Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Regeneráló alvás megvolt, röhögtem egy jó mikor eszembe jutott felkelés után a sztori.
Danny: semmi komoly dologról nem volt szó, elõször láttam, csak jókat beszélgettünk egész este, azért nyeltem félre az italomat a végén erre a benyögésre amikor elõhozakodtam a "láthatlak még" témával. Lehet tényleg vmi filmbõl szedte 😄
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
http://gaborszantai.co.uk/
Valahogy pls oldjátok meg ezt az admin dolgot,mert így nem lehet játszani a szerveren ha feljön egy a mostanihoz hasonló kis bu.... külföldi. Hiába szavazunk ha vki azt se tudja mi az...
Én elvállalnám az adminkodást,de annak nem lenne jó vége 😄DD
Nettó idõ 9 óra, végig 40-el, konvojban. a srácokkal kimentettünk 2 autót, meg egyszer magunkat, aztán volt egy terelés. Sószórás, hótoló csak és kizárólag az M7-en.
Közben folyamatosan jöttek szembe a hópelyhek, úgy éreztem magam mint Hanszóló amikor beragadt egy hipertérugrásba.
Aláiirás
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Én csak nevettem rajta és õ volt megsértõdve, hogy miért nem ruhanok magamba 😊
Nem mintha szakítani akartam volna, de ilyen szöveggel senki ne próbáljon "kimélni".
Jah és utólagosan fõemlõs gorillánknak is még 1 boldogot 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Boldog szülinapot!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Pepti értem mire gondolsz és osztom is véleményed. A hideg kiráz a nagy lol -ozástól. Írva még nem is annyira, de kimondva! 😞 Van olyan amit nem azért találtak ki, hogy az ember kimondja csak érzelem kifelyezésre való. Én se mondom, hogy kettõspontzárójelbezár! hanem 😊
Sajnos nekem is lecsökkent a szókincsem a faszom-ra és a bazdmeg-re. 😞
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Seat: nem, megnezzuk a Schrek-et, mint kedvenc filmunket (szerintem kb 100-szorra), utanna meg meg van 4 film a gepen, azok kozul amelyikhez kedvunk lesz (Ponyvaregeny, 4 szoba, Gyalog-galopp, Edesharmas).
Hat a rozsa az mas teszta, felesegemnek megvan az osszes rozsacsokor, amit tolem kapott (es minden szulinapjara megkapta eddig a rozsacsokrot, amelyikben annyi szal rozsa van, ahany eves), de ezt a Valentin napot nem komalom. En egesz evben probalom ereztetni vele, hogy szeretem. Es egyebkent pontosan azert nem szeretem, amiert KLegeny leirta: mert az egesznek semmi koze a magyar kulturahoz. En nagyon sokat hasznalom az angol nyelvet, nincs vele semmi bajom, egyet kiveve: amikor csak azert hasznaljak, mert az milyen meno. En akkor hasznalom, ha meg kell ertetnem magam valakivel, aki nem tud magyarul, vagy olyan van a tarsasagban. Tehat a romantika ellen semmi kifogasom, a majmolas ellen annal tobb.
Es nem a busojarast unnepelem csak, hanem az olyan unnepeket, amiknek komoly hagyomanyai vannak kishazankban. Es itt a lenyeg nem azon van, hogy magyar unnep legyen. Pl Mindenszentek, Karacsony, Husvet kereszteny unnepek, dehat ugye idestova 1000 eve kereszteny orszag vagyunk, sajat hagyomanyokkal. Meg ha nem is rajongok nemelyikert, attol meg megunnepelem. De pl attol mar tuti megvadulnek, ha nalunk is ugy kezdenek el unnepelni a mindenszenteket mint USA-ban a Haloweent.
Na errol ennyit, szerintem ezen ne vitatkozzunk :-)
Hamed: ezt en is megkaptam egyszer. Aztan kozoltem a csajjal, hogy: hat tudod, ha nem vagy kepes a szemembe mondani, hogy mar nem szeretsz, akkor tenyleg nem erdemelsz meg. Es halal jol ereztem magam utanna :-)
Ott vesztünk össze elõször én és a romantika...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Amúgy meg reggelet...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A Valentin nap a virágosoknak ünnep. 😊
Szerintetek ez mennyire szar szöveg egy nõ szájából: Idézem: "Én nem érdemellek meg téged"
Szal ez valami nagyon új. Volt már "legyünk inkább barátok", meg "most nincs szükségem partnerre" és hasonlók, de ez a duma azért betett rendesen.
Méghogy nincs verbális kreativitásuk pár pohárka után...

Nem ezen a marhaságon múlik, hogy mennyire kamázod a nejed...
Ehh... na jó éjt, én majd megálmodom a tökéletes asszonyt.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Egyedül az a töménytelen mennyiségü giccs hányinger gagyi szar idegesít ami elárasztja minden ünnepkor a várost,a világot!És veszik,elég rendesen veszik ezt a sok szart. Hová lett a jóízlés.Nincs fantáziájuk,meg szép érzékük és megveszik az emberek ezt a sok trágyát.Csillog-villog világít,rózsaszín nagy masni csillám por hatalmas szivecske ILoveU felirattal. undórító csipkével és még zenél is!Hát ez kell nekünk!Legszivesebben letagadnám ilyenkor ,hogy ember vagyok!
I Love You felirattal kapcsolatban. Próbáljatok meg találni egy olyan jó ajándékot,amire az van írva !MAGYARUL! hogy "Szeretlek!" Megfogtok lepõdni hogy milyen nehéz,én még nem találtam.ILoveU meg kell a faszomnak!
www.czekoart.hu