Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
😊)

www.battlefield.hu

Kovács legény
Aranyos,de rohadt sunyi is!És ne az álmomból keltsen fel egy csomószor!

www.czekoart.hu

Mi akarsz K ügynök, iszen aranyos ez az állat !

Kovács legény
Sziasztok jóreggelt!
Én már megint beteg vagyok,egész este nálam volt Vuk koma,úgyhogy most rohadt jó állapotban vagyok

www.czekoart.hu

Ugyan SickBoy, csak azért nem érted, mert még fiatal tacskó vagy a fórumon , és nem voltál még itt amikor ez kialakult, tudod, ez olyan belsõ vicc, ilyen bigyó, egy a sok közül, amitõl olyan ez a társaság , amilyen.
Nyilvánvaló, hogy hibásan van írva, pont ezért maradt meg az emberekben. Ha Süni annak idején azt írta volna, hogy élénkülni ! akkor a kutya sem emlékezne rá, és nem lett volna belõle szállóige.

Sickboy
Ugyan nem logikus, de legyen. Legalább már érteni fogom, hogy mi is az a hogyishíjják.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

nem tudom mirõl beszélsz... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

BBwork
rosszul látod. igen helyesen írja mindenki 2l-lel
ELLENKULNI!

www.battlefield.hu

Sickboy
Bárhogyan is legyen, a tali jó volt. Sajnáltam a korai koccolást , de egyrészt " volt már egy fejem ", másrészt nem akartam szivatni a haveromat sem.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

braincruiser
vevõt???? hüjje... orrgazdát😄DD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Sickboy
Aháááá ... Így már más. Az a gáz, hogy majd mindenki két L-el írja, ami abszolút helytelen nyelvtanilag és ugyanezzel az ívvel bazi zavaró, mivel nem igen lehet kikövetkeztetni az eredeti szót.

ha van valami okos dolog amit pénzzé lehet/akarsz tenni az irodából csak szólj!
ne fáradj az Apronet-re írni,itt is találsz rá vevõt (jó áron) 😊

braincruiser
a legjobb alkalom vazeg, hogy átvedd az irányítást az irodában..vagy akár eladd az egész céget😄
csak egy zárcserédbe kerül😄DDD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

GanXstaZoleeWrk
jah jah csatlakozom 😊

joreggelit jomunkat 😄

GanXstaZolee#2709

munka_gorilla
Nadeneakkoramikornormálisemberalszik!!! 😛

Danny
Jaja, most kaptuk az ukászt, hogy törjünk be 😛 . Eagle1 out, következõ bejelentkezés a helyszínrõl.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

0/24 zárjavítás!
tel:

😊
nem akarásnak nyögés a vége 😊

BBwork
zár feltör/cserél? nem hagyhatjuk, h te ne dolgozz, amikor mi igen 😛

www.battlefield.hu

Danny
Fõnök sielni, kulcsát vinni magával, másik irodakulcs fõnök tesójánál, kulcs elhagyva = nem lehet az irodába bemenni => Danny ma nem dolgozik. Hmmm...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BBwork
hogyhogymi? a kulni ellentéte...

amúgy meg anno sünitõl származik, akinek lekoptak az ékezetek a karaktereirõl, ráadásul beragadt az L-gombja és ilyen körülmények között egy spammentes napon felhívta az sg fórum tisztelt közönségét, h legyenek szívesek élénkülni ,)

www.battlefield.hu

Sickboy
Valaki felvilágosíthatna : mi ez az " ellenkulni " szó ? Sosem hallottam róla és szeretnék képbe lenni.

BBwork
tudunk róla. majd egyszer ha sok ideje és kedve lesz a flash alkotójának remélem kijavítja 😊))

www.battlefield.hu

Mr Manson
Jó Reggelt!
ehh... megint ez a fránya hétfõ!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Reggelt.

Jah és reggeltet is:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Grat srácok,csak így tovább
De azért a 667-0 erõs egy kicsit nem?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Danny
Jó reggelt, csúnya hétfõ! 😞

HUman Soldier
reggelt

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

ellenkulni

hámájátszunk 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Fritz Von...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Micsoda? Kemények vagyunk, mint a vídia.

Pepti
hat annyira izgalmas volt, hogy gege kilodozte az osszes toltenyet folyamatosan a falra, Lewes meg Fritz meg cserelgettek a bazisokat, csakhogy azzal is menjen az ido, repulosok meg repeltek lelkesen az ellenseg fobazisat 4 koron keresztul 4 repulovel... De lamak voltunk 3 korben is 180 ala mentunk...

soha nem unatkoztam még ennyit, falat löttem végig

magillagorilla
Miva'? 😊

Jáccatok már 1.6-al is! Nem akarok külföldre menni!

Aláiirás

VV4?
😉

Cobra.
ez elég bunkóság szvsz

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Iceman
Rátok fért már egy kis siker😊 Grat.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

magillagorilla
Fúúú! Ezt láttátok már?

Aláiirás

magillagorilla
Öööö... most, hogy felraktam az 1.6-ot, azt vettem észre, hogy mapváltáskor vadul pörgeti a cd-t, és ez marha idegesítõ! Ugyan eredetim van, de eddig mindíg használtam a NoCD cuccot, hogy ne kopjon 😊), de úgy emlékszem, ezt már valamikor kivették belõle. Vagy nem?

Aláiirás

joebacsi
gratula trs!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BAT Póver 😄 én is azt használom....

10 bf-es közül 2 ezt ajánlja !

nem is tudtam,hogy már ilyen régi a NAV...
😊

Cobra.
Nem csoda, hogy húzták az idõt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kispósi
grat 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

gondolom izgi volt 😊
a lényeg a vége,grat! 😊

Fritz Von...
ÕÕÕÕ azaz THC.

Fritz Von...
Na vége a THX meccsnek. 667-0 ide.

joebacsi
Most vettem észre egy óriási, horribilis, kolosszális hibát fennt a flash logoban!!!!:
A bfhelpponttrájponthu-hoz tartozó szövegben az általáson 2 L-lel van!!!
Nem is tudom, hogy voltatok képesek nyugodtan aludni emiatt...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HUman Soldier
Nah ez vmi reklám volt.Expoler 4ever.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!