Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehh 4

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

már csak 5

még 7

senki?

ellenkulni!

Admiralis

Dell power

JCSR Morpheus
Király én is lõrinci vagyok!!

Admiralis
Végre ma béefeztem!

Dell power

Hamed
Ehh.. kellett nekem részegen idehoznom a hülyeségeimet😊)

Regeneráló alvás megvolt, röhögtem egy jó mikor eszembe jutott felkelés után a sztori.

Danny: semmi komoly dologról nem volt szó, elõször láttam, csak jókat beszélgettünk egész este, azért nyeltem félre az italomat a végén erre a benyögésre amikor elõhozakodtam a "láthatlak még" témával. Lehet tényleg vmi filmbõl szedte 😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BurnBaby
hepibörszdéj!

www.battlefield.hu

Mr Manson
Thx Mindenkinek !

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HUman Soldier
Az jó mer én Lõrinci vok.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

BurnBaby
lõrinci/imrei elõéletem van. akkor egyszer jó leszek bf-ben? 😊))

www.battlefield.hu

Tuvok
oh my, neménvoltam

...én vettem magamnak egy üveg Bacardi ORO-t Valentin-napra, és este jól megiszom a haverokkal és azzal akit legjobban szeretek: velem😊))

http://gaborszantai.co.uk/

PCK!
Valahogy pls oldjátok meg ezt az admin dolgot,mert így nem lehet játszani a szerveren ha feljön egy a mostanihoz hasonló kis bu.... külföldi. Hiába szavazunk ha vki azt se tudja mi az...
Én elvállalnám az adminkodást,de annak nem lenne jó vége 😄DD

Lénáról beszélj! Helyzet? 😊

GanXstaZolee
freddy legközelebb vegyél téli gumit és tedd fel már nov elején 😊 Tegnap Bpn is leszakadt egy kevés hó érdekes módon simán kerülgettem az embereket akik ott bénáztak 30al 😊

HUman Soldier
Jóreggelt!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Hát well, yesterday északa Zalaövõrõl jöttem hazafelé, nyári gumikkal.
Nettó idõ 9 óra, végig 40-el, konvojban. a srácokkal kimentettünk 2 autót, meg egyszer magunkat, aztán volt egy terelés. Sószórás, hótoló csak és kizárólag az M7-en.
Közben folyamatosan jöttek szembe a hópelyhek, úgy éreztem magam mint Hanszóló amikor beragadt egy hipertérugrásba.

magillagorilla
Hát én már elkezdtem a megvadulást, amikor tavaly a fõnököm, aki egy igazi ratyi, lelkesen mesélte nekünk, hogy este hellóvin buliba megy a mittomémilyen diszkóba. És hosszan ecsetelte, hogy az milyen jó lesz! Amúgy csak, hogy fogalmad legyen róla milyen stilusú ember, állandóan angol szavakat kever a mondanivalójába, gyenge amerikai-utánzat kiejtéssel, de ha kell irnia egy e-mail-t az amcsi beszállitónknak, akkor persze a felhivja a haverját, aki tényleg tud angolul! SZÁNALMAS! Úgyhogy kéretik engem erõsen sajnálni, amikor dolgozom! 😄

Aláiirás

hi admi mégis újra alakulunk? 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Admiralis
halihó

Dell power

!S helsztok mindenkinek😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Jah és boldog szülinapot Manson és Magilla

ERR: zuhanok

Ezt már hallottam én is. 😊

Én csak nevettem rajta és õ volt megsértõdve, hogy miért nem ruhanok magamba 😊

Nem mintha szakítani akartam volna, de ilyen szöveggel senki ne próbáljon "kimélni".

505thZajcev[PT]
Happy Birtday Ricsiiiii!!!

AirborneRanger
Boldogot neked te csiter szar csaj 😛
Jah és utólagosan fõemlõs gorillánknak is még 1 boldogot 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Jaja heppi börzdéj Mr.M 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Pepti
ehh, ez ratyi mar megint oregebb lett egy evvel?

Boldog szulinapot

Admiralis
jól mondod fiam! 😄D
na reggelt!
Boldog szülinapot a születésnaposnak! :-)

Dell power

Danny
Szar duma, szerintem gyorsan tedd túl rajta magad. Gondolom nem könnyû, de ha evvan hát evvan. Ha egy nõ szerelmes akkor a csillagokat is lekergeti az égrõl, ha ilyeneket mondd, akkor meg csak úgy akar elküldeni, hogy ne legyen bunkó. Könyvet lehetne írni a dolgaikról. 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Tuvok
bolog valetinn apot ne ihyatok sokaatmeg boldog szüinapot mansonn

Random_
Látom ismét van egy születésnaposunk!

Boldog szülinapot!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hú egy éve kb voltunk Mohácson busó járáson! Az nagyon jó buli. Igaz, hogy kibaszott nagy tömeg volt (mint vidéki ember ennyi fejet még nem láttam ilyen kicsi területen)és maga Mohács eléggé csehül áll éttermek szintjén ahova betér a melegedni és enni vágyó ember. Maga a busójárás viszont eszméletlen nagy élmény volt!

