Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Amúgy lehet, hogy így jártunk jobban? 😊
Nem lehet tudni. Így nem találkozunk a FoP-al. 😊 Lehet, hogy a köv. meccs már betesz nekünk. Azért én már ennek az eredménynek is nagyon örülök. Sok gyakorlás volt az ára.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CofB gratula a továbbjutáshoz
FoPno comment

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Random_
Szeged:

Fagy, felhõs idõ, szélcsend. Itt még nem esik semmi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mr Manson
Kanizsan is szakad, csak nem marad MÉG meg!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jó reggelt!
Hójelentés:
Tatabánya,10cm,út járható,az a nagy izé sárga lámpával a tetején sehol...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

köszi, csak biztos akartam lenni.

Random_
Na srácok mi történt tegnap WA ellen? Valaki elmondaná nekem? Ennyivel jobbak voltak vagy volt azért más gebasz is?

magillagorilla
Bazz, a vasútállomás tõlem messzebb van! Kb. 10 perc. 😊

Aláiirás

Mr Manson
Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

steweee:
ha megnéznéd tuvok mesterünk #71031-es hozzászólását a kérdésedhez akkor már biztos hogy okosabb lennél
egyébként meg D3D-s

ez a progi D3D-s vagy opeg gl-es_?

Kovács legény
Na jójéjt!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Döglödik ez a fórum😞
Régen egy nap alatt 2-3oldal összejött,mostanában meg pont fordítva, 2-3nap alatt 1oldal😞

www.czekoart.hu

Kovács legény
Én meg hetente többször járok Újpesten😊 Kapunál leginkább

www.czekoart.hu

0Fritz0
Kicsi a világ 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bazd Fritz 5 perce léptél TSrõl és 5 perce poénkodtam azon hogy itt is rohangálnak a mentõk-rendõrõk.... erre most olvasom hogy te is ujpesti vagy... loool

0Fritz0
Látod a fényeket? Már reflektorral dolgoznak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

te is újpesti vagy? én is..
akkor te biztos ott laksz ahol én mert a vasutállomás közel van hozzám is
hehe mik ki nem derülnek

0Fritz0
A jobb oldali mozdony eleje beljebbpréselõdött egy méterrel, a balodali kisiklott és az egész szerelvény sötététben van. Mindekettõ személyvonat, ha jól látom. Távcsõvel nézem talán azért, de rohadt csendes minden.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

skorpio7
Szóval a FoP gyõzött a mai napon Aberdeen-en és ezzel a gyõzelemmel újra a dobogóra kerültünk !

Részletekért KATTINTS IDE !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

0Fritz0
Megjöttek a mentõegységek is.

0Fritz0
A házunktól kb 200méterre (Újpesten) Most ment egymásba két vonat.

505thZajcev[PT]
Szep volt,jo volt ,de a qrva annyat a UPC-nek!!!!!

TheGOro
Háhá én mondtam jól a pontokat! Örülök hogy okos vagyok

http://GOro.hu

Nnna.
Akkor most ide is lehet hajlongani, mert elpicsáztuk az StS német überklánt Aberdeen/Aberdeen mapokon nem kicsit de jól nagyon ! ! !
FoP vs StS : 678-73

az ünnepi kaki...

joebacsi
nájsz!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sickboy
A Cofb a csoportból másodikként továbbjutott ... Nem éppen így akartuk, de ne legyünk telhetetlenek 😊

Elég jó ez így is 😊

" Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki " ...

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

A CoFB - WILD_A meccs eredménye: 32-297
Tehát kikaptunk. 8-((
Viszont összetettben 3!!! tickettel több van nekünk, így mi jutunk tovább 2. helyen.

Cobra.
eredmények ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

joebacsi
hmm a hüje hejes ly-k írása nem éppen az erõsségem...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
héj pont yugo úrtól nyúltam le egy kis design ötletet az új rdha oldalhoz, és már egész jól megvagyok vele, erre meg belinkeled ide...most hogyan tagadjam le hogy egy tolvaly csíter vagyok

TheGOro
aranyos

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Tuvok
elmész a picsába !

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
Aszittem még nem kezdõdött el 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

TheGOro
Hát ranger épp vontam volna vissza a jogaidat 😄DDD

GanXstaZolee
no problem 😊

AirborneRanger
Jajj sorry hogy beleugattam a sáutkasztba 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Valen
csak nem azt akarod sugalni, hogy kezdjünk el hajrázni 72k-ra

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

BurnBaby
Nah kedveseim.

A Shoutcast szerver átmeneti kómája miatt a ma esti alig 20 perc múlva kezdõdõ CoFB - WILD_A meccset a -==- public TS szeveren közvetítjük:
IP: 195.70.50.24
Jelszó: bf42hu (anonymous login)
Csatorna: Közvetítés
Akinek kérdése van a TS használatával itt talál információt.

www.battlefield.hu

HUman Soldier
Nah már csak 900 és 72k.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

?
+100 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

HUman Soldier
71

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

HUman Soldier
még1

HUman Soldier
még 2

GanXstaZolee
Jo de akkor jobban jártok ha ma nem lesz közvetites

Meggymag
Sztem fogjuk rá, hogy ezt a screent te csináltad 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”