Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Hát ja, még így is ki kellett vágni pár percnyi "nagy hallgatást", de ilyenkor nyugodtan beszúrhatnánk pl. reklámot ha valaki szerezne náhány zsíros reklámszerzõdést 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BurnBaby
jah egen
ha még nem köszöntem meg elég nyilvánosan: thx a tegnap esti gyorssegélyt 😊

www.battlefield.hu

"Az egy dolog hogy még tartozok nekik egy alapos lebombázással mert jól lecsítereztek talin, de ez már személyes ügy ugye "
hmmmm....

BurnBaby
a sótkeszt nagy elõnye a háttércsatazaj, h amikor a beszélõk épp pihennek akkor sem a totál csendet vagy valaki szuszogását hallgatom, és azt nézegetem nem fulladt-e le a tsem 😊 emellett persze többen is belebeszélhetnek, hisze amikor 2 közvetítõ van õk eleve ts-en vannak fent.

a ts-es buli szépsége, hogy szinkronban írta ki a butabot és jelentette be ganxtafreddy mi történik a csatamezõn. szal így 😊

www.battlefield.hu

TheGOro
Szerintem megoldható lenne.

http://GOro.hu

Csatlakoznék Meggymaghoz, most tudtam csak végighallgatni a felvételt, de komolyan úgy izgultam végig mintha megint újrajátszottuk volna a tegnap esti meccset 😊

Szóval köszönet mindenkinek aki szurkolt értünk tegnap este, külön nyalásfalás BBnek, Freddynek és Ganxta tiszteletes úrnak a fáradhatatlan munkáért , nagyon szinvonalas feelinges kis mûsor volt. Érdekes volt kivülállóként hogyan éltétek meg az M10 elvesztésemet ami nekem majdnem sírógörcsöt okozott itt lokálban 😄

Na de mind1, D2MHnak tRs-nek üzenem hogy ne adják fel nagyon szép eredményeket értek el, D2MH már csak azért is mert 0 CB tapasztalattal álltak helyt egy kupában és ez véleményem szerint nagyon nagy dolog. Az egy dolog hogy még tartozok nekik egy alapos lebombázással mert jól lecsítereztek talin, de ez már személyes ügy ugye

Megmondom õszintén álmomban sem gondoltam volna hogy TS-es közvetítés ennyire jó lehet, télleg csak egy kósza ötlet volt a részemrõl. Mindazonáltal nem tudom, hogy érdemes lenne-e elgondolkodni azon hogy ezt kéne favorizálni a shoutcast helyett, mert valahogy interaktivabb és feelingesebbnek is éreztem. Persze ez megint csak egy ötlet.

Másik dolog, hogy remélem a további OC meccseinket (meg ugye a többi klánét is) válalják majd a drága shótkászterek, meg aztán itt a playoff is... azt hiszem az enclaveet bulgeon szent kötelességünk megizzasztani 😄D

Még egyszer kössz mindenkinek, üdv

borg

Schreck
Kicsit nyomasztó volt ez a sok okosság így éhgyomorra. 20.00-tól flameügyi és diplomácia tanfolyam TS-en, jelentkezés FreddyHawknál.

p.s.: ezt ne. Vagy ha igen, akkor ne így, ne itt és ne most.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

Meggymag
Kicsit olyan fíling volt mintha a frontról közvetítettek volna.. "és most kapcsoljuk Aberdeenen Sickboyt." Volt pár kicsit 18 éven felüli rész is 😊 Ugyan ez igaz a FoP meccs közbeni kapcsolásra. Sztem ezt lehetne gyakrabban csinálni. Nekem teccett fõleg meccs után visszahallgatva 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
dehogy !

Pink Tiger
köszi, ezt te találtad ki tuvi?
gyere hozzánk széjlszesnek...😊))

látom sokan megették

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

0Fritz0
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de így, hogy a két "sztárdumáló" mellett a többiek is emelték a szinvonalat (no nem sokkal) szerintem sokkal fílingesebb lett a felvétel. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Air mostanság minden egykori csapattársad utál téged (National Team)? Hát ez szomorú.
Tuvok
VIP jogok, itt olvasgass !

