109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• EBoti
    Én kb. tízkor értem a gép elé. De akkor a TS-n már csak te voltál. Az sajnos nem tőlem függ hogy mikor kerülök a gép elé hanem attól hogy mikor alszik el a fiam. Az este pl. fél 11-ig volt fent ...
    Amúgy Ucu, Marseille nem voltak? Meg Witti, Francis már rögtön meglettetek volna.
    Nekem a meccsidőpontok nem jók mert túl korán vannak.
  • HUmanHunter
    egyesüljön a 3. liga 2 nagy klánná!
  • LSSAHlavina
    remélem gulag lett a vége. :)
  • LSSAHPAUL
    uh bakker Lavina, ha megvan még az "álmos" blogod itt egy gyöngyszem: Utasszállító repülőgép kapitány voltam, elsőnek Tu-144-en, de elromlott csomó minden, és kiugrottam ejtőernyővel. :p Lefokoztak Tu-154 re, de egyik utam során itt is elromlott valami,megint kiugrottam. De ezután lebasztak rendesen hogy már 2 gépet(tele utasokkal) hazavágtam és csak Tu-134-est vezethettem már. Amikor ez is elromlott, jah és emléxem mindig hogy mik romlottak el, ha kell leírom :), na szal a Tu-134-nél az áramellátás szünt meg. Szal semmilyen műszer nem ment, és valamiért a hidraulika is félig beszart, csak emelkedni meg süllyedni tudtam, rádió se volt. Szal megint kiugrottam, és egész reggelig (mikor felébredtem hála az égnek) faggattak -én bizonygattam hogy nem lehetett megmentetni a gépet- de mintha nem értenék meg, nem akartak elengendni a rohadékok.
  • LSSAHPAUL
    Csillagidő 20110318, az egyesült LS és AH klán (2 jelenleg liga3-as klán) együttesen nem bírt 8 embert összeszedni az előzőleg beharangozott Joker elleni meccsre. Mi még hagyjám mert én,Leo,Lavinával 3 embert hoztunk, de hogy az AH összvissz 2 embert.. szal van egy sanda gyanúm hogy a bf1942 döglődik.
    Most mi a faszt csináljunk? Kérjünk meg egy 3. klánt is hogy egyesüljön igy talán kitudunk állni, mert szerencsétlen joker kb 1 órát várt ránk hátha összetudunk kapni elég embert (én tudtam hozni még egyet Karyt) de nem jött össze a 8 :D
  • Higany
    Oké! Köszi az infókat! Üdv!
  • Wreck86
    Nálam is fut. Mindent rendszergazdaként telepíts.
  • Beers
    nekem megy....
  • Higany
    Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Win7 64 bit alatt nem fut a játék. Vagyis el se indul. Van erre valami megoldás? Köszi előre is!
  • Wreck86
    Taktikázz.:)
  • zoliapu
    Azért hegyek között nehéz harcolni a tankokkal(nem lehet feljebb emelni a legtöbb tankon nagyon a csövet). Érdekes a repülőket milyen egyszerű leszedni egy gépkarabéjjal.
  • fighter111
    Köszi! Meg neked is Paul!
  • Wreck86
    lol
  • LSSAHPAUL
    Tényleg, lehet hogy rosszul írtad be! Szal start,futtatás, ird be hogy regedit -enter, keress rá erre a szóra: ERGC , ha megvan akkor jobb oldalt ez tartalmazza a cdkulcsodat, ha nincs meg akkor manuálisan : hkeylocalmasine, sofware, Electronic arts, EA Games,Battlefield1942,ergc. -kiccsit fejből vágom :)
    Amúgy meg Botira ne haragudj ha te csak tizedannyi vesztes meccsen játszottál volna akkor már rég nem tudnál bf1942-vel foglalkozni :) szal benne is benne van az hogy játszana, de mások hanyagságából vagy nem tud játszani vagy csak "külsősökkel" de annak meg alapos verés mindig a vége. (mondjuk minden meccsünknek verés a vége kb 2 éve)
  • EBoti
    Amúgy meg nézd meg a registry-ben a játék kulcsát. Ha egyezik azzal amit a játékhoz kaptál és továbbra is invalid CD key-t ír ki neked a játék akkor írj egy levelet az EA Games-nek hátha elolvassák vagy vidd vissza a játékot a boltba ahol vetted (esetleg írj nekik ha netten rendelted) és kérj egy másikat.
