Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
te ember. jáccottál már egyáltalán a bf-fel? 😊))

www.battlefield.hu

Naja...
AirborneRanger
Ott a siege mod 😄 roxx 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Ennyit találtam róla:

Battlefield 1863 Changing Themes! - Mods
Posted by: shinyrory on 08-10-2003 at 21:04
(This News Item has been viewed 1409 times!)
BlackCloud from our hosted site Battlefield 1863 has contacted me with news that his mod is changing themes. The reason for this is becasue of the high inactivity in the mod. The mod is not dead though. Due to the inactivity they have gone from a Civil War mod to a Command and Conquer: Generals Mod. This will make everyone feel the tense action as they step from click here and there to a 1st person shooter.

Nem tudom honnét szedted elõ azt a leírást, de amit hiányos angol tudásommal ki tudtam bogarászni ebbõl a hírbõl az az, hogy valamikor augusztusban leálltak a mod fejlesztésével, vagy valami ilyesmi, mivel nem sokakat érdekelt.

Random_
Semmi története nincs?

Ez a második világháború bazz milyen történet kell ezen túl? Valós csaták feldologozása. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

majd csinaltatunk honfoglalas kori modot is. lehet frankon majd ijjazni meg parittyazni.

don\'t panic

Cobra.
akkor nézd meg a Pirates modot

Hide and fear, Cobra Commander is here !

imádom a korai háborukat. föleg a battlefield 1776-ra leszek kiváncsi!

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

erdos
Elõször teszteld már meg a multit plízz, aztán ha ráéreztél az ízére akkor már fogod tudni értékelni a modokat is.
Addig legalább háromszor le kell csíterezned Darkhorse-ot és Bencsit. Ha ez megvan, készen állsz...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Danny
Húúúú neked ennyire az agyadra ment a XX.század?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Fritz Von...
Kéne csináltatni Hariboval egy Battlefield 1848-49-es modot.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

most éppen a modokat olvasgatom. Battlefield 1863 <------
Ezt a mododt akarom letölteni. Valaki utána nézne hogy hol kell mert nem találom. köszike

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

erdos
Lehet hogy gyenge volt az akksija és csak be akarta bikázni a Zero-t. Aztán meg véletlenül összezárta a bikakábelt....

Biztos rájött, hogy túl nagy a baj és nem tudja megjavítani egy szem villáskulccsal. Így inkább leselejtezte a gépmadarat.

Fritz Von...

joreggelt

don\'t panic

AirborneRanger
LoL ez a videó 😄

Fritz Von...
Hívd nyugodtan csíternek. A többi mellékes.

Jajj, ne légy már ilyen izé..
Nem tök mindegy, hogy hívnak? Te még attól ugyan az maradsz. A CoFB sem változott semmit attól, hogy most oda van írva a Sonic a CoFB elé. A név nem jelent semmit szvsz. Nem kellene ilyen külsõségekhez ennyire kötõdni. Sok klán megváltoztatta már a nevét a BF-ben, ilyen vagy olyan okból és attól még nem lettek más emberek, a népek megszokják egy idõ után az új nevet és minden ugyan úgy megy tovább.

Hívj csak nyugodtan Blaster-nak, a Sonic a klánjelzés, de nem érdekes.

Borg kiszáll és javít...

...majd robbant...

BOCSI !
Igazán nincs mit.
Magyar szerverek nagy része tört, de vannak kivételek. A public szerverek tudomásom szerint mind tört.

Fritz Von...
ANGEL: aki a Viettel nem akar játszani, az struccpolitikát folytat. Merthogy amcsi izé, stb... Holott iszonyat fílingje lesz. Úgyhogy le mindenkivel, aki nem jön majd BFV-zni.

Fritz Von...
Na látjátok? Ezért nem megyünk multigaming klánba. Mert nem a saját neveteket, a COFF-ot említi meg az új kolléga, hanem pont azt, aminek igazából nem sok köze van hozzátok, mint csapathoz. Igaz, hogy mivel õ új, ezért nem tudhatja.
De ha a tRs helyett mittudoménmit mondanának, akkor ideges lennék...

