Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Amíg nem téged csítelnek szét vagy látod addig röhöx rajta?

www.battlefield.hu

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
és te ezt elhiszed? 😊)))
énbelém kötsz aki csak botladozom a pályákon egy kisbencs is cafatosra lõ kolttal
és elárulom sehol sem vagy.. úgy hogy én spec tudom hogy nem csítelsz, édes fiam...pedig többre vinnéd😊)

azt hogy kell, elárulod bébé?
hát meg is csappant, én spec úgy vettem észre..

www.battlefield.hu
Én eddig NO4 használatra, és Wespe lövésgyorsításra tettem.

Akkor kezdjünk bele:
tedd nyilvánossá érveid ill. észrevételeid nevekkel.
Fõ a nyilvánosság.
FoP!-60k-69k + 70k! :)
A nagy W-124?! 😊))
anno fuck chellos volt...
milyen az élet.... 😊

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Amugy hirtelen eltuntek azok az emberkek, akik azt mondtak meg fog csappani a skillunk 1.6 utan

áve néked ó mindünk BB-je
már mondtuk neki de szavaink elfúják vala az gyertya lángját az alagútja végén:-)))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
PB for Battlefield: #80031 and #80032 Information
Posted by Terrynator on Monday, February 09 @ 19:28:52 EST (38 reads)
belloq writes "EvenBalance reports:"We have received evidence of the possibility that new PB violations #80031 and #80036 (active yesterday and today) may have been raised for players who were not hacking the game in some cases. Admins are encouraged to give players the benefit of the doubt with regard to these two violation numbers until further notice.""
azaz - a #80031 and #80036 kóddal történõ kirúgás nem feltétlenül csít 😊
jah, a #89015-re nem térnek ki mint kivételre ,)
www.battlefield.hu

egyébként meg a PB szerver oldalon készít logfájlokat és ott gyönyörûen leírja az ilyen ténykedéseket:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Már vagy 1/2 éve játszik a srác ezen a néven igaz elvétve , talán most visszajött megnézni , hogy mûködnek a rég bevált kis hack-jei ... hát a PB-nek köszönhetõen nem .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
csak hogy tisztán lássunk.
nem vagytok rá méltók 😛
www.battlefield.hu