Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Nancsi: a fönököm meghívott rá 5 hónapig 😊
Mami..
Ez olyan mint a küldj egy esemest és a tevéd szuperteve lesz százakárhány napig...😊 És mennyi idõre kérted csillagokat? 2 hónap?😊))))
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
maga itt? 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Esti meccsel kapcsolatban (elsõsorban Brainnek): nemtom, hogy mi lesz az eredmény. De mivel nem gyakmeccs, hanem kupa lesz és kell a ticket mindenkinek, ezért ha olyan helyzet adódik, akkor kíméletlenül répázni fogunk. Természetesen ez fordítva is igaz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Amugy lényeg a lényeg, tiszta és jó harc lesz!
PunkBuster Power!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Cégnél nincs BF egyenlõre sajnos!
De megnézem azért, amint tudom!
vagyok nem tagadom de a strat mûxik:-)...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Remélem felkészültetek mert tisztában vagyunk vele ugyebár,hogy a ma este után remegõ szájszéllel fogjátok kiejteni a nevünket:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
irigy...irigy...
!
Nyalos te meg keress meg!
Muhah... VIP power, köszönöm fönököm!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bulge Allied:a Splitfire és a Corsair kibombázza a tigrist és a p4-eket,majd kempeli a fõbázist:-)
Bulge Axis:a két Stuka kiszedi elsõre az M10-et és a Wespe-t majd ellopják a B17-et...:-)
így hozzuk a két kört 400-0-ra
Aberdeen:mindkét oldalon viszem a tengeralattjárót és kiszeden sorban a nehéztankokat és az anyahajót:-)
máris megvan a meccs kb 710-0-ra:-)
Mindezek után riadtan felülök az ágyon és megfogadom,hogy soha többé nem eszek sültszalonnát lefekvés elõtt:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-