Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt hogy csiter vagy, eddig is tudtuk. Sot ratyis es szar is, meg csaj de, ez mar csak amolyan mellekes dolog
Nem írja,a vekkert néztem kezdéskor a jobb alsóban,de bevallom már csináltam hasonlót csak más leosztásban szal csíter vagyok

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

egyebkent hol irja ki az idot? Mert en azt nem lattam
hat ha 4 perc a zseni, akkor en az vagyok...
erdos
3p10mp....
Király vagy...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Akkor itt a válasz:-))))mégha nem is annyira logikai:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Valen
Ezekszerint igen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Ezt meg lehet csinálni ????

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

2 perc 50 :-))))))))))

BurnBaby
te nem vagy 100as
persze én se h rákattintok és elkezdtem hajókáztatni az idióta bagázst 😊)))

www.battlefield.hu

Pink Tiger
spamm

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

aPa
na nesztek Tömbtársak
link neve

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Nos tegnap feltettem egy kérdést de senki nem válaszolt.

Tudja valaki,hogyan kell mapot kompatibilissé tenni egy adott verzióhoz?
Konkrétan átdolgoznék egy-két 1.5-ös mapot 1.6-ra és mehetne fel a szerverre....
Thx

munka_gorilla
jahh én is reflexbõl nyomom a hetes-nyolcas környékén a bill.-t, nem nagyon nézem, mi van kiírva, sõt néha erõsen zavaró is tud lenni ez a szavazóablak!

Random_
Én a szavazásokat nem figyelem csak nyomok egy hetest vagy nyolcast és kész. Szerintem sokan vannak így.

Egyszerûbb ha van pár ember aki kiváltságos és az tud intézkedni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
PCK:
nincs olyan BF-ben, hogy korlátozod a jogokat?
pl tud kickelni, de nem tud egyéb dolgot (pályát váltani meg ennél súlyosabb dolgokat)

Mert ha meg lehetne oldani olyan jelszót létrehozni ami csak arra alkalmas, hogy szerveren keresztül üzenni lehet meg kickelni és bannolni az elegendõ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Há peersze hogy vágom...ez most a felvételi mi?:-)
Te nagyon huncut módon tettél próbára:-)
A ts a TeleSport rövidítése...nah?:-)

BurnBaby
tudod mi az a ts? fel vagy véve!!

www.battlefield.hu

Az már jól megy:-)

aPa
elõtte még gyakorold TS-en, hogy "ez nem igaz, csíter, szemét, ....", és ha már jól megy, akkor talán, talán, talán
😄D

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ááááá,õket má kérdeztem de valami Nyálas vagy Nyalós csávó a fõnök asztán nem bírom a fejét,ráadásul van valami Szabakki a szerverükön és fojton fojvást kidobál a kisköcsög,szal egytõl egyig szarok,oda nem megyek...
Várom a további ajánlatokat a fopp-tól meg valami ENbrigéd vagy mitõl is:-)

BurnBaby
Örülök h köztünk vagy. A D2MH klánt ajánlom figyelmedbe. Ott mindenki pont ilyen ,)

www.battlefield.hu

Szijjasztok!
Apukám múlthéten megvette nekem a BattleFieldet és nagyon teccik...fõleg az hogy olyan gyorsan oda tudok jutni a tankkal a repcsikért,szóval szeretnék valami vezetõ posztot betölteni nálatok mert marha jól jáccom és kirájjj is vagyok,mijjen tiszcséget tuttok ajánlani nekem?

BurnBaby
nemtom 😊 nem kereshetek fel minden új playert az ottonában, hogy beállítsam kezdõlapnak 😊))
ill csak jó pénzért 😊

www.battlefield.hu

Robika
vegre ... le lett veve a mapszavazas.
mut heten a gorcs ramjott, mert (sajna nem a legjobb a gepem, epphogy elfut rajta a bf ... es meg raadasul tolt is 1 csomot) 4szer vagy meg tobbszor szavaztak palyat a tagok ... nem jaccottunk 2 percet sem, sot volt olyan, hogy maptoltes kozben (lehettek 2en bent) megszavaztak.
En orulok annak, ha ez lekerul, mert a public is jo arra, hogy a palyakat megismerje az ember, aki meg klanba akar kerulni, annak ez meg ugy erzem kotelessege.

