Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már megint beteg vagyok,egész este nálam volt Vuk koma,úgyhogy most rohadt jó állapotban vagyok

www.czekoart.hu
Nyilvánvaló, hogy hibásan van írva, pont ezért maradt meg az emberekben. Ha Süni annak idején azt írta volna, hogy élénkülni ! akkor a kutya sem emlékezne rá, és nem lett volna belõle szállóige.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
ne fáradj az Apronet-re írni,itt is találsz rá vevõt (jó áron) 😊
csak egy zárcserédbe kerül😄DDD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
tel:
😊
nem akarásnak nyögés a vége 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
amúgy meg anno sünitõl származik, akinek lekoptak az ékezetek a karaktereirõl, ráadásul beragadt az L-gombja és ilyen körülmények között egy spammentes napon felhívta az sg fórum tisztelt közönségét, h legyenek szívesek élénkülni ,)
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
ehh... megint ez a fránya hétfõ!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

De azért a 667-0 erõs egy kicsit nem?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

😉
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Aláiirás
Aláiirás
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
10 bf-es közül 2 ezt ajánlja !
😊
a lényeg a vége,grat! 😊
A bfhelpponttrájponthu-hoz tartozó szövegben az általáson 2 L-lel van!!!
Nem is tudom, hogy voltatok képesek nyugodtan aludni emiatt...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"