Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom, hogy nem voltam a talin, az eddigi beírások alapján nagyon szupi lehetett.
Következõt megpróbálom nem kihagyni.
Végre itt az 1.6, délután leszedem, de sajna a crackre várnom kell
Remélem, hogy nem törik fel a punkbuster részét, jó lenne végre csítmentesen játszani.Bár a BF funok nagy részérõl nem feltételezem, hogy csalna.A többi csicska meg kit érdekel. Jó játékot mindenkinek!

Megköszönném, adig nem rakom fel.
Tali király volt, errõl majd még hosszadalmasbban fogok írni. :-)
1.6 hát végre itt van. :-)
Dell power
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Tegnap nem írtam , de végre tényleg normális módon lehet mapvote-ot vagy kikckvote kezdeményezni ( 1 perc van a szavazásra ) és persze szavazni rá .
Ja igen ... mintha kicsit nagyobbak lennének a pingek ( legalábbis az ASE szerint ) .1.5-nél eddig egy full angol szerver pl.EAUK 17 simán 100 alatt volt , most van 160-180 is .Nos a játékon belül ez mindössze 65-70 -es ping , azonban a lag ... az vmi förtelemes nagy .Jeep-el mentem most egy csákóval , úgy kb. minden 3. métert volt képes megjeleníteni a szg. , talán túl gyors volt neki .
Az külön tetszik , hogy talán a Punkbusternek köszönhetõen kb.3-4 perecenként kick-el 1-1 embert a szerver ... vajon miért ? 😊

Köv talin lehet duplaennyien leszünk.
Még szerencse hogy hajnalban szettem le 1.6-t ma biztos minden server tele lesz.
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
A tali megint nagyon jó volt a tali. Éljen Meggymag 😊
És éljen az R6-t is a kitüzõk miatt 😊 köszönjük! =)
már szedem le én is az 1.6-ot 😊
Sajnos korán kellett lépnem mert vizsgám "volt" reggel ami nem lett megtartva. Ez már elõre éreztem, de azért személyesen akartam meggyõzõdni eme tényrõl.
Amit láttam a taliból az nagyon jó volt és remélem ennél rosszabb soha nem lesz. A kitûzõk nagyon jók szépen ki is tûzöm a gépem mellé! Köszi R6! A szervezés is jó volt és a hely is lényegesebben több oxigént tartalmazott nem beszélve a felszolgáló hölgyek okozta vizuális élményrõl.
Sajna mélyebb ismerkedésre nem volt idõm, de azért nem bántam meg, hogy felugrottam! Majd a legközelebbit már jobban megoldom.
És mire befejezem soraim le is jön az 1.6 amirõl még tegnap este semmit se tudtunk. Ez egy külön ajándék!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Shaman
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Én meg megyek és befoglalom a 4. zaszlót Berlinbe...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Remélem tesztek fel képeket...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
ui.: Kicsit benazok, nem tudja valaki a FoP-osok webcimet? Battlefield oldalan nem talaltam.
köszi Meggymag király volt! Bár most már mindenki tudja hogy csítelsz mert mindig odakaptad a fejed ha valaki elodította magát...

ja és üdv a Top10-nek akik legtovább bírták
Várom a pultos csajok fényképeinek a közzétételét!
Na megye alukálni
joccakát!

Every passing minute is another chance to turn it all around.
Hát csak 100mb a különbség =)
A KÉPEKET TESSENEK FELTENNI MINNÉL HAMARABB!!!
Na csak ennyit akartam,és már megyek is...pá-pá!
www.czekoart.hu
Szerintem is okos volt a buláj, bár én nem tudtam nagyon soká maradni. No nem baj, akit / akiket akartam, azt megismertem 😊
Hölgyeim és uraim ; örültem 😊
SB
(bencsi ne igyál több boroskólát ,))
www.battlefield.hu
Az új SW pályát sajnos most nincs idõm kipróbálni , így arról nem tdudok gyors véleményt mondani ... mentem aludni . 😊
Szóval... Kösz mindenkinek aki ott volt, kösz mindenkinek aki támogatott.. (Freddynek külön!)
Valahogy az 5 percen belül ledöntött 3 paprikás vodka megtette a magáét... :o)
DE addig percig emlékszem mindenre és mindenkire. Szal jó volt. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
1. Kitûzõ
2. Meggymag + szervezés
3. Ice és az õ brutál csípõs vodkája

4. X berúgás.
Szóval király volt 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
mi ott voltunk vegig aztan taxi hazahozott nagy kiraly volta bulaj toltom is az 1.6ot mondhatni jol idozitettek az EA fiuk 😄Dcsacsumicsoteszta meg minmdenkinek nedves puncit ezt a shaman mondta 😄 meg ilyenek 😊)) BF 4EVER!!!!😊)
Találkozunk a csatamezön ( helyesirásért sorry 1 üveg Bacardi + fél üveg viszki teszi😄 )
jo éjt

Összeségében el lehet mondani , hogy mindenki sajnálhatja aki nem volt ott , mert ez volt eddig a legnépesebb és talán legalább olyan jó hangulatú mint a legutóbbi ... szóval valóban ott volt majd mindenki , aki számít is vmit a Bf-es scene-ben .
Külön köszönet a szervezõknek a helyért , ami valóban sokkal kellemesebb tágasabb volt , mint a Fanyûvõé ( ahová egészen biztos , hogy nem fértünk volna be ennyien ) ... és az árak is nagyon kellemesek voltak ( bár én nem kóstoltam meg azt a 200 Ft-os pizza-t
) .
Szóval az elõzetes beharangozással megeggyezõen valóban jó választás volt ide szervezni a III. talit és talán majd ide jöhetne a 4. is ... bár lehet a kiszolgáló hölgyek inkább nem támogatnák ezt a javaslatot .
Na köszönet mindenkienk aki emelte az est fényét megjelenésével , császtok ( azért még én most letöltöm az 1.6-ot , megnézem és talán olyan 5:00 tájban le is fekszek
) ."A BC a jobbik csapat jutalma."
nu nálam már mûködik...
Ez mondattanilag helyes volt?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Különösen a D2MH, trs és az R6 prominens tagjainak!!!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6