Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam és köszönöm vagyis köszönjük még1*!
www.czekoart.hu
www.battlefield.hu
csodállak 😄
1ébként úgy tudom - ha rosszul majd kijavítanak😊 - hogy ott elakadt a dolog amikor hangmintákat kellett küldeni egy bizonyos lista alapján hanglejtés szerint...
tehát a "JÓ magyarhangok" (Ivanhoe,Fakanal,stb...
) elvesztek az éterben\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
):
"Szóval tubifax!
Elõször is nem én rúgtalak ki a szerverõl,de nem is értem
hogy miért siránkozol,a tahó beszólásodért ezt
megérdemelted.Látom inteligenciáért nem álltál
sorba,szánalmas vagy...."
YOsh
Egyébbként nem vagy bannolva, valamit nagyon elnézhettél.
Na mostmár tényleg off.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
don\'t panic
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

don\'t panic
A megjegyzésnek meg nem a tartalmával, hanem a formájával volt probléma, habár azt se nagyon értem miért kell belekötni az adminokba a saját szerverükön, mert ezt mi tartjuk fennt, úgyhogy neked sincs sok közöd hozzá, hogy mit csinálunk rajta. Persze mondhatod hogy valami éppen nem tetszett, csak nem így kéne...na jóéjt mindenkinek
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

don\'t panic

don\'t panic
don\'t panic
don\'t panic
don\'t panic
don\'t panic
don\'t panic
Elõször is nem érezzük magunkat "nagyobb" fiúknak, hogy ki lettél rúgva, csak szvsz nem kellett volna így felháborodni egy kis szünetért, fõleg nem valahogy így, hogy "Mi a faszért kellett pause-álni bazmeg!" Érdekes módon csak te voltál kiakadva ezen. Mondjuk ezért szerintem nem érdemeltél kicket, csak pechedre épp egyik kevésbe elnézõ klántársam is fönnt volt...ez van, ettõl még nem kéne leállni fikázni minket,és sírni itt mindenkinek, mint ahogyan ezt most én sem fogom veled tenni...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
/ME MOSMÁ' TÉLLEG OFF
http://fly.pardey.org
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
don\'t panic
http://fly.pardey.org
don\'t panic
..Jó azt még megértem hogy beszoltál..csak utána ez a sok jókivánság..heh