Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hide and fear, Cobra Commander is here !
A gránát szerintem a BG-ben sem sebzi a nehéz tankokat. (Bf-ben igen)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A Battlefield 42-höz feltettem a Battlegroup42 modot, a 0.9 és a 0.95 -ös verziót. Ennél újabb még nincs. De a Panzerschreckes srác másodlagos fegyvere (2.),ami csak egyet lõ hihetetlen hangokat ad ki. A lövés után még hosszú másodpercekig kerepel, meg sípol. Szerintem bug, ilyen hangja nem lehet, kibírhatatlan. Arra vagyok kíváncsi, hogy csak nálam van ez, vagy más is tapasztalta. Mind a 0.9, mind a 0.95-ös verzióval ez van. Egyébként szépen megy minden, semmi más bugot nem találtam. Win98SE Hun, SB Live.
2.:
Jól vettem észre, hogy ebben a modban nem lehet gránáttal páncélost írtani? Vagy csapatszállítót lehet csak tankot nem?
Köszi.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
www.czekoart.hu
és bazi nagy cicis néniket linkelek majd be!😊
http://gaborszantai.co.uk/

Nem tudjátok hogy a Mydong vírus vagy mi az mit csinál,mer a netem 2-3 óra netezés után elkezd tölteni és küldeni megákat pedig nem töltök semmit hanem csak jáccok és ezt onnan veszem észre hogy naon lagolok és 200-as lesz a pingem.
Elõre is THX
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
www.battlefield.hu
ez a gond
nincs lovém ilyen csillagparádéra
te is csillagozol?
ez mivel jár hogy hány csillagod van?
és mér jó?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"