Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rgr that 😊
Fritz Von...
Én mindenképp röhögök, mert szánalmasnak találom az összes csítert. Ha meg valakirõl simán látszik, ki lehet rakni. Bannolni is. És át is lehet menni másik szerverre, ha már mindenáron publicozni akarok...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pink Tiger
pedig sehol sem vagy...

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Most jót nevethecc de emléxem milyen sírás rívás volt amikor W124 Market Garden-on állítólag wallhackolt...
Amíg nem téged csítelnek szét vagy látod addig röhöx rajta?
Fritz Von...
Ezzel kapcsolatban volt ma már egy hozzászólásom Nyalos ratyiságát illetõen...

JCSR Morpheus
Sürgõsen kellene egy admin a D2MH szerverre!!Ami ott folyik az már katasztrófa!!

Fritz Von...
LOL

Kívánom neked Bat, hogy a Tom's hardware oldalon olvasottak alapján szereld össze a gépedet !

Fritz Von...
Dehogynem csítelek. Én vagyok a legnagyobb. Mert olyanom van, hogy beállítottam BELIEVABLE szintre. És nem is játszom, hanem közben filmet nézek, amíg a FritzBotom harcol.

Pink Tiger
lol tudtam én😊

BBwork
najó bevallom. leadok 5 lövést/sec no4-el, majd eléugrom. speedhack és megy simán ,)

www.battlefield.hu

Pink Tiger
nem önkill volt?

BBwork
muszáj... tegnap is állandóan lelõttek valami looserek..

www.battlefield.hu

Pink Tiger
kellenek a fikcsik hogy a ringben maradj mi ?

Pink Tiger
jah lol
és te ezt elhiszed? 😊)))
énbelém kötsz aki csak botladozom a pályákon egy kisbencs is cafatosra lõ kolttal

és elárulom sehol sem vagy.. úgy hogy én spec tudom hogy nem csítelsz, édes fiam...pedig többre vinnéd😊)

BBwork
nem 😊 jó vagy nekem egylövetûnek is 😊

www.battlefield.hu

Mind1, régen olvastam ilyenrõl egy angol tomshardware oldalon, de már nem tudom az urlt
Pink Tiger
basszus télleg? én mindig le vagyok maradva..
azt hogy kell, elárulod bébé?

Pink Tiger
lol
hát meg is csappant, én spec úgy vettem észre..

BBwork
jah amúgy engi puskával sorozatot lõni nem csít hanem bug. még én is megtom csinálni 😊)) csak sose jutott eszembe h próbálgassam 😊))

www.battlefield.hu

Seat neked meg: most te hoztad elõ a témát, én nem említettem semmi konkrétat, nem is akartam elõhozni.
Fritz Von...
Ehh, másodpercenkénti 4-5 lövés miért csít? Én pl 6-ot lövök. Van egy skill ablak a BFben, és minden lelõtt 1000 ember után lehet pontokat adni a tulajdonságaidra.
Én eddig NO4 használatra, és Wespe lövésgyorsításra tettem.

Csak le szeretném szögezni, hogy a PB nem annyira isten mint a laikus gamerek hiszik. Már viszonylag régi, és csak fantáziánk szegényessége indokolhatja ha nem tudunk olyan csíteket elképzelni, amit a PB sem. Példa erre a quakeos idõk.
Milenne, ha publikba kipróbálnánk? Hm? Akkor elhinnéd? (Erre én is kiváncsi vagyok)
BBwork
vagy csak - ahogy én - õ sem látott még ilyen csodatudóst 😊

www.battlefield.hu

Na,jó.
Akkor kezdjünk bele:
tedd nyilvánossá érveid ill. észrevételeid nevekkel.
Fõ a nyilvánosság.

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Szavaid most valószínûleg azt jelentik, hogy hazudok. Na szép... Vagy azt, hogy nem érdekel. Na szép.... Vagy azt, hogy nincs ilyen PB alatt. Az jó lenne.
tárgytalan...

