Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor játszuk az utolsó csoportmeccsünk. Az ellenfél a Wild_A jelenleg 15. helyén álló klánja. Az SPQR-t is leverték a csoportmeccsen egyedül a DerQ állította meg õket eddig. A waron csak Aberdeen-en játszunk.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Gyerekek, ha érzitek hogy izgalmas, fordulatos, kemény meccs lesz valahol, nyugodtan nyögjétek már be ide, hogy shoutcast jó lenne róla, ezek a meccsek is megértek volna egy misét !
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Marha...
Azért kösz megint..:-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.battlefield.hu
Gart CoFB és D2MH!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Csak az ASE baszakszik vagy tényleg?
Honnan lehet a legsebesebben leszedni?
Nem is tudom mire mennénk nélküled....
www.battlefield.hu
nem vagy vak, valóban nincs még áthozva - sok más tartalommal együtt 😊
www.battlefield.hu
D2MH vs VPKI
A szervezést hagyjuk...siralmas pingekkel két állandóan kiesõ emberrel és kétszer leálló szerverrel is lenyomtuk a VPKI-t nem egyszerû szinten,hiába játszatták újra a Stalingrad második körét:-)
FTA vs D2MH
sima kihívásos ladder meccs,kikaptunk de igazából nem csoda mivel vadiúj stratégiával mentünk ellenük és még van mit csiszolni rajta,de nem volt siralmas az eredmény.
CofB Grat

GoGoGo

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Ezzel a PB javítással mi a helyzet?
Mijaz hogy magátul feltelepül?
Help!

a Husi loggolt mindent a CoFB meccsrõl, lehet nézegetni aki lemaradt róla, nagyon izgi megéri... 😊
SPQR vs CoFB
Köszönjük Husi

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Grat !
vs VPKI is jó volt... GJ !

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.battlefield.hu
Status: Challenge accepted by Doni 2. Magyar Hadsereg
Date: Sunday 8 February 20:30 (20:30 , 21:30 )
Levels: Battle of the B/Tobruk
Server: |FTA| Server
Players: 10 x 10
Ladder: BF1942 CON
Rules: Round Timelimit: 20
FriendlyFire %: 100
Megvertük õket Battleaxe/Aberdeen pályákon 😊
Wallentinus
Próba volt ? 😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Jóéjszakát

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!