Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
jahogy? yovan siettem, olyankor nem olvasok csak írok 😊)

www.battlefield.hu

Kovács legény
Azt nem neked irtam.A 2sor külön van.
Láttam és köszönöm vagyis köszönjük még1*!

www.czekoart.hu

BurnBaby
sose értek oda a hangminták ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
nézd meg? 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
kérlek küldj egy mailt a [email protected] címre

www.battlefield.hu

ezt most frankón egy ma hajnal fél1-es,,2 szavas, 3 oldallal hátrébb lévõ hozzászólásra írtad?
csodállak 😄
1ébként úgy tudom - ha rosszul majd kijavítanak😊 - hogy ott elakadt a dolog amikor hangmintákat kellett küldeni egy bizonyos lista alapján hanglejtés szerint...
tehát a "JÓ magyarhangok" (Ivanhoe,Fakanal,stb...) elvesztek az éterben

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Kovács legény
Subzero beszélget a DC forumon?😄

www.czekoart.hu

Ne nevess mert olvastam, hogy valakik készítik!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

joebacsi
YOsh is írna neked, csak a jelszóváltása miatt csak egy nap múlva tehetné ezt meg, úgyhogy beírom én (márcsak a 100k miatt is ):

"Szóval tubifax!

Elõször is nem én rúgtalak ki a szerverõl,de nem is értem
hogy miért siránkozol,a tahó beszólásodért ezt
megérdemelted.Látom inteligenciáért nem álltál
sorba,szánalmas vagy...."
YOsh

Egyébbként nem vagy bannolva, valamit nagyon elnézhettél.
Na mostmár tényleg off.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR Vaszilij Z
Te nem vagy komplett..Jó azt még megértem hogy beszoltál..csak utána ez a sok jókivánság..heh

0Fritz0
Mindent az olvasókért!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danny
B3léd is! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

almodj szepeket szerveradminok gyongye, szep kover banokkal es kickekkel.

don\'t panic

Danny
Jóccakát! Szerintem ne húzd fel magad...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

nincs itt lof@sz se, csak hatalommal valo lamazas

don\'t panic

joebacsi
Az autoballance nem épp a legjobb megoldás erre, gondolom te is tudod, mert kicsit "furcsán" osztja a csapatokat, de ez már egy párszor ki lett itt tárgyalva.
A megjegyzésnek meg nem a tartalmával, hanem a formájával volt probléma, habár azt se nagyon értem miért kell belekötni az adminokba a saját szerverükön, mert ezt mi tartjuk fennt, úgyhogy neked sincs sok közöd hozzá, hogy mit csinálunk rajta. Persze mondhatod hogy valami éppen nem tetszett, csak nem így kéne...na jóéjt mindenkinek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hat, no comment, ezt irhatnam egyszeruen. admin baratunk meg banolt is. msot megyek es felkotom magam, vagy server.obudanet.hu-n lelovom a szerveruket. ez a 2 megoldas van. de azthiszem alszok. egy pocsjanko miatt nem baszok ki ismerosokkel.

don\'t panic

Danny
Itt is parázs a hangulat? Kismiska a DC fórumhoz képest!

most hogy kellokepp kiduhongtem magam, asszem joejt mindenkinek, meg jaccok egyet hatha nem vok banolva.

don\'t panic

joejt

don\'t panic

ugylaccik ez nem az en napom, de meg egy javaslattal is elnek, legkozelebb pause helyett, inkabb rugdalj ki par embert abbol a csapatbol ahol szerinted tobben vannak. de kb annyit csak, hogy egyenloek legyenek a csapatok. szoval ovatosan, nem nagy beleelessel.

don\'t panic

Mr Manson
Bye All!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

jah es meg valami, nem lattam hogy barki is szova tette volna pause elott, hogy a csapatok valahogy nem egyenloek. es ezmiatt leallitani egy publik jatekot, aminek amugy sincs se fule se farka, annyira felesleges hogy fajt egyszeruen...

don\'t panic

jah, es sirni nem szoktam, csak elmondani a velemenyemet... sajnos abbol mar kinottem..

don\'t panic

ha ennyire odafigyelsz a szerveredre, hogy ballance bajok miatt leallitod, akkor tegyel be autoballancet, a masik meg hogy ezert kitenni barkit is mert meg merte jegyezni, egy kicsit nagyzasi mania...

don\'t panic

DarkHorSe
pf

Swedish people are albino monkeys

joebacsi
Kedves ubyfeksz, vagy hogy írod a neved!
Elõször is nem érezzük magunkat "nagyobb" fiúknak, hogy ki lettél rúgva, csak szvsz nem kellett volna így felháborodni egy kis szünetért, fõleg nem valahogy így, hogy "Mi a faszért kellett pause-álni bazmeg!" Érdekes módon csak te voltál kiakadva ezen. Mondjuk ezért szerintem nem érdemeltél kicket, csak pechedre épp egyik kevésbe elnézõ klántársam is fönnt volt...ez van, ettõl még nem kéne leállni fikázni minket,és sírni itt mindenkinek, mint ahogyan ezt most én sem fogom veled tenni...

Kovács legény
aktivációs link vagy mi a kutya töke

www.czekoart.hu

Kovács legény
BB!
Amit kaptál emilbe azt beizgattad rendesen?

www.czekoart.hu

Encore
www.crack-locator.com
magillagorilla
crack-locator? mik vannak!?

Aláiirás

Encore
Egyébként nem fordultam volna a topic-hoz ha ezt már nem próbáltam volna, sõt már a crack-locator-t is próbáltam de semmi....
Mr Manson
he ? minek?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

fly
ja, akkor cserélj keresõszót - ennyi önállóság azé' elvárható lenne nem?
/ME MOSMÁ' TÉLLEG OFF

http://fly.pardey.org

Jo cakát!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Encore
A patch megvan!!!! Crack kell hozzá
fly
amugy meg google: "download bf1942 1.4 patch" BANG!
/me off

0Fritz0
Oda most ne, most flémeltük tele.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

fly
olvasd ki te lamma

Encore
? mi ?
ahhoz nem ertek...

don\'t panic

fly
béefhelpponttrájponthu?

Encore
Desert combathoz kellene, mert 1.1-el nem megy
fõleg nem ma! 😄

fly
sztem nem találsz 1.4-es szervert... vagy nem multiba nyomod? úgy meg minek? 😊

hat nem tudom talalsz e valamerre, de modemrol ugyse fogsz jaccani, szal akkor meg nem mind1 hogy teszel-e fel patch-et vagy nem?

don\'t panic

fly
1.4 ??? hol élsz ember?