Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
ez azért nem semmi?!
ez már - ha nem is nagy,de - elismerést jelent,hogy igen van Europában egy kis ország,ahol játszák a Battlefield-et.
És nem is akárhogyan! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
2004. Február 20. - BurnBaby | BF Gyorshírek
Nem akármilyen meglepetéssel szolgált ezúttal az EA Games a magyarországi közösség számára: a Battlefield Vietnam hivatalos oldala mostantól magyar nyelven is elérhetõ. A lapon további információt találhattok az I. Electronic Arts Hungary Battlefield LAN Party-ról is!
http://www.eagames.com/official/battlefield/vietnam/hu/events.jsp
Szuper.:😊😊
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
lámpák,dugo,sorompó,tömegnyomor,ami kell. 😄
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nem szeretek úgy elõzni, hogy nem tudom befejezni rendesen. Ha elkezdek elõzni akkor azt az adagot szeretem elfelejteni amit elõzök mert múltkoz is bekeveredtem 8 kamion közé. Elöl hátul négy nem kicsit nehéz volt kielõzni. Visszafele sütött a nap és alig volt nép. így tudtam a 140-et tartani az autópályán és az autóúton is. Néha kicsit többet is. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Persze meg lehet tenni gyorsabban is a távot, de azért autópályán nincs pofám 180-al menni mert azért az már nekem is meredek.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hiába, csak egy buta kukac vagyok... 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De akkor is ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Apám szívinfarktust kapott, siettem haza.
Falukban ,mellekutakon nyomni 150el, az a kemeny 😄
sõt apám volt fõnöke 2001-ben az M7-es felújításakkor:
Székesfehérvár központ (strand) -> Budapest Moszkva tér
20 perc (én is az autóban ültem, nem hittem a szememnek 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Meg a repülo dzsipp is! :-)
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

don\'t panic