Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
don\'t panic
don\'t panic
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

don\'t panic

don\'t panic

don\'t panic

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

don\'t panic

http://fly.pardey.org
De ugye a fehériési sugár nem feltétlenül minden térképen ugyanaz,errõl mit lehet tudni?
(hamár elkezdtem beszélni a fehéritésrõl gondoltam mindent megkérdek ami eszembe jut😊))
Aláiirás

don\'t panic

don\'t panic

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
nekem is nagy kedvencem
nem hittem volna, hogy valaki ismeri 
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Dell power
Egy ideig nekem se esett le, hogy tényleg 2 Fritz van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Admirális téged se fog senki összekeverni vele, de téged se nagyon láttalak DC-zni.
Med én mit mondjak arra, hogy (szerencsére nagyon ritkán) már találkoztam magyar szerveren egy ugyancsak Cobra nick-û emberrel, aki igencsak gyengécskén szerepelt. Ezért lett a nickem Cobra.
Mi lehet a problém?
thx
¥ xfire: kistekila
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Mondom neki: Eléggé összetéveszthetõ a nevünk!
Mondja Õ: kicsit sem mert én profi vagyok, te meg ..
Kérdzem én mióta játsza Õ a BF-et? Ágyátalán látta Õt már valaki béefelni?
Na jó nem is fárasztalak itetek ilyesmivel, csak tudjátok, hogy milyen dolgok történnek meg.
Dell power
Ha a scout belenéz a távcsövébe, akkor a minimapon megjelenik egy sárga háromszög (ha artilerryben ülsz), amin látod, hogy honnan hova néz a scout.
Mondjuk pl.: hogy kérjem meg a snipert???
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Most kaptam meg a Hidden and Dangerous 2. címû játékot, de nincs hozzá cd kulcs. Ha valaki tudna küldeni megköszönném!

"Ne aggódjon Bob, sose tennék olyat, hogy megtétessek valamit valakivel, csak mert az a valaki nem tett meg valamit, amit valaki meg akart tétetni vele..."