Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Ne kímélj plííz...:-)
Ugyanitt klát keresek "a remény hal meg utoljára" ill a "legközelebb befizetem a tagdíjat" jeligére...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Random_
Meg kell tudni, hogy a kirúgott emberke mit telepített a BF mellé.

Lehet, hogy valami mod vagy kiegészítés kavar be. Nem biztos, hogy feltétlen csít.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

braincruiser
Hejj...
mi ez a GameHack baxás?? tudja már valaki??
nemmintha bármit is számítana, mert ugye meggyûrtük nagynehezen a VPKI-t... de még a war kezdete elõtt tõlük is kirúgott a szerver egy játékost ilyen GameHack-ért.. volt utána valami #243113 ilyesmi szám is.. de erre már nem emléxem.

jahh.. JCSR szerver.... kicsit rosszul konfigolt szerintem... 1 TK miatt kick... néha azonnal néha meg respawnnál. Javaslom ezt javítsák háromra vagy idõbüntetésre, mert olyan mindig elõfordul, hogy lelõsz valakit. Véletlenül persze ;-)

re,
bc

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Mr Manson
Reggelt!

LÁOL
bazze' OpenCup : # Week 6: Liberation of Caen
ez ám a nem mindegy!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

minuszos reggelt! 😞
Meggymag:
igen,de utána bekapcsoltam a PB-csítet és azt se tudta a PB ki vagyok 😊

Erdõs:
neked még nem mondták?
ne én mondjam már a rosszhírt... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Creator
Szép téli reggelt!
erdos
Joreggelt!
Nektek bejön a battlefield.hu?
Sõt még a csapatom oldala sem jön be..
Valszeg kirúgtak...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

HUman Soldier
reggelit

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Meggymag
Legyünk konkrétak!!
Ne valakizzünk!!! Mondd ki!!! Ugye Seat volt??? 😊))

Más: Ma megcsinyáltál az Open Cup sorsolását CBben(ez a legnagyobb kupa ottan) íme a maygarok számára fontos csoportok.
--------------------------
3. Divizió B csoportka : |
--------------------------
Doni 2. Magyar Hadsereg
Stormtroopers of Death
Global Liberation Army
Regia Armata
Grupo de Operaciones Especiales
IdLe HR BF Clan
Scara-B
Army of GoT
-----------------------
2. Divizó C csoport : |
-----------------------
Squad of Traitors
The HuN Troopers
Killers inside
FreeSTyle
Forgotten Brigade
Battlefield Division
German - Operations
neXus clan
---------------------
Premier liga: |
---------------------
Sonic eSports CoFB
frostiis / Phoenix Rising
void
#Imperial.bf42
relaxed muppets
Wild Aces
Certamen
Figh7Club - Sanitoter-BugZ

És persze ott van még az EuroCupnak elnevezett versengés ami az Open Cup VIP részlegének fogható fel. Oda került meghívásos alapon az NB és a FoP.
Én asszem minden csapat nehéz meccsek elött áll majd az elkövetkezõ 7 hétben de mindegyik csapatnak kihívást jelent a saját csoportja így kijelenthetõ, hogy nagyon sok tanulsággal fog gazdagodni minden maygar klán és sztem sikerekben is gazdag kis kupa lesz. Azt kérném én ezúton a scoutcastal kapcsolatban, hogy közvetítsük már mi magyarok minden magyar klán FONTOS ill KEMÉNY meccsét mert sztem mindegyik OCs klán megérdemmi azt, hogy odafigyeljünk rájuk egy kicsikét. Sztem lehetnének új scoutcasterek is ha épp Pepti és Freddy barátaink nem érnek rá csak legyen közvetítés kérekszépen mindenkit!!! Ne csak döntõrõl!!! Ja amúgy még most se tom felfogni, hogy a Coff mit keres az elsõ ligában olyan csapatok közt akikkel való meccselés eddig max álom lehetett de köszönöm a CoFB nevében ezt a megtisztelést és igérjük, hogy nem okozunk csalódást senkinek fõleg magunknak nem!! HAJRÁ MAGYAROK!!!! 😉

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

aPa
Hûha, valakit ma kirugott a jcsr szerver "GameHack" miatt.
jó ez az 1.6, már echo-t is 6-ból 1x lelövöm

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Ahhoj

Kovács legény
Jóccakát mindenki!

www.czekoart.hu

JCSR Vaszilij Z
Nekem nem segitett😞,és amugy is ugy tünt a legfrisebb már ott volt ahol kellett.

Nem lehet levenni a szavazó ablakot?😊Vagy áthelyezni?

BurnBaby
minek az neked? amikor automatikusan megcsinálja a játék?

www.battlefield.hu

remélem ez a frissités megoldja.
mennyire jó lenne ha a "mindent látó szem" nem csak kispista újonnan megjelent módját ajánlana fel frissiteni,hanem mondjuk az 1.6 híres-neves PB-jét is...