Wáhuuu! 😄
A nagy W-124?! 😊))
anno fuck chellos volt...
milyen az élet.... 😊

Persze vannak olyan cheaterek akik lehet, hogy továbbra is szabadon mászkálnak egy másodperc alatt 4-5 no4-es lövést is leadva... khm.
GanXstaZolee
tRs Gege válasz ment azért ide irom mert a 8-án jött uzeneted most vettem észre 😊

erdos
Halandóak lettek. Igaz hogy csak ha gyalog vannak, az is igaz hogy ebben az esetben is csak ha min. wespe-vel lövöd õket, de halandóak...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

skorpio7
2 tippem van . Maphack vagy foghack , de inkább az elõbbi .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Fritz Von...
Szerintem megcsappant a skilletek az 1.6 után.

erdos
Hívtatok?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

505thZajcev[PT]
Hires lettem geciiiiiiii!!!!!!!!!

Amugy hirtelen eltuntek azok az emberkek, akik azt mondtak meg fog csappani a skillunk 1.6 utan

áve néked ó mindünk BB-je
már mondtuk neki de szavaink elfúják vala az gyertya lángját az alagútja végén:-)))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BBwork
Csak h tudjátok:

PB for Battlefield: #80031 and #80032 Information
Posted by Terrynator on Monday, February 09 @ 19:28:52 EST (38 reads)

belloq writes "EvenBalance reports:"We have received evidence of the possibility that new PB violations #80031 and #80036 (active yesterday and today) may have been raised for players who were not hacking the game in some cases. Admins are encouraged to give players the benefit of the doubt with regard to these two violation numbers until further notice.""

azaz - a #80031 and #80036 kóddal történõ kirúgás nem feltétlenül csít 😊

jah, a #89015-re nem térnek ki mint kivételre ,)

www.battlefield.hu

hehe,cdkey-re és ip-re egyszerre bannol a PB :-)))
egyébként meg a PB szerver oldalon készít logfájlokat és ott gyönyörûen leírja az ilyen ténykedéseket:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

skorpio7
Szerintem sokmindenkinek nem mond ez a név semmit . 😊
Már vagy 1/2 éve játszik a srác ezen a néven igaz elvétve , talán most visszajött megnézni , hogy mûködnek a rég bevált kis hack-jei ... hát a PB-nek köszönhetõen nem .

skorpio7
Ja igen , nem sok értelme van a nick közismertebbé tételének , mert ha van esze akkor már megváltoztatta vagy teszi éppen most .Másrészt meg a PB miatt mostmár õ sem különb játékos nálunk , szóval hagy játszon csak ... persze az okosságai nélkül .

aPa
csak neked csak most

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...
Épp ez a baj, hogy Nyalos maga a megtestesült gonosz sötétség. A testet öltött fekete éjszaka. Fogalma sincs semmirõl. És nem is lesz. 😊

Frankie
As with other games that are supported by PB, if a player is caught by PB with a hack or cheat that directly modifies PB or interferes with any PB function (including the ability to take accurate screenshots), that player's PB GUID will be immediately subject to permanent ban from ALL PB enabled servers without recourse.

csak hogy tisztán lássunk.

Frankie
mindazonáltal a PB screenshotol is, a köv update után. GL cheaters 😊

skorpio7
Talált süllyedt ... már aki el tudja olvasni , hogy ki is az illetõ . 😊

BBwork
azt is monnyátok meg annak a nyaloschnak a nagy világosságban, h ha elolvasná a szabályokat, akkor tudná, h ha a kupameccsek idõpontját nem fixálja a hét kezdetéig akkor force-olja a rencer 😊 frenki túl jó hozzátok
nem vagytok rá méltók 😛

www.battlefield.hu

Frankie
roflmao

Asszem vmi virágszínû mókusról dumáltak:-)))))))))

....és egyszer vala csak ott álla az Nyalosch minden mennyek szent kapujában...s lõn nagy világosság vala....egyszercsak alászálla az Fõfõ Cb Admin Frankie maga vala az mennyek szent országából vala....szólítá az SzentAdmin maga vala az Nyaloscht....mondá az ÚÚÚÚÚÚÚÚÚrrrr...Te Nyalosch...ne légy mán az közép-amerikai fûfaló féle állatka vala...fogadd el az kihívásokat vala melyek szentCBcup-ban leírva vala...és lõn az SzentAdminFrankie maga vala az világosság mely kigyúla az Nyalosch fejében....na és azóta rendesen figyeli a CB oldalt a fiú:-)))))))))