Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemsokára lesz, csak mindenki 154635451*61863436338-as képeket csinált, és kicsit sok idõ, amíg felmásznak a helyükre.
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Amintr ez meglesz kiírom ide is .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hát kell ez nekem?

szal drága skorpio. egy viszonylag kevésbé piros és mozgó, ámde célirányos link a fotókra sokkal hatékonyabb lenne 😊))
www.battlefield.hu
biztos???
lol
milyen az uj álcád?

www.battlefield.hu

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Grat a tegnapihoz,csak így tovább!!!

Jah és akkor is csíterek vagytok:-)))))))))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ja amúgy tegnap vertük a NeXust is és 1.6al szal NEM VAGYUNK CSÍTEREK!!! 
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
))).jpg)
"Axis panzers guarded base exits and artillery "God" Meggymag pumped his high explosive shells into allied base from very good position."
Tudom, hogy nem kéne, mert már így is el van szállva magától de ...
respect ...
És ezt 10 bõl 10 szer...
Akkó enyim z érdem?

Tényleg: pár kép már megvan, Hoze és Thales jóvoltából. Van ugye brain-féle, illetve Random-féle is. Ám filmek nincsenek még. Ezt kitõl és hogyan?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
A fejed körbetekeredett már ?
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)