Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és hogy vannak ehhez a játékhoz egy csomó mod. PL a battlegroup. Jácahtó single-be is?

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

Sziasztok. Én új vagyok a BF1942 terén. Én már lassan a Soldier of fortune 2 multiplayer éves játékosa vagyok és most kicsit más játékba is beletúom az orrom. Sztem jó ez a játék. Most töltöttem le a road to rome-t. Kérdésem az hogy külföldi serverre csak igazi kulcsal lehet felmenni? A patch amit lekell tölteni hozzá abba ha jól olvastam egyik oldalon az van irva hogy az AI javitva van meg egy csomó bug. Ez igaz?

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

reggelt!

ez azért nem semmi?!
ez már - ha nem is nagy,de - elismerést jelent,hogy igen van Europában egy kis ország,ahol játszák a Battlefield-et.
És nem is akárhogyan! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

HU.man Josy
jó reggelt 😊

Danny
Végre péntek 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

reggelt

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

erdos
Véleményem szerint ez azért elismerés a magyar BF közösség számára...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

HUman Soldier
EA Games BF Vietnam honlap - magyarul!

2004. Február 20. - BurnBaby | BF Gyorshírek

Nem akármilyen meglepetéssel szolgált ezúttal az EA Games a magyarországi közösség számára: a Battlefield Vietnam hivatalos oldala mostantól magyar nyelven is elérhetõ. A lapon további információt találhattok az I. Electronic Arts Hungary Battlefield LAN Party-ról is!

http://www.eagames.com/official/battlefield/vietnam/hu/events.jsp

Szuper.:😊😊

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

HUman Soldier
jóreggelt

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

skorpio7
Na jó éjt mindenkinek !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Iceman
És ez még csak a külváros😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

XV.kerbõl a XVI.-ba délután négykor 20 perc 77-es és 92-es busszal...10 km városban,de ahogy a busz megy van az 20 is 😊
lámpák,dugo,sorompó,tömegnyomor,ami kell. 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Cobra.
Hmm, mik a rendszámaitok ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pepti
ehh, Tata, Gesztenye fasortol, Tatabanya, Buzavirag utcaig 6,5 perc. 4 km autopalya, kb 7 km varos, lampaval, az egyetlen egyenes szakasz benne a palya. Mondjuk ehhez kellett a 130 varosban, 200 a palyan, kurva jo ido, ures varos, es hogy pont kifogjam az osszes zoldet (Egy pirosba belecsusztam :-() a lol az, hogy beraktam egy CD-t a garazs elott, mire beertem melozni az elso szam meg nem ment le :-)

Random_
Most hetente járok Kecskemétre. És nem szoktak csütörtökön sokan lenni. Bár odafele 1 óra volt az út, de volt köd is. Néha nagyon meredeken elõztem vagy 3 kamiont meg pár autót.
Nem szeretek úgy elõzni, hogy nem tudom befejezni rendesen. Ha elkezdek elõzni akkor azt az adagot szeretem elfelejteni amit elõzök mert múltkoz is bekeveredtem 8 kamion közé. Elöl hátul négy nem kicsit nehéz volt kielõzni. Visszafele sütött a nap és alig volt nép. így tudtam a 140-et tartani az autópályán és az autóúton is. Néha kicsit többet is. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ja és településeken szigorúan csak hatvannal táblától tábláig! Félegyházán 5 perc alatt jutottam át

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na jó de kecskemét-szeged szakaszon csak 30 km autópálya van a többi 70 az kétsávos.

Persze meg lehet tenni gyorsabban is a távot, de azért autópályán nincs pofám 180-al menni mert azért az már nekem is meredek.

Danny
Hát kész ez a csávó! Ultra Mega Híper LOL !!!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
ja ezt nézted 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

505thZajcev[PT]
nem toltottem le, de asszem ezt neztem a hirtv-n, kicsit nehez szo... 😄D

AirborneRanger

AirborneRanger
eredeti nem kell 😊 csak bf1942 😄

Nagyon szivesen.

fm
köszönöm a választ!

kell

0Fritz0
Mit akkor is? Asszem nem értem.
Hiába, csak egy buta kukac vagyok... 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Manson
Azt látom én is! Nem vagyok hüle...
De akkor is ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

fm
sry,csöppet offtopic,de a secret weapons-hoz kell az eredeti bf1942,vagy anélkül is játszható?

0Fritz0
Igen, a PB nem tudta frissíteni magát és kidobta az emberkét. Van ilyen, ez nem csít 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

A legjobb idõm Kaposvár Zalegerszeg volt, 1 óra 46 perc egy 1.1-es Renault 5-össel.

Apám szívinfarktust kapott, siettem haza.

505thZajcev[PT]
Jo ,bazzzeg autopalyan, ott konnyu 220 aztan sanyi....
Falukban ,mellekutakon nyomni 150el, az a kemeny 😄

Valen
Gyõr - Budapest 40 perc 😊)

sõt apám volt fõnöke 2001-ben az M7-es felújításakkor:

Székesfehérvár központ (strand) -> Budapest Moszkva tér

20 perc (én is az autóban ültem, nem hittem a szememnek 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

505thZajcev[PT]
detto:
Gyor-Nagykanizsa 2ora 5 perc 😄DD

Pepti
na ja, neked. De te mint tudjuk R.A.T.Y.I. vagy es meg autot vezetni sem tucc

Fritz Von...
Bazz Random! Az 5-ös úton 47 perc? Az szép!!!! Gondolom nem voltak sokan, mert általában az autópálya után olyan 1 óra 15-30 perc szokott lenni az út Szegedre... 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Meggymag
Naná!! Lopom a jó cuccokat a CBs ellenfeleink oldalairól 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

ja,hogy "más tolla"... 😊

Meggymag
Ki mondta, hogy én csináltam a képet 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

nyelvet tanulsz? 😊

HUmanBandi
Hü elég rettenetes ez a képminöség! :-)
Meg a repülo dzsipp is! :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

0Fritz0
Az igen, micsoda csöves! 😊

Meggymag
Vömm vömm!!

most lapozhattam vissza mit irtam 1000 eve

don\'t panic

Lyon
Azert egy Bf-tv meg hianyzik

Kovács legény
Bazzzzzz.....
LOL

www.czekoart.hu

Kovács legény
LOL

www.czekoart.hu

+t