Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Köszi köszi ! Remélem a többi szerveren is bevezetik ..
SB
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
mert mondjuk az esetleges dtk-sokat, bc-seket azért jó lenne kiszavazni 😊
Amennyiben ez vkinek nem tetszik mert szeret szavazgatni annak javaslom a többi szerver látogatását...
Megértéseteket köszönöm....
Good Luck Have Fun!
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
mé' nem lehetett volna a 2 új pályát co-op-ra is megcsinálni? 😞((((
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ezt nézd meg Tai! Ez a korrekt repkedéshez!
Tíz pilótából 9 ezt használja! 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mondjuk nem a kinézete a lényeg,hanem,hogy teljesen testreszabható a támasz a gombok,stb..és elvileg csak optikai felismerés van benne,ergo ha nincs fizikai kontaktus akkor nehezebben megy tönkre...mondjuk ha ezt is földhöz vágom akkor ennek is vége:-)
egy pont oda!
de tegnap is uez volt a felállás!!
akkor?
(A középsõ mondatodatod végére lehet, hogy nem kellett volna az a kérdõjel, így elég érdekesen hangzik 😊)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
akkora a pangás, el se hiszem?
történt vmi?
Na tépek vissza dolgozni😞
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
asszem ájsznak is ilyen van, találtam is a talpán egy cheat gombot, meg egy anti-pb gombot, de csak külön rendelés után mûködnek, addig inaktívak
a másik aktiválási mód, hogy nagy közönség elõtt ismételgetni kell, hogy "én nem tudok bombázni", de nekem még nem jött be a barba-trükk :d
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
A pontokat meg ált. a deckbombázásból és a másik csapat hajóján tartott kempingezésbõl szerzem és nem a dogfightból. (Assi rulz!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de õ többet tudna mondani, bár nem annyira ördög még..😊
emlékszem egyszer annyi pontod volt mint 20 embernek együttvéve
és egy ezer forintos egérrel repülsz??
nemá

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14\"
Viva La ezer forintos egér!

u have a díl don freddy
jöhet a sótkaszt

most elmehetsz fiam ... ( harák - harák, köhécs )
de azé nekünk(d2mh) óvatosnak kell lennünk ezzel
a nyilvános lebõgés lehetõsége is fenáll még 😊
Ez a strat ha jól tudom valami új még nem játszottuk Lengyelek ellen így talán mûködni fog. Sajna csak nállunk gyengébb klánok ellen próbáltuk, de majd a Fop elleni gyak a héten eldönti mennyire életképes is.
Ööööööö jövõ héten fogjuk elverni az enclave-t:-)))))))
Freddy,amilyen idõ van,szerintem Te már szombaton nem érsz majd rá ilyenekre! 😊
figyled csak meg! 😊
Namost, a shoutcast mehet, de nem tom, hogy addigra hol leszek, tehát mindenképp 2 emberesre gondoltam ... Peptikusz ?