Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ne rontsd meg szegénkét!Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Várunk kb 30 embert, hogy ki tudjuk alakítani CoFB1-2-3-4 és nem utolsó sorban 4 csapatainkat!! Reméljük, hogy annyi csapatot tudunk kialakítani, hogy miénk legyen az összes díj a végén. A Végsõ díjazásból osztozunk szal mindenki jól jár. E-maileket küldjétek a [email protected]. Skill nem számít legfejebb a 4-es csapatba kerülsz ha annyira gyenge vagy!
Emiljeiteket elõre is köszönjük!
SeS:CoFB squad
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
, ennyi nagy sok emberbõl valaki csak elhoz valamit.... 
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"A FoP klánként és két esetleg három csapattal is indul"
A mondat elsõ része egyértelmû. A FoP klánként indul. A második rész értelmezhetõ többféleképpen. Például úgy, hogy két illetve három részre lesz osztva a FoP, azaz lesz FoP1, FoP2, esetleg FoP3. Avagy úgy is, hogy a FoP esetleg két-három csapattal is indul közösen!
De tényleg nem értem, mit problémáztok ezen! Hát nem mindegy, ki, hogy és mit csinál??? 😄
Aláiirás
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Basszus! Tehát: hogy gondoljátok? Csináltok FoP 1-2-3, tRs 1-2, CofB 1-2-3, stb. csapatokat, vagy lesz mondjuk olyan, hogy FoP 1-2, meg tRs, meg stb., illetve valakik csinálnak mondjuk egy olyan csapatot is, aminek semmi köze a klánokhoz, hanem lesz benne mondjuk 2 fopos, 2 coffos, 5 hobbiklános! 😊, meg 1 d2mhs. Egyebet nem akarok tudni.
Danny én (úgylátszik nem tudok érthetõen fogalmazni, Te viszont szándékosan teszed ezt, ami...) 😊
Aláiirás
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
egyébként én se voltam 100%-ig õszinte az abbahagyás ügyében a tRs fórumán, azaz inkább a lényeg kimaradt, de szvsz tökmind1, a végeredmény ugyanaz, meg utólag el is mondtam...
egyébként személyes üzene a tRs-nek: rázzátok magatok gatyába, mert a fájó érzés a seggetekben a villanyszerelõ bakancsom nyoma lesz !

http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/

A FoP klánként és két esetleg három csapattal is indul
Wallentinus
igen másik verzió, sõt?
komolyan ilyen érthetetlen, mit akarok kérdezni? 😊
Aláiirás
Wallentinus
Aláiirás
az egyszeruseg kedveert megbeszeltem az EA-s fiatalemberrel, hogy a battlefield.hu forumon erre a celra letrehozando topicban - ahogy ideje engedi - minden kerdeseteket meg fogja valaszolni. remelem ez igy eleg meggyozo 😊 kis turelmeteket kerem ez ugyben.
www.battlefield.hu
Dell power

=W4L= Hold Admirális
Ilyen névvel van valaki a battlefield.hu-n a TOP10 forumozók között! De szar lehet neki, de hogy ez nem én vagyok az biztos.
Dell power
Aláiirás
Majd próbálunk összehozni egy idõpontot amikor ráérek és segítek megcsinálni. Majd akkor kiderül mien géped van valójában. 😉
Olvastam, hogy Õ meg air lesznek a versenybirók

Egyébként a BF Vietnamot a nézök is kiprobálhatják vagy csak a játékosok? BB?