LOL
Te valakivel összekeversz 😊

aPa
thx, ADSL, mióta hazaköltöztem új modemet is kaptam, ami nem is tetszik nekem még külsõre sem 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
alapvetõen jóban vagyok PBvel, semmi kivetnivalót nem talál rajtam 😄
de Te azóta jobban repülsz - gyanús

JCSR Vaszilij Z
nekem is ez volt 3 napja egy német szerverrel ,a probléma azóta is fennál de minden más szerver müxik..szólj ha megoldodtad a problémát.

JCSR Vaszilij Z
Meg aki csak kést használ..

Pepti,Tai thx!
aPa,nekem tegnap egésznap ezt csinálta,aztán estére elmult...azóta tökéletes.
Mutatkozzál be a PB-nek,ismerjétek meg egymást - tod aki síelni jár Bulge-ra az így (is) jár 😊

Ha axelerós kábelnet kapcsolatod van akkor nem bíztatlak mert karbantartás folyik még két hétig .Nekem az van két hete egy modemével vetekszik a teljesítménye.

aPa
nade ennyit? a TS-en már mindenkinek prüszkölnie kéne! 😄 próbálok reinstall, de nem nagyon bizom benne...

Mr Manson
Szintén megáll kb 20 percenként Connect ERRORal!

BurnBaby
olyankor küldi szét a vírusokat a géped ,)

www.battlefield.hu

apa nekem is van , nem tudom miért....tüzfal nekem segitett ( bár még igy is csinálja néha)

aPa
én ma corálon beültem aa-ba, erre kiírta, hogy
apa killed teammate
apa is no more
nem is lõttem 😞
másik problémám, hátha már valaki túl van rajta: kb. 3-5 percenként 5-20 másodpercre felugrik a pingem gigászira, ilyenkor persze megáll a játék conn problemmel, aztán fut tovább, szépen
már a világon minden folyamatot kiiktattam, de csak csinálja. 1.6 még sûrûbben 😞

Mr Manson
Megen tõlem?

Mr Manson
És ez megen honnan van?

tessék a link a PB-hez

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pepti
aha, frissitenie kellett volna a pb-nek magat, de ez valamiert nem jott ossze nekije, es igy nem egyezett a verziotok es kidobott. Ilyenkor kezzel kell frissiteni, van ra egy kulon progi (pbweb.exe) es azzal. Az az igazsag, hogy en BF-ben meg nem talalkoztam ezzel, de AA-ban mar volt ilyen es akkor az segitett, de mar sajna nem emlekszem hogy is volt ez, de biztos van valami help a pb konyvtarban

tudja vki a választ,hogy miért dobott ki az UPC-szerver ilyen üzenettel?
"Kicked from server
You have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes) This PB server requires (A1320 C1056) Error loading pbcl"

"értelmes" válaszokat várok...
thx

Nyah Sysnet lehalt nekem is off,jó éjt

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

fejbõl passz,de bf.hu-n ott van vagy ASE-ban
a szerver nem csak az 1.6-nál olvasd el a bf.help.try.hu-t

Media Markt 10.990 frutti :-)

ubi
ugye a server nem nézi a cd-key-t???
ubi
D2MH! mondanátok ip-cimet az 1.6os public serverre, megköszönném!
Galactic Conquest (gyk. Star Wars) moddal érdemes foglalkozni ?
Próbálta már valaki ?
Mr Manson
Na azért!

Ja amugy profi a feelingje és kényelmes... amíg müxik... 😉
Saitek joyról annyit, hogy valóban nemárt ha meg van erõsítve a tûzgomb... (bár én nem bíznék már benne lehet... 😊)
Az én Cyborgomról egy erõs markú heves embör letörte annyira lûtt... 😛 😞

A másik meg hogy az idõ során valami bibi lett vele mert a rudder sem áll be jól középre és ezért húz kicsit balra akáhogy kalibrálom...

Szal csak óvatosan velük... 😊
Iceman
Szép-szép, csak nekem az a throttle bigyula nem fexik rajta.
Ámbár ha neked kényelmes, akkor nekem is😊

Mennyi egy ilyen magyar pízben? (most nincs kedvem kersegetni)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ez nem volt kérdés:-)

AirborneRanger
lol? 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mr Manson
Superadmin:
-tRs-MrManson

Kommentet nem fûzök a dologhoz sztem egyértelmû...
Tehát még egyszer:
D2MH Public 1.6
TK MODE😛UNISH /3 tk=autokick,2kick idõn belül=autoban/
Nincs Semmiféle VOTE lehetõség,ha gáz van vkivel akkor szólni kell egy adminnak aki:
-Warrior
-Gyuri
-Hanczúr
-Nyalosch
-Tai-Sabaki
közülünk valaki szinte mindig van a szerveren...
TK-t nem büntetjük,mert szerver megteszi
BC-t nem szeressük,két felszólítás után kick,klántól függetlenül!
Mapváltás hát ez az admintól függ ha megtzudjátok fûzni akkor úgyis elváltja
Más eyéb különösebb nincs,csak már kénytelenek voltunk ilyesmi szigorral fellépni mert a sok "láma" illetve "kobold" miatt soxor már játszhatatlan volt a game...
Thx
Tai

HUmanBandi
:-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Cobra.
Remélem autokick be van állítva

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Respect!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)