  • EBoti
    Barátom ha végigolvasod a hozzászólásaidat látni fogod hogy eddig semmi hasznosat nem írtál be. Én legalább hasznos tanácsot adtam neked...
  • fighter111
    fájt volna, ha valami hasznosat írsz? inkább ne írj semmit ha csak idegesíteni akarsz.
  • HUmanHunter
    AirHawks-al egyesültök? erre kíváncsi vagyok :D
  • LSSAHPAUL
    Akikkel egyesültünk ők is max 4-5en vannak, és az exjugoszlávia területéről valók,(családos emberek) angolul lesz a társalgás. Nézd a jó oldalát legalább lesz közös téma: vizilabda :D
  • EBoti
    Hát az LS megszűnt de lehet megalakul az LS&AH :)
  • EBoti
    Kitölteni egy IQ tesztet és ha 120 alatt van akkor Bf helyett előveszed a tankönyveidet és készülsz a másnapi óráidra...
  • fighter111
    aham...akkor nincs több ötletem. nektek van?
  • HUmanHunter
    egy cd kulcsot nem lehet feltörni.
  • fighter111
    Sajnálom, hogy vége :( Pedig még néztem is az utolsó meccseiteket. Azelőtt még nem is nagyon játszottam BF-vel. Amúgy meg velem nem lenne nagy élmény játszani, mivel kb. egy egy helyben álló célpont nehézségi szintjét produkálnám, nem lenne valami nagy küzdelem. Ja, meg úgy látszik valaki feltörte a CD kulcsomat, mert csak tört szerverekre enged fel :(
  • LSSAHPAUL
    Még van egy barátságos meccsünk csütörtökre amit nem mondtam még le, meglátjuk ha meglesz 8 ember akkor lejátszuk ha nem nem, én szívesen játszok bármikor bf-et. De már nem kérdezek meg senkit se, amúgy is fennálásunk óta volt egy szaros belső forum ahova gondosan mindig bevoltak írva a meccsek 1 héttel előtte! és max 4 ember nézte a többi leszarta magasból, mert volt egy marha aki úgyis majd megkérdezi meccs előtt hogy "szia, tudsz jönni este meccsre?" :)
  • fighter111
    Nemár!
    És akkor most már egyetlen meccsetek se lesz, meg semmi?
  • Wreck86
    Sajnos nem.
  • Wreck86
    :D jó vicc.
  • LSSAHPAUL
    Csillagidő 201102050.0: az LS (magyar bf942-klán) feloszlott ember hiány miatt.
  • Wreck86
    Összevissza vagyunk.:)
  • HUmanHunter
    láthattad, tavaly.
  • fighter111
    csak úgy emlékszem, hogy egyszer már láttam a listában, de mindegy, mondom, úgyis csak tört szerveren tudok játszani :(
  • HUmanHunter
    mert már nem támogatja a játékot.
  • fighter111
    valaki meg tudja mondani, hogy miért nincs a pb listájában a BF1942?
  • fighter111
    Remek, úgy látszik feltörték a kulcsomat. Újratelepítettem BF1942-t és így is kiírja, hogy invalid cd key.
  • HUmanMagilla
    Izé... Csókolom!
    Melyik szerveren lehetne kicsit nosztalgiázni a régi harcosokkal? :)
  • HUmanHunter
    őt ne hozzad mert nem lesz ott a jenő!
  • Tuvok #106305
    Ez kizárt dolog, mert nem tudom .

• LSSAHPAUL
    Ma este meccsünk lesz 21.15 től, Tuvi gyere mert csak.
  • LSSAHPAUL
    A felső kép az Ipbarát? a lenti meg Deák Bil, de csak tipp.