Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Waccáp ma?:-)
Kinek fognak a népek aszfaltozni ma este?:-)
tRs vs D2MH
CB Easternfront
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
januárban megy a bambulás, ha a MOL végre aláírja az idei szerzõdéseket, akkor indul a mandula. :-)
kecso nincs olyan messze, 80-100 km, nem? oda csupa szép emlék köt (59.sz. Sz.D.H.re., hazámat szolgálom, je-je) :-))
nem lehet azt mondani, hogy begubózott pösti srác vagyok. :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy nem vagyok olyan haragtarós embör.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Van clone cds verzio tehat tores nelkul is megy lehet ezt ki kene tenni a help oldalra.
GanXstaZolee#2709
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
ugye tudsz még szeretni? ;-))
már senkibe se bízhat az ember
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pedig Randommal szívesen ugratuk volna egymást szvsz. :-))

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
lokál játéknál, hogyan tudom kikapcsolni, hogy megmutassa ki lõtt le?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- beteg lettem
- közbe jött vmi
stb...
😄
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Nahát, de jó egyeseknek, nálunk köv hótól jön a részletes számla, üzemanyag kalkuláció, meg influenzás is lettem, és mártírként "dolgozok". Nincs igazság. :-))
thx boss 😊
Sry amúgy hi mindenkinek.
Nem nagyon lesz törés és ha lesz is akkor nem tudsz sehol majd játszani vele... PB rulez... végre.
Mennék is gamelni de alaplapom még sehol,merthogy a szervíznek nehéz letesztelnie szerencsétlen PS/2 egérportot... 😞
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Jó ez a VIP dolog... megen pénzt huznak le... nya, hol a céges telefon!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
El nem tom képzelni, hogy ez miért van ; ha esetleg valakinél már járt ez a kombó, akkor mesélhetne. Vagy egyáltalán. Valami bejegyzést valahol csúnyán elbaszarinthatott. Fulladjanak meg. Grrrrr
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Már próbáltam évekkel korábbam.
Viszon lehet külföldre telefonálni és ki is használom. 😊)
ááá,vagyis a cégestelefonon is lehet!
ugy már más! 😄
Röhej
Legalább téged megfizetnek rendesen?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Vazz de jó dolgotok van...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
1 evre mennyi?
ugy szamold
annyiba kerul, mint a bankkartyam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Köszi,már leszettem és nem talált,most csomó cuccot leszettem a géprõl megnézem hogy még mindig ezt csinálja.De csak azóta csinálja mióta fennvan 1.6 majd meglátjuk lehet format c: lesz tényleg.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
csak nehogy elaludjatok
ELLENKULNI
ez neked reggel? korán kelõ tipus vagy
1.6-ról semmi hir a UPC szerverein, bár már a WAR-t nem látjuk lehet azt pofozgatja a rendszergazda, mi szóltunk hogy jó lenne átállni minél hamarabb.
Remélem holnap ez meg is történik...
türelem rózsát terem 😊))