Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menjél vele TS-re fél órát.

Pink Tiger
én is szívesen szurkolnék nektek

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
köszi
na látod bébé... pepti haver 😊)

Pink Tiger
aham, értem, hát az ilyesmi nem jó 😊

Thx!
Az ember mindig tanul...bár ez inkább kíváncsiság volt.
még1* thx.

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Csupán annyi, hogy korához képest is hmm... hogy finom legyek szemtelen, rettentö rondán beszél meg hasonlok.
De ettöl függetlenül szeretjük

Pink Tiger
😊)nektek mi bajotok szábzéróval, sokaktól hallottam már róla negatívat, de hogy pontosan mi vele a gond azt nem tudom...

A vasarnap nekem meg ketes, ha nem akkor leszek probajatekon, akkor lehet rola szo. Sajnos mostanaban elhavazodas allapota all fent nalam, igy nem tudom megmondani, hogy mikor mire erek ra, szinte mindig mindent az utolso pillanatban deritek ki (pl meg ma sem tudom, hogy hazaerek-e gyakmeccsre, vagy sem)
Nos, csak hogy tudjatok:

"sorozatot" lehet loni engivel (marmint no4-gyel), ez egy bug, ami mukodik. Az engipuska lo. De hala istennek az elso lovesen kivul a tobbi nem sebez, hiaba talalsz el vele valakit, ugyanis a bug is bugos. Ezt egyebkent konnyen meg lehet csinalni, a lenyege, hgoy toltes elott gyorsan atvaltasz masik fegyverre (mondjuk kes), majd gyorsan vissza puskara, ujra losz, majd kezded elolrol. Ennyi az egesz, szoval nem csit, hanem bug, es mivel bugos bug, nem muxik.
SZEG007
BB közvetiteni szeretnél?

JCSR Morpheus
Egyébként ezt már belinkeltem lentebb!!Érdemes visszaolvasni néha!!

BBwork
hát nemistom... a coffot is utálom meg freddyt is meg peptit is... mindegy... ha muszáj.. 😊

www.battlefield.hu

Én meg nagyon szívesen közvetíteném !

Lyon
En is szivesen vegighallgatnam a WA levereset.😊

Admiralis
Specko kiváló idõpontban van így én szívasen meghallgatnám. :-)

Dell power

Meggymag
Megkérdeztem a WA meccszervezõjét a vasárnapi meccset illetõen amit velünk játszanak és a következõre jutottunk. Reborn szervert próbálja meg megszerezni a meccsre ergo neutral szerver lesz és ami titeket illet Freddy belementek a scoutcastba is szal sztem csinálhatnátok egyet Pepti úrral...bár nemtom õ hogy gondolja eztet. A meccs arról dönt majd, hogy tovább jutunk e és ha igen akkor melyik helyen. Tehát kemény meccsnek nézün elébe az ellen a klán ellen akik elhoppolták az OC kupát a SiX orra elõl. Kicsit visszavághatunk nekik ha kiejtjük õket már a csoportküzdelmeknél. Vasárnap 21:00 az idõpont. Remélem megoldható a közvetítés. Nagyon örülnénk neki és talán érdekli is a népet(remélem)... Elõre is kösz

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Én is csekkoltam, de nem találtam a neten ilyet, az általad említett site is csak mondja, hogy van ilyen, de semmi konkrétat. Ilyeszteget itt.

bb: másrészt annó énis gondoltam hátha bug, de miután neten rákerestem és azt találtam, hogy csíttel is lehet ilyet csinálni nem bizonyitott, hogy bug exploiting vagy cheat 😊
Arra énis gondoltam, hogy lehet lag alatt, de ilyen durva hibát már az elsõ fps-ekben sem engettek a szerverek (lagban maximum 1 lövést engettek), nemhogy a bf.
BBwork
mégis diszlexia...
,)
szal mint említettem volt: nem csít hanem bug. tapasztalatom az h meg tom csinálni, de semmi szórakoztató nincs benne 😊 bár tény h szentem én még 1.5 alatt próbáltam, de simán lehet h megy most is 😊 egyszer ha eszembejut megnézem. amúgy hidegen hagy

mindössze azt próbáltam megértetni battal, h a bug meg a csít az külön dolog, és h a pb nem szûri a bug abuse-t

www.battlefield.hu

Admiralis
Én is szeretem a sulit. Ma egy ilyen emeilt kaptam az ofõmtõl: "Kedves Gábor!
A lapszemle határideje a holnapi nap. A múlt hétrõl. Sok egyes lesz ebbõl így.
Üdv: Papp László" Igen szeretek ilyeneket kapni.

