint nagyon jó volt a tali"
helyette
A teli megint nagyon jó volt 😊

HU.man Josy
morgen 😊
A tali megint nagyon jó volt a tali. Éljen Meggymag 😊
És éljen az R6-t is a kitüzõk miatt 😊 köszönjük! =)

már szedem le én is az 1.6-ot 😊

Random_
Reggeltet! Én tubifex-nek hála még tegnap értem haza amit ezúton is köszönök neki. Bár kicsit átkevergõztünk Budára, de végül kijutottunk a városbul.
Sajnos korán kellett lépnem mert vizsgám "volt" reggel ami nem lett megtartva. Ez már elõre éreztem, de azért személyesen akartam meggyõzõdni eme tényrõl.

Amit láttam a taliból az nagyon jó volt és remélem ennél rosszabb soha nem lesz. A kitûzõk nagyon jók szépen ki is tûzöm a gépem mellé! Köszi R6! A szervezés is jó volt és a hely is lényegesebben több oxigént tartalmazott nem beszélve a felszolgáló hölgyek okozta vizuális élményrõl.

Sajna mélyebb ismerkedésre nem volt idõm, de azért nem bántam meg, hogy felugrottam! Majd a legközelebbit már jobban megoldom.

És mire befejezem soraim le is jön az 1.6 amirõl még tegnap este semmit se tudtunk. Ez egy külön ajándék!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

GanXstaZolee
én nem hiszem hogy képes lettem volna akár egy szót is kinyögni az elmult 4 orában uh. halucináltál te kis pö9cs!!

Shaman

Tuvok
Gege boldog szülinapot !

Sickboy
Ki se találnád 😊) www.fop.hu

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Mr Manson
Über LoL!
Én meg megyek és befoglalom a 4. zaszlót Berlinbe...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Vazze... Gyorsabb voltál!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

505thZajcev[PT]
Nem gondoltam volna ilyenkor mar itthon leszek 😄D

erdos
Örülj neki hogy nem a pizza

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Sajnálom hogy nem tudtam ottlenni.
Remélem tesztek fel képeket...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Udv. Mindenkinek. 😉 Aki nem ismerne meg, az -={R6}=- klan egyik tagja vagyok, Ptk. Elosszor is koszonom en is, hogy ennyien megjelentetek, nem mintha sok reszem lett volna a szervezesben. 😄 Szoval kibaszott jo volt a tali, ugyhogy aki nem jott el az tenyleg banhatja!!! Foleg a csinos lanyok, akik nem kis fegyverrel a kezukben jottek a csataterre. 😉

ui.: Kicsit benazok, nem tudja valaki a FoP-osok webcimet? Battlefield oldalan nem talaltam.
Kispósi
Sziasztok

köszi Meggymag király volt! Bár most már mindenki tudja hogy csítelsz mert mindig odakaptad a fejed ha valaki elodította magát...

ja és üdv a Top10-nek akik legtovább bírták

Várom a pultos csajok fényképeinek a közzétételét!

Na megye alukálni
joccakát!

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Ahhoj
Uhhh, akkor én is hazaértem..... Asszem most megyek az ágyba, becsukom a szemem, és feljön az 1.6....... Zzzzzzzzz......

bazz leszedtem a teljes 1.6-os peccset amikor elég lett volna ami 1.5õl 1.6-ra dobja fel 😊
Hát csak 100mb a különbség =)

Cobra.
Ha nincs erdetid, akor kell, de még nincs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kell hozzá crack? vagy van hozzá?

Kovács legény
Jó reggelt mindenkinek!
A KÉPEKET TESSENEK FELTENNI MINNÉL HAMARABB!!!
Na csak ennyit akartam,és már megyek is...pá-pá!

www.czekoart.hu

Sickboy
Pálinkás ( tequilás ? ) jó reggelt mindenkinek ! Szerintem is okos volt a buláj, bár én nem tudtam nagyon soká maradni. No nem baj, akit / akiket akartam, azt megismertem 😊

Hölgyeim és uraim ; örültem 😊

SB

BurnBaby
hát nekem mostanság jött össze a hazaérés. mindenkit szeretek jól, most meg jóéjt/jóreggelt izlés szerint 😊

