Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reggelt elvtársak

Gogo tRs!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

braincruiser
LOL😄DDDD
tod.. úgy szopásmentesen... csak nem akartam így a hölgyek társaságában ilyen nyersen eccerû lenni😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

braincruiser
pff:-)
valami rémlik ezzel a lopással😄
mintha a vizen átjövõ panzerbõl kiszálló emberkét én is megleptem volna egy csokor gránáttal😄 aztán beülve a tankkal robbantam szét😄
majd mintha még egy wespéteket is fordítottam volna ellenetek😄DDD
volt fejetlenség bõséggel😄
én meg szedtem a skalpokat...P

Brain jaja, tegnap nagyon nem ment Bulge. Viszont Aberdeenen magamat is megleptem :-) Asszem egyszer meg ermem is volt rajta :-)

Egyebkent grat D2MH, Aberdeen axison nagyon szepen eltetek a hibankkal, ott huzos perceket eltunk at, es Bulge axist is eleg jol toltatok, csak kicsit sokat tokoltetek a tamadassal szerintem a vegen, es azon buktatok meg.

Egyebkent a tanklopasok azok mokasak voltak, en is elloptam P4-et, aztan jon velem szembe egy ellenseges Sherman... lol volt nagyon :-)
Danny
Hogy érted hogy suxx mentes?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

braincruiser
pálinkás jóreggelit,

kira volt a tegnapi -tRs-. gg.
Pepti .. õszintén.. tegnap hoztam a pontot ellened
manson... te meg máris egy PB csitter vagy😄DD vagy csak megint jóbort ittál😄D

további suxxmentes sikert a EFC-ben.
bc

erdos
A drukkolásban nem lesz hiba...
Hajrá skacok!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hát igen....voltak hibák mindkét oldalon ez tény,viszont úgy tûnik életképes a stratunk:-)csak csiszolni kell rajta kicsit,még azt a nyomoronc betámadásotokat kell valahogy kivédeni és minden okés lesz mondjuk tény,hogy nem a megszokott védõket állítottuk a javpadra hanem újat próbáltunk/én is rohangásztam és aknázgattam csendesena tankom helyett/és ez nem bizonyult helyes döntésnek.
Az tényleg szép volt ahogy lopkodtuk a szerencsétlen épp a tankját javító engiktõl egymás tankjait...nem felejtem el a döbbenetet Clay arcán amikor meg volt gyõzõdve róla,hogy mindenkit kiszedett és egyszercsak elsöpört a tankja,benne egy bõszen vigyorgó Tai-al,de hagyjuk az öntömjént:-)
Ha esetleg ezekután kirúgjátok Ahhojt akkor küldjétek nyugodtan hozzánk:-)))

Mivel mi kiszálltunk az Easternfront továbbjutásából így bármi segítség kell szóljatok részemrõl amiben tudok segítek.
Ami az enclave-t illeti majd szorítunk erõsen de úgyis nyertek
Hajrá -tRs-

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

...hát, voltak hibák, de hát abból tanul az áruló, igazából a két legnagyobb hibát elküvetõ személyek is megvannak:
Aberdeen-en (allied): Ahhoj, Gege és jómagam hagytuk el a posztunkat (déli bázis), míg a város támadói elfelejtették a nyugati bázist elfoglalni...
Bulge-on (allied), pedig tekerni akartunk kicsit a dolgon, mivel tudtuk, hogy számítatok a stratunkra, de a hyper-õgy, és szar, de leginkább ratyi Fritz megint elkalandozott, és egyedül ment a Tigrisnek - és úgye 2 Sherman, nem 3 Sherman, így maradt a szimpla védekezés...
(az tetszett, hogy néha nekünk volt Tigrisünk/Panzerünk, nektek meg Shermanotok/M10etek - a nehéztankosunk meg is kapta már a leosztását érte)
Axis oldalt, mindkét map-on tényleg jól csinálták a srácok - és külön grat a D2MH-nak!

Ma pedig egy light-os kis meccs vár ránk a ladder 21. helyezetje (DW) ellen - El Alamein/Gazala, holnap pedig egy könnyû levezetés az Enclave(ex-Arcy) ellen az EC-ben...
(végül is csak ezen a meccsen múlik a továbbjutás)

Lehet drukkolni!

http://gaborszantai.co.uk/

erdos
ehhe...:-)
Írtam neki, intézi remélem.

