Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
LOL... Global Bant neki.
próbáltam róla screenshotot csinálni, de ha a Console le van húzva akkor nem csinálja meg a Print screen:-(
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
legyen má nyilvános a nickje ha csíttttel
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
már meg is néztem a talis képeket, láttam, hogy jól elvoltál 😄D
u.i.: kezd meghalni a bill.-em

Amikor hallottam tegnap a TS-en az esetet , jót derültünk rajta és mi is örülünk , hogy végre tényleg van vmi haszna a PB-nak .
Ja igen ... mindenki úgy játszon az okosságaival , hogyha egyszer a PB bannolja , akkor azt globálisan fogja megtenni és az összes olyan szervert elfelejtheti , ahol PB van telepítve .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Milyen volt?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

És eme nagy lámaság lészen majd az õ veszte is, midõn leszálla az Úr és megfeddé vala õt ezért a bûnéért.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
de majd kérem õt, hogy nekem is adjon admint és akkor én intézem ezeket😊
van cb-ben egy kis CS-bõl hozott gyakorlatom ;-)))
továbbá .. és mondá az Úr Ámen😄DD

....és mondá az Úr:Ámen.....
:-))))oks majd piszkálom azzzzzzembert vele:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
2. napirendi pont:
van felétek egy kihívás kb. 1 hete, amire rá se bagóztok. ha estig nem csináltok vele valamit akkor force lesz 😊
Ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek

- ahhoz,hogy elorozzam a fényes gyõzelem dicsõségét hõn szeretett,imádott,dicsõített,stb vezérünk elõl?:-))))))))...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
www.battlefield.hu
Drága Frenki:-)
Ha figyelemmel követnéd az események folyását rájönnél,hogy hõn szeretett vezérünk:
I.
kissé szétszórt és mivel néki van lenni adminsága amaz oldalhoz vala így mi max csak baxttni tudjuk,hogy ugyanmárdelegyonolyanszíves bevésni a cuccost:-)
No persze igyexik de még sokat kell csiszolnunk gyengébb elmécskéje fényén
Ezúton a többiek nevében is ÉN kérek elnézést:-)
Jah és Dimitrov:-))))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
de, hogy a VPKI sem tette meg..ez már felháborító ;-)
jahh a másik... nekünk sosincs adminunk a kupában.. a legelsõ meccsen volt.. Frankie.. oszt ennyi.. azóta csak hajkurásszuk ha kell valaki. de végülis már mindegy..merthogy ha leverjük az arcy-t sem jutunk tovább;-DDDD
nahh nem tûzdelek most semmit.. nyertünk oszt ennyi ;-)
www.battlefield.hu
nagy nehézségek árán.. Grad egyik oldalát kétszer játszva (az elsõnél félidõ környékén 70-80 pontos elõnyünknél.. server down... ) rosszabb eredménnyel de hoztuk a második játszott kört. Viszont a fordulónál õk mentek 15 ponttal.
Iwo Jima-nál viszont odaraktunk nekik. Jómagam a hajóban csücsülve a sziget déli partjáról osztottam az (j)IMÁt😄 míg a srácok elõször a falukat elfoglalva majd késõbb a repteret hozva közel 8-10 percig támadhattuk a dombtetõt. Elfoglaltuk visszafoglalták..elfoglaltuk visszafoglalták.
Axisként pedig úgy kihúztuk a 20 percet. Úgy, hogy az utolsó 1 percben mindenki bújkált mert az összes zászló az övéké volt ;-))) hoztuk a meccset 215 - 138 -ra
kira meccs volt.
jahh és egyébként nem láttam a Clanbase-ben az eredményt. ezért kérdezed?😊
offtopic, de nagyon vicces:
http://www.kibabra.hu/
nagyon jót nevettem...hát ilyen is van😊)
de hálistennek sikerült visszavenni a hatalmat tõle szal egy óra harc után már minden rendesen ment a JCSR szerveren!
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a fizetését meg megoldjuk úgy, hogy a közvetítés linkjét emeltdíjas SMS-el lehessen elérni 😊
all right reserved by D2MH 😄DD

www.battlefield.hu
Jah és a 1TK -> Kick tényleg húzós, elvégre nem a Bûn és Bûnhõdéssel játszunk. Tegnap is fel akartam venni egy collegát a vízbõl, ami csupán azért nem sikerült mert a cápák túlságosan felkavarták az amugy szelid habokat és lett nagy TK... és látá az ember, hogy ez nem jó, de arra sem volt idõm, hogy beírjam: "Hehe, minek úsztál elém, eccsém?😊", mert máris kick. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Üdv,
SB
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
egyébként ha meg mondjuk a srácnak olyanja van, hogy mondjuk több vért lát mint eredetileg láthatna..az csítnek számít..nemigaz ? ;-)
mégha nem is csít alapjábanvéve.