Köszi sonic a kedvességedet. Rendesek vagytok. Mindent elkövetek hogy jó legyen a játék. Multiban lehet talizunk. apropó én is imádom(imádtam) a sonic játékokat! LOL AXIS powaaaaa. Meg azért is nagyon jó ez a játék mert annak idején a sudden strikeot nyuztam. a legnehezebb taktikai stratégiai játék! De nagyon komoly volt. Szinte ugyanaz a BF mint a SS csak 3d-ben 😄

ok! köszönöm segitségeteket! Megprobálok mindent.magyar szerverek törtek? vagy real key needed?

erdos
Egy kínai úszónõ naplója
Hétfõ
Reggel bevettem két sárgát, egy kéket és egy zöldet.

A napot lakásosztályon kezdtem, mert a felkészülés kezdete óta annyit nõtt a vállam, hogy nem férek be a konyhába. Tegnap is kifutott a tej, mert nem tudtam megfordulni.

Ezután a kozmetikusnál voltam, nagyon utálom, hogy naponta kell
gyantáztatni a lábam.

Tíztõl négyig edzés. Ma két világrekordot úsztam, de az olimpián
állítólag nem lehet áramot vezetni a medencébe.

Kedd
Három sárga, egy piros és egy Mao Ce Tung vitaminkoktél.

A kozmetikus kifogyott a gyantából az olajárrobbanás miatt. Most késsel próbálkozik.

Ma egy bukófordulónál belefúródtam a medence falába, mert akkora
sebességet értem el, hogy nem tudtam megállni.

A bicepszem akkorát nõtt, hogy olvashatatlanná vált a tetoválásom.

Szerda
Öt zöld, tíz kék és hat piros.

A kozmetikus disznópörzsölõvel próbálkozott. Szerencsére idõben
elugrottam, de így ráégett a köpeny.

Ma új gyakorlatot próbáltunk ki a medencében, az edzõm kötelet adott a számba és vízisíelt.

Este söröztem és kimentem egy focimeccsre.

Csütörtök
Hat kék, kilenc barna, és tizenöt piros.

Megborotválkoztam és kidobtam a Burda kínai kiadásait.

Büszke vagyok. Én vagyok az elsõ ember, aki a medencében elérte az egy Mach-ot. A hangrobbanás miatt kitörtek a medence ablakai, de az edzõm is boldog. Az 50 méteres világrekord ideje alatt úszok mindent 100-tól 3000 méterig.

Péntek
Tíz kék, kilenc barna, és harminc piros.

Ma úgy döntöttem, hogy megtartom a szakállam, az újságírók így legalább nem zaklatnak.

Az öltözõben pánik tört ki, amikor állva pisiltem.

Ma egy kis mûtéten kellett részt vennem, ugyanis nõni kezdett a harmadik karom. Az edzõm szerint ennyi edzés után ez természetes.

Szombat
Ma volt a doppingvizsgálat. A vizeletvizsgálat negatív, nem találtak
vizeletet a doppingszerek között.

A sportszövetség átsorolt a férfi csapatba.

Na, ennek a BVF trailernek van hangulata, ez meghozza a szkeptikusok játékkedvét is...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

erdos
Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: "béna vadász"..

Meglehet...
De én egyébként is ilyen segítõkész emberke vagyok.

Új BFV Trailer - by HardWired

És szintén a HardWired-rõl a BFV zenék felsorolása:

The Kinks - »You Really Got me«
Bobby Fuller Four - »I Fought the Law«
Canned Heat - »On the road again«
Count Five - »Psychotic Reaction«
Creedence Clearwater Revival - »Fortunate Son«
Deep Purple - »Hush« Guess Who - »Shakin All Over«
Jefferson Airplane - »White Rabbit« (instrumental)
Jefferson Airplane - »Somebody to love«
Rare Earth - »Get Ready«
The Box Tops - »The Letter«
The Kinks - »All Day and All the Night«
Troggs - »Wild Thing«
Budapest Symphony - »The Ride of the Valkyries«
Edwin Star - »War«
Trashmen - »Surfin Bird«
Martha and the Vandellas - »Nowhere to Run«

http://gaborszantai.co.uk/

Fritz Von...
Nagy a gyaynúm, hogy a Coff embert toboroz.

