Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
www.battlefield.hu
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Hide and fear, Cobra Commander is here !

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Megérkeztek a Battlefield Vietnam pólók.Akinek kell az gyorsan rendelje elõ a játékot.
http://www.576.hu/?action=preorder&melyik=12
repcsivel simán be lehet foglalni zászlót, csak sokáig kell kibírni körözve, ami nem egyszerû.
Bizony-bizony néha felborzolják a szárnyvégek a habokat és ekkor nagy szitkok közepette felrobban az ember körül a masina, de ha sikerül akkor mégegy feladat vár az ember jojjózó szemeire, visszaszokni a vízszintes horizontra és megtanulni egyenesen repülni azután, hogy megtaláltad a helyes irányt 😉
Egyébként csak gyakorolni kell, az anyagi kár itt nem számít, tudod...
http://fly.pardey.org
Örömteli bejelentésem volna...
Nem tudom kinek mit jelent az a szó,hogy: CARENTAN...
Sikerült átdolgoznom 1.5-rõl 1.6-ra és felkerült a szerverünkre is....
Ma estétõl letölthetõ a klán weboldaláról a többi Custom Mappal együtt:D2MH Klánlap
Jó játékot aki már ismeri és hajrá aki még nem.
Üdv
Tai
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Szal na erre lennék kiváncsi hogy mit jelent az hogy ellehet hagyni azaz akkor foglalom el a zászlót ha 10 egymást követõ mp ben a fehéritési körzetben legalább 5 mp et töltök szal valami ilyesmire gondolnék hogy hogy van ez a szabály?Bakker nem igaz hogy nem lehet felfogni😊

Most már legalább tudom ,hogy nem túl nyerõ két Bf-et futtatni egyszerre...
A meccsrõl: Bár kicsit nehezen indult, azért a végére egész jól összejöttek a dolgok. 😊 Lehet hogy csak nekem van üldözési mániám, de amikor az ember ártalmatlan kis engiként a depó legeldugodtabb homokzsákjánál gyakorja a "fûszál vagyok"-harci sztájlt és egyszer csak az arca elé pattintanak egy gránátot... hát biza akkor Dr. Csernus valahogy egyre szimpatikusabbnak tünik.
Borg halálsikolyai is egészen tehetségesen nyomták el az enemi tank hangokat. Viszont tény hogy egybõl valódi harcmezõ-fílinget adott az egésznek. 
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
te tényleg el lehet hagyni... 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ki vagy rúgva, nem hagysz dolgozni...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Vigyázz az alacsonyan szálló helikopterekkel!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
"Szerény véleményem szerint az igazi ellenség elpusztíthatatlan"
kérsz még? 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

GanXstaZolee#2709
www.battlefield.hu