Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiralis
Borzalmas napom volt. Hetedik nyolcadik órám ének, matek. Igazán felemelõ érzést keltettek így ketten bennem. 😊

De jó volt haza érni és ilyen boldog kis hírt olvasni, én is csatlakozom az elöttmszólókhoz, tehát sok-sok boldogságot kivánok nektek Freddy!

Dell power

0Fritz0
Gratula!!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

magillagorilla
GJ FreddyPapa!

Aláiirás

Fritz Von...
Freddy Koma! Sok-sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok nektek!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Danny
Ja és sok boldogságot a picihez! 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Nagyon sok finom bébipapit kívánok neki és grats...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Nem, errõl az elképzelésemrõl az egyesüléskor lemondtam !
😊
Akkor találtam ki azt, hogy az egész FoP engem hív meg !

3,5 kg, 53 cm, egy db csoda.

Pepti
Grat Freddy koma. Nehany kozelebbi adatot is megosztasz velunk? (tudod, ilyen kg, hossz, egyebek)

GanXstaZolee
Hajráhurrá gratula Freddy

Ilyenkor hogy is szokott lenni? meghívod egész FoP-ot inni?

Nyehehe, Phe4r Fop|Leena will rock you all ! 😄DDD

BurnBaby
grats itt is 😊

www.battlefield.hu

505thZajcev[PT]
Gratula nagypapi!!!!!! 😄D

Call Me FatherHawk !
😊)))

Danny
na jó csak valahol el kell kezdeni

Tuvok
nemtökmind1 ?

Danny
A kérdés inkább a sorrend lenne.

Tuvok
BurnBaby
ezt túlspiráztad kicsit ,) sima valami is elég ,)

www.battlefield.hu

Kovács legény
hali! gondoltam beírok,hogy írjak valamit:valami

www.czekoart.hu

BurnBaby
szerintem kell a cd is bár a fene se tuggya 😊 végülis a doboz tudja az okosságot (cdkey) ugye 😊) esetleg tedd fel a bf.hu fórum EA topicban a kérdést az illetékesnek 😊

a fop fórum meg nálam eléggé online 😊 refresh?

www.battlefield.hu

Hát nem tudom, engem idáig az összes shoutcast érdekelt, sõt szivesen segitek a szervezésben is ha kell. Ha nagyon nics rá jelentkezõ egy két coffost is tudok aki hajlandó lenne megkóstolni milyen is shótkásztolni, akár én is. Mellesleg D2MH-t ugyanakkora lelkesedéssel halgattam mint az NT-s közvetitéseket, (najo fél szemmel néztem mellette a Schindler listáját is 😊 tRs-t is hallgattam volna nyilván csak tegnap nem voltam akkor gépközelben.

Más: vasárnap szent ellenségünk ellen (WA) újabb csata.... ki akarja közvetiteni?

Cobra.
Egy kérdés: a belépéshez elég a cdkey-t tartalmazó doboz/füzet, vagy kellenek a cd-k is ?
Ja, és FoP fórum jelenleg offline (legalábbis nálam)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
jaja
csak igérget aztán eltünik ,)

www.battlefield.hu

bennem megvolt a jószándék, becsszó, de nem akart velem jönni. nincs igazság, azt mondta, hogy sokat és hülyeségeket beszélek. :-)))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Te ne magyarázz! Inkább vidd BB-t moziba ,)
voltál már az a38-on? az egy bár/táncihely/bûntanya/ukrán kõszállító. feltételezem a pult marad, és itatják a népet.
nyáron még csinos felszolgálok vóltak, szilikon mell, amit akarsz. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

De ott inni is lehetett .)
Danny
Azért a BF talin jóval többen voltunk 80-90-nél.

Egyébként nem is értem, hogy hogy gondolták ezt a 200 bf-est. Vagyunk összesen kb 150-en. Aminek a mobilizálható része kb 60%. Ez kb 80-90 ember...
Mindenki hozzon magával még egy embert...
Én csak próbálom a létszámot növelni. Bár a végén úgy is az lesz, hogy mindenki viszi majd a testvérét, sogorát, tankörtársát, szomszédját akik majd nyomnak pár DTK-s meccset, de a lényeg meg lesz. 200 fõ kiállítva ,)
BurnBaby
naugye! ,)

www.battlefield.hu

De örülök nagyon ,)
BurnBaby
szal nem lehetne inkább örülni annak ami adott? 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nem én szerveztem 😊 én pusztán örülök a ténynek. és nem tudom a fõdíjon kívül vannak-e és milyen nyeremények 😊

www.battlefield.hu

dobd fel a szervezõknek. ha 30 40 nem, de 10 biztos befér a költségvetésbe.