Robika
yoreggelit

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

erdos
Olyan szépen mondtad...

erdos
Én marha megint felmentem az EAUK szerverekre körbenézni...
El Alameinen 14(!)-en álltak sorba a gépekért..
tutirekord...

Szerintem nem érdemes elsõ körben beleugranod a modok nyúzásába, fõleg, ha a DC-vel nem akarsz játszani. Már csak azért sem, mert viszonylag kevés magyar szerver van, amin ezek a modok futnak (kivéve DC). Elõször próbáld ki az alap BF-et multiban. Ez is nagy élmény elsõre. Jó sok idõbe tellik, amíg minden pályát kellõen megismersz, szóval nem lesz unalmas ez sem. Szóval egyelõre elég lesz, ha letöltöd az 1.6-os peccset. Amennyire tudom, most a RTR sem igazán fut magyar szerveren, tehát ezzel sem tudsz játszani. Van kimondottan tankos pálya is egyébként. Próbálj meg pl. ma feljönni valamelyik magyar public szerverre. Ha problémád van a csatlakozással, itt a fórumon majd segítünk neked.
Remélem te is annyi örömöt fogsz találni ebben a játékban, mint mi. Jó szórakozást!

Fritz Von...
http://www.petitiononline.com/hungary/petition.html

Nos. Van egy kis petíció. A lényege az, hogy a magyar játékostársadalom írja alá minél nagyobb számban, annak érdekében, hogy egy-egy új játék a jövõben magyar nyelven is megjelenjen hivatalosan!! Írjátok alá vazze...

AirborneRanger
Hát jah BF aztán BG aztán FH és Experience World War II ezek a legprofibbak szvsz. Az utolsó talán túl reális de én azér szeretem 😄

Danny
Ja akkor szerintem is sima BF mondjuk fél évig. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
szerintem elsõ nekifutásra maradj a BFnél 😊)

www.battlefield.hu

Fritz Von...
'Reggelt! A tegnapihoz visszatérve: nekem ami rekord, az Székesfehérvár TESCO - Duna Plaza 32 perc. 😊))

Tudom hogy sokna a desert combatért vannak oda de 1 év sof2 után kicsit most kellemetlen lenne. Inkább a Második világháboru érdekel. Melyik modokat érdemes feltenni amelyik csak WW2-vel foglalkozik. Tankok powaaaaaaa

Elvileg van nekem igazi kulcsom! De még nem probáltam multiba. egyenlöre még letöltöm az össze kieget. azt felpakolom, majd utána a patchet,és a modokat. 😊

Thx

Danny
www.battlefield.hu -n mindegyiket megtalálod, de hogy valahova elirányít az tuti.

Danny
Szerintem a BF-et és modjait csak neten érdemes játszani. Semmi története nincs ugyanis a single-nek és csak buta botok ellen játszhatod ugyan azt mint amit a neten játszanál.

Modok amiket érdemes letölteni:
-Desert Combat 0.7 (iraki válság)
-Eve of Destruction (Vietnam)
-Battlegroup 42 (II.vh.)
-Forgotten Hope (II.vh.)

Nálam a sorrend is ez. 😊

erdos
A magyar szerverekre gyere, de elõtte olvasd el a battlefield.hu-n található etikettet. Ja és isten hozott a családban...

Random_
Egy pár pálya igen, de azért azok is multiban az igaziak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Üdv!

A külföldi szervereken csakis eredeti kulcsal tudsz játszani.
Az AI-t nem ismerjük mert multiban nyomulunk. 😊