Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Ja és csakis 16 éven felüliek!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Valen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Danny
Ne rontsd meg szegénkét!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Énhagy lécci naaaa lécci lécci lécci, nyali nyali nyali, naaaaaa Nariiiiiiiiiii lesz*phatlak?

http://GOro.hu

Danny
Én se szeretlek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Meggymag
Ses::CoFB tagfelvételt hírdet!!
Várunk kb 30 embert, hogy ki tudjuk alakítani CoFB1-2-3-4 és nem utolsó sorban 4 csapatainkat!! Reméljük, hogy annyi csapatot tudunk kialakítani, hogy miénk legyen az összes díj a végén. A Végsõ díjazásból osztozunk szal mindenki jól jár. E-maileket küldjétek a [email protected]. Skill nem számít legfejebb a 4-es csapatba kerülsz ha annyira gyenge vagy!
Emiljeiteket elõre is köszönjük!
SeS:CoFB squad

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Mr Manson
..ezt tuti FoP szervezi , ennyi nagy sok emberbõl valaki csak elhoz valamit....

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hamed
FoP 3 nem bizti még. Bár lehetne az a FoP Fun Crew 😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Mr Manson
37-38 emberbõl kijön

Mr Manson
loál...

Random_
Ez érdekes lesz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkHorSe
fop 1,2,3

nem közösködünk

.

Swedish people are albino monkeys

magillagorilla
Na most már csak nem hagzom abba! 😊

"A FoP klánként és két esetleg három csapattal is indul"

A mondat elsõ része egyértelmû. A FoP klánként indul. A második rész értelmezhetõ többféleképpen. Például úgy, hogy két illetve három részre lesz osztva a FoP, azaz lesz FoP1, FoP2, esetleg FoP3. Avagy úgy is, hogy a FoP esetleg két-három csapattal is indul közösen!
De tényleg nem értem, mit problémáztok ezen! Hát nem mindegy, ki, hogy és mit csinál??? 😄

Aláiirás

#71416 😄DD

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Admiralis
Na mivan most már én nem értem...

Dell power

magillagorilla
NaTecsak!
Basszus! Tehát: hogy gondoljátok? Csináltok FoP 1-2-3, tRs 1-2, CofB 1-2-3, stb. csapatokat, vagy lesz mondjuk olyan, hogy FoP 1-2, meg tRs, meg stb., illetve valakik csinálnak mondjuk egy olyan csapatot is, aminek semmi köze a klánokhoz, hanem lesz benne mondjuk 2 fopos, 2 coffos, 5 hobbiklános! 😊, meg 1 d2mhs. Egyebet nem akarok tudni.
Danny én (úgylátszik nem tudok érthetõen fogalmazni, Te viszont szándékosan teszed ezt, ami...) 😊

Aláiirás

szasztok jo éjszakát😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Igenis !!!

és még Õ magyaráz nekem,hogy nem mindenki érti a nyelvezetemet... 😄

Danny
Mondjuk tényleg fogalmazhatnál úgy, hogy 1-nél kevesebbszer kelljen elolvasni ahhoz, hogy megértsük. Anyám! Értem!

magillagorilla
A válaszod nem érthetetlen, ám úgy látom a kérdésem tényleg az. Hagyjuk...

Aláiirás

Tuvok
olvasok néha tRs fórumot, míg nem törölnek onnan, szal amit oda leírtál, tudom
egyébként én se voltam 100%-ig õszinte az abbahagyás ügyében a tRs fórumán, azaz inkább a lényeg kimaradt, de szvsz tökmind1, a végeredmény ugyanaz, meg utólag el is mondtam...

egyébként személyes üzene a tRs-nek: rázzátok magatok gatyába, mert a fájó érzés a seggetekben a villanyszerelõ bakancsom nyoma lesz !

Mr Manson
Ez a LAN örök téma lesz?

félreértések elkerülése végett: sem nem a játékkal, se nem a klánommal nincsenek gondjaim, a felmerülõ gondok teljesen magánügyek és a megoldásukhoz szükséges idõ miatt hagytam abba (vicces lett volna a munkámat abbahagyni, hogy pénzt keressek...stb...stb...)

http://gaborszantai.co.uk/

Tuvok
üdv a klubban

nem, Angel befejezte a BF-et, és tuti nem megy LAN-partyra...

http://gaborszantai.co.uk/

Nemszeretem icukát

HUman Soldier
jóreggelt😊

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Ilyen érthetetlen a válaszom?
A FoP klánként és két esetleg három csapattal is indul

Wallentinus

magillagorilla
igen egyik verzió, sõt vagy
igen másik verzió, sõt?

komolyan ilyen érthetetlen, mit akarok kérdezni? 😊

Aláiirás

Kovács legény
off

Köszike!

on

www.czekoart.hu

Mr Manson
eeeeeeehhhhhh

Sõt FoP vs. FoP is lesz

Wallentinus

magillagorilla
hogy pontosabb legyek, lesz mondjuk FoP-tRs meccs, vagy lesz pl. Frankie-Pepti-Freddy-Ganxsta-stb vs. Angel-Zajcev-Meggymag-Seat-stb. ?

Aláiirás

BurnBaby
merules amikor egy jatekos teljesen viz alatt van. tehat az ilyen helyzetbol torteno zaszlo feherites engedelyezett.

az egyszeruseg kedveert megbeszeltem az EA-s fiatalemberrel, hogy a battlefield.hu forumon erre a celra letrehozando topicban - ahogy ideje engedi - minden kerdeseteket meg fogja valaszolni. remelem ez igy eleg meggyozo 😊 kis turelmeteket kerem ez ugyben.

www.battlefield.hu

Frankie
mi a különbség?

Admiralis
Te! Mé nem használod az ICQ-dat? :-)

Dell power

Admiralis
Mindenkinek tök egyedi neve van erre meg most itt van e a kedves ember. 😞( Tök feeling vsztést érzek. 😞((

Dell power

Pedig már épp kérdezni akartam

Admiralis
Meg vagyok rökönyödve!
=W4L= Hold Admirális
Ilyen névvel van valaki a battlefield.hu-n a TOP10 forumozók között! De szar lehet neki, de hogy ez nem én vagyok az biztos.

Dell power

magillagorilla
Csak kérdezem, hogy a klánok amennyiben megjelennek az eseményen klánként avagy alkalmi caspatokba tömörülve szándékoznak játszani?

Aláiirás

Admiralis
Emiljeidet kérdezd lé!

Dell power

Köszi. És erre mi a válaszod #71382

BurnBaby
nézök is

www.battlefield.hu

Danny
Félve ugyan, mert ide csak okos dolgokat és kioktatásokat lehet írni, de válaszolok.

Majd próbálunk összehozni egy idõpontot amikor ráérek és segítek megcsinálni. Majd akkor kiderül mien géped van valójában. 😉

BB-töl vártam a választ.
Olvastam, hogy Õ meg air lesznek a versenybirók

Bár szerintem tök hülyeség, hogy a fele magyar a másikfele meg angol.

BB biztos 😊))

Én lehet, hogy benézek. De nem hiszem, hogy játszani is tudnék, pedig jólenne.
Egyébként a BF Vietnamot a nézök is kiprobálhatják vagy csak a játékosok? BB?

fönököm úgy néz ki jön...nem klános,lehet hogy akar játszani,de szvsz nem jó 5let 😄DD