Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
), és a 0.5 ös DC-t és a hozzá tartozó 0.6-os patchet.
Ja és installáld is föl.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Tisztelt BF scene es mindenki mas!
Szeretnenk megkoszonni azt a rengeteg ajanlast, odafigyelest, amit mostanaban kaptunk, de szeretnenk leszogezni, hogy a Squad of Traitors NEM ELADO! Orulunk annak, hogy mar 2 mgc is megkeresett minket, mert ez szamunkra azt jelzi, hogy nem csinaljuk olyan rosszul, amit csinalunk, de sajnos egyelore nem all szandekunkban feladni eredeti elkepzeleseinket es fuggetlensegunket.
koszonjuk
Squad of Traitors (-tRs-)
05 és 06-ot már fel is raktam /dc/ mert nyomultam is rajta.
de most 1.5-re /gondolom én/ akartam konnolni..
nem vágom, akkor most mi van?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nemlehet hogy 1.6-tal akartál 1.5-ös szerverre menni?
segítséget kérnék vkitõl:
wrong version, ezt írja ki, pedig már letöltöttem az 1.5 és 1.6-ot.
talán valami ennél is újabb adódott?
Gyertek regisztralni es szoljatok hozza a dolgokhoz!
http://lssah.attaq.net es ott click a forum gombra!
f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Nem tudom ki mennyire járatos a demokban, de aki egyáltalán nem annak: Project Genesis a Conspiracy-nevû magyar bandától és a másik kedvencem egy laza kis Point Blank-demo. 😊
Linkek:
ON
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Javaslat: amikor KOBosok vannak fent, mindenki álljon egy oldalra, lehetõleg ellenük. Ha meg átállnak, akkor TK folyton. Egyszer majd megunják és kilépnek, rájönnek hogy mindenki rühelli õket.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
ÉS ANYÁZNAK!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Naon élveztem!

Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://GOro.hu
a múltkor Gazalán összeugrottam szegény balcsival amikor kiugrott a bázisunk felett a gépébõl és bevágódott egy tankba... aztán persze lõtt is, ez ugye nem annyira BC 😊
A gondom az volt, hogy elõtte fél órán keresztül DIREKTE BC-zett ez a KOB-os banda, én meg irtottam õket bár egyedül elég kilátástalan küzdelem volt... jól fel is húztak...
na ezután jött szegény balcsi (pár hónap BF-szünet után) és ugrott 😊 én meg elküldtem melegbb éghajlatra... :\ bocs
http://fly.pardey.org

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Majd jól le TKzlak...... Te Csíter......

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Most az egyszer elnézem a hibád de tartsd szem elött hogy nem szabad bántanod a jófej Hunzerkampf kolégát aki ráadásul egy kiscit német szinpatizáns....
De azt a talin is említettem..

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Semmi tisztelt nincsen bennük.
Taknyos hülyegyerek mind...
Az apjuk nem vágta õket ídõben pofán...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

, én lemaradtam sajna, na nem baj holnaptól úgyis átállunk 1.6-ra, a banlistát meg nullázzuk, úgyhogy legközelebb én baszom ki õket
) Persze megpróbáltuk szép szóval is, felhívtuk õket tsre is, hogy beszéljük meg hogy most mi a baja, de egyszerûen alkalmatlanok a normális viselkedésre...sajnos...úgyhogy én inkább szánalmat érzek irántuk, mint haragot...www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Játszanék ezerrel az 1.6-tal de:
5 szerverbõl 4-en megy 1.6
2 desert combat, 2 meccs
Na majd holnap

Ígérem hogy jobban oda figyelünk....

Egyébként pár nap és átállunk 1.6-ra remélhetõleg kevesebb lesz a láma fent!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"