Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Én ellentétes irányban, Óbudán, csak ha nincs elég alkalmazott, akkor be kell állnom a pult mögé is néha, mint holnap, vagy inkább már ma, úgyhogy megyek is aludni. BYE

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kovács legény
Kispesti vagy? Me én igen,a centrumtól nem messze lakom.
Te?

www.czekoart.hu

Kovács legény
Azt azért megkérdezném ,hogy akkor ezek szerint csak a Busójárást ünneplitek? Mert a többi ünnepnek nem igazán vannak magyar gyökerei! Ja persze meg az aratás stb.

www.czekoart.hu

Kovács legény
Én azért boldog Valentín napot kívánok mindenkinek!És a Bálintoknak meg névnapot!

www.czekoart.hu

a film címe pedig: "A híd túl messze van" 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Pepti
Nos bar engem kifejezetten megkert asszony, hogy nehogy ezzel az amcsi ostobasaggal foglalkozzak, megis megigertem neki, hogy delutan elviszem moziba. Es hogy ne szakadjak el en se a hobbimtol, bekeszitettem 3 filmet mar CD-n a gepre, persze azon nezzuk meg,, a kukorica is olcsobb, ha en pattogtatom, ugyhogy szerintem en a leheto legjobb kompromisszumot valasztottam :-)

😄DD

magillagorilla
Ha mire el kell indulnom, az odáig vezetõ utat teljes egészében síkosságmentesíted, elõmelegíted a kocsit, miután letakarítottad róla a havat, egy embert már szereztél! 😄

Aláiirás

aPa
annyi rudid nem lehet... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Figyelem!
Rendkívüli hómunkásokat keresünk a házunk elé reggel!
Bérezés megállapodás szerint.

aPa
ahogy nézem, Neked is könnyû örömet okozni 😄
kapsz egy piros pontot 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

magillagorilla
Figyelmességed örömmel vegyes csodálattal tölti el szívem, ámde maga a téma tökéletesen hidegen hagy! 😉

Aláiirás

Cobra.
Ha még nem találtátok ki, hogy mit kapjon kedvesetek, akkor holnap jöhettek a kispesti Skálába valami ékszert venni. Szívesen segítek a választásban.

BurnBaby
semmitõl 😊 és mifelénk az ilyesmi nem dívik. csak gondoltam szólok hátha vkinek kitépné az asszony otthon a haját, h csak a bf-re tud odafigyelni 😊 de látom már belém lett magyarázva 😊

www.battlefield.hu

aPa
csak tippeltem 😄 se BB se nõ 😄

magillagorilla
ööööö, Te most BB vagy, vagy nõ?

Aláiirás

aPa
ja, apa@work 😄

aPa
nincs munkanap 😄

magillagorilla
Elindultam barátnéniért kocsival. Láttam, hogy esik valami, de nem nagyon érdekelt. Amikor öt percig kellett söpörni a havat a kocsiról már kezdtem gyanakodni, aztán amikor kb. 300 méter megtétele után megláttam a sarkon a kereszbeállt csuklósbuszt(!), végképp meggyõztem magam arról, hogy haza tud jönni metróval is...

Valentin napról meg csak annyit, hogy kb. annyira szeretem mint minden amcsi marhaságot, tehát éppen ezért kifejezetten nem holnap, hanem ma is és holnapután szolgálok meglepetéssel. (amúgy BB, most õszintén neked mint nõnek, mitõl más ez a nap???)

Aláiirás

áááá...😞
UPC elszállt az örök(?)vadászmezõkre 😞

lol
Minden Szentnek magafelé nyúlik a keze? 😊

Ahhoj
ehh, a siege szó helyén el kezdtem törölgetni a képernyõt.... :/

BurnBaby
drága uraim,
feltételezem h a többség hallott róla, de ha vki esetleg nagyon bele van nõve a bfbe, azt itt emlékeztetem, hogy holnap van a nagy amerikából ideszakadt valentin nap. ha vkinek a kedvese gerjed az effélére, ne felejte el meglepni 😊

www.battlefield.hu

Fritz ez nagyon gagyi 😊 Akkormár inkább ajánlom a Savage nevû alkotást.
magillagorilla
Vazzzger, és páncélgránátot lõ ki az íj?

Aláiirás

0Fritz0
Nagyon elvetemült ez a Siege-mod! Gondoltam felmegyek egy kicsit alázni a jónépet, erre a tökig páncélban totyogó lovagomat az elsõ arra járó suttyó megkéselte... Gondoltam sebaj, go ijászkodni! Már éppen sikerült belõnöm magam (már csak 10méterrel löttem mellé 😊, mikor is a második arra járó suttyó fogta magát és elgázolt a lovával... Hiába, nehéz a katonaélet.
kép1, kép2.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cobra.
OFF
Élmény volt feljönni Siófokról, egy hókotróval sem találkoztam. Még szerencse, hogy csak a városban volt tükör jég az úttest.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

505thZajcev[PT]
Nem en a batman vagyok!!

DarkHorSe
zorro ??

Swedish people are albino monkeys

Coralsee és én???
veled mi van? 😊

505thZajcev[PT]
Te szavazzgattad azta a buzi CoralSea-t ugy??
Bazzeg mindig lelottek akkor amikor azt a szart szavaztam le....

Grat az UPC-n az SG-axis oldalnak megint....

Messer sorozat kezdet😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Admiralis
estét emberek!
Mi az a BF?

Dell power

😞
mind1 a szándék a fontos... 😊

BurnBaby
itthon vagyok! 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Úgy látszik, hogy sajnos nem igen olvassák el bazi sokan 😞

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

akkor itt van még egy:
Menj haza! 😊

BurnBaby
nekem könnyû... 😊

www.battlefield.hu

aPa
de örülök, hogy ilyen aprósággal is örömet tudtam szerezni Neked 😄

aPa
nincs ebben semmi szörnyû, csak más a bioritmusom, ha meló van, akkor délutántól reggelig szoktam beosztani, tehát én is odaállok a gyártósorhoz, ha kell 😄

BurnBaby
örömömre szolgál, h megteheted h átalszod a napot, de ne dörgöld már minden nap csóró munkásemberek arcába 😊))

www.battlefield.hu

aPa
az igen, az már baj 😄

Ja én 04kor keltem talán az lehet a baj😊))

aPa
most költöm el a tízóraimat, neked meg este van? 😄

hi jo estétt!!!

nos BB, hgoy is mondjam el neked. Nem konnyu, de talan megertesz minket. Szoval ez nem is sertes, nem is dicseret. Valahol a ketto kozott ;-) Ez egy olyan fius dolog, ugysem ertened, ezert nem probalom meg reszletesebben elmagyarazni :-)
HUmanBandi
Aki kicsit megharagudott a pc-re!
Itt akár ingyen is bezúzhatja! :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

BurnBaby
mostmár ossza meg valaki, hogy a csaj az dícséret v sértés? mert ha az utóbbi, akkor végetek 😛

www.battlefield.hu