Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kizárt dolog mert nem tudom! 😊
(igen mert probáltam 1az1ben,de akkor meg beszínezte és hülyén nézett ki,ezért nyúltam le a ]-t 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Admiralis
Csak kiváncsiságból:
Van vagy lesz olyan ember, aki jön a LAn partyra, de nem klános és mégis akar játszani?

Dell power

Kovács legény
Még mindíg!!! Faszláma vagyok tudom😞

www.czekoart.hu

Meggymag
De láttam, hogy ezt a post-ot elrontottad és módosítanod kellett!!! LEBUKTÁ!!! 😄

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Köszi.
Tehát nem color, hanem szin. OK

#71383 😊

ezért

szin=blue]ez kékben jelenik meg[/szin
szin=red]ez pirosban jelenik meg[/szin
szin=green]ez pedig zöldben[/szin

az elejérõl/végérõl hiányzik még 1 kapcsos []

Danny
Csendben megjegyezném azért hogy vicces hangnemben írtam amit írtam, mielõtt fõgecivé lennék nyilvánítva. 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Kibaszlak téged is Freddy-vel együtt. Olvass #71354, a többi már csak azért mert válaszolni szoktam ha kérdeznek. Egyébként te is csak akkor írsz ide valamit ha nyomhatsz valami okosat.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Frankie
ejj Danny ezt a topicot is tele szemeteled? ejj ejj

ha annyir írni akarsz ott a gumiszoba

Danny
Most ha lenne rá lehetõségem Isten bizony kibasználak a sivatag közepére egy UAZ-al.

ehh.
Mé' nem lett ez zöld?

BB.
Nem igazán értem a szabályzatbol, hogy mi az a merülés?
"Bugok használata és merülés: A programban elõforduló hibák (textúra és modellhibák) tudatos kihasználása, melyek egy csapatot lényeges elõnyhöz juttatnak ellenfelével szemben tilos, és azonnali mérkõzésvesztést von maga után. A verseny során a merülés használata engedélyezett."

Fog kelleni még 1 kalapács meg 1 vágó is. Ennyi szerszám elég is az UAZ javitáshoz

Katonai volt Taszárról.

Na , hát ha mittomén beütne a ménkû, 3. világháború, és rohannék a hadianyagraktárba, biztosan nem Humwee-t vinnék, ha ott álna egy UAZ. Dobjatok ki vele a sivatagba, meg adjatok egy 14-es kulcsot, csavarhúzót, elleszek.

AirborneRanger
Beszálhacc az enyimbe ok? 😊 Amugymeg kabbe 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Freddy civil hummer az szartaliga de a katonai az... szal én arra gondoltam 😊 Az gépezet mán 😊

Danny
De tudjátok mit! Én járok majd Humvee-val ti meg járjatok UAZ-al.

Danny
Ménkûköves aggteleki dûlõ, nyaktekerõ szikla: Hummer fel, UAZ félúton lehal. Hummer visszatolat majd felhúzza az UAZ-t. Errõl ennyit.

munka_gorilla
Látod Te kis csillagossávos, ennyit ér az a csillogó szartraktor!

Szerintem is 😊

Somogybabod, 2001 nyara : sirató falon uaz fel, Humwee félúton lehal. Uaz visszatolat, lelógat drót, felhúz.

Tegnap esti viz alatti partraszállás... király ! 😄
Danny
Jóvan na, nem tudtam, hogy itt ennyi gépészmérnök van. Én csak szerettem volna elmesélni valamit.

Danny
Dakarra gondoltam nem az iraki hadseregre persze. 😊

Danny
Nem küldeném el a sivatagba. 😉 Más sem teszi.

AirborneRanger
Hummer powa 😄

SinClaiR
UAZ inkább mondható terepjárónak szerintem, mint bármely más nyugati csoda. SZERINTEM! 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Meggymag
Megint meg a spam-spam srácok? Na minnyá csinálok egy Danny topicot...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

ugye-ugye a "Rémusz-bácsi stílus" sokat elárul 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

AirborneRanger
ehm kabbe te 😛

hehe 😄

Danny
Ugye hogy ugye! Kabbe!

munka_gorilla
Nem kellett volna írnod, hogy marketinges vagy! A gördülékeny mellébeszélésbõl simán rájöttem.

Danny
Nemtom! 😄 Én marketinges vagyok, nem értek hozzá. Lényeg az hogy nem gyári váltóval indultak hanem valamit õk alkottak össze, ami nem volt 100-as és emiatt valahol keményen szarráment egy fogaskerék. Egyébként kössé csomót a szarba is! Kecseg!

munka_gorilla
Ne keveredj bele jobban! Hol vannak a kardánban fogaskerekek? 😄

Danny
Mivel? Fronteraval? Ne viccelj. Az annyira terepjáró mint egy UAZ. Egyébként ez nem az a Gaál hanem az öcse.

Danny
A kardánból törtek ki, sorozatszámot ne kérj azt nem tudok. 😉

Gaál-os nem Opellal indult ? ... LOL 😄

munka_gorilla
Minden második fogaskerék letört? Honnan?

Danny
Na bocs az offért. Valaki mindjárt beszól! 😉 ON

Danny
Gaálék ide járnak váltóalajért a Hyundai terepjáróba amivel indultak. Csak nem gyári váltóval indultak és minden második fogaskerék letört 1000km után. Sufni tuning rulez. 😊

jo is lenne ...

Danny
Kamionnal indulsz a Dakaron vagy mi a rák?

jovan. de aszem 2 kéne

Danny
Van kiváló 75W90-es váltóolaj kifejezetten versenyautóba. Tök olcsó, kikészítek neked egy 60 l-es hordót.

Danny
Egész nyugodtan. De hozz pénzt is mert vásárolni is kell ám. Nem csak úgy tengeni lengeni itt!

Danny
Na gyere csak erre, küldök utánad 12 üres olajos hordót.

ha holnap se dolgozok meglátogatlak (ha lesz kedvem 5 percet sétálni

minek? Dolgozol te helyetem is ...