Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
SoDi biztos tudná 😄DDDDD

Eine panzer gesehen ?

jönni tank!

😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Penta
Mit mond a német katona amikor páncélost lát? Leírva hogy néz ki?

Tuvok
RFA Extractor progi a lelke

ghost cb
gondolom a készítõk csinálták, nemszokás filmzenét rakni egy játékba, vagy legalábbis ritka

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Skacok a Desert Combat vagy miarák modban amiben f16,apache meg ilyenek vannak sivatagban mi a töltõkép zenéje???Valahogy bejön az a zene,nem tudja valaki az elõadót vagy számcímet vagy hogyha filmbõl van az a zene akkor melyik filmbõl?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fritz Von...
Úristen. KOB. Jó, hogy nem jöttek el... Csúnya sorsuk lett volna.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...

HUman Soldier
Nah mikor állnak át magyar serverek így csak külföldin tudok gammázni.A fop public server már átállt csak annak nemtudom a jelszavát,talán az a jelszól nem publikus?De ha igen vki letudja írni nekem?kösziNemmintha nem jóka külfödi serverek.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Iceman
Ezek a KOB-osok egyszerûen szánnivalók...

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Szép és jó ez a 1.6 de így nem lehet bemeni az 1.5 szerverekre :-(

0Fritz0
Már ideje volt a betenni a PB-t a gémbe(kár hogy törni fogják ), mert akkor talán majd nem kell a játékidõt ilyenekre pazarolni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

magillagorilla
Ja, igen! Ahhoy, hogy engedélyezhesd, mondhatni elengedhetetlen, hogy fel legyen telepítve! 😊

Aláiirás

Kicsirigo
Engedélyezni pedig a multi résznél tudod, ott ahol a szervereket listázza ki (a bal alsó sarokban)

braincruiser
jahh..tényleg ott van az alján.. jól eldugták😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Kicsirigo
Amikor telepíted 1.6-ot, közben rákérdez, hogy akarod-e telepíteni PB-t is. Ha itt igennel válaszoltál, akkor már csak engedélyezned kell.

braincruiser
megnézem, thc😊

magillagorilla
A játékon belül a multiplayer akármicsodánál kell bekapcsolni valahol!

Aláiirás

braincruiser
jóestét urak,

magamhoztérve úgy láttam jónak felteszem 1.6
mindent stimten ment.. bf install, 1.6 full install... de nem enged be 1.6-os szerverre, mert aztmondja nincs pb-m.
azt kell installálni? vagy az úgy automatice beépül.
pls help, gamálnék én láma😊
bc

Hoze - home
Elvette, de a sógor visszadumálta. A csaj meg hogy megette a sületlen szövegeteket...

Fritz Von...
És végülis elvette? Mert az rémlik, hogy nem adtuk oda, merthogy le lett beszélve valakivel, hogy megihatjuk. Bár ezt kötve hiszem, hogy megengedték volna. Mindenesetre én is hevesen bizonygattam, hogy így volt.

Hoze - home
Viszont bátor volt, ez senki sem vitathatja !
10 illuminált fickótól elszedni a vodkásüveget az bátorság !

BurnBaby
szerintem a közvetítéseket is abban vezette ,)

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Na te meg... ez a magyarázós-sapkás megjelenés...

Fritz Von...
Nem volt ez a csaj sem rossz. Kis fogyóKÚRA 😊 és minden ok. De borzasztó sötét volt, ez tény.

Bocsi de nem tudtam kihagyni ezt a linket:-)))))))
Jó éjt!!!
battlefield.hu :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pepti
es raadasul mind a harom mekkora ratyi mar ;-

Hoze - home
Egyesek biztos jobbnak látták õket mint amilyenek voltak, köszönhetõen a sok almalének

Nem teszek fel több képet...majd letöltitek.

Iceman
Egy D2MH-s, egy tRs-es és egy Fop-os....dúúúúúúúrva

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Fritz Von...
Vazze Hoze... 😊))) Ez LOL kép! Ú gyerekek, ez nagyon komoly volt sztem!

Lemming : az biztos, hogy amikor be vagy rúgva, a Mássalhangzó tolvaj nevû bûnbandatag naggyakorlatot tart az arcodon , de amire büszke vagyok hogy engem hívtál, amikor elõször megtámadott Téged a ringispiles bácsi...
Köszönöm pajti, jól esett !

Push-up bra, and no brrrrain.
Vettem fel leleplezõ videjót, amíg nálam volt a kamerrrra, úgyhogy majd lesz leleplezés.

HUman Soldier
Azér jó volt az a másik is.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Pepti
hat ketto volt osszesen (marmint felszolgalo), de csak a kepen lathato holgy volt ertekelheto szerintem, a masiknak kibuggyant a hurkaja a nadragjanal, meg setet is volt szegenyke szerintem. A kepen lathato legalabb vette a poenokat... :-)

HUman Soldier
Remélem a többi felszolgálóról is vannak photo-k.

Hoze - home
Vannak aduk a kezemben, de megvesztegethetõ vagyok

Hoze - home
A pultnál sokan magyaráztak mindenféléket ...

Sok ilyen faxa kép van rövidesen remélem elérhetõ lesz mindenkinek. (Kb. 100MB Hi-Res) Dolgozunk rajta.

tibor16
Sziasztok

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Iceman
Azért csak óvatosan a képekkel bro😊)

HUman Soldier
Télleg ilyen jó képek fellesznek töltve vhova?

Pepti
Nem igaz. Lemming miutan pihent egy kicsit a mellekhelysegben meg visszament a pulthoz es nagy hevvel magyarazott valamit, de az az igazsag, hogy a pontos tartalomra nem emlekszem :-)

LOL 😊))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Kb... 😄D

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hoze - home
Szerintem Lemmingnek is ez az utolsó vizuális élmánye ...

Hoze - home
Itt kezdõdött a hangulat .....

Kispósi
LOL

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Hoze - home
Köszi Tuvok !

Na ilyen buli vót

Tuvok
Ide feltöltheted, vagy küldd el nekem.

Hoze - home
Feltennék egy képet tegnapról, de kéne egy hely ahonnan be lehet ide linkelni ! HELP ! (Érdemes 😊 )

HU.man Josy
kira 😊