Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Battlefield 1863 Changing Themes! - Mods
Posted by: shinyrory on 08-10-2003 at 21:04
(This News Item has been viewed 1409 times!)
BlackCloud from our hosted site Battlefield 1863 has contacted me with news that his mod is changing themes. The reason for this is becasue of the high inactivity in the mod. The mod is not dead though. Due to the inactivity they have gone from a Civil War mod to a Command and Conquer: Generals Mod. This will make everyone feel the tense action as they step from click here and there to a 1st person shooter.
Nem tudom honnét szedted elõ azt a leírást, de amit hiányos angol tudásommal ki tudtam bogarászni ebbõl a hírbõl az az, hogy valamikor augusztusban leálltak a mod fejlesztésével, vagy valami ilyesmi, mivel nem sokakat érdekelt.
Ez a második világháború bazz milyen történet kell ezen túl? Valós csaták feldologozása. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

don\'t panic
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Addig legalább háromszor le kell csíterezned Darkhorse-ot és Bencsit. Ha ez megvan, készen állsz...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ezt a mododt akarom letölteni. Valaki utána nézne hogy hol kell mert nem találom. köszike
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

don\'t panic
Nem tök mindegy, hogy hívnak? Te még attól ugyan az maradsz. A CoFB sem változott semmit attól, hogy most oda van írva a Sonic a CoFB elé. A név nem jelent semmit szvsz. Nem kellene ilyen külsõségekhez ennyire kötõdni. Sok klán megváltoztatta már a nevét a BF-ben, ilyen vagy olyan okból és attól még nem lettek más emberek, a népek megszokják egy idõ után az új nevet és minden ugyan úgy megy tovább.

...majd robbant...
BOCSI !

Magyar szerverek nagy része tört, de vannak kivételek. A public szerverek tudomásom szerint mind tört.

De ha a tRs helyett mittudoménmit mondanának, akkor ideges lennék...

LOL AXIS powaaaaa. Meg azért is nagyon jó ez a játék mert annak idején a sudden strikeot nyuztam. a legnehezebb taktikai stratégiai játék! De nagyon komoly volt. Szinte ugyanaz a BF mint a SS csak 3d-ben 😄Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Hétfõ
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet.
A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nõtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni.
Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell
gyantáztatni a lábam.
Tíztõl négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián
állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.
Kedd
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél.
A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik.
Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora
sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni.
A bicepszem akkorát nõtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.
Szerda
Öt zöld, tíz kék és hat piros.
A kozmetikus disznópörzsölõvel próbálkozott. Szerencsére idõben
elugrottam, de így ráégett a köpeny.
Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzõm kötelet adott a számba és vízisíelt.
Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.
Csütörtök
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros.
Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait.
Büszke vagyok. Én vagyok az elsõ ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzõm is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.
Péntek
Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros.
Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak.
Az öltözõben pánik tört ki, amikor állva pisiltem.
Ma egy kis mûtéten kellett részt vennem, ugyanis nõni kezdett a harmadik karom. Az edzõm szerint ennyi edzés után ez természetes.
Szombat
Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak
vizeletet a doppingszerek között.
A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba.
http://gaborszantai.co.uk/

De én egyébként is ilyen segítõkész emberke vagyok.
És szintén a HardWired-rõl a BFV zenék felsorolása:
The Kinks - »You Really Got me«
Bobby Fuller Four - »I Fought the Law«
Canned Heat - »On the road again«
Count Five - »Psychotic Reaction«
Creedence Clearwater Revival - »Fortunate Son«
Deep Purple - »Hush« Guess Who - »Shakin All Over«
Jefferson Airplane - »White Rabbit« (instrumental)
Jefferson Airplane - »Somebody to love«
Rare Earth - »Get Ready«
The Box Tops - »The Letter«
The Kinks - »All Day and All the Night«
Troggs - »Wild Thing«
Budapest Symphony - »The Ride of the Valkyries«
Edwin Star - »War«
Trashmen - »Surfin Bird«
Martha and the Vandellas - »Nowhere to Run«
http://gaborszantai.co.uk/
El Alameinen 14(!)-en álltak sorba a gépekért..
tutirekord...
Remélem te is annyi örömöt fogsz találni ebben a játékban, mint mi. Jó szórakozást!
Nos. Van egy kis petíció. A lényege az, hogy a magyar játékostársadalom írja alá minél nagyobb számban, annak érdekében, hogy egy-egy új játék a jövõben magyar nyelven is megjelenjen hivatalosan!! Írjátok alá vazze...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Modok amiket érdemes letölteni:
-Desert Combat 0.7 (iraki válság)
-Eve of Destruction (Vietnam)
-Battlegroup 42 (II.vh.)
-Forgotten Hope (II.vh.)
Nálam a sorrend is ez. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.