Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
battlefield.hu
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Ha igen és tudsz linket akkor thx
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
20:00 - D2MH vs. VPKI
Pályák: Stalingrad/Iwo Jima
IRC közvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)
21:00 tRs vs. THC
Pályák: Gazala/Gazala
IRC közvetítés: #bf.hu.cup2 (IRCnet)
www.battlefield.hu

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
De egyébként én egy pár hónapon keresztül félreraktam és úgy vettem meg. House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Én felraktam a képeimet, csak még szarakszok a fotoalbumommal, mert nem jelenik meg yol.
Dell power

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
nem voltál hajlandó eljönni 😞
😊
mátol akkor nincsenek unreg "kollégák",mint látom 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
1. Crack nincs, vegyél eredetit.
2. ÁÁÁÁÁ hol vannak a képek? Alig várjuk már... Kb mikorra lesznek fent?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A fa-jelenetrõl vannak emlék-képeim, onnan "tudom" hogy mi történhetett. 😊
Amúgy igen. Alapvetõ hadarásom beletapos a gázba ilyenkor. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
http://GOro.hu
Repül valaki joy-al? Mert nem látok olyan választási lehetõséget, ami alapban átkapcsolna.