Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magillagorilla
mondom, hogy jó tank!!! 😄

Aláiirás

DarkHorSe
repültem 😛

Swedish people are albino monkeys

magillagorilla
Jah, jó szerelõvel egy jó tankban! 😊

Tudod olyan, akinek egy ilyen furcsa vasdarab van a kezében! Úgy hívják, hogy villáskulcs. De Neked ezt hiába magyarázom, mert csak azokat az eszközöket ismered amik sorozatban durrognak!

Aláiirás

0Fritz0
Ilyet szokott csinálni. BF ohne bug rulz! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

magillagorilla
naaaaaaaaaa

Aláiirás

magillagorilla
Csak én látom, hogy két második van?

Aláiirás

lol a két db 2. helyezett fel se tünik? 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Cobra.
Sniperrel vagy tömegpusztító fegyverrel nem nehéz

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ahhoj
csíter darkhorse már megint nem halt meg.... :-\

9-es ping!!! 😊

AirborneRanger
nem számít

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

GanXstaZolee
skill

magillagorilla
Emmeg micsoda?

Aláiirás

Ha így kívülállóként beleszólahatok, én is szívesen hallgatnám (is) az összes magyar klán meccsét, mert eddig mind elég évezetes volt... a tegnapi kimondottan jó volt TS ide vagy oda... a poénok (pl karcos tankkal nem megy tovább mert nem menõ...stb lol! 😄) meg pláne feldobták.

Remélem lessz tényleg még sok ilyen !

És grat minden csapatnak !
Go go go !

FoP nagyon durva 5-0 ?...
Meggymag
Ranger szar a logód. Kurvára nem látszik a név...ha ez számít neked 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

AirborneRanger
jipppíííííííí 1987 november 8 😄
remélem jöhecc hiányoznál 😞

Meggymag
No... Többször írtam már, hogy az összes CBs csapatra kíváncsi lennék és minden csapatnak lesznek erõs ellenfelek elleni meccsei amiknek a kimenetele kérdéses szal nagy csata várható rajtuk - ezekre a meccsekre kíváncsi lennék. Gondolom mások is...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

HU.man Josy
Bf Lan:
"...a 16. életkorukat már betöltötteknek március 12-ig..."
Április 6.-án leszek 16... 😞(
Ezt szigorúan nézik? 😞(

AirborneRanger
hé te nem az xSU-s vagy? 😊

Nálunk mindíg van egy Fa alkatrész akin le tudunk kopogni akármit is.

BurnBaby
ez annyira gáz nálunk hástennek most semmi baja a netnek (vajon van fa alkatrész a gépen ahol lekopoghatnám...?) de emléxem mennyit szenvedtünk korábban... kitartás elvtársak...

www.battlefield.hu

505thZajcev[PT]
Nyugi en is mar osszeteszem a kezem, ha egy 20 perces felidot le tudok nyomni connection interrupted nelkul.......

Na mégegyszer: Próbálta valaki a Wasteland 2042 MOD-ot????

Pepti
marmint ennek a ket csapatnak a meccseinek a kozvetitesere (ehh, fogalmazni meg mindig nem tudok :-))

Pepti
Meggymag: tehat a Cofb es FoP kozvetitesekre gondoltal?

Admiralis
Lehet, hogy Seat csak béna és folyamatosan tölt valamit, de ez nem veszi észre. 😄DDD

Dell power

ez +vigasztalás volt?
thx 😊

Frankie
a fejállomás 100% -os kihasználtsággal megy 😊 vagy nem tom 😊)

Danny
Nekem avvan, de semmi ilyet nem tapasztaltam.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

nem tudok róla 😞
de mostmár azért szét....az ideg 😊

Nem volt a környékeden mostanában sok adsl bekötés? Havernál akkor csinált hasonlot, mikor növelték az alközpontokban a bekötéseket, de a központ felé még nem emelték meg a sávszélet.

V-net van, probléma (szerencsére) nincs.

van valakinek V-nete?
3 napja 1 percenként felugrik a pingem 200-700ig...szaggat,mint az állat. 😞(( meg általában félóránként reconnectál a modem
help desk: pingre nincs semmi probléma,majd szól a müszaki kollégáknak nézzék meg a routert.
másnak nincs ilyen észrevétele?

Kamuuuuuuuuuuu! 😊

Pepti
En tegnap nem voltam ugyan, de szvsz mind az SC-nek, mind a TS-es kozvetitesnek vannak elonyei es hatranyai.

TS hatrana, hogy barki belepofazhat (na igen, mute es egyebek, de az ugye egy adminnak nem problema), illetve a Freddy altal emlitett veges szamu juzer. Elonye viszont hogy szimultan es hogy kevesbe terheli a savot, mint az SC.

SC elonye, hogy ugye ott csak 1-2 (x) ember van fent, nincs belepofazas (ami zavaro tud lenni), illetve siman kiszolgal akar 100 juzert is, ez ugye csak a szerver savkapacitasatol fugg. Hatranya, hogy akinel a kliens fut, nagyon megterheli a netkapcsolatat, ha tobben sotkasztolnak (mer ugye egyszer hang fel szerverre, plusz TS plusz BF) es igy neha eleg gaz tud lenni.

Szoval ezt okosan kell eldonteni, hogy mikor hogyan erdemes.

Danny
Goro biztos szívesen tette! 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Üdv, mindenkinek aki valaha is WWIIzett annak ajánlom figyelmébe a legújabb hírt.

Magyar HQ

Várunk mindenkit szerettel.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

GanXstaZolee
mondjuk ha értejöttél volna rég odaadtam volna de talán holnap megyek 15 felé.

GanXstaZolee
Veled nem vitázok ugyis logok egy dvdvel 😊

jogos...csak az is,hogy nem itt,nem most,nem így...

GanXstaZolee
Vez: leszel szives a saját magad nevében nyilatkozni, és nem beleugatni mások dolgába, köszi.

GanXstaZolee
jaja de legalább én ki tudtam mondani! vagy nem de az biztos!

LOL 😄 Az jó volt ! 😄
Igaz , GZ ?

+n

Inkább enek a játékosnak a nevét mond ki : drprzem

Stealth
Most halgatom a közvetítést, nagyon köszönöm , élmény volt újra hallani, és végig élni a tegnapi meccset.

egyébként is reméltem már a képsorozataid után, hogy találkozunk valahol. Most már sör is lesz .

0Fritz0
Egy Rém Rendes Család, netán? 😊
(Alap)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A körkapcsolás, meg a meccs utáni interjúztatás már régen része a Shownak ! 😄DD
Szóval ezt nem a TS hozta be a közvetítések világába, sõt olyan is volt, amikor meccs elõtt már egy órával felvettem interjút Air-el, aztán a meccsnél meg bejátszottam, mert mókás volt nagyon 😄 Tehát a sótkaszt szerintem jobb, mivel a maximális hallgatószám elérte egyszer az 53 fõt, ( azt hiszem az egyik NT meccs alkalmával ) és ezt szerintem nem sok TS szerver bírná kiszolgáni, viszont az SC szerver kacagva. Tehát én maradnék a ShoutCast -nál, tegnap este csak technikai okok miatt döntöttünk úgy hogy TS legyen, de ez az én jóérzésemen a dologgal kapcsolatban semmit nem változtatott 😄 Szerettem csinálni.
Önök Miranda Vera Cruz de la Hoya Cardenal-t hallották !

1db sör annak , aki megmondja hol szokott szerepelni a fent említett hölgy!