A másik meg az, hogy nem egy nagy nyereményt kellett volna csinálnotok, hanem a végén azok közt akik részt vettek a bulin véletlenszerûen tombola húzással 30-40 BF Vietnamot kisorsolni (tehát az utolsó is nyerhet ha vette a fáradságot, hogy elmenjen) az elsõ-második-hamadik csapat meg kapjon egy-egy kupát vagy valami ilyesmit azt kész.
BurnBaby
a verseny nem azzal lesz, de utána a BFV-t ki lehet ott próbálni pár órában bárkinek 😊 mind a 60 gépen az lesz. szal az is valami azért ,)

www.battlefield.hu

magillagorilla
szerintem akkor én pl. biztos nem mennék! 😉

Aláiirás

Szerintem biztos többen jönnének ha már a BF Vietnam-mal menne a gyilok...
BurnBaby
má montam frenkinek úgy lesz, csak amíg a kutya se írt a fopba kicsit aggódtam átterelni a népet egy üres fórumra ,) mostmá h megtörted a jeget talán valami 😊

egy a lényeg - ellenkulni!

www.battlefield.hu

én már írtam fop fórumra. Támogatni tudom BB javaslatát. bfhuról zavarj át mindenkit fopra. egy helyen gyûljön a nép.
szóval vakarjátok össze magatokat lusta banda, simán lesz belõle egy nem hivatalos bftali. aztán oly mindegy ki nyer, marháskodik egy jót a nép, szóval gyerünk emberek, bitos lesznek szép hostess lányok/fiúk (izlés és nemi hovatartozás fényében, nem kívánt törlendõ), lehet csorgatni a nyálat, püffölni a klaviatúrát, inni a bambit és nem utolsó sorban jól érezni magunkat.
na sipirc :-)

BurnBaby
más
nem véletlenül posztolt itt a minap fopék skorpiója egy igen terjedelmes szösszenetet arról, hogy már csak alig több mint 2 hét van az EA lanig, és hogy akik szeretnének részt venni, azok még idõben szervezõdjenek, hogy indulhassanak is.

Azt gondolom h komoly bizalmat fektet az EA a magyar bf közösségbe, amikor úgy gondolták megszerveznek egy ilyen rendezvényt, hardware parkot és nyereményeket biztosítanak hozzá.
Gondolom igen sokan megyünk is, de ahhoz, hogy a jövõben is értelmét lássák hasonló party-k szervezésének meg kéne mutassuk, hogy a magyar közösség igenis érdemes erre.
Ez pedig úgy lenne ideális, ha valóban fel tudnánk állni 20 csapattal, ahogy arra számítanak. Ez 200 játékost jelent. 7-8 csapatról már tudom hogy beregelt, de ez még ugye nem elég.

Adva vagyon a lehetõség, semmi más dolgunk nincs mint megjelenni, leülni a gépekhez és jól érezni magunkat.

Örömmel vennénk, ha azok a játékosok, akik tervezik hogy megjelennek a bulin, de nem indulnak, mert nincs csapatuk megfontolnák, hogy mégis összeálljanak a meccsek erejéig. A fun kedvéért, a tapasztalat kedvéért, és a magyar bf közösség kedvéért.

Továbbra is adva vagyon a FoPék fóruma, ahol létrehoztak erre egy külön topicot is. Nekem édes mindegy hogy ott, vagy a bf.hu-n, de valahol fogjatok bele srácok, mert én addig nem hagylak békén benneteket, amig nem látom azt a 200 lelkes arcot ,)

www.battlefield.hu

erdos
Jól van na, csak úgy kiesett a mondat a számból, nem kell minjá lehurrogni...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BurnBaby
nagyszerû hír
de én akkor is csak azokat a meccseket tudom/akarom vállalni, amit lentebb felsoroltam - eddig tart a kapacitásom.

minden egyéb esetben meggymagnak, tainak, pinknek, és a többi lelkesnek mondjátok 😊

www.battlefield.hu

erdos
Bizony én is mindig útólag hallgatom meg.
Pláne a két gengszter miatt...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Random_
Amúgy azt is érdemes megnézni mennyi ember szedte le utólag a közvetítéseket. Ugyanis én pl nem tudok winamp rádiót hallgatni mert le van tiltva és csak utólag letöltve hallgatom meg.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hi
tRs-nek grat
ime egy kép, döntse el mindenki hogy mit akar kifejezni (lámmáknak ajánlatos )
kép

Azokat is beleszámitottátok, akik letöltötték az mp3-at és ugy halgatták meg, mert én ugy csináltam és melette olvastam a logot. Igy is izgalmas volt.