(bencsi ne igyál több boroskólát ,))

www.battlefield.hu

skorpio7
Egy biztos , ezt az új pályát nem fogják szeretni az angol tankosok pedig van az oldalukon van 3 is .Kész életveszély a városi romokon keresztülvergõdni az állandó bazookás veszély miatt szóval tetszik !
Az új SW pályát sajnos most nincs idõm kipróbálni , így arról nem tdudok gyors véleményt mondani ... mentem aludni . 😊

jo8 all

én is ott akartam lenni 😞

Most értem haza... 😊

Szóval... Kösz mindenkinek aki ott volt, kösz mindenkinek aki támogatott.. (Freddynek külön!)

Valahogy az 5 percen belül ledöntött 3 paprikás vodka megtette a magáét... :o)

DE addig percig emlékszem mindenre és mindenkire. Szal jó volt. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

sorry😊

huzzál aludni Fritz 😄

huzzál aludni Fritz 😄

Fritz Von...
..... Most értem haza.

1. Kitûzõ
2. Meggymag + szervezés
3. Ice és az õ brutál csípõs vodkája
4. X berúgás.

Szóval király volt 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

skorpio7
99% !!!

GanXstaZolee
na a kökemeny mag AIR!! hova a faszba tüntel szo nelkul?!

mi ott voltunk vegig aztan taxi hazahozott nagy kiraly volta bulaj toltom is az 1.6ot mondhatni jol idozitettek az EA fiuk 😄Dcsacsumicsoteszta meg minmdenkinek nedves puncit ezt a shaman mondta 😄 meg ilyenek 😊)) BF 4EVER!!!!😊)

én is szerettem volna ott lenni de sajna nem lehetem..nem baj majd köv. pedig beszélgettem volna Seat,zajci..stb ... gg all😊
Találkozunk a csatamezön ( helyesirásért sorry 1 üveg Bacardi + fél üveg viszki teszi😄 )
jo éjt

skorpio7
Mielõtt még elfelejteném , külön köszönet a jópofa kitûzõért az R6-os társaságnak ( nagyon jóarcok így személyesen megismerve õk ) .

skorpio7
Na a vonatocska csak hazaért velem is a taliról .
Összeségében el lehet mondani , hogy mindenki sajnálhatja aki nem volt ott , mert ez volt eddig a legnépesebb és talán legalább olyan jó hangulatú mint a legutóbbi ... szóval valóban ott volt majd mindenki , aki számít is vmit a Bf-es scene-ben .
Külön köszönet a szervezõknek a helyért , ami valóban sokkal kellemesebb tágasabb volt , mint a Fanyûvõé ( ahová egészen biztos , hogy nem fértünk volna be ennyien ) ... és az árak is nagyon kellemesek voltak ( bár én nem kóstoltam meg azt a 200 Ft-os pizza-t ) .
Szóval az elõzetes beharangozással megeggyezõen valóban jó választás volt ide szervezni a III. talit és talán majd ide jöhetne a 4. is ... bár lehet a kiszolgáló hölgyek inkább nem támogatnák ezt a javaslatot .
Na köszönet mindenkienk aki emelte az est fényét megjelenésével , császtok ( azért még én most letöltöm az 1.6-ot , megnézem és talán olyan 5:00 tájban le is fekszek ) .

nu nálam már mûködik...

Ez mondattanilag helyes volt?

Iceman
És azt hiszem a Hu.man-t nem is kell megemlítenem. Ugye Killer?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Köszi mindenkinek, aki ott volt a talin és jelenlétével emelte az est fényét!
Különösen a D2MH, trs és az R6 prominens tagjainak!!!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

JCSR Vaszilij Z
Nem tudok felmenni most😞,az öcsém itt alszik ..nem akarom felkelteni..ah azaz arany szivem😊

Kovács legény
Majd TS-en.
Hunzi,Dragon vanak most is TS-en,elmondják,én most megyek alukálni

www.czekoart.hu

Kovács legény
43K-val csöpög a téma😞
Megyek is aludni inkább.
Jóccakát mindenkinek!

www.czekoart.hu

JCSR Vaszilij Z
Magyarázd már el hogy történt?