Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Forrest Gump 😊)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

DarkHorSe
!S

Swedish people are albino monkeys

!S jo estét mindenkinek😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

BurnBaby
a sok lama a hibas aki belefut a lovesbe ugye ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby

www.battlefield.hu

Meggymag
hát pedig hidd el, hogy tök céltalanul lövök 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

munka_gorilla
De azért nem mondhatod, hogy csak úgy céltalanul lövöldözöl bele a vakvilágba! 😊

Danny
Ehhe! Amikor kaptál célt, nyomj jobb egér gombot. Bejön a scope. Van egy kis tank ikon a célzó résznél. Fordíts a célkereszt közepe felé a tankot. Így már írányba fog lõni. A magasságot meg már sac/kb-ra neked kell kitalálni. Kb ennyi. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Meggymag
Cél??? Hehh az csak a lámáknak kell 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Nincs olyan aki értene hozzá sztem. Énse tom használni 😊

Cobra.
Meg kell kérni egy Scoutot (nem lesz könnyû), hogy nézzen ki a távcsövével egy célt, majd az artilerryben a jobb egérgomb megnyomásával tudsz artilerry view-ba menni. Itt látod, hogy hova megy a lövedék.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

bazza
Hogyan lehet BF1942-ben használni a tüzérséget mert nem igazán értem...????

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rózsaszín a tigrisé.
Kovács legény
Forest Gump

www.czekoart.hu

BurnBaby
csak zöldben narancssárga sincs? ,))

www.battlefield.hu

Csak zöld van
BurnBaby
rózsaszínben van?

www.battlefield.hu

Emberek!
Megérkeztek a Battlefield Vietnam pólók.Akinek kell az gyorsan rendelje elõ a játékot.
http://www.576.hu/?action=preorder&melyik=12
munka_gorilla
de lassabb is 😉

Cobra.
Hajóval nem egyszerûbb ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
annyira nem nagy macera lévén még én is meg tom csinálni 😊

www.battlefield.hu

fly
Zajcev!

repcsivel simán be lehet foglalni zászlót, csak sokáig kell kibírni körözve, ami nem egyszerû.
Bizony-bizony néha felborzolják a szárnyvégek a habokat és ekkor nagy szitkok közepette felrobban az ember körül a masina, de ha sikerül akkor mégegy feladat vár az ember jojjózó szemeire, visszaszokni a vízszintes horizontra és megtanulni egyenesen repülni azután, hogy megtaláltad a helyes irányt 😉

Egyébként csak gyakorolni kell, az anyagi kár itt nem számít, tudod...

TÖKeccerû!

http://fly.pardey.org

Mélyen tisztel BF Scene....
Örömteli bejelentésem volna...
Nem tudom kinek mit jelent az a szó,hogy: CARENTAN...
Sikerült átdolgoznom 1.5-rõl 1.6-ra és felkerült a szerverünkre is....
Ma estétõl letölthetõ a klán weboldaláról a többi Custom Mappal együtt:D2MH Klánlap
Jó játékot aki már ismeri és hajrá aki még nem.
Üdv
Tai

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

JCSR Vaszilij Z
áááááááhhhh

JCSR Vaszilij Z
áááááááhhhh

Meggymag
Hát nálunk ez már csak így megy 😊) De most láthattad, hogy inkább több mint kevesebb sikerrel 😉 Azért egy ilyen erõs csapatot mint az sQ még 1 ember elõnyben is nagy dolog megverni. Jó kis gyaksi volt bár 3 alapemberünk hiányzott.. De az azért teccik, hogy bármilyen nagy ellenfél ellen jáccunk a wespemmel mindig elsõ tudok lenni 😊)

Asszem ezt most nem értem, milyen halálsikoly?

munka_gorilla

JCSR Vaszilij Z
Ez Fritz nek ment😊

JCSR Vaszilij Z
Forrest Gump

JCSR Vaszilij Z
Azért nem teszem fel egyértelmüen mert nem tudom megfogalmazni,meg kurva hosszu lenne😊,igy csak érzékeltetem😊
Szal na erre lennék kiváncsi hogy mit jelent az hogy ellehet hagyni azaz akkor foglalom el a zászlót ha 10 egymást követõ mp ben a fehéritési körzetben legalább 5 mp et töltök szal valami ilyesmire gondolnék hogy hogy van ez a szabály?Bakker nem igaz hogy nem lehet felfogni😊

0Fritz0
Semmiség, küldöm a csekket!
Most már legalább tudom ,hogy nem túl nyerõ két Bf-et futtatni egyszerre...
A meccsrõl: Bár kicsit nehezen indult, azért a végére egész jól összejöttek a dolgok. 😊 Lehet hogy csak nekem van üldözési mániám, de amikor az ember ártalmatlan kis engiként a depó legeldugodtabb homokzsákjánál gyakorja a "fûszál vagyok"-harci sztájlt és egyszer csak az arca elé pattintanak egy gránátot... hát biza akkor Dr. Csernus valahogy egyre szimpatikusabbnak tünik. Borg halálsikolyai is egészen tehetségesen nyomták el az enemi tank hangokat. Viszont tény hogy egybõl valódi harcmezõ-fílinget adott az egésznek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

munka_gorilla
nem volt része a kérdésnek 😄

aPa
csak akkor újraindul a fehérítés számolása 😄
te tényleg el lehet hagyni... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Meggymag
Fuss Forest fuss!! Jóreggölt... Kösz a tegnapi segítséget Fritz!

munka_gorilla
Lehet úgy körözni, hogy a fehérítési körzetben vagy, ám el is lehet hagyni pillanatokra. 😊

0Fritz0
Passz, én kb. évente egyszer próbálkozok repcsivel zászlót foglalni, de általában az is a "Pilótahetek a Mcápa Donaldsban" - effektel ér véget...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tuvok
aha 😛

erdos
Basszus most csak ezen jár az eszem....
Ki vagy rúgva, nem hagysz dolgozni...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

munka_gorilla
Nem igaz, hogy nem tudsz egyértelmû kérdéseket feltenni!

0Fritz0
"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Az ember soha nem tudja, mit vesz belõle"

Na ez vajon honnan? 😊

JCSR Vaszilij Z
És lehet ugy körözni hogy végig fehéritési körzetben vagy,vagy ellehet hagyni pillanatokra?

erdos
A kertek alatt is van net?

Vigyázz az alacsonyan szálló helikopterekkel!

aPa
"A háború a politika folytatása egyéb eszközökkel - Von Klausewitz"
"Szerény véleményem szerint az igazi ellenség elpusztíthatatlan"
kérsz még? 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Tuvok
Utolsó esély - Gene Hackman, Denzel Washingotn, a tengeralattjárós film ? Pontosan ! 😊

Mr Manson
LoL...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

GanXstaZoleeWrk
Vagyok már csak fényeztetni voltam az elsõ lököst mert megkarcolta az a kurva sorompó

GanXstaZolee#2709

erdos
Sehol egy lélek?

BurnBaby
és lehet h állami támogatást is kaptok hozzá az idõsek foglalkoztatása okán ,)

www.battlefield.hu

erdos
Ja, meg BB-ék EA utasításra lezsíroznák nektek a meccset mertugye a marketing mindenek felett...