Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aPa
valami ilyesmi:

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

braincruiser
ezexerint tegnap a VPKI-t úgy vertük, hogy köztük volt egy cheater??😊
LOL... Global Bant neki.

próbáltam róla screenshotot csinálni, de ha a Console le van húzva akkor nem csinálja meg a Print screen:-(

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Fritz Von...
ÕÕÕ valami rózsaszín tigrist emlegettek...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pink Tiger
na és ki az? csak hogy tudjuk
legyen má nyilvános a nickje ha csíttttel

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Fritz Von...
Hû bazz, nem kicsit. Ice-ékkal nem keveset ittunk. 😊

aPa
A fõkérdés, hogyha vkit ilyen üzivel (tehát nem olyannal, hogy nem tudott pb-vel kommunikálni, vagy hasonló) kivág, akkor tutira "mutyi van a könyvtárában" (copyright: Freddy 😄), vagy sem?

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
olvass csak vissza, egyszer már leírtam
már meg is néztem a talis képeket, láttam, hogy jól elvoltál 😄D

jav.:mindenki szentfazék
u.i.: kezd meghalni a bill.-em

Mi van, ma mindeszentfazék?

skorpio7
Megsúgom , hogy akit tegnap "gamehack" miatt kivágott a szerver , arról már jó 1/2 éve tudjuk hogy némi segédeszköz használatát sem veti meg játékközben ( szóval nem mod miatt vágta ki az illetõt ) .
Amikor hallottam tegnap a TS-en az esetet , jót derültünk rajta és mi is örülünk , hogy végre tényleg van vmi haszna a PB-nak .
Ja igen ... mindenki úgy játszon az okosságaival , hogyha egyszer a PB bannolja , akkor azt globálisan fogja megtenni és az összes olyan szervert elfelejtheti , ahol PB van telepítve .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Fritz Von...
aPa, te itt? Mikor jöttetek meg? Nem olvastam SG-t az elmúlt napokban...
Milyen volt?

Fritz Von...

aPa
na, abból lesz csak bonyodalom

braincruiser
Ó az Ég Áldja másik Fõratyi urunkat😄DDD

Fritz Von...
Én pedig mondám vala õratyisága Nyalosnak, hogy biza láma õ mindenhez, nemkülönben ahhoz, ahogy bármit összeszedetten elintézzen vala.

És eme nagy lámaság lészen majd az õ veszte is, midõn leszálla az Úr és megfeddé vala õt ezért a bûnéért.

braincruiser
erre tegnap azt mondta fõnökünk.. ráér.. messze van még😄D
de majd kérem õt, hogy nekem is adjon admint és akkor én intézem ezeket😊
van cb-ben egy kis CS-bõl hozott gyakorlatom ;-)))
továbbá .. és mondá az Úr Ámen😄DD

....és mondá az Úr:Ámen.....
:-))))oks majd piszkálom azzzzzzembert vele:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Frankie
ok eredmény felvive.
2. napirendi pont:
van felétek egy kihívás kb. 1 hete, amire rá se bagóztok. ha estig nem csináltok vele valamit akkor force lesz 😊

Ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek

JCSR Morpheus
Kötelezõ darab!!!

JCSR Morpheus
BB,drága BB hogy jönnék én-egyszerû falusi csíra láma ratyi...copyright by -tRs-- ahhoz,hogy elorozzam a fényes gyõzelem dicsõségét hõn szeretett,imádott,dicsõített,stb vezérünk elõl?:-))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pink Tiger
😊 rend a lelke mindennek és bbnek és frankienek...

BBwork
ismét jelzem, h a kupameccseket adminok vihetik fel. az adminokhoz emilben jut el az értesítés. persze könyöröghetnek itt a fórumon is nektek, csak az macerás ,)

www.battlefield.hu

Hi all stb:-)
Drága Frenki:-)
Ha figyelemmel követnéd az események folyását rájönnél,hogy hõn szeretett vezérünk:
I.Von de Padavan Cheater van de Nyalosch
kissé szétszórt és mivel néki van lenni adminsága amaz oldalhoz vala így mi max csak baxttni tudjuk,hogy ugyanmárdelegyonolyanszíves bevésni a cuccost:-)
No persze igyexik de még sokat kell csiszolnunk gyengébb elmécskéje fényén
Ezúton a többiek nevében is ÉN kérek elnézést:-)
Jah és Dimitrov:-))))))))

en ma beszeltem Nyalossal, mondtam neki, hogy az egyszeruseg kedveert konzultaljon veled (marmint Frankievel), mer ugye o (marmint Nyalos) nem tudta, hogy mi ilyenkor az eljaras menete.
BBwork
a megoldás az email csodája 😊

www.battlefield.hu

braincruiser
részünkrõl ez megtörténhetett, mármint, hogy elfelejtettük 😉
de, hogy a VPKI sem tette meg..ez már felháborító ;-)

jahh a másik... nekünk sosincs adminunk a kupában.. a legelsõ meccsen volt.. Frankie.. oszt ennyi.. azóta csak hajkurásszuk ha kell valaki. de végülis már mindegy..merthogy ha leverjük az arcy-t sem jutunk tovább;-DDDD

nahh nem tûzdelek most semmit.. nyertünk oszt ennyi ;-)

BBwork
ilyen esetben cb-re úgy kerül fel az eredmény, h az érintett felek screenshotokkal tûzdelve megküldik az adminoknak. gondolom itt vagytok lemaradva 😛

www.battlefield.hu

braincruiser
vs VPKI...

nagy nehézségek árán.. Grad egyik oldalát kétszer játszva (az elsõnél félidõ környékén 70-80 pontos elõnyünknél.. server down... ) rosszabb eredménnyel de hoztuk a második játszott kört. Viszont a fordulónál õk mentek 15 ponttal.

