Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Király vagy...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
persze én se h rákattintok és elkezdtem hajókáztatni az idióta bagázst 😊)))
www.battlefield.hu
link neve
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Tudja valaki,hogyan kell mapot kompatibilissé tenni egy adott verzióhoz?
Konkrétan átdolgoznék egy-két 1.5-ös mapot 1.6-ra és mehetne fel a szerverre....
Thx
Egyszerûbb ha van pár ember aki kiváltságos és az tud intézkedni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nincs olyan BF-ben, hogy korlátozod a jogokat?
pl tud kickelni, de nem tud egyéb dolgot (pályát váltani meg ennél súlyosabb dolgokat)
Mert ha meg lehetne oldani olyan jelszót létrehozni ami csak arra alkalmas, hogy szerveren keresztül üzenni lehet meg kickelni és bannolni az elegendõ.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Te nagyon huncut módon tettél próbára:-)
A ts a TeleSport rövidítése...nah?:-)
😄D
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Várom a további ajánlatokat a fopp-tól meg valami ENbrigéd vagy mitõl is:-)
www.battlefield.hu
Apukám múlthéten megvette nekem a BattleFieldet és nagyon teccik...fõleg az hogy olyan gyorsan oda tudok jutni a tankkal a repcsikért,szóval szeretnék valami vezetõ posztot betölteni nálatok mert marha jól jáccom és kirájjj is vagyok,mijjen tiszcséget tuttok ajánlani nekem?

ill csak jó pénzért 😊
www.battlefield.hu
mut heten a gorcs ramjott, mert (sajna nem a legjobb a gepem, epphogy elfut rajta a bf ... es meg raadasul tolt is 1 csomot) 4szer vagy meg tobbszor szavaztak palyat a tagok ... nem jaccottunk 2 percet sem, sot volt olyan, hogy maptoltes kozben (lehettek 2en bent) megszavaztak.
En orulok annak, ha ez lekerul, mert a public is jo arra, hogy a palyakat megismerje az ember, aki meg klanba akar kerulni, annak ez meg ugy erzem kotelessege.
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
Szted rajtunk kívül ki olvasta el?:-(((
😊
www.battlefield.hu
UN_Berlin,BrokenStalingrad
Más...
Igen sokan megkerestetek,hogy a szavazást visszatudom e tenni a szerverre.
Igen visszatudom,de nem véletlenül lett levéve...
Szóval ha a többség szeretne szavazni akkor visszarakom,de csakis és kizárólag a teamplayerkick-et...
A mapváltás továbbra sem lesz elérhetõ szavazással.
A Belépõ screenre is felírtam a TK Mode beállításait,de leírom itt is mielõtt megint azt kapom,hogy hobbiból rugdosom ki a népet:
TK Mode😛unish tehát bünteti...
3 TK után a szerver automatikusan!!!kivágja a TK-st
2 egymás utáni autokick után autoban!!!
ergo nem csak én rugdosom ki a népet,hanem saját maga:-)
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
a DTK asszem már müxik, -10-nél kivág, ugyhogy ez is megoldodott
csak sajnos akkor ha az illetõ eléri az értéket de nem hal meg akkor még nem dobja ki csak akkor ha meghal és respawnolna, na akkor kick 😊)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
most eddig jo volt, de nem sokáig... 😊
megprosza de mindenkinek nem adhatom óda a szerver jelszót csak azért hogy kickelgessen, és igy sajna elég nehézkes a dolog de akkor most sort keritek rá hogy pár embert kiszemeljek és megbizható és a lényeg hogy publicozzon (igy sajna kiesik néhány ember)
Hát Ela-n minden zászló az ellenségé volt, de mégis 3 csapattárs BC-zet az ellenségnél.
Kellene oda valaki aki mindig fenn van és kickelget. Nem szívbajos.
Hiába szóltam nekik! Ha lett volna jogom úgy bannoltam volna egy napra õket mint a sicc! PCK majd találjatok ki valamit. PL néhány gyakran játszó emberkével elvégeztethetnétek az ilyen jellegû dolgokat.
Vagy kellene néha VIP-elni egy kicsit, ahol nem kell arra számítanom, hogy valaki olyan expert, hogy késsel akarja szétcsavarozni a tankot alólam.

Nézzétek el nekem, ha néha " oda - odamondogatok " publicon, de nem egyszerû néha, higyjétek el.
Ja, és (majdnem )minden scout looser !
" Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki ! "

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Kicsit megkésve, de megupdateltem a G-t 1.6-ra.