Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha még nem köszöntem meg elég nyilvánosan: thx a tegnap esti gyorssegélyt 😊
www.battlefield.hu
hmmmm....
a ts-es buli szépsége, hogy szinkronban írta ki a butabot és jelentette be ganxtafreddy mi történik a csatamezõn. szal így 😊
www.battlefield.hu
Szóval köszönet mindenkinek aki szurkolt értünk tegnap este, külön nyalásfalás BBnek, Freddynek és Ganxta tiszteletes úrnak a fáradhatatlan munkáért
, nagyon szinvonalas feelinges kis mûsor volt. Érdekes volt kivülállóként hogyan éltétek meg az M10 elvesztésemet ami nekem majdnem sírógörcsöt okozott itt lokálban 😄
Na de mind1, D2MHnak tRs-nek üzenem hogy ne adják fel nagyon szép eredményeket értek el, D2MH már csak azért is mert 0 CB tapasztalattal álltak helyt egy kupában és ez véleményem szerint nagyon nagy dolog. Az egy dolog hogy még tartozok nekik egy alapos lebombázással mert jól lecsítereztek talin, de ez már személyes ügy ugye

Megmondom õszintén álmomban sem gondoltam volna hogy TS-es közvetítés ennyire jó lehet, télleg csak egy kósza ötlet volt a részemrõl. Mindazonáltal nem tudom, hogy érdemes lenne-e elgondolkodni azon hogy ezt kéne favorizálni a shoutcast helyett, mert valahogy interaktivabb és feelingesebbnek is éreztem. Persze ez megint csak egy ötlet.
Másik dolog, hogy remélem a további OC meccseinket (meg ugye a többi klánét is) válalják majd a drága shótkászterek, meg aztán itt a playoff is... azt hiszem az enclaveet bulgeon szent kötelességünk megizzasztani 😄D
Még egyszer kössz mindenkinek, üdv
borg
p.s.: ezt ne. Vagy ha igen, akkor ne így, ne itt és ne most.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
gyere hozzánk széjlszesnek...😊))
látom sokan megették

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
te tuvi! miez a sok különbözõ színû fejléc meg csillag a fórumfejlécekben?
visszajövök a síbõl és mintha nem is otthon lennék...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Felejtsd el...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Basszus pedig tejcsokis volt...

Wallentinus

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

FoP!-60k-69k + 70k! :)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Jah hogy én? Mégegyszer bocs....
mást se hallgatok az ominózus meccs óta mint így ping, úgy lag, jah a massacren jáccotok az akkor lezsírozott... szal kicsit elég. a sok vicces ember szúrkálódása rendesen összegyûlt nálam és tele vele mindenem. nekem szívügyem ez a magyar scene de legalább annyira a saját csapatom, és nem könnyû benyelni az ilyesmit...
www.battlefield.hu

Mintha többen lennél, mint kellene
Wallentinus
Wallentinus
tudom ki vagy és nem zavarsz...
😊)
látod csak járatom, pedig jó arc lehetsz
szerintetek is jobb ha ma nem foglalkozom a céges ügyfelekkel, meg persze az sgvel?

Magyarul nem szopok hanem szopatok! 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"A BC a jobbik csapat jutalma."

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Köztük olyanok is , akik igencsak ritkán tesznek ilyet war-on , de akkor joggal .
Ha meg esetleg úgy érzed , hogy változott az NB-hez való hozzáállásunk nos abban nem biztos , hogy csak mi vagyunk a ludasak és pláne nem egyedül az utolsó meccs miatt .
A támogatást amit adtál a kezdetek kezdete óta tényleg csak megköszönni lehet ( mint ahogy számtalanszor meg lett köszönve Lifeforce-nak is mindez pl. a részemrõl ), de ez csak BB-nek szól és nem az NB-nek .
Nos a szócsövet most elzárom , mert ezt kívánja az illem .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...