Pink Tiger
ja nekem nincs, konzervatív típus vagyok
te tuvi! miez a sok különbözõ színû fejléc meg csillag a fórumfejlécekben?
visszajövök a síbõl és mintha nem is otthon lennék...

Danny
Izé, hát én kedvellek ám!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

erdos
Emlékszel rá hogy ígértem neked is?
Felejtsd el...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Isten nyugosztalja...
Basszus pedig tejcsokis volt...

A döntõben találkozunk

Wallentinus

Danny
Amit bunda útján nem NEKEM, hanem neki adtá! Lehet jóvátenni!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

valaha volt egy nyert karton rudid... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Meggymag
Köszönjük szépen a tegnapi közvetítést BBnek, Freddynek és Zoli bácsibak akik nélkül nem jöhetett volna létre. Én aszondom, hogy Zolibá is nagyon jól nyomta és kellemes hangja van TSen szal sztem más meccseket is simán nyomhatna(nyal-nyal). A közvetítésen érezhetõ volt az izgatottság és ez bevallom jól esett. Mindig jó ha egy csapatért szurkolnak a kivülállók és ez sokat tud segíteni a meccseken. WA nem gyenge klán és a tegnapi meccs megmutatta, hogy a taktika és rendezettség mennyire sokat ér. OC elsõ fordulójában WA ismét és Bulge na meg Enclave az playoffban(a 2 meccs ugyanazon a héten lesz) és még a többi OC meccset nem is mondom. Elég kemény sorozat lesz ez de ezeknek a meccseknek tényleg van értelme. Egyenrangú ellenfele tudunk lenni egy nálunk sokkal nagyobb múltú klánnak és ez bevallom jó érzés. Szeretném ha minden héten lenne közvetítés(mondjuk 2) mert megérdemlik a caspataink és marhára más fíling egy meccset közvetítve hallgatni. JA amúgy az uccsó kör elött én már számoltam és tudtuk(mondtam a többieknek is), hogy 3x pontot kell szerezni és akkor továbbjutunk. Szal a végsõ fraggelés halál nélkül nem volt véletlen 😊 Nagyon boldog vagyok, hogy kb 1.5 hetes gyakorlások/meccsezések nem voltak hiába és kicsiny csapatunknak van tartása. Aberdeen tipikusan olyan map, hogy 150-0ra simán kikaphat bárki attól függetlenül, hogy csak kicsit jobb az ellenfél. Ezt is megtanultuk és csomó tapasztalattal gazdagodtunk és ahogy Freddy mondta ezt úgy értük el, hogy még tovább is jutottunk. Szal minden szép!! Köszönöm a dícsérõ szavakat a többiek nevében és gratulálok a FoPnak a nagyszerû eredményhez ill a D2MHnak és a tRsnek is és kérem õket, hogy ne adják fel!! Ha tovább gyakorolgatnak és meccseznek egyre jobbak és jobbak lesznek szal NEM FELADNI!!(kicsit hosszú lett a hozzászólásom asszem)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Frankie
virágot kézbesítesz?

505thZajcev[PT]
Mint mondta Wallen ,nem veled van a bajunk BB,teged szeretunk 😛

BurnBaby
😊
legalább van valami élményed ,)

www.battlefield.hu

erdos
Úgy érzem magam mint az a marha aki a Profi-ban Belmondo és a felügyelõ közé keveredett...

erdos
Ott rohadjon meg aki ezt az egész vitát elindította...
Jah hogy én? Mégegyszer bocs....

