Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom mindenkit megszállt az ihlet
remélem jó ötlet volt ez a kis movie maker dolog
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FÕEMLÕS!!!

http://gaborszantai.co.uk/
De akkor maradjunk helyi berkekben:Nyali és Leszkó:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
pl. nagyon érdekes Sickboy 1.7-re elkezdett aimbot-ja: eddig is 45°-ban megtudta a bazooka irányát változtatni az eredeti röppályához viszonyítva, de itt már a kezdeti lépések megvannak a 360°-os irányváltoztatáshoz...
És a jó a kis home video Meggymag-féle fél El Alamein-t beterítõ splash-damage-el felerõsített wesperõl is...😊
http://gaborszantai.co.uk/

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
A PB mindig kirak, mert nem tudja frissíteni magát. A gépen a BG és a DC is rajta van. Lezsedtem hozzá a frissítést, de hogy mit kell vele csinálnom az rejtély...
Urgent!
Help!
Thx elõre is..
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Manson
barátommal,majd kicsit késõbb nélküle is:-)))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
miután mindenki megebédelt akkor hátra is dõlhet és megnézheti eme kis tragikomédiát
A tRs és a CSIT
ha valakinek van kedve csinálhat saját maga is, a film végén ott a link hozzá
sok sikert, nekem csak ennyi lett de majd még készül még 😊)))))))))

Viszont az un_berlinnel gondom támadt kellene egy Coffos mert az övékén fut ha jól láttam.
Custom Mapok...1.5-ös mapot hogyan kell 1.6-osra varázsolni?
Thx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

FoP!-60k-69k + 70k! :)
Remélem a Buckler lesz a szponzorod...
Jó utat!
Ratyi...

Nem lehetek mindig itt, hogy fogjam a kezed
Nah indulok vidékre ,,wellness hétvégére''.
Kis sör, miazmás..

Amúgy NEKED illene ilyet tudnod
Vagy legrosszabb esetben végigkattintgatni mindet

BB hogy tudnék avatart csinálni a BF.hu fórumán?
Nekem a választhatók közt nincsen egyse...
Néha már úgy szégyellem a tudatlanságom hogy magammal is álnéven beszélek...

kihagytam egy hetet és 1200 új üzenet...
ti mind betegek vagytok. :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
www.battlefield.hu
viva la kapcsolattartás 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
új szelek fújnak? nem tudtam...😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Van fórum és a ts-en a war szoba falára vannak kiírva a meccsek.
a tegnapiról is lemaradtam...😊
a levlistán nem megy szét?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
A betûk az élsimítás miatt mosódnak el.
Az 1.6 óta a játék egy kicsit akad nekem is.
Tegnap VGA cserét követtem el (Radeon 8500 -> Radeon 9600 XT) és kicsit homályos a BF képe, a betûk elmosódnak és enyhén szólva akadozik a játék. A VGA driver + DirectX9 + BF újra van telepítve.
Van valakinek 5lete mi lehet a gond ?
Thnx
HU.man ATy007
I love Invitel...
Azonosításon
- Nos, asszonyom, felismeri a holttestet?
- Hát, nem is tudom, talán ha a hangját is hallhatnám...
Szoke no bemegy a fényfépészetbe, majd átad az ott dolgozó embernek egy negatívot:
-Ezt szeretném kinagyíttatni.
-9x13?
-117, de miért kérdezi?

Ne mondd meg hogy az én ötletem volt...