Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FoP!-60k-69k + 70k! :)
tod.. úgy szopásmentesen... csak nem akartam így a hölgyek társaságában ilyen nyersen eccerû lenni😄
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
valami rémlik ezzel a lopással😄
mintha a vizen átjövõ panzerbõl kiszálló emberkét én is megleptem volna egy csokor gránáttal😄 aztán beülve a tankkal robbantam szét😄
majd mintha még egy wespéteket is fordítottam volna ellenetek😄DDD
volt fejetlenség bõséggel😄
én meg szedtem a skalpokat...P
Egyebkent grat D2MH, Aberdeen axison nagyon szepen eltetek a hibankkal, ott huzos perceket eltunk at, es Bulge axist is eleg jol toltatok, csak kicsit sokat tokoltetek a tamadassal szerintem a vegen, es azon buktatok meg.
Egyebkent a tanklopasok azok mokasak voltak, en is elloptam P4-et, aztan jon velem szembe egy ellenseges Sherman... lol volt nagyon :-)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
kira volt a tegnapi -tRs-. gg.
Pepti .. õszintén.. tegnap hoztam a pontot ellened

manson... te meg máris egy PB csitter vagy😄DD vagy csak megint jóbort ittál😄D
további suxxmentes sikert a EFC-ben.
bc
Hajrá skacok!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
a tankom helyett/és ez nem bizonyult helyes döntésnek.
Az tényleg szép volt ahogy lopkodtuk a szerencsétlen épp a tankját javító engiktõl egymás tankjait...nem felejtem el a döbbenetet Clay arcán amikor meg volt gyõzõdve róla,hogy mindenkit kiszedett és egyszercsak elsöpört a tankja,benne egy bõszen vigyorgó Tai-al
,de hagyjuk az öntömjént:-)
Ha esetleg ezekután kirúgjátok Ahhojt akkor küldjétek nyugodtan hozzánk:-)))
Mivel mi kiszálltunk az Easternfront továbbjutásából így bármi segítség kell szóljatok részemrõl amiben tudok segítek.
Ami az enclave-t illeti majd szorítunk erõsen de úgyis nyertek

Hajrá -tRs-

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Aberdeen-en (allied): Ahhoj, Gege és jómagam hagytuk el a posztunkat (déli bázis), míg a város támadói elfelejtették a nyugati bázist elfoglalni...
Bulge-on (allied), pedig tekerni akartunk kicsit a dolgon, mivel tudtuk, hogy számítatok a stratunkra, de a hyper-õgy, és szar, de leginkább ratyi Fritz megint elkalandozott, és egyedül ment a Tigrisnek - és úgye 2 Sherman, nem 3 Sherman, így maradt a szimpla védekezés...
(az tetszett, hogy néha nekünk volt Tigrisünk/Panzerünk, nektek meg Shermanotok/M10etek - a nehéztankosunk meg is kapta már a leosztását érte)
Axis oldalt, mindkét map-on tényleg jól csinálták a srácok - és külön grat a D2MH-nak!
Ma pedig egy light-os kis meccs vár ránk a ladder 21. helyezetje (DW) ellen - El Alamein/Gazala, holnap pedig egy könnyû levezetés az Enclave(ex-Arcy) ellen az EC-ben...
(végül is csak ezen a meccsen múlik a továbbjutás)
Lehet drukkolni!

http://gaborszantai.co.uk/
Írtam neki, intézi remélem.
Igen sok szeretettel fogunk legyilkolni téged is:-)))))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Viszont a -tRs- is igen szépet produkált bulge axison,de legalább tanultunk belõle
Apropó ma egy gyakra össze tudtok szedni népet?
Amúgy pálinkás jóreggelt
a -tRs- nek köszi a tegnapi meccset nagyon durvára sikerült:-)
Végre kezdem úgy érezni,hogy nem teljesen reménytelen:-)
Már féltem hogy egy új balakot kaszniztak be! :-)
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Huuuuuuuuu, de csönd van itt...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Rühellem az összeset! Ezeknél 1hónapos köcsögségi tréning van a felvételizõknél!
Jó hogy nem jöttek el talira,mert én is BC-ztem volna az asztaluknál!
www.czekoart.hu

hol a new logod ?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”