Thx:-)
Igen sok szeretettel fogunk legyilkolni téged is:-)))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Robika
Yoreggelit mindenkibe

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

erdos
Megkérdem ReMust, nekem még nincs otthon netem, de jövõ hónaptól szerény személyem is áll rendelkezésetekre...😊

HU.man Josy
jó reggelt!

asszem 392-78 vagy valami ilyesmi de két körben "izzadtak" a csíterek és csak a mákon illetve a mi töketlenségünkön múlott a pörgésük
Viszont a -tRs- is igen szépet produkált bulge axison,de legalább tanultunk belõle
Apropó ma egy gyakra össze tudtok szedni népet?

erdos
Mi lett az eredmény?
Amúgy pálinkás jóreggelt

Mr Manson
Jaja!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jó reggeltet!!!
a -tRs- nek köszi a tegnapi meccset nagyon durvára sikerült:-)
Végre kezdem úgy érezni,hogy nem teljesen reménytelen:-)

HUmanBandi
Mellesleg Rush=Szilveszter.
Már féltem hogy egy új balakot kaszniztak be! :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Mr Manson
Reggelt!
Huuuuuuuuu, de csönd van itt...

Danny
Hát te miért keltél ilyen korán? 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

morgen

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Kovács legény
jeggelt

www.czekoart.hu

HUman Soldier
reggelt

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Kovács legény

off

Jóccakát!

on

www.czekoart.hu

joejt

Kovács legény
Te szegény... PÁ!

www.czekoart.hu

Kovács legény
És vannak olyan hülyék akik undorító képeket rakanak be más fórumába...😉

www.czekoart.hu

Kovács legény
KoB!?! Hol,merre?
Rühellem az összeset! Ezeknél 1hónapos köcsögségi tréning van a felvételizõknél!
Jó hogy nem jöttek el talira,mert én is BC-ztem volna az asztaluknál!

www.czekoart.hu

Danny
Na jóvan bepülledek az ágyikómba mert reggel menni kell melóba. Csókolom!

Angyalé a legjobb

Danny
Na lehet licitálni a 3 fajta bemutatott traktoros logóra. 😄

ehh... cz .. veled meg mi van ?
hol a new logod ?

Danny
Mee ezek smucig disznajok oszt nömadnak. Egyébként az aláírásom beszéljen helyettem drága fiam az Úrban. ,)

Na most mivan? naponta más logo?

Mert ez jobban áll neki

mert árulo 😄

Neked miért nincs traktoros logod?

Danny
Ámen! Békesség honol és szeretet járja át ólomdús keblünket.

Meggymag
Mi azért köszönjük a (volt)PT segítségét és mint láccik igénybe is vettük Sonic néven és NEM BÁNTUK MEG. Szal mondom a többi klánnak, hogy nagyon válassza meg a multiklánt ha akar valaki csatlakozni valamelyikhez. Az meg, hogy eladtuk magunkat meg egyebek hát nemtom de mi semmti se változtunk és semmit se vettek el tõlünk. Cserébe egy mûködõ közösségbe csöppentünk sok sok segítõkész ember társaságában. Semmit nem bántunk meg és ugyanolyan emberek maradtunk akik a elépés elött és a nevünk is megmaradt. Szal visszamenõleg köszi a PTnek a segítségért nagyon hálásak vagyunk....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Vote:1

Cobra.
www.battlefield1942.com

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pepti
Zajci, ha te voltal, akkor koszi, hogy segiteni akartal, kerdezz meg legkozelebb, de egyelore nincs szandekunkban, es szerintem nem is lesz a kozeljovoben csatlakozni mgc-hez. Az asszem nem nekunk valo :-)

honnan tudom letölteni az 1.6 patch-et???
505thZajcev[PT]
Jo ,legkozelebb nem segitek.

Mr Manson
????????????????

Danny
lol 😄 kicsi bogár Ahhoj

Ahhoj
........

TheGOro
Ezaz tRs hajrá én bízok bennetek, az erõ veletek van, és Ahhoj 😄DD

http://GOro.hu