Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak hiszed .....
Murdi meccs kozben jart ki irc-re anyazni..

Mutasd már meg nekem hol rinyáltam ÉN a meccs miatt. Tudomásul vettem és kész. Ez van. Sehol nem adtam hangot a véleményemnek de ezt most megteszem bár tudom kevésbé érdekeli BBt és Airt.
TSen akkor nagy volt a hõbörgés jópárunk részérõl amikor meghallottuk, hogy az NB az Aberdeent is a Massacren szándékszik játszani. Ugyanis tisztában voltunk vele, hogy egy ideje nem teljesen 100as az a szerver. De nem volt mit tenni, AIR egy cseppet sem volt barátságos, mert arra sem volt hajlandó hogy megnézzük a Warromanticot mint alternativa. Ez azért furcsa volt mindenkinek. Azt hogy Gazalán nem volt loss azt csak ti gondoljátok, mert én hallgattam a TSt és volt rinya rendesen de azért nem lett felemlegetve játék közben, mert mindenki abban a hiszemben volt, hogy Aberdeen nálunk lesz. Air jól csinálta, mert nem volt engedékeny mi meg behajoltunk az akaratának. Én sajnálom azt amit a meccsriportba mûveltek a fiaink, mert erre aztán végkép semmi szükség nem lett volna. Hibáztunk. De tanúltunk is belõle. Én bármikor szívesen játszom az NBvel normális szerveren, mert nem haragszom senkire. Egyedül a hozzáállás nem tetszett. Ennyi.
Ezért van sokunkban tüske.
az ünnepi kaki...
Nem állt szándékomban akármilyen flémet kirobbantani és szentül hittem hogy ezen túl lehet lépni. Én marha azt hittem hogy a visszajátszás egy jó buli lehetne, like Birodalom visszavág...
Az ötlet baromság volt, bár mindig nem érem fel ésszel miért...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ne bomoljatok 😊 Písz láv meg juniti ( asszem igy kell írni 😊
Se FoP , se Bébe nélkül nincs magyar BF scene.
Üdv,
SB
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
cca 1.5 éve ismerjük egymást/játszunk együtt. nem tudom miért felejtettétek el becsülni az nb-t. a tankosaink elég jók a finn válogatottnak, de nem érnek fel veletek ugye? sajnálom hogy ide jutott az, ami valaha barátságos viszony volt egyetlen meccs miatt.
én azt hiszem mindig a legjobb tudásom szerint támogattalak benneteket - ahogy teszem most a többi magyar csapattal is, aki ezt megbecsüli, és nem néz le másokat.
www.battlefield.hu
bfezni igazából csak kisebb szervereken tudok, mert a gyengécske gépem csúnyán lagol már 30 player körül. néha azért így is felmegyek, csak nem túl szórakoztató képregényt játszani 😊)))
www.battlefield.hu

"A BC a jobbik csapat jutalma."
erdõs: számtalan barátságos meccsünk volt korábban. elfelejtõdött a múlt és most ez van. de tekintve h már air nem vezeti az eu-t én meg alig bf-ezek lassan nem is érdekes az egész.
www.battlefield.hu

Vélemény?
Mindössze a CB-s kíhívásoknál teszünk egy apró megjegyzést szerverügyben a Notes-ban .:
We are never going to play NBrigade Massacre server .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Utána olvastam a történésekne a battlefield.hu-n és megállapítottam, hogy valakik szomorkodhatnak, de vannak olyanok is akik örülhetnek. Én speciál annak nem örülök, hogy a D2MH kiesett a keleti kupából.
Viszont a CoFB tovább jutásának naon örülök.
Na pá asszem most fogják osztályozni a képeimet. :-)
Dell power
de persze lovagoljuk még a témát mert megéri.
további flame érdeklõdés hiányában elmarad a részemrõl 😊
túlléphetnénk már ezen a problémán.
www.battlefield.hu
A vége megvan nekem is mp3-ban csak az elsõ nincs.
Ha van hasonló stílusú az is érdekel.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Este mítingelünk a fájltranszferrõl.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-tRs- Köszi szépen a szervert,nélkületek gáz lett volna,thx

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
csoki
az ünnepi kaki...
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Mindenkinek gratulálok mindenért!
Aki meg ünnepel ma valamit annak meg sok boldogságot ,ezt a többieknek is üzenem! Kivéve annak akinek jobb gépe van mint nekem!
www.czekoart.hu
Iszonyat szar voltam,szal lehet megkövezni plíz!!!

