Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Egyfolytában bc-zik pld: ZÉ.
És ez "kicsit" zavaró.
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Mit vársz tõlük?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

De téged hol érdekel hogy utál kob rush?House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
http://GOro.hu
Mindezt a JCSR-szerveren követte el.
Ha kérhetném az adminokat, hogy figyeljék a srácot, köszönöm. KÉP (Egyébként a srác valamiért nagyon utál).
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1szer már cseréltem key-t, addig kell cserélgetni, mig be nem enged?SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Köszi. Ém most szedtem le Petko féle biztonsági másolatot. Ugy látszik kár volt. Mind1. Legalább legközelebb nem kell a crack-re várnom.
És mivel aszongyátok nem ütközik a pb-vel fel is teszem jól😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ez elméletileg akkor jó a tört Gamekhez is, vagy csak eredetihez és biztonsági másoltahoz jó?
Amugy pb "ugy tudom" nem ezeket a dll-eket használja! Hanem ami a pb könyvtárban van!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
1 org
1 exe
3 Mod dll
....kipróbálta már vki?
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
No komment >:-]
A fönököm adta nekem is 😄
Remélem Max. csak no-cd !

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Megkérnék mindenkit aki néha játszik DC a szerverünkön, az mellõze már a TK-at!
Vagy legalább olvassa el aszabályzatot!
THX

format internet: /q