Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reggelt
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ha meghalsz és nézel valakit kivülrõl,ott nem lehet a játékos szemszögébõl nézni?azaz nem lehet a C n belül c zni😊)),vagyis kameraállást váltani?
midwayen ellehet foglalni a két vizben lévõ pontot repcsivel?
Mi az elfoglaásra vonatkozó pontos szabály?
nagyjából értelek, de nem kell mindig a legerõsebb csapattal kiállni

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
BF Polgári kör karöltve a magyar i-GAZSÁG egyéb csoportjaival élõlánccal lezárta a Gvadányi utcai Rákos-patak hídat, hogy kikényszerítse a 14 fõs csapatok regelhetõségét.
Wallentinus
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Mi azt találtuk ki, hogy szerzünk 10 amreikai exelnök farsangi álarcot és cserélgetjük mögöttük az embereket.
Wallentinus
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Wallentinus
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://GOro.hu
Wallentinus
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nem lesz itt gebasz! Megyek aludni! Jóéjt!
De most gondolkozz reálisan. Nem kell a rizs a küzdeni akarásról stb.
Ja és ha én azt gondolom, hogy minek elmenni egy ilyen lanpartyra vajon mások mit gondolnak. Bár lehet, hogy csak ezt is meg kell szoknunk mint ahogy a CB-t. Hiszen mi még kezdõk vagyunk.
Jó éjt!Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Wallentinus
Wallentinus

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ha ugye nem vagyok optimista.
Kinek másoknak, vagy nekünk?
Wallentinus
Csak szerintem sokan úgy gondoltál ahogy jómagam is, hogy a klánok egyszer állnak fel 10 emberrel és így nagyon észnél kell lenni milyen csapattot válogat össze a klán, hogy minden mappon eredményesek legyenek.
Így, hogy van három fop nem hiszem, hogy van értelme elnézni egy ilyen lanpartyra. Pedig én egy optimista ember vagyok.
De csináljátok ahogy tetszik. Nekem aztán édes mind1, hogy egy FoP-ot verünk le vagy hármat. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
http://GOro.hu
Aláiirás
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul