Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
véjge felvedtekk naggyonn bõsszke vatyok ám bisza!
UI: (Kabbe)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Hide and fear, Cobra Commander is here !

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ez a klán-=

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
10 pont
a letöltés menü megvalósítása egyedi
a "klánról" menüpontot érdemes elolvasni 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

15:57:49 < HBS> ez a honlapja a -=
erdemes megszemlelni. kulon jutalom azoknak, akik megtalaljak a letoltes menupontot.

don\'t panic

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

BF-ben nem csinálja.House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
www.battlefield.hu

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
legalábbis volt már példa arra is, hogy eredeti játékkal nem engedett be embert "CD-key in use" hibaüzenettel
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

koszi annak, aki a linket berakta 😊
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
A gyerek hazaér az iskolából:
-Hanyast kaptá fiam ?
-Ötöst anyám ! BIP
-Hármast ! BIP
-Jó...egyest.
Anya:
-Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest ! BIP
Apa:
-Bezzeg amikor én iskolába jártam...BIP
-Apa, nem jártál iskolába ?
-Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok ! BIP

don\'t panic
Amikor elkezdtem BF-ezni, még a botok ellen is kihívás volt megnyerni egy-egy kört, fõleg azért mert a saját csapatban lévõ botok olyan hülyék voltak, hogy mindent nekem kellett csinálni.