Dell power

Jajaja, pont errõl beszélt Bat.
Szerintem sem az, de Neked mi a tapasztalatod ezzel ?
Mert mintha lenne !

AirborneRanger
Ja v(w)ohl herr kommandant
(nem tudok németül)
😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Frankie
háháhá isten vagy

BBwork
az engire aki sorozatot lõ? 😊

www.battlefield.hu

Imádtam. Sokkal jobb, mint melózni.

Akkor nem tudom, mire értetted ?

AirborneRanger
Nemtom ti szeretitek/tétek a sulit? Hulnap 3 órás irodalom esszé dolgozat... 😞(((((((((((((((

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

BBwork
azt gondolom h a csíteket így kategorizálja be a pb
maphack amikor az ellenfelek hollétét (egyebét) vmilyen formán megjeleníti neked egy csít - legyen az bár az ellent körbeölelõ szivecskék halmaza, esetleg nyíl, miazmás. szentem a wallhack is ide tartozik 😊
gamehack amikor a játék funkciói változnak - végtelen ammo, health, stb.
nemtom milyen kategóriák vannak még 😊 nem vagyok túl rutinos csíter avagy anticsíter 😊

www.battlefield.hu

BBwork
freddy? diszlexia? 😊))

www.battlefield.hu

Admiralis

Na talán még így jobb! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dell power

ha már itt tartunk egy/két lama kérdés:
- mi az a "gamehack"
- mi az a "maphack"
nem a pontos leírása,hanem mi az? (pl. a wallhack-ot tom,hogy átlátsz a falon,de itt min? a játékon/pályán?)
büszke vagyok ám rá,hogy nem tudom! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

BB : lag ? Vagy mi ?

BBwork
(továbbra is mondom az nem csít)
😊

www.battlefield.hu

Meg én.
De erre büszke is vagyok ! 😄

nem Freddy!
KOB-os - többek közt - Zé,xray,weitz...
bár,már láttam néhányat aki nem szívesen használja a KOB jelzõt,mert "mindig basztatnak"
Õ neki üzenem: a KOB-ról kialakítot (negatív)véleményt,a KOB-osok maguk gyúrták olyanra amilyen...

és...és...és benne leszek én is B17-el! 😄
TK powa!

Bat:
OK,akkor erre irányult a "tárgytalan" szó (#70404) 😊

aPa
akkor gyorsan kell nyomni a gyakot 😄
elõvesszük az "ellenfél pikk-pakk lepörög" taktikát 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Mé nem KOB-os?

Frankie
Admi ezt nem így kell!!
Így ni:

BREAKING NEWS!

Közösségünk régi, megbecsült tagja, több híres klán alapítója és menedzsere, újab sikersztorit készül kialakítani!

Subzero, nem bírván a visszavonultságot, ismét egy BF klán tagjaként próbál a csúcsra jutni. Személye garancia a biztos sikerhez!

Sickboy
Na jerekek , csak függõknek :

Ma este 21.00 TV2 A híd túl messze van ( amcsi háborús film )

Az Operation Market Garden dolgait taglaló filmrõl van szó, az pedig mindannyiunknak ismerõs lehet valahonnan 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Seat én nem arról beszéltem, hogy láttam XY-t csítelni, tessék kérem bannolni, hanem azt írtam, hogy van egy ilyen csít is és még lehet, hogy pb ellenére továbbra is létezik. khm. Ergó túlzott jókedvünk nem biztos, hogy oj megalapozott 😊
"Seat neked meg: most te hoztad elõ a témát, én nem említettem semmi konkrétat, nem is akartam elõhozni"
szvsz. a #70366-ban utaltál a dologra amire én egy 'tárgytalan" szót írtam.
akkor most ki és mit hozott szóba?
de,hogy ne tûnjön virágnyelvnek: #70370
én állok elébe.
félszavaknak félértelmük sincs 😊

Admiralis
Ja Subzero megint klánozik! 😄D
->>Subzero>>-

Dell power

Pink Tiger
szavazás mentes szerver...lol

Admiralis
Hülye Admiralis kétszer másolta be az ipé me EGY láma! 😄D

Dell power

Admiralis
Public 1.6|36ms|195.70.51.205:14567 itt van egy ilyen: 195.70.51.205:14567 és a neve anyabaszo kemper!
Megérdemli, hogy játszon?

Dell power

Pink Tiger
õõõõ jó 😊)))

meleg 😊
Pink Tiger
lol
elõször figyelmetlnül olvastok, félreértitek, aztán megsértõdtök, félrebeszéltek egymás mellett, a végén beszóltok és összevesztek 😊))
nagyon lol
milyen házaséletetek lesz így ??