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Kell! Nagyon emlékeztet a Generals zenéjére. 😊)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Töltöm lefele ezereee. 😊
www.battlefield.hu
Nem Kell Elõre Parázni!!!pont az a gyengéjük ami az erõsségük,még nincsenek összeszokva...nekem legalábbis ez jött le mert párszor igen csúnyán összezavartuk õket,pedig õszintén megvallva a nevünk hallatán nem remegnek meg az ellenfelek...szal addig kell õket kihívni amíg így állnak mert egy nálunk erõsebb vagy jobb taktikával rendelkezõ csapt meg tudja õket verni simán...
Lényeg a lényeg buktuk de ebbõl is lehet tanulni

Na és a tRs tapasztalataira is.
Ugye bent voltam TScasterként, marha jó meccs volt, mert a pontok ellenére ugye nem lehetett azt mondani, hogy bármelyik csapat ( értsd : WA ) abszolút dominanciában lett volna, sõt, KDR-ben a Coff gyakran felülkerekedett a WA-n, ennek ellenére a pontok java részét mindíg valahogy a WA-nak sikerült kontrollálni. A CoFB számlájára csak egyetlen taktikai hiba volt felróható, azt hiszem mindkét nagyon bukott körben a saját oldal visszaszerzésén véreztek nagyokat ; a WA tudva tudta, hogy ott fogtok nyomni, ennek ellenére gyengébb pozíciókból ( fedezékek nélkül ) mentetek bele a vérzivatarba több spawnhullámon át. Lehet, hogy egy kerülõ manõverrel többet lehetett volna kezdeni, fõleg ,mivel nagyon szépen együtt mentek az erõk. Megdöbbentõ volt figyelni, hogy néhány hónap alatt hogyan kovácsolódik össze a CoFB érett csapattá, és ezen a tényen a tegnapi kaland sem változtat. Annál is inkább, mert megmutattátok mi a betyárbecsület, az utolsó két körben rugalmasan módosított strattal már sokkal keményebb harcra szorítottátok a WA-t. Respect.
D2MH : Ha ez számít valamit : Az enclave az azért nagyon-nagyon komoly csapat lett. Valami olyasmi ment ott végbe az Arcy környékén, mint ami nálunk a PT - SiX fúziónál, és nagyon bikák lettek ... Szóval nem elkeseredni, mert jobbtól kikapni nem szégyen, lesz ez még így se ....
;-)
http://gaborszantai.co.uk/
Ahol nem a lag , ping és packet loss dönt , hanem a skill .
-
alma
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Debrecen : Kb 3 fok, hó nincs, enyhe napsütés.
Ennyivel jobbak voltak ? Azt nem mondanám, a stratjuk viszont izmibb volt, lepörgetõs taktikát alkalmaztak ( azon véreztünk el igazán, nem a szemtõl szembe balhéban, úgy nem biztos, hogy le tudtak volna nyomni. )
De mivel a pontok számítanak, ezért õk nyertek. Nagyon tanulságos meccs volt még akkor is, ha nekem pl nem lenne pofám egy bajnokit így játszani.
Jópofa kis meccs volt, szerettem. Sajnos csak a 3. kör közepe felé kezdtük érezni, hogy mi is a tennivaló ; ha ez kicsit hamarabb következik be, akkor nyerhettünk is volna.
Egy szó mint 100 : szerintem nem olyan nagyon rossz ez így sem, gratu Coff 😊

Asszem 642-0 vagy valami ilyesmi...ami érdekes volt mert nagyon jól tartottuk magunkat 7-8 percig és hirtelen lepörögtünk mindenhol...rejtély...no mindegy,kikaptunk és kész viszont stratégiailag tanulságos mérkõzés volt...
A PunkBuster Hack segített:-))))))))
No persze csak a fájdalom beszél belõlem mert mi nem jutottunk tovább:-((((((
Gratula mégegyszer.