Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
offolom a témát,mert szerintem érdemes megnézni😊
klikk ide
on

www.czekoart.hu

úgy is mondhatnánk hogy eltévedtem 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

szijja Nekedis pajti. 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

jah és jó,hogy mondod meg kell etetnem a gyerekek tevéjét 😄DD

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Így jó? 😊

Nancsi: a fönököm meghívott rá 5 hónapig 😊

A BF-em 1,5-ös. Ezt kéri a BG is. Egyébként minden rendben van vele, BF-ben minden hang oké. Csak A BG-ben ez az egy fegyver. Fülsüketítõ. Hardware-s hang ki van kapcsolva, nem bírja a vas. SB Live drivere régi, de minden megy vele rendesen, nem hiszem, hogy az utóbbi 2 évben adtak ki belõle újabbat :-)
Nancsika
Nem mondod, hogy neked is?
Mami..
Ez olyan mint a küldj egy esemest és a tevéd szuperteve lesz százakárhány napig...😊 És mennyi idõre kérted csillagokat? 2 hónap?😊))))

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Danny
Isten se...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
aláírásod kicsit lejárt nem? 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

0Fritz0
Végre észhez tértél és megint itt lógatod a lábad!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hi!
maga itt? 😊

AirborneRanger
émis itt? 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Barni
hi
mikor lesz 1.6-hoz crack?
nem tudja valaki?

Avanti Italia!

Tuvok
neked is pajtikám

Random_
És nem teszed az ágyad mellé a bilit mert belelóghat a kezed. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

üdv pajti 😊

Danny
Szevasz pajtás!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
izé... ijesztõ 😊

Fritz Von...
Nagyon komoly kép! 😊)

Esti meccsel kapcsolatban (elsõsorban Brainnek): nemtom, hogy mi lesz az eredmény. De mivel nem gyakmeccs, hanem kupa lesz és kell a ticket mindenkinek, ezért ha olyan helyzet adódik, akkor kíméletlenül répázni fogunk. Természetesen ez fordítva is igaz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kovács legény
Jó napot!

www.czekoart.hu

adjon isten... 😊

Kovács legény
KIRÁLYSÁGOSSÁG!!!

www.czekoart.hu

Danny
Elég ilyesztõ 😊

Kovács legény
CSIGA VAGY😊))

www.czekoart.hu

JCSR Morpheus
Te aljas ezt én akartam!!!!!!!!!!!!!!

Kovács legény
fly-nak köszönjétek ezt a képet

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Jahogy fizetõs, akkor maradok mezei....

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Halló! Mik ezek a ViP csillagocskák emberek neve mellett? 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Mr Manson
A sok nevetéstõl?

Amugy lényeg a lényeg, tiszta és jó harc lesz!
PunkBuster Power!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Szia Husi!

Cégnél nincs BF egyenlõre sajnos!
De megnézem azért, amint tudom!

505thZajcev[PT]
Hmm mennyit kell ide irni hogy az ember VIP legyen???
Sok szemet,megoltetek Kennyt!!!!!

vagyok nem tagadom de a strat mûxik:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Hella men:-)
Remélem felkészültetek mert tisztában vagyunk vele ugyebár,hogy a ma este után remegõ szájszéllel fogjátok kiejteni a nevünket:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BIGbrothR
vagy manson???

sasold meg az upc servert hogy jo-e?

udv.
husi.

-- Üdv Nagy Tesó...

Danny
De csicsásak vagyunk! irigy...irigy...

Mr Manson
Reszkess D2MH !
Nyalos te meg keress meg!

Muhah... VIP power, köszönöm fönököm!

0Fritz0
Micsoda amatõr, Aberdeen-nél nincs is nehéztank! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Manson
YEAH

A Stratégia nagyon egyszerû...
Bulge Allied:a Splitfire és a Corsair kibombázza a tigrist és a p4-eket,majd kempeli a fõbázist:-)
Bulge Axis:a két Stuka kiszedi elsõre az M10-et és a Wespe-t majd ellopják a B17-et...:-)
így hozzuk a két kört 400-0-ra
Aberdeen:mindkét oldalon viszem a tengeralattjárót és kiszeden sorban a nehéztankokat és az anyahajót:-)
máris megvan a meccs kb 710-0-ra:-)
Mindezek után riadtan felülök az ágyon és megfogadom,hogy soha többé nem eszek sültszalonnát lefekvés elõtt:-)

Van nekünk olyan?:-)

heee?

BIGbrothR
UPC 1.6 online

-- Üdv Nagy Tesó...

És most mit csinálnak majd a pilótáitok ?

Mike
thx

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Csak ha te futtatod a szervert akkor a szerver beállításoknál asszem a killcam az

Én sem tudom ki választotta de csókoltatom:-)

Mike
69301 pls

nem találtam a konzolparancsok között

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Megint elárult valakit ?

Angel neked hol a trs-es logod?