Pepti értem mire gondolsz és osztom is véleményed. A hideg kiráz a nagy lol -ozástól. Írva még nem is annyira, de kimondva! 😞 Van olyan amit nem azért találtak ki, hogy az ember kimondja csak érzelem kifelyezésre való. Én se mondom, hogy kettõspontzárójelbezár! hanem 😊

Sajnos nekem is lecsökkent a szókincsem a faszom-ra és a bazdmeg-re. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pepti
Szep jo reggelt.

Seat: nem, megnezzuk a Schrek-et, mint kedvenc filmunket (szerintem kb 100-szorra), utanna meg meg van 4 film a gepen, azok kozul amelyikhez kedvunk lesz (Ponyvaregeny, 4 szoba, Gyalog-galopp, Edesharmas).

Hat a rozsa az mas teszta, felesegemnek megvan az osszes rozsacsokor, amit tolem kapott (es minden szulinapjara megkapta eddig a rozsacsokrot, amelyikben annyi szal rozsa van, ahany eves), de ezt a Valentin napot nem komalom. En egesz evben probalom ereztetni vele, hogy szeretem. Es egyebkent pontosan azert nem szeretem, amiert KLegeny leirta: mert az egesznek semmi koze a magyar kulturahoz. En nagyon sokat hasznalom az angol nyelvet, nincs vele semmi bajom, egyet kiveve: amikor csak azert hasznaljak, mert az milyen meno. En akkor hasznalom, ha meg kell ertetnem magam valakivel, aki nem tud magyarul, vagy olyan van a tarsasagban. Tehat a romantika ellen semmi kifogasom, a majmolas ellen annal tobb.

Es nem a busojarast unnepelem csak, hanem az olyan unnepeket, amiknek komoly hagyomanyai vannak kishazankban. Es itt a lenyeg nem azon van, hogy magyar unnep legyen. Pl Mindenszentek, Karacsony, Husvet kereszteny unnepek, dehat ugye idestova 1000 eve kereszteny orszag vagyunk, sajat hagyomanyokkal. Meg ha nem is rajongok nemelyikert, attol meg megunnepelem. De pl attol mar tuti megvadulnek, ha nalunk is ugy kezdenek el unnepelni a mindenszenteket mint USA-ban a Haloweent.

Na errol ennyit, szerintem ezen ne vitatkozzunk :-)

Hamed: ezt en is megkaptam egyszer. Aztan kozoltem a csajjal, hogy: hat tudod, ha nem vagy kepes a szemembe mondani, hogy mar nem szeretsz, akkor tenyleg nem erdemelsz meg. Es halal jol ereztem magam utanna :-)

erdos
Egyszer kapott el a romantika ifjú titán koromban, és egyik buliba vittem egy szál rózsát egy az általam kiválasztott hölgyikének. Hihihi-hahaha meg miegymás, aztán mikor kimentem a didzsibõl akkor láttam hogy a rózsám egy autó mellett a földön amiben a választottamat éppen ketten gyömözködik....
Ott vesztünk össze elõször én és a romantika...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Én is mindig ezt mondom. Semmi köze az amikhoz, a virágosok találták ki...
Amúgy meg reggelet...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
Ez egy elég régi szöveg,de eddig csak filmekben hallottam.
Jóreggelt!

www.czekoart.hu

Random_
Ja 😊

A Valentin nap a virágosoknak ünnep. 😊

Mr Manson
Reggeltet!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hamed
Rohadt bagolynevelde mi, Frankie?

Hamed
Jah, juteszembe uraim:

Szerintetek ez mennyire szar szöveg egy nõ szájából: Idézem: "Én nem érdemellek meg téged"

Szal ez valami nagyon új. Volt már "legyünk inkább barátok", meg "most nincs szükségem partnerre" és hasonlók, de ez a duma azért betett rendesen.

Méghogy nincs verbális kreativitásuk pár pohárka után...

Hamed
Kamu Valentin nap 😛P

Nem ezen a marhaságon múlik, hogy mennyire kamázod a nejed...

Ehh... na jó éjt, én majd megálmodom a tökéletes asszonyt.

Valen
Vigasztaljon K. legény, hogy a Délpestiek (kispest, lõrinc, stb...) jobbak a BF-ben

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Kovács legény
Na Jóéccakát mindenkinek!

www.czekoart.hu

TheGOro
Vaa III.ker powa 😊)

http://GOro.hu

Kovács legény
Én nem látok semmi rosszat a Valentín napban,és meg fogom lepni a menyasszonyomat akár amcsi átvett szokás akár nem.
Egyedül az a töménytelen mennyiségü giccs hányinger gagyi szar idegesít ami elárasztja minden ünnepkor a várost,a világot!És veszik,elég rendesen veszik ezt a sok szart. Hová lett a jóízlés.Nincs fantáziájuk,meg szép érzékük és megveszik az emberek ezt a sok trágyát.Csillog-villog világít,rózsaszín nagy masni csillám por hatalmas szivecske ILoveU felirattal. undórító csipkével és még zenél is!Hát ez kell nekünk!Legszivesebben letagadnám ilyenkor ,hogy ember vagyok!
I Love You felirattal kapcsolatban. Próbáljatok meg találni egy olyan jó ajándékot,amire az van írva !MAGYARUL! hogy "Szeretlek!" Megfogtok lepõdni hogy milyen nehéz,én még nem találtam.ILoveU meg kell a faszomnak!

www.czekoart.hu

Kovács legény
😞 Kár,jó lett volna még egy kispesti.
Pá!

www.czekoart.hu