109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHlavina
    böff.
  • joebacsi
  • LSSAHPAUL
    Mondanom se kell hogy nekünk is szarul megy az unberlin, de hát miért menne jól ha nekem 5 éve nem volt letörölve a bf és nem volt meg az unberlin pálya :D szal régen játszottam, megis lepődtem hogy csak 1 tank van ruszki oldalt meg hogy jó hátra van téve. (pl meccsen vártam hogy kispanoljon aztán valaki szólt tsen hogy a tankot mért nem visszük- wtf? aztán látom hogy tényleg ott ácsorog hátul :D
  • HUmanHunter
    én maradtam az egyetlen aktív magyar, és igen a mi az a tns :) kicsit most gázul állunk tag számilag, liga wart majdnem le kellett mondani, de végül csak összejött elég ember. hangulat az jó, általában nincs gond a meccsekből így hogy 2. ligába kerültünk, a pts kb az egyetlen klán amivel versenyben vagyunk, a többiek bénábbak[ de azért un_berlint be tudja választani ellenünk mindenki, arra már rájöttek hogy az a gyengénk]
  • LSSAHPAUL
    Hú de szemét vagyok :) de tőled is megkérdezem hogy a 'mi' az kiket jelent?
    na jó tényleg nem szemétkedek, szal rendesen játszol még a tns-ben, hangulat? BB is játszik, Blaster?
  • HUmanHunter
    :D ha lehetőség adódik rá mi is behúzzuk főbézt, ez alap.
  • EBoti
    De csak azért mert cigánykodtak nem merték felvállalni a face-to-face harcot, pl. Aberdeenen befoglalták a főbézünket különben megnyertük volna a kört.
  • HUmanHunter
    ahogy az eredményeket elnézem felejthetetlenül 70 fragetek lett a 2 kör alatt, az EVO nak meg egy körön annyi
  • Tuvok #106294
    Örülök, hogy nem kellett esnem-kelnem .. :D
  • LSSAHPAUL
    Nem tudod miről maradtál le vasárnap! Nagy liga meccsünk volt, ráadásul a Aberdeenen! Felejthetetlen élménnyel lettél szegényebb, nem vicc!
  • Wreck86
    lol :D
  • Tuvok #106291
    nyomtam egy pause-t, és teljesen véletlen jöttem rá egy régi rejtély megoldására :)