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Drága egyetlen BB-nk :-))))
Szted rajtunk kívül ki olvasta el?:-(((

BurnBaby
az áhított iromány cca fél éve megszületett. Multiplayer útmutató, avagy mit NE tegyél a szervereken
😊

www.battlefield.hu

Nah örömmel jelentem,hogy sikerált kijavítanom a szervert,tehát mûxik a két új map!!!
UN_Berlin,BrokenStalingrad

Más...
Igen sokan megkerestetek,hogy a szavazást visszatudom e tenni a szerverre.
Igen visszatudom,de nem véletlenül lett levéve...
Szóval ha a többség szeretne szavazni akkor visszarakom,de csakis és kizárólag a teamplayerkick-et...
A mapváltás továbbra sem lesz elérhetõ szavazással.
A Belépõ screenre is felírtam a TK Mode beállításait,de leírom itt is mielõtt megint azt kapom,hogy hobbiból rugdosom ki a népet:
TK Mode😛unish tehát bünteti...
3 TK után a szerver automatikusan!!!kivágja a TK-st
2 egymás utáni autokick után autoban!!!
ergo nem csak én rugdosom ki a népet,hanem saját maga:-)

Latod, en ezert hanyagolom a BF publikot es maris nincs ilyen problemam, hogy allatok randaliroznak elcseszerintve az en szorakozasomat, meg skottal viszi a tankot, meg M10-zel megy repuloert, meg ilyenek. Es igy hala nyugodtan tekazhat jozsika a publikon, nem erdekel :-)
Robika
csokolades palacsinta es minden egyebet nektek 😄

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

hehe
a DTK asszem már müxik, -10-nél kivág, ugyhogy ez is megoldodott
csak sajnos akkor ha az illetõ eléri az értéket de nem hal meg akkor még nem dobja ki csak akkor ha meghal és respawnolna, na akkor kick 😊)

Frankie
jah 😊 csak a sok magyar láma szerveren le van tiltva, ergo aki jön DTK-zni az szabadon randalírozhat 😊 ezért preferálom a UPC szervert 😊

a public népnek ott marad a szavazás szerintem már elég korrekt modom van megcsinálva ha nem teccik valaki a népnek akkor fogjatok össze és szavazzátok ki😊)))

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

aPa
tegnap végre nekem is sikerült D2MH-ról kikickelnem valakit 😄

Danny
Ez valami új patch? Mikor jött ki? Csak azért mert nem tudom meg van e.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Pink Tiger
mazohista

DarkHorSe
éééééniss! 😄

Swedish people are albino monkeys

Pink Tiger
szolgálatra jelentkezem

Elvben megy a BG0.96 is.
BIGbrothR
Tegnapi fop log:
http://members.chello.hu/szabo.gergely/war_index.html

-- Üdv Nagy Tesó...

Van valakinél feltéve FH 0.5f?
Yan
thx

¥ xfire: kistekila

hát igen
most eddig jo volt, de nem sokáig... 😊
megprosza de mindenkinek nem adhatom óda a szerver jelszót csak azért hogy kickelgessen, és igy sajna elég nehézkes a dolog de akkor most sort keritek rá hogy pár embert kiszemeljek és megbizható és a lényeg hogy publicozzon (igy sajna kiesik néhány ember)

fly
...én megértelek SickBoy, elhiheted... balcsi a tanúm rá

http://fly.pardey.org

Random_
Tegnap felmentem az UPC-re mert ott elsõ látásra több ismerõs volt.
Hát Ela-n minden zászló az ellenségé volt, de mégis 3 csapattárs BC-zet az ellenségnél.

Kellene oda valaki aki mindig fenn van és kickelget. Nem szívbajos.

Hiába szóltam nekik! Ha lett volna jogom úgy bannoltam volna egy napra õket mint a sicc! PCK majd találjatok ki valamit. PL néhány gyakran játszó emberkével elvégeztethetnétek az ilyen jellegû dolgokat.

Sickboy
A tegnap este után komolyan elgondolkoztam azon, hogy kellene készíteni egy " FAQ 4 lamaz "-t. Ha azt mindenki elolvasná, akinek el kell, akkor nem kellene folyton az alapbázison " uralkodó " ellenséges tankokkal meg a spawnpoint mögötti házban buzuló scoutokkal foglalkozni és végre egy jót játszhatnánk.

Vagy kellene néha VIP-elni egy kicsit, ahol nem kell arra számítanom, hogy valaki olyan expert, hogy késsel akarja szétcsavarozni a tankot alólam.

Nézzétek el nekem, ha néha " oda - odamondogatok " publicon, de nem egyszerû néha, higyjétek el.

Ja, és (majdnem )minden scout looser !

" Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki ! "

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Hi mindenki!

Kicsit megkésve, de megupdateltem a G-t 1.6-ra.
Én is grat mindenkinek !