Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUman Soldier
Jóreggelt!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Sickboy
Éljen aki még nem halálozott el 😊

Ahhoz képest hogy fos lagos szerver volt, egész jót verettünk 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

reggeltet
CB: CoFB vs k!
540-47 nekünk, szal grat nekünk és a tRs-nek amit elsõ körben néztem elég nehezen indult be a szekér de csak be indult
grat FoP

Mr Manson
Reggelt!
Thx, és grat mindenkinek!
FoP tRs meg CoFB is jatszott valamit, de azzak nem tudom a végét!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Reggelte...
Grat FoP és tRs

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Hamed
Seat régebben nem tudta, hogy a pow-on van két légvédelmi állás is, ezért kényszerûségbõl tanulta meg ezt a trükköt 😄D

(egyszer úgy beküldeném a szigetre a darálóba😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jóóó
Érdemes mind a kettöt kipróbálni.

aPa
ezt mondta macano is, meg is járta 😄D

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

hehe,nekem nincs ilyen pára a víz felett... 😊
az baj? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

aPa
á, seattól csak örökölni lehet a hajót, annyira megszokta, hogy bárhova lõ, mindent eltalál 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

0Fritz0
Seat nagy (és rohadt mázlista) lövése. Szegény repülõsöket így bántani, méghozzá ilyen messzirõl...
(A UPC szerveren kaputt után megmutatja, hogy honnan lõttek ki).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hu.man limbi
Boldog szülinapot magi!
"Joymester"

aPa
tRs #70825
FoP kb 530:0

Mik lettek a végsõ eredmények ?
PCK vagy valaki. Az UPC kibasz automatikusan valamennyinél?
Füled érjen bokáig! magi! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Mr Manson
de még milyen meccs

Ehhh...minek dumál az aki menet közben kapcsolódik:-)
Nem is tudtam,hogy ma meccsetek van így nethalálában kapcsolódtam:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pepti
pont forditva volt ;-) 150-0-ra buktuk az elsot. hiaba na, strat nelkul kiallni meg gyengebb klanok ellen is felelotlenseg.

Nem baj...szép volt srácok

283-227 ide, Cup over...

http://gaborszantai.co.uk/

Elsõ kör Wake 0-150 a tRs-nek:-)
Gogo

Iceman
Most már legalább Te is vehetsz alkoholt, nagyfiú😊
Boldog szülinapot!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

HU.man Josy
Boldog születésnapot a magyar bf társadalom harci fõemlõsének! 😊

HUmanBandi
ez tényleg fincsinek tünik! :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

magillagorilla
eszemmeg(áll)!

Aláiirás

magillagorilla
Igen-igen, tényleg nagyon szép, csak elõször nem értettem, mi az a kettes a felirat alatt... aztán rájöttem, hogy nem az, de most megint elbizonytalanodtam! 😊))

Aláiirás

Random_
Nem torta, de azért ez se semmi!

Banán Split
( vanilia fagylalt, csokoládéöntet, banán virágok, tejszín )

Boldog szülinapot! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
a banántortán nem láccott h az 😊 ez meg legalább szép ,)

www.battlefield.hu

magillagorilla
Jóestét!
Angel, honnan szerezted meg azt a fiatalkori fotómat? 😊
Kösz a banánt meg a tortát, meg az egyebeket! Bár az elsõ kettõt egy banántortával nemcsak egyszerûsíteni, de bõven felülmúlni is lehetett volna.

Aláiirás

BurnBaby
szégyen és gyalázat, de elfelejtettem, h ma este két csapatunk is játszik kupameccset. tehát gyorsan pótlom 😊

Keleti Front Kupa
tRs vs. VPKI 20:00 Pályák: Bocage/Wake Island
IRC közvetítés: bf.hu.cup (IRCnet) már megy

FoP vs. IdLe - Február 12. csütörtök 21:00
Pályák: Bocage/Iwo Jima
IRC közvetítés: bf.hu.cup2 (IRCnet)

www.battlefield.hu

Mr Manson
Te találtad meg a hibát tied a tábla-csoki!

Mr Manson
jaja, bugos a rendszer
szar volt a kamera 😄

Manson a Haralmas???

Wallentinus

Mr Manson
ehem... az én emberem! És a D2MHs videok még kint sincsenek!

HUmanBandi
Boldog szülinapot minden harci fõemlösnek!

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

ehh
ez egy belsõ felvétel azt hittem megsemmisitettem az összeset, de mágis hozzájutott ez a ratyi kölök...

Mr Manson
Ehh... Te akartad!
Akkor egy rejtett kamerás felvétel ahogy a szervert intézed...

Nesztek.... 😊

hehe
kémeim jelentették...
de egyébként tixta röhej hogy találkozni kell hogy egy csitet átadj, mint a régi szép idõkben mikor még nem volt net, mint egy 50' évekbeni krimi
de igy lett LOL

Mr Manson
ehh...
Basszus hogy jutottál hozzá a felvételhez? 3 napig kerestük az aktuális találkahelyet, hogy véletlen se tudodjon ki!
Basszus.....

Sickboy
😊)))))))))))))))))

Hmm ... A francnak van kedve most azzal szarakodni, hogy hazamegy és minden kis " utilityt " leszed.

Hogy eután mindig utolsó legyek ? Frászt. Inkább maradok csíter 😊)))

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Random_
E öröm e bódottág!

Remélem egyszer én is leszek csíter. 😊 Akkor már elismerik a tudásod.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sickboy

Az, hogy Énzsölnek nincs lézerfejes bazooka gránátja, arról meg nem én tehetek : nem oda jár vásárolni, ahova én , mihihihihihihihihihihi

BurnBaby
á ne aggódj sick, csak vicceltek. nem jegyeznek ,)

www.battlefield.hu

Sickboy
Amikor egy embert " vádolnak " az csak egy dolgot jelent : hogy nem úgy jegyzik mint egy szar kis kezdõt 😊 És ez jóóóó 😊

YESSSSSSSSSSSSSSSSS

SB voltam 😊)))))))))))

Sickboy
LOL

Bakker, akkor most én vagyok a csíter ?

Nem hittem, hogy ilyen hamar lebukok 😞

Tuvok
BSZN Magi !

Boldog Boldogot Gorilla! 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

JaJ! :o)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TheGOro
Hékás ezt mondtam én is

http://GOro.hu