Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
sInán%
véjge felvedtekk naggyonn bõsszke vatyok ám bisza!

UI: (Kabbe)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Úúúúúúú Bazzzzzz...ez igen komoly:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

HUman Soldier
Jobboldali kis négyzetbe van a letöltés.Battlefield írás mellet.Röhej.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Fritz Von...
És Fritz! Mentél? Akkor most már HBS-es vagy?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

HUman Soldier
Akko bf-be se engedne be ha nem lenne bepipálva..

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

HUman Soldier
Köszi csak most néztem hogy bevolt kapcsolva tûzfalam...azér is néztem hogy bf-be nem szokta csinálni.Egyébként már frissítettem.

Hát igen, a helyesírás nem az erõsségük

Cobra.
Most készült az oldal, ilyenkor még elnézhetõ 1-2 bug

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Meggymag
BISZTOS??? LOOOOOOOOOOOOOOL

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

0Fritz0
Ezen röhögtem egy jót:

Ez a klán-==- az én ötletem volt indult ez a klán: 2004.ll.19. az én vezénylésemmel.A fórumom vagy fórumonk mûködig...ott az admin Én>Rush és Chronic (unokatesóm) lényegében ez egy családi klán mert van egy SASmaster nevû tagunk õ a nagybáttyánk.De õ nem,BISZTOS hogy jön. 😄 ugy is jön !!Ugye ha most ezt olvaod akkor gyere!😊 na ennyit a klánról...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

AirborneRanger
vazze ez a -=<...>=- ez alig ismerõs mintha a DF klánnak is ilyen lenne

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Meeeegvan 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

aPa
qrva nagy az az oldal 😄
10 pont
a letöltés menü megvalósítása egyedi
a "klánról" menüpontot érdemes elolvasni 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

munka_gorilla
szép

0Fritz0
Pont ilyen egerem van!

15:57:49 < HBS> ez a honlapja a -==- klánnak!! http://hbs.fw.hu
erdemes megszemlelni. kulon jutalom azoknak, akik megtalaljak a letoltes menupontot.

don\'t panic

BurnBaby
nah azé túlzásokba ne essünk ,)))

www.battlefield.hu

Danny
Túltesz rajtam a srác, mi béjbe!?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

DonPapa
azt már meg sem merem kérdezni hogy bejelölted a multipalyerben amit kell ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

BurnBaby
vagy felmész újra és másodszorra frissít...

www.battlefield.hu

Kovács legény
szedd le a csítet😊
vagy pinged nagy
vagy frissíts újra

www.czekoart.hu

HUman Soldier
De komolyan mer idegesít.BF-ben nem csinálja.

Fritz Von...
De.

HUman Soldier
Nemtudjátok?:Felraktam dc-t és vmi punkbuster miatt kidob pedig frissítettem.

BurnBaby
viszont van számodra egy igen konstruktív javaslatom 😊 próbáld ki a gémet, meg mindent, és utána öntsd a kérdéseket 😊))

www.battlefield.hu

BurnBaby
nem eredeti: invalid cd key
használatban: cd key in use

www.battlefield.hu

"Not a valid CD-key", vagy valami hasonlót. Egy kulccsal nem lehet egyszerre 2-en játszani, de nem azonos idõben, vagyis külön-külön igen.

Meggymag
Rád nem tok haragudni 😊 Amúgy meg ne szólj bele a klán életébe!!!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Fritz Von...
Jó, tom. De ez vérszívás volt. 😊))

Jó ez az új film csak kár hogy nem lehet majd így játszani a BFVvel 😞

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

érdekes! mit ir ha nem gazi a cd key?

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

munka_gorilla
nem igaz
legalábbis volt már példa arra is, hogy eredeti játékkal nem engedett be embert "CD-key in use" hibaüzenettel

modnta hogy kiprobálták és simán ment

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

HUman Soldier
De!

Szereztem igazi cd kulcsot a BF-hez. azt mondta az illetö aki adta hogy ha 2 ember bemegy azonos kulcsal ami igazi akkor nem dob ki. Ez igaz?

erdos
Soksikert!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

munka_gorilla
Jó étvágyat!

Meggymag
Hát Fitz nagyon ráéreztél a dologra. Tényleg embert ill embereket toborzunk. Elég nagy sorozat van elöttünk elég sok meccsel és úgy érezzük, hogy 14 ember nem elég egy klánba erre. Így keresünk EREDETI BFel rendelkezõ egyéneket(kb 1-2 emberre gondoltunk) akik már egy ideje játszanak és úgy gondolják, hogy képesek játszani európa legjobb klánjai ellen a Coff színeiben. Eredeti BF ezért kell éppen mert máskülönben nem tud játszani. Ez nem vicc ez teljesen komoly. Tényleg emberre van még szükségünk. De persze minden jelentkezõt letesztelünk. Akit érdekel a dolog kérem keressen meg a 126-824-272-es ICQ számon a [email protected] ill ircen, quakeneten a #sonic.bf42csatin. Köszönöm Meggymagot hallottátok!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Kovács legény
JÓ NEKEM😊

www.czekoart.hu

Cobra.
Az olyan nagy szám ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
72k rusher 😄DDDDDDDDDDDDD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
jóneked

DarkHorSe
reggelt

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Kovács legény
Hájol!
Végre hazaértem!

www.czekoart.hu

Király a csapatmunka is !
Danny
Olyan történetre gondoltam mint ami pl a SOF2 vagy a Mohaa single-ben van.

Robika
eeee 😄 megaLoL az uj BFV trailer uber 😄
koszi annak, aki a linket berakta 😊

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Cigány háziasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, ami ha valaki hazudik, sípol.
A gyerek hazaér az iskolából:
-Hanyast kaptá fiam ?
-Ötöst anyám ! BIP
-Hármast ! BIP
-Jó...egyest.
Anya:
-Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest ! BIP
Apa:
-Bezzeg amikor én iskolába jártam...BIP
-Apa, nem jártál iskolába ?
-Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok ! BIP

don\'t panic

Az igaz, hogy nincs semmi története a single módnak, de én annak idején jókat játszottam úgy is. (Nem volt még netem.)
Amikor elkezdtem BF-ezni, még a botok ellen is kihívás volt megnyerni egy-egy kört, fõleg azért mert a saját csapatban lévõ botok olyan hülyék voltak, hogy mindent nekem kellett csinálni.

Egyébként van története, a pályák elõtt elmondja... fõleg offline.