Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
lol... hoigyhogy?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Random_
Ez a hét legjobb híre eddig! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sickboy
Éljeeeeen !

Köszi köszi ! Remélem a többi szerveren is bevezetik ..

SB

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Ahhoj
nem lehet olyat, hogy csak x idõközönként lehessen szavazni?
mert mondjuk az esetleges dtk-sokat, bc-seket azért jó lenne kiszavazni 😊

Mélyen tisztelt BF scene....ezennel bejelentem,hogy a D2MH szerver a mai naptól VOTE mentes!!!
Amennyiben ez vkinek nem tetszik mert szeret szavazgatni annak javaslom a többi szerver látogatását...
Megértéseteket köszönöm....
Good Luck Have Fun!

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

munka_gorilla
hova gondolsz?

Ehhe...ehhe...hát igen...mi tagadás anno használtam nem keveset ezt a szépséget:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Mike
ezt nekem írtad?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

munka_gorilla
hülyegyerek

Mike
az 1.6-os peccsel mé' kellett a páláyk listáját szétdrabolni? 😞
mé' nem lehetett volna a 2 új pályát co-op-ra is megcsinálni? 😞((((

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pink Tiger
látod ezért sem tudsz repülni

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

munka_gorilla
Az ergonómia csúcsa! 😄

Hát igen, azzal lehetett ACE-t jáccani... meg sakkot...meg szöveges kalandjátok...
FIGYELEM! Óriási joy-akció!!!
Ezt nézd meg Tai! Ez a korrekt repkedéshez!
Tíz pilótából 9 ezt használja! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Danny
Hétfõ délután? Meló?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Holdpro
Mindenki átállt Desert Combatra

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

pezseg ez a topic... 😊

Néztem a Cyborg 3D Gold-ot is de ez annak a továbbhúzott változata,állítólag megerõsített tûzgomb,dupla "shift" funkció,stb...
Mondjuk nem a kinézete a lényeg,hanem,hogy teljesen testreszabható a támasz a gombok,stb..és elvileg csak optikai felismerés van benne,ergo ha nincs fizikai kontaktus akkor nehezebben megy tönkre...mondjuk ha ezt is földhöz vágom akkor ennek is vége:-)

És a BC-t mire bindelitek? Görgõre? >:-]
Okés!
egy pont oda!
de tegnap is uez volt a felállás!!
akkor?
0Fritz0
Igen történt. Hétköznapnak hívják...
(A középsõ mondatodatod végére lehet, hogy nem kellett volna az a kérdõjel, így elég érdekesen hangzik 😊)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

munka_gorilla
Rendes ember dolgozik, lusta disznó alszik.
Nem érünk rá játszani!!! 😊

mi a fene van a szerverekkel?
akkora a pangás, el se hiszem?
történt vmi?
Iceman
Nekem egy Cyborg 3D Gold van. A cheat gombot már utólag kellett rászerkeztenem😊
Na tépek vissza dolgozni😞

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Jól néz ki, bár nekem a throttle tuti nem esne kézre. Ha van lehetõséged, inkább próbáld ki megvétel elõtt!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

aPa
csak hasonló, de gondolom sok eltérés nincs, a talpazata és az azon lévõ gombok máshogy néznek ki
asszem ájsznak is ilyen van, találtam is a talpán egy cheat gombot, meg egy anti-pb gombot, de csak külön rendelés után mûködnek, addig inaktívak
a másik aktiválási mód, hogy nagy közönség elõtt ismételgetni kell, hogy "én nem tudok bombázni", de nekem még nem jött be a barba-trükk :d

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Szevasztok ! Egy bf1942 serial-ra lenne szükségem.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

munka_gorilla
ritka szép! 😊

0Fritz0
Na jó... 5k-s egérrel nyomom 😊
A pontokat meg ált. a deckbombázásból és a másik csapat hajóján tartott kempingezésbõl szerzem és nem a dogfightból. (Assi rulz!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pink Tiger
apának is ilyen van, néztem elég profi
de õ többet tudna mondani, bár nem annyira ördög még..😊

Pink Tiger
fricc emlékszem te coral sea-n mindenkit lenyomsz kisújjból...
emlékszem egyszer annyi pontod volt mint 20 embernek együttvéve
és egy ezer forintos egérrel repülsz??
nemá

0Fritz0
Ez a "Bocsi, nem láttam, hogy ott vagy!" tipikus esete. (és hihetõ is...)

Random_
és túl erõs vagy gyakori nyomkodás hatására egy kis áramot vezet bele valami automata így védve magát a joy az ideges pilótáktól 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[CSF]Winter
Próbálkoztam ilyennel is, nekem bejött. Bár csak akkor venném meg, ha az elsõdleges tûzgombot betonacélból kalapálják ki... 😊

386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14\"

0Fritz0
Bahh... micsoda kacat.
Viva La ezer forintos egér!

Levegõ ördögei...plíz véleményezzétek a kicsikét mert épp a megvásárlásán töröm a fejem,thx elõre is

Random_
Remélem egyszer mi is eljutunk ilyen mester szintre.

Pink Tiger
csak mutass rá és mi leszedjük neked.. akárkit
u have a díl don freddy
jöhet a sótkaszt

Random_
A nemzetközi helyzet egyre jobban fokozódik!

Nincs lebõgés. A legnagyobb zakót is úgy adom elõ, hogy Ti vagytok a hõsök ... Persze, ezért egyszer ... majd ... kérek egy apróságot ....
most elmehetsz fiam ... ( harák - harák, köhécs )

Pink Tiger
megtisztelõ lenne egy sóutkaszt... úgy még izgibb egy-egy meccs
de azé nekünk(d2mh) óvatosnak kell lennünk ezzel
a nyilvános lebõgés lehetõsége is fenáll még 😊

Igen, nekem is gyanús ez az erõs szél ! 😄DDDD

Arra gondoltam,hogy három körben 192-0 nekünk és az uccsóban meg leengedjük 140-0-ra hátha nem esik csorba az önbizalmukon így:-)))))))

Random_
Minimum 2 lepörgetést intézzetek! 😊

Random_
Elvileg van egy strat amit múlt héten gyakoltunk én személy szerint nem vagyok beosztva így nem is fogok warozni. Na meg egyéb okoból se.
Ez a strat ha jól tudom valami új még nem játszottuk Lengyelek ellen így talán mûködni fog. Sajna csak nállunk gyengébb klánok ellen próbáltuk, de majd a Fop elleni gyak a héten eldönti mennyire életképes is.

Majszolunk....izé....Majszóóóóólunk:-)))))
Ööööööö jövõ héten fogjuk elverni az enclave-t:-)))))))

reggelt.

Freddy,amilyen idõ van,szerintem Te már szombaton nem érsz majd rá ilyenekre! 😊
figyled csak meg! 😊

Hehh, az a bizonyos Wa ... Készülnek belõletek, kemény lesz, nem árt stratot váltani ha játszottatok valakivel akit ismerhetnek elõtte.
Namost, a shoutcast mehet, de nem tom, hogy addigra hol leszek, tehát mindenképp 2 emberesre gondoltam ... Peptikusz ?

Random_
Ja és mivel Lengyel klán ellen játszunk és tegnap is szoptunk szerverügyileg majd lehet, hogy szükségünk lesz valami semleges helyre. Mert a Lengyel szervereken mi lagolunk a magyaron meg õk.