• fighter111
    Köszi!
  • JagFater
    555-kecseg
  • DarkHorSe
    mi a faszom van bencsi, mi a szamod
  • Wreck86
    klikk
  • Wreck86
    Van fórum,bf 42 szerver fórum is van ott.
  • HUmanHunter
    úgy írtam[direkt ki is van írva hogy kötőjelek nélkül írjam]
  • JagFater
    kötőjelek nélkül írjad.
  • fighter111
    Ja, amúgy miért nincs BF1942 fórum battlefield.hu-n? Ott egyszerűbben meg lehetne beszélni ilyen összejöveteleket. BF2-nél összejött legalábbis.
  • HUmanHunter
    thx, de nem akarja elfogadni a serialomat :o
  • fighter111
    Gazalánál írta ki, hogy CD key invalid, Market Gardennél pedig, hogy Map Not Found. Pedig pont azért vettem meg a teljes gyűjteményt, hogy ne legyen ilyen probléma...
  • Wreck86
    :) na,hát mihez kő?
  • JagFater
    Így e, már ha XP...
  • HUmanHunter
    Miller, le tudnád írni hogy kell registryben cd keyt cserélni?
  • Wreck86
    Elvileg XP alatt minden okés. Melyik pályák?
  • fighter111
    Nem. Csak néhány pályánál hülyül meg. Ma is még visszamentem röpködni egy kicsit, és pályaváltás után is jó volt. Amúgy XP.
  • Wreck86
    Mindig csak pályaváltáskor van gond? Op-rendszered?
  • fighter111
    Mindegyik most már jó. 1942 is, fel is mentem a battlefield.hu szerverére, csak pályaváltás után nem engedett. Na jó akkor lehet, hogy majd újratelepítem valamikor.
  • Wreck86
    Komolyan neked mindegyik játéknál gond van.:D BF2,BF42 stb... nem gondolkoztál egy újrarakáson? Egyébként meg gamenighton senkinek nem volt baja a cd-kulccsal.:D
  • fighter111
    Nem csoda, hogy senki nem megy fel. Érdekes dolgokat csinál a battlefield.hu szervere. Eredeti játékom van, erre kiírja, hogy Invalid CD Key. Megvan a teljes gyűjtemény, erre kijelenti a Market Gardennél, hogy Map Not Found. Van valami ötlet?
  • Wreck86
    2v2 nem public. Arcoron meg befordulsz ha 3 szor egymás után kilőnek.:)
  • LSSAHPAUL
    Gyorsan sorban válaszolok a kedves hallgatóságnak.
    Bala: nyugi, nekem sincs bajom veled, olvasd át miket írtam stb mégegyszer, kaptál egy kritikát(szerintem jogos,de mind1) ha tanulsz belőle jó hanem úgyis.
    XXX hadvezér úr: majdha 8 évet zsinorban klánwaroznál akkor megértenéd hogy ezeknek az embereknek nem motiváció egy unbalanszolt FUN-meccs! Jogosnak tartom hogy kiléptek, én is hamarabb leakartam lépni de visszafogtam magam.
    Nagyhatalmú igazságos Millerke: tuti hogy minden 2. nap bf-ezek(xfire-on csekkolhatod, mindjárt megyek mert már hívnak 2v2-re), arcor aberdeen only vagy bárhol ahol tank-os pálya megy.
  • Wreck86
    Mellesleg a múltkor a DDW elég szép számmal jött,ellenben az LS-sel,ahol 2en voltatok rajtam kívül és kiléptetek.:)
  • Wreck86
    Pól,te sem élsz aktív életet bf42-ben,max hétvégente 1 wart klánok ellen,de az nem publik élet.
  • FiveOmensXXXXX
    Milyen 16 fix ember? abból 8 ember sírva alt-f4-ezik a meccsek felénél :D maradjunk inkább akkor 8 embernél. Az meg nem sok.
  • Bala10
    amúgymeg lehet nem játszom túl aktívan, de bazz, nem is magam miatt csinálom, te meg itt jössz a hülye szövegeddele, hogy elfeledett off player, meg ilyesmi... hát b34 akkor, éljél bf42es közösségi életet, aztán siránkozz, hogy egyre kevesebben vagytok... szarok rá. :)
  • Bala10
    hűű, mindig félreérted, aztán meg okoskodsz ahelyett, hogy picit átgondolnád a dolgokat. felvetettem egy ötletet, hogy mi publiklámák is élvezhessük a játékot, mert nincs egy értelmes publik szerver, amin lehetne játszani. jössz itt azzal, hogy nekem, mint szerkesztőnek támogatnom kéne a közösséget... talán tettem is érte már valamit. nem sokat, de ennyi telik tőlem. aztán jönnének a klánok, akik életet vihetnének ebbe a már haldokló játékba és igen, bármennyire is furcsa, ezt csak egy publik szerveren lehet elérni, nem warozással. szerveztünk Millerel egy gamenightot, ami... most őszintén, mikor játszott ennyi ember utoljára egy szerveren? na de nem is ez a lényeg. megszerveztük, nem sikerült elsőre túl jól, ezt elismerem, van min változtatni...felvetettem egy újabb lehetőséget, hogy ne kelljen hónapokig várni egy gamenight-ra, de semmi válasz, érdekes, amint leírtam olyat ami neked nem tetszik, fosod itt a szót. akkor mégis milyen közösségről beszélünk? szeretnénk a még megmaradt néhány embert összegyűjteni, vagy nem?

"nem nagyon érdekel már senkitse a játék, így kétséges. :)" ez nem azt jelenti, hogy senkit nem érdekel, mert te ezen lovagolsz, hanem pont azt jelenti, hogy kevés olyan ember van, akit még igazán érdekel, és esetleg tenne is valamit azért, hogy ne haljon ki teljesen.

én most ennyivel tudnék hozzájárulni, hogy ha van értelme, megkérem az illetékeseket, hogy adjanak még erőforrásokat a szerverhez, mert mi hetente 1x, 2x szeretnénk egy jót játszani. hála égnek, van TS is, ami eddig sokak kifogása volt arra nézve, hogy nem jönnének játszani velünk.

ne magadból indulj ki egy leírt mondat után, nem hiszem, hogy valaha is rosszat akartam volna neked, vagy a bf42es társaságnak... de látod, egy ilyen mondat kellett ahhoz, hogy legalább hajlandó legyél írni. :)
  • LSSAHPAUL
    jah idézgetek drágám, most is :)
    "azmeg, hogy a 2 klán eljátszadozik, az nem közösség"... max nekik jó, nekünk nem."
    - Dehogynem közösség, olyanok vagyunk mint egy szép nagy család!

"max nekik jó, nekünk nem."
    - Mi az hogy "nekünk"? Kik vagytok ti? tán a megnemértett elfeledett off-playerek? Ha valóban a 2 klánon kívüli bf-playerek nevében beszélsz akkor láthatnád hogy szerencsétlenek épp hogy szeretnének még ilyen gémnapot. Kb most Balakomám olyan vagy mint egy kezdő zombi, picit még érdekel az élet de annyira nem hogy te is élj, az meg pláne zavar ha az élőket dugni látod :)
  • Bala10
    azzal csak az a baj, hogy a kevés repülősön kívül mindenki másnak szopás. :) de van jópár pálya ami repcsis is, meg a gyalogok is élvezhetik.

ezért vetettem fel azt az ötletet, hogy egy héten valamelyik nap gyűljünk össze mi is a szerveren, dehát nemsok mindenkit izgat a dolog sajnos.