Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
hát hajrá mindketten 😊 jobb ötletem nincs

www.battlefield.hu

Ja, és látom beleválasztottatok: Aberdeen/Battle of Bulge...

http://gaborszantai.co.uk/

Hella Hombre's
Waccáp ma?:-)
Kinek fognak a népek aszfaltozni ma este?:-)
tRs vs D2MH
CB Easternfront

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

õõ, pontosabban 59. sz. Sz.D.Hc. rep.e. na rég volt már. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ahol ált megfordulok 1-2 havonta eccer: szajol (asszem debrecen), ebes (talán szolnok, de lehet, hogy fordítva), vép (szombathely), komárom, szfehérvár, 100halombatta (na itt jó sok*)
januárban megy a bambulás, ha a MOL végre aláírja az idei szerzõdéseket, akkor indul a mandula. :-)
kecso nincs olyan messze, 80-100 km, nem? oda csupa szép emlék köt (59.sz. Sz.D.H.re., hazámat szolgálom, je-je) :-))
nem lehet azt mondani, hogy begubózott pösti srác vagyok. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Amúgy ha Kecskemét útbaestik csütörtökönként akkor ott ihatunk mert most lesz okítás májusig heti egy alkalommal csütörtökön. 😊

Amúgy nem vagyok olyan haragtarós embör.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tomalak
Ez a két uj pálya 1.6 pecshez hát szörnyûek még az ahol a canadai derék katonák vannak elmegy vhogy de SWOWW2 beli hát az elég ratyi ez már tulzás.
Ezzel biztosan nem fognak megbírkozni 😉
Vannak dolgok amiket nem lehet összekeverni 😊
GanXstaZoleeWrk
Haliho

Van clone cds verzio tehat tores nelkul is megy lehet ezt ki kene tenni a help oldalra.

GanXstaZolee#2709

Mr Manson
Az jó, de tuti kitalálnak valami szarságot!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Danny
Ne itt szeressétek egymást ez nem a "Melegem van" fórum.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

jaj már, akkor már 2 sõrre a vendégem leszel, na léci-léci
ugye tudsz még szeretni? ;-))

Random_
ehh

már senkibe se bízhat az ember

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

cöcöcö

hát vessetek mókusok elé, de túl csinos volt ahoz, hogy ne aludjak nála. :-)

pedig Randommal szívesen ugratuk volna egymást szvsz. :-))

BBwork
szerintem csak félt ,))

www.battlefield.hu

Danny
Hámmost jó ez neked, hogy még sötétebb lettél?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Mike
1 kérdés:

lokál játéknál, hogyan tudom kikapcsolni, hogy megmutassa ki lõtt le?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

most jön a magyarázkodás:
- beteg lettem
- közbe jött vmi
stb...
😄

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Random_
Maga volt BF talin?

szép jó reggelt!
Nahát, de jó egyeseknek, nálunk köv hótól jön a részletes számla, üzemanyag kalkuláció, meg influenzás is lettem, és mártírként "dolgozok". Nincs igazság. :-))

áá,nem akarom Õt kihasználni 😊

BBwork
engem nem hív meg a fõnököd...? 😊

www.battlefield.hu

és asszem elég sokáig volt távol... ugyhogy még1 sms 😊
thx boss 😊

BBwork
lol 😊

www.battlefield.hu

Egy kicsit használd az eszed és ne ide írj baromságokat...
Sry amúgy hi mindenkinek.
Nem nagyon lesz törés és ha lesz is akkor nem tudsz sehol majd játszani vele... PB rulez... végre.
Mennék is gamelni de alaplapom még sehol,merthogy a szervíznek nehéz letesztelnie szerencsétlen PS/2 egérportot... 😞
BBwork
nah nem. csak érdeklõdtem....

www.battlefield.hu

köszönöm fönökömnek,hogy szponzorál 5 hónapig.../asztalán hagyta a cégestelot😄DD/

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Mr Manson
Reggelt és egyebek!

Jó ez a VIP dolog... megen pénzt huznak le... nya, hol a céges telefon!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sickboy
És én ? Ha esetleg nem, akkor most de 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BBwork
említettem már h jóreggelt?

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Biztos, hogy nem egy LOTR modot tettél fel a BFhez?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sickboy
Éééérdeekes. Feltetted a LotR 3. részét ( gámét ) és olyan vígan össze vissza szarta magát az egész , hogy ( nem ) öröm nézni. Nyilván EA Games alkotta azt is, és azóta ha BFezni akarok akkor Aragorn jön be a lován és kéri a játék CD-t. Még akkor is ez van, ha a bf1942.exe-t indítom el direktbe. Bírom, hogy ezt csinálja, csak már a bigusz tele van vele.

El nem tom képzelni, hogy ez miért van ; ha esetleg valakinél már járt ez a kombó, akkor mesélhetne. Vagy egyáltalán. Valami bejegyzést valahol csúnyán elbaszarinthatott. Fulladjanak meg. Grrrrr

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Peeerszeee ... milliárdos vagyok.

Random_
Le van tiltva a 90-es körzet. 😊
Már próbáltam évekkel korábbam.

Viszon lehet külföldre telefonálni és ki is használom. 😊)

reggelt

ááá,vagyis a cégestelefonon is lehet!
ugy már más! 😄

erdos
Építjük a coilizmust...
Röhej
Legalább téged megfizetnek rendesen?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Random_
Nem tudom mit kell leakadni ezen a VIP-en. Van és kész nem kell azonnal fikázni a VIP-es emberkéket. Én is láttam ezt a fizetõsdit ki is próbáltam volna csak nincs elérhetõ közelségben vezetékes telefon. 😊

Sickboy
Nem nem ... Vagyunk még így egy páran ...

erdos
Mindenki alszik, csak én hûlye dolgozom???
Vazz de jó dolgotok van...

Random_
Nagyon is sok helyen! Csak tessék külföldön körülnézni. 😊

Mike at home
nem tudom hol 200 forint 1 gomb fagyi

1 evre mennyi?
ugy szamold
annyiba kerul, mint a bankkartyam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mikor lesz már crack?

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Valen
akkor megf nem mydoom-od van, hanem vmi más, én leszedtem minden ilyen anti vírus keresõt és lefuttattam, bár nem találtak semmit, azért most már nyugodt vagyok 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

HUman Soldier
reggelt
Köszi,már leszettem és nem talált,most csomó cuccot leszettem a géprõl megnézem hogy még mindig ezt csinálja.De csak azóta csinálja mióta fennvan 1.6 majd meglátjuk lehet format c: lesz tényleg.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

erdos
Beléd is...

Kovács legény
jóreggelt!

www.czekoart.hu

ehh...
csak nehogy elaludjatok
ELLENKULNI

lol
ez neked reggel? korán kelõ tipus vagy
1.6-ról semmi hir a UPC szerverein, bár már a WAR-t nem látjuk lehet azt pofozgatja a rendszergazda, mi szóltunk hogy jó lenne átállni minél hamarabb.
Remélem holnap ez meg is történik...
türelem rózsát terem 😊))