Iwo Jima-nál viszont odaraktunk nekik. Jómagam a hajóban csücsülve a sziget déli partjáról osztottam az (j)IMÁt😄 míg a srácok elõször a falukat elfoglalva majd késõbb a repteret hozva közel 8-10 percig támadhattuk a dombtetõt. Elfoglaltuk visszafoglalták..elfoglaltuk visszafoglalták.
Axisként pedig úgy kihúztuk a 20 percet. Úgy, hogy az utolsó 1 percben mindenki bújkált mert az összes zászló az övéké volt ;-))) hoztuk a meccset 215 - 138 -ra

kira meccs volt.

jahh és egyébként nem láttam a Clanbase-ben az eredményt. ezért kérdezed?😊

JCSR Morpheus
Ez nagyon lol!!

Pink Tiger

Pink Tiger
hali
offtopic, de nagyon vicces:
http://www.kibabra.hu/
nagyon jót nevettem...hát ilyen is van😊)

JCSR Morpheus
Hali! A hiba már tegnap el lett hárítva! A szervergép úgy döntött önnálló életet él és büntetni fogde hálistennek sikerült visszavenni a hatalmat tõle szal egy óra harc után már minden rendesen ment a JCSR szerveren!

Frankie
Ill a D2MH emberkéi azért követhetnék az EFC-t ugyanis ha nem válaszolnak a cselendzsre akkor force lesz és az nem hinném hogy jó lenne 😊

Frankie
Mi lett a hétvégi D2MH vs VPKI meccs eredménye?

Merthogy nagyon nem közölték velünk 😊

braincruiser
Nem teljesen értem mi köze a MÁV-nak meg a BKV-nak a battlefieldhez ;-)

HUman Soldier
Bkv logo lenne a balfelsõ sarokban..

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

0Fritz0
És akkor a meccsek között kis vidám MÁV-dalocskák mennének...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

braincruiser
javaslom alkalmazzuk BB-t hivatalos riporternek ;-)

a fizetését meg megoldjuk úgy, hogy a közvetítés linkjét emeltdíjas SMS-el lehessen elérni 😊

all right reserved by D2MH 😄DD

BBwork
jah. de szerintem lassan megszoktok így genyának. akkor meg hova teperjek? 😊

www.battlefield.hu

0Fritz0
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én el tudnám viselni a mozgóképes élõ közvetítést. Ott legalább direkt késik a kép. 😊

Jah és a 1TK -> Kick tényleg húzós, elvégre nem a Bûn és Bûnhõdéssel játszunk. Tegnap is fel akartam venni egy collegát a vízbõl, ami csupán azért nem sikerült mert a cápák túlságosan felkavarták az amugy szelid habokat és lett nagy TK... és látá az ember, hogy ez nem jó, de arra sem volt idõm, hogy beírjam: "Hehe, minek úsztál elém, eccsém?😊", mert máris kick. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BBwork
remek. nos heti 5-ben sem 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Jajj, de genya vagy !

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BB heti 5-ben, ugyanis en ugy erzem, hgoy nemcsak a 4 full magyar klan, hanem az NB meccsei is eppugy erdekesek sokunk szamara. Engem legalabbis ugyanugy erdekelnek, ha nem jobban. Bar NB meccseit inkabb angolul kene kozvetiteni, es akkor a kulfoldiek is ertenek :-)
BBwork
csak azt tom mondani, h ha megszervezitek, leegyeztetitek az ellenféllel, levezetetitek akkor én szívesen meghírdetem. egyéb módon nem tudok/kívánok részt venni heti 4 shoutcastban. 😊

www.battlefield.hu

BBwork
szerintem kell egyen. http://www.evenbalance.com ott lehet körbenézni. asszem 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Úgy legyen 😊 Tényleg jó lenne, ha a fontosabb meccseket mindenkinek shoutcastolnák, poén lenne hallani, ahogy melóznak a magyarok 😊 Ugyan az MiRC log nem éppen ugyanez, de imho még azt is tök jó olvasgatni. Hát még ha megélnénk, hogy kicsiny klánunk is egyszer ki lenne küldve a nagyvilágba 😊

Üdv,

SB

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Random_
Elõfordulhat!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

braincruiser
egyszóval nem említettem, hogy csít, csak érdekelne mit jelent... nincs a PB-nek egy listája ezekrõl a kódszámokról?

egyébként ha meg mondjuk a srácnak olyanja van, hogy mondjuk több vért lát mint eredetileg láthatna..az csítnek számít..nemigaz ? ;-)
mégha nem is csít alapjábanvéve.

erdos
Csak valószínû...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"