BurnBaby
lehet hogy így van wallen, de ennyi idõ után már kicsit unalmas mindig ugyanazzal a buta témával szembesülni. lehet h én is túlreagálom. azt hiszem viszonylag ügyesen kussoltam eddig, de néha emberbõl vagyok, aki qrva szarul viseli, ha állandóan beletaposnak.
mást se hallgatok az ominózus meccs óta mint így ping, úgy lag, jah a massacren jáccotok az akkor lezsírozott... szal kicsit elég. a sok vicces ember szúrkálódása rendesen összegyûlt nálam és tele vele mindenem. nekem szívügyem ez a magyar scene de legalább annyira a saját csapatom, és nem könnyû benyelni az ilyesmit...

www.battlefield.hu

Tuvok
neked meg még mindig nincs 😛

Pink Tiger
látom téged se ejtettek a fejedre skorpi bá

Pink Tiger
dûne powa rulez powa, mi ?

Pink Tiger
én viszem le a szemetet ha mongyák anyujék

Air nem kéne neked agyfürkészhez járni?
Mintha többen lennél, mint kellene

Wallentinus

skorpio7
Ilyet nem tudni bazz ... hát Pink Tiger !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

BB legalább te ne legyél búvárszivattyú ha már mi azok voltunk/vagyunk. Az NB tagjait komáljuk, igaz az NB mint csapat iránt csökkent egy kicsit a tisztelet némi haragból kifolyólag. Egyedül a szervereteket kivánjuk a pokol legmélyebb bugyrába.

Wallentinus

Pink Tiger
na megjött a fõhõbörgõ 😉

505thZajcev[PT]
Te meg kivagy?

Pink Tiger
csak viccelõdtem 😊
tudom ki vagy és nem zavarsz...
😊)
látod csak járatom, pedig jó arc lehetsz
szerintetek is jobb ha ma nem foglalkozom a céges ügyfelekkel, meg persze az sgvel?

Random_
Nem nyelem le! Azt preferálom ha az enyémet nyelik le! 😊
Magyarul nem szopok hanem szopatok! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

TheGOro
Random te lenyeled???

http://GOro.hu

skorpio7
Néhány dologhoz más a hozzáállásom Bf public ügyében és éppen ezért hogy ne legyen belõle esetleg felesleges flame vagy rinya ( mint ahogy volt párszor ) , elég ritkán láthatsz magyar public-on .Ellenben külöldin annál többször úgy általában 22:00-4:00-ig terjedõ idõszakban .

Pink Tiger
és egyáltalán ki az a skorpio7 ?? nem is szoktuk látni páblikon😊)))

Pink Tiger
jaj végre van egy normális logód

BurnBaby
sajnálom h ez lett belõlünk. viszlát.

www.battlefield.hu

Pink Tiger
lol

Tuvok
megint a BF topik a legjobb bizonyíték arra, hogy munkanap van...

Random_
Én se nyelem le ha van egy mód rá inkább az enyémet nyeljék le.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

skorpio7
Mint ahogy a FoP-ot sem az , ha 10 játékosból 10 mondja ugyanazt a meccs lemenetelérõl , a tapasztaltakról.
Köztük olyanok is , akik igencsak ritkán tesznek ilyet war-on , de akkor joggal .
Ha meg esetleg úgy érzed , hogy változott az NB-hez való hozzáállásunk nos abban nem biztos , hogy csak mi vagyunk a ludasak és pláne nem egyedül az utolsó meccs miatt .
A támogatást amit adtál a kezdetek kezdete óta tényleg csak megköszönni lehet ( mint ahogy számtalanszor meg lett köszönve Lifeforce-nak is mindez pl. a részemrõl ), de ez csak BB-nek szól és nem az NB-nek .
Nos a szócsövet most elzárom , mert ezt kívánja az illem .

505thZajcev[PT]
En nem fogom lenyelni ,ilyen vagyok!!!

Sickboy
Már te is ?

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

GanXstaZoleeWrk
szerintem meg inkább grádot! 😊)) faszom a tankokba assi powa roxx

GanXstaZolee#2709