Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Norton Antivirus 2004-et használok 2004. jan. 30-ai frisssítéssel, eddig még egy darab vírusom nem volt (az elmult 10 évben)
Se email, se másmilyen (nem használok inet explorert, meg outlook exprest, csak Operát + the Bat-ot (kisebb, megbízhatóbb, és nincs benne biztonsági rés, mint az explorerben, outlook expresben 😊))
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Egyébként köszönöm a segítséget, most tesztelem a gépet a netem.
Mindig talál még nyitott portokat

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Úgyhogy igyekezzetek a crackkal!!!
www.czekoart.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
tessék nyugodtan 8vs10-ben lejátszani 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
admin.Setnextlevel
admin.changemap
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
BF TALI by Tai
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Amúgy én 9000-ért vettem meg a delux-ot az 576-ban.
www.czekoart.hu
www.battlefield.hu
ezzel a fileval leeht megnézni van e virus a gépen. És le is törölni.
Víruspróba!!! 2004-02-01 10:57
A következõkben megtudhatjátok, hogy hogyan ellenõrizhetitek le, hogy megkaptátok –e a Mydoom.A illetve Mydoom.B nevû vírust.
1. Kattints a strat menüre
2. Futtatás
3. ide írd be: cmd (majd katt az OKra)
4. itt bejön egy fekete msdos ablak. C:\…….
5. Lépj vissza teljesen a c:\-ig. ezt úgy tudod megtenni, ha beírod: cd\
6. majd írd be: dir shimgapi.dll /a /s (ezzel nézed meg, hogy van e Mydoom.A vírus a gépeden)
7. Üss Entert
8. Ha ezután azt írja ki, hogy a file nem található, akkor szerencsés vagy. Enm fertõzõdött meg a géped!
Ha viszont kilistázza a file-t, file-okat, akkor be kell szerezned sürgõsen egy vírusírtó progit.
Mydoom.B ellenõrzése:
Miután megnézted, hogy van –e az A típusúból a gépeden, írd be azt, hogy: dir ctfmon.dll /a /s
Aztán újra a 8. pontban leírtak érvényesek erre is.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!én nem próbáltam ki !!!!!!!!!!!!!!!!
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Jah és sztném kérdezni hogy ha felmegyek ts-re utána fél órával elkezd lagolni a bf hogy 100-200 pingem lesz,miután kilépek látom hogy a net kemény bájtokat küld és fogad.Mér lehet ez?szombat óta ezt csinálja,lehet ez az új virus is?de csak ts-nél csinálja
Segítségeteket kérem
Valami program fut a gépemen a háttérben, kb 20 %-os prociteljesítményt foglal le.
Aktív volt a NAV 2002, Outpost tûzfal, Ad-aware 6,Spybot,+ az XP, folyamatosan frissítve.
A feladatkezelõ nem látja, de a tejsítményét jelzi😞
Újrainstalláltam az Xp-t, de még mindig aktív. Most vegyek új vincsit?
Ja és hogy ne legyen OFF: Nem tudok BF-ezni

Every passing minute is another chance to turn it all around.

az 1.5 konzolparancsok nem mûxenek csak hézagosan
az 1.6 alatt:-))))
igen az aliased commands.con-t is átírtam:-))))))))
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines