Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

munka_gorilla
Szóval vannak VIP képek, meg a pórnépnek való, cenzúrázott verziók?

Tuvok
aha ok

Nancsika
Mert, mi ilyen kis vérgecik vagyunk, és mindent magunknak akarunk! 😊
Nemsokára lesz, csak mindenki 154635451*61863436338-as képeket csinált, és kicsit sok idõ, amíg felmásznak a helyükre.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

skorpio7
Az ok egyszerû , mivel egy olyan ftp-n van fent jelenleg az összes eddig elérhetõvé vált kép ami mondjuk úgy szûk körben használatos , ezért inkább jelenleg csak olyanoknak adnánk meg a címet , akik ott voltak .Ezek meg ugye a jól ismert klánok , akik amúgy is fent vannak irc-en , szóval nekik ez nem gond .Azonban a nagyközönség számára is hamarosan ( még ma , most , órákon belül ) elkészül egy általánosan elérhetõ cím , ahonnan mindenki szabadjára töltögethet .
Amintr ez meglesz kiírom ide is .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nancsika
Majd megkapod a linket, és szépen kiteheted a bf.hu-ra..Jólecc? 😊)

Tuvok
na ez az

Hülye vagy, kutya sem jár a fop.hu-n, legalább lendüljön a forgalom !!!

BBwork
hm... most hogy így levezetted... mégsem olyan hüje ötlet ,))

www.battlefield.hu

Miért kell ezt külön kérni?
munka_gorilla
Dehogy, így csak fokozódik bennem a feszültség, mert innen nem tudok ircni, tehát alig várom már, hogy hazaérjek, pedig még másfél órát itt rohadok. Ebbõl eredõen hazafelé min. 320-al fogok száguldozni, és miután kifizetem a 150000.- helyszíni bírságot, 500 méterrel a cél elõtt nekihajtok egy fának és jól meghalok...
Hát kell ez nekem?

BBwork
elsunnyogta a posztomat az sg 😞

szal drága skorpio. egy viszonylag kevésbé piros és mozgó, ámde célirányos link a fotókra sokkal hatékonyabb lenne 😊))

www.battlefield.hu

skorpio7
Hiába no , a gyors beírás és azonnali mehetre kattintásnak megvan az ára .

skorpio7
Ezt már csak azért sem javítom ki ... hátha szállóige lesz vagy legalább névjegy . 😊

Clone-cd használj a legújjabb daemon-ba mountolva és nem kell minden frissítéskor a crackre várnod. A desert combat fórumban találsz letöltési helyet is.
skorpio7
Bazz magamra is csak azt mondhatom , hogy ez tényleg lol ... 😊)))))))

munka_gorilla
És biztos, hogy tûlük kell érdeklõdni? 😊

skorpio7

A 2004 Január 30.-i III. Battlefield Találkozó képeinek letöltési helyérõl érdeklõdni lehet irc-en a QuakeNet #fop.hu csatiján tûlünk ...

2003?
biztos???
lol

vazzee Husi
milyen az uj álcád?

skorpio7

A 2003 Január 30.-i III. Battlefield Találkozó képeinek letöltési helyérõl érdeklõdni lehet irc-en a QuakeNet #fop.hu csatiján tûlünk ...

BIGbrothR
Ha minden igaz este 1.6-lesz az UPC is.

-- Üdv Nagy Tesó...

BBwork
hogyne. tudomásunk szerint még nem létezik, ha ez máshogy lesz, akkor a fenti help link alatt értesülhetsz majd róla.

www.battlefield.hu

Bandee1987
Tud már vki vmit mondani a bf 1.6-os krekkrõl???

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

erdos
Mellesleg gratulálok, jó dolog ilyenrõl olvasni.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Vagy Õk is azok...

Nancsika
majd mingyá lesz oldal is a képeknek, csak még töltõdnek...

Ezt a reportot olvastam én is sõt a hozzászólásokat is...asszem megtanulták a skacok milyen a gyümölcs közepe:-)
Grat a tegnapihoz,csak így tovább!!!
Jah és akkor is csíterek vagytok:-)))))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Meggymag
Jaja Freddy ez nagyon ottvan!! Ez az igazán jó az embernek ha egy olyan arc dícséri aki egy tök vadidegen és nem egy közeli csapattárs. Bevallom ezt a reportot elmentettem fõleg azért mert minden 2. sorában engem említett meg. Mindenkinek jól esik egy kis dícséret Ja amúgy tegnap vertük a NeXust is és 1.6al szal NEM VAGYUNK CSÍTEREK!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Esetleg az arcokat is meg kellene figyelni amikor ezt bejelentette:-))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ehh

:-))))))
Erre gondoltál?:-))))))))
Iceman hivatalos nyilatkozata:-)))))))))

Idézet a Clanbase-rõl, egy meccsriportból :

"Axis panzers guarded base exits and artillery "God" Meggymag pumped his high explosive shells into allied base from very good position."

Tudom, hogy nem kéne, mert már így is el van szállva magától de ...

respect ...

erdos
Akkor valszeg mindig én ugrottam a bombái alá.
És ezt 10 bõl 10 szer...
Akkó enyim z érdem?

Fritz Von...
ÁÁÁ, hivatalos dokumentumok vannak arról az önvallomásról, mely szerint Ice nem tud bombázni. Sajnos még nincs meg.

Tényleg: pár kép már megvan, Hoze és Thales jóvoltából. Van ugye brain-féle, illetve Random-féle is. Ám filmek nincsenek még. Ezt kitõl és hogyan?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

nem hiszem,de viszont hallottam van felvétel vadászpilótának,oda biztos beadta már a jelentkezést 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Sickboy
" Nem segít már,csak a piócás ember " 😊)

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

erdos
Iceman, nem publikálsz véletlenül az AERO magazinban?

erdos
Hát nem nagyon..😞

munka_gorilla
Állogatnak át a szerverek?

erdos
Jó nagyot mindenkinet..😊

Danny
Azt már én sem tudom pontosan, hogy mi a munkaköröm! 😄 Legyek mondjuk marketing koordinátor és szakképzett betörõ segéd. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TISZTELETES !!!!

A fejed körbetekeredett már ?

Kovács legény
Danny-akor te most kõmûves vagy, vagy labló?😊
BB-hát persze hogy viszem

www.czekoart.hu

BBwork
akkor lécci vidd az enyémet is.. .köszi

www.battlefield.hu

Danny
Mission completed! 😊 Betörtünk. 1 óráig fúrtunk faragtunk.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kovács legény
Most megyek alukálni!

www.czekoart.hu

BBwork
álmos. valaki azonnal menjen haza helyettem és aludja ki magam. thx

www.battlefield.hu

Neked a SIMABÕRÛ kell wazze :-))))))))

Kovács legény
Valaki hívjon nekem egy jó ördögûzõt...

www.czekoart.hu

Sickboy
Sejtettem, hogy ilyesmi lesz 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...