Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A fop public server már átállt csak annak nemtudom a jelszavát,talán az a jelszól nem publikus?De ha igen vki letudja írni nekem?kösziNemmintha nem jóka külfödi serverek.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
), mert akkor talán majd nem kell a játékidõt ilyenekre pazarolni. 
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aláiirás
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
magamhoztérve úgy láttam jónak felteszem 1.6
mindent stimten ment.. bf install, 1.6 full install... de nem enged be 1.6-os szerverre, mert aztmondja nincs pb-m.
azt kell installálni? vagy az úgy automatice beépül.
pls help, gamálnék én láma😊
bc
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

10 illuminált fickótól elszedni a vodkásüveget az bátorság !

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Nem teszek fel több képet...majd letöltitek.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Köszönöm pajti, jól esett !
Vettem fel leleplezõ videjót, amíg nálam volt a kamerrrra, úgyhogy majd lesz leleplezés.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Sok ilyen faxa kép van rövidesen remélem elérhetõ lesz mindenkinek. (Kb. 100MB Hi-Res) Dolgozunk rajta.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.