Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
na látod bébé... pepti haver 😊)
Az ember mindig tanul...bár ez inkább kíváncsiság volt.
még1* thx.

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
De ettöl függetlenül szeretjük

"sorozatot" lehet loni engivel (marmint no4-gyel), ez egy bug, ami mukodik. Az engipuska lo. De hala istennek az elso lovesen kivul a tobbi nem sebez, hiaba talalsz el vele valakit, ugyanis a bug is bugos. Ezt egyebkent konnyen meg lehet csinalni, a lenyege, hgoy toltes elott gyorsan atvaltasz masik fegyverre (mondjuk kes), majd gyorsan vissza puskara, ujra losz, majd kezded elolrol. Ennyi az egesz, szoval nem csit, hanem bug, es mivel bugos bug, nem muxik.
www.battlefield.hu
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
,)
szal mint említettem volt: nem csít hanem bug. tapasztalatom az h meg tom csinálni, de semmi szórakoztató nincs benne 😊 bár tény h szentem én még 1.5 alatt próbáltam, de simán lehet h megy most is 😊 egyszer ha eszembejut megnézem. amúgy hidegen hagy
mindössze azt próbáltam megértetni battal, h a bug meg a csít az külön dolog, és h a pb nem szûri a bug abuse-t
www.battlefield.hu
A lapszemle határideje a holnapi nap. A múlt hétrõl. Sok egyes lesz ebbõl így.
Üdv: Papp László" Igen szeretek ilyeneket kapni.
Dell power
Szerintem sem az, de Neked mi a tapasztalatod ezzel ?
Mert mintha lenne !
(nem tudok németül)
😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
maphack amikor az ellenfelek hollétét (egyebét) vmilyen formán megjeleníti neked egy csít - legyen az bár az ellent körbeölelõ szivecskék halmaza, esetleg nyíl, miazmás. szentem a wallhack is ide tartozik 😊
gamehack amikor a játék funkciói változnak - végtelen ammo, health, stb.
nemtom milyen kategóriák vannak még 😊 nem vagyok túl rutinos csíter avagy anticsíter 😊
www.battlefield.hu
- mi az a "gamehack"
- mi az a "maphack"
nem a pontos leírása,hanem mi az? (pl. a wallhack-ot tom,hogy átlátsz a falon,de itt min? a játékon/pályán?)
büszke vagyok ám rá,hogy nem tudom! 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
De erre büszke is vagyok ! 😄
KOB-os - többek közt - Zé,xray,weitz...
bár,már láttam néhányat aki nem szívesen használja a KOB jelzõt,mert "mindig basztatnak"
Õ neki üzenem: a KOB-ról kialakítot (negatív)véleményt,a KOB-osok maguk gyúrták olyanra amilyen...
TK powa!
Bat:
OK,akkor erre irányult a "tárgytalan" szó (#70404) 😊
elõvesszük az "ellenfél pikk-pakk lepörög" taktikát 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Így ni:
BREAKING NEWS!
Közösségünk régi, megbecsült tagja, több híres klán alapítója és menedzsere, újab sikersztorit készül kialakítani!
Subzero, nem bírván a visszavonultságot, ismét egy BF klán tagjaként próbál a csúcsra jutni. Személye garancia a biztos sikerhez!

Ma este 21.00 TV2 A híd túl messze van ( amcsi háborús film )
Az Operation Market Garden dolgait taglaló filmrõl van szó, az pedig mindannyiunknak ismerõs lehet valahonnan 😊
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
szvsz. a #70366-ban utaltál a dologra amire én egy 'tárgytalan" szót írtam.
akkor most ki és mit hozott szóba?
de,hogy ne tûnjön virágnyelvnek: #70370
én állok elébe.
félszavaknak félértelmük sincs 😊
Megérdemli, hogy játszon?
Dell power