Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod olyan, akinek egy ilyen furcsa vasdarab van a kezében! Úgy hívják, hogy villáskulcs. De Neked ezt hiába magyarázom, mert csak azokat az eszközöket ismered amik sorozatban durrognak!

Aláiirás
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Aláiirás
Remélem lessz tényleg még sok ilyen !
És grat minden csapatnak !
Go go go !
FoP nagyon durva 5-0 ?...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
remélem jöhecc hiányoznál 😞
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
"...a 16. életkorukat már betöltötteknek március 12-ig..."
Április 6.-án leszek 16... 😞(
Ezt szigorúan nézik? 😞(
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
www.battlefield.hu
Dell power
thx 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
de mostmár azért szét....az ideg 😊
3 napja 1 percenként felugrik a pingem 200-700ig...szaggat,mint az állat. 😞(( meg általában félóránként reconnectál a modem
help desk: pingre nincs semmi probléma,majd szól a müszaki kollégáknak nézzék meg a routert.
másnak nincs ilyen észrevétele?
TS hatrana, hogy barki belepofazhat (na igen, mute es egyebek, de az ugye egy adminnak nem problema), illetve a Freddy altal emlitett veges szamu juzer. Elonye viszont hogy szimultan es hogy kevesbe terheli a savot, mint az SC.
SC elonye, hogy ugye ott csak 1-2 (x) ember van fent, nincs belepofazas (ami zavaro tud lenni), illetve siman kiszolgal akar 100 juzert is, ez ugye csak a szerver savkapacitasatol fugg. Hatranya, hogy akinel a kliens fut, nagyon megterheli a netkapcsolatat, ha tobben sotkasztolnak (mer ugye egyszer hang fel szerverre, plusz TS plusz BF) es igy neha eleg gaz tud lenni.
Szoval ezt okosan kell eldonteni, hogy mikor hogyan erdemes.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Magyar HQ
Várunk mindenkit szerettel.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Igaz , GZ ?

(Alap)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szóval ezt nem a TS hozta be a közvetítések világába, sõt olyan is volt, amikor meccs elõtt már egy órával felvettem interjút Air-el, aztán a meccsnél meg bejátszottam, mert mókás volt nagyon 😄 Tehát a sótkaszt szerintem jobb, mivel a maximális hallgatószám elérte egyszer az 53 fõt, ( azt hiszem az egyik NT meccs alkalmával ) és ezt szerintem nem sok TS szerver bírná kiszolgáni, viszont az SC szerver kacagva. Tehát én maradnék a ShoutCast -nál, tegnap este csak technikai okok miatt döntöttünk úgy hogy TS legyen, de ez az én jóérzésemen a dologgal kapcsolatban semmit nem változtatott 😄 Szerettem csinálni.
Önök Miranda Vera Cruz de la Hoya Cardenal-t hallották !
1db sör annak , aki megmondja hol szokott szerepelni a fent említett hölgy!

mondjuk ha értejöttél volna rég odaadtam volna de talán holnap megyek 15 felé.
vagy nem de az biztos!