Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó volt haza érni és ilyen boldog kis hírt olvasni, én is csatlakozom az elöttmszólókhoz, tehát sok-sok boldogságot kivánok nektek Freddy!
Dell power

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
és grats... 
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
😊
Akkor találtam ki azt, hogy az egész FoP engem hív meg !
😊)))

a fop fórum meg nálam eléggé online 😊 refresh?
www.battlefield.hu
Más: vasárnap szent ellenségünk ellen (WA) újabb csata.... ki akarja közvetiteni?

Ja, és FoP fórum jelenleg offline (legalábbis nálam)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nyáron még csinos felszolgálok vóltak, szilikon mell, amit akarsz. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
egy a lényeg - ellenkulni!
www.battlefield.hu
szóval vakarjátok össze magatokat lusta banda, simán lesz belõle egy nem hivatalos bftali. aztán oly mindegy ki nyer, marháskodik egy jót a nép, szóval gyerünk emberek, bitos lesznek szép hostess lányok/fiúk (izlés és nemi hovatartozás fényében, nem kívánt törlendõ), lehet csorgatni a nyálat, püffölni a klaviatúrát, inni a bambit és nem utolsó sorban jól érezni magunkat.
na sipirc :-)
nem véletlenül posztolt itt a minap fopék skorpiója egy igen terjedelmes szösszenetet arról, hogy már csak alig több mint 2 hét van az EA lanig, és hogy akik szeretnének részt venni, azok még idõben szervezõdjenek, hogy indulhassanak is.
Azt gondolom h komoly bizalmat fektet az EA a magyar bf közösségbe, amikor úgy gondolták megszerveznek egy ilyen rendezvényt, hardware parkot és nyereményeket biztosítanak hozzá.
Gondolom igen sokan megyünk is, de ahhoz, hogy a jövõben is értelmét lássák hasonló party-k szervezésének meg kéne mutassuk, hogy a magyar közösség igenis érdemes erre.
Ez pedig úgy lenne ideális, ha valóban fel tudnánk állni 20 csapattal, ahogy arra számítanak. Ez 200 játékost jelent. 7-8 csapatról már tudom hogy beregelt, de ez még ugye nem elég.
Adva vagyon a lehetõség, semmi más dolgunk nincs mint megjelenni, leülni a gépekhez és jól érezni magunkat.
Örömmel vennénk, ha azok a játékosok, akik tervezik hogy megjelennek a bulin, de nem indulnak, mert nincs csapatuk megfontolnák, hogy mégis összeálljanak a meccsek erejéig. A fun kedvéért, a tapasztalat kedvéért, és a magyar bf közösség kedvéért.
Továbbra is adva vagyon a FoPék fóruma, ahol létrehoztak erre egy külön topicot is. Nekem édes mindegy hogy ott, vagy a bf.hu-n, de valahol fogjatok bele srácok, mert én addig nem hagylak békén benneteket, amig nem látom azt a 200 lelkes arcot ,)
www.battlefield.hu

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
de én akkor is csak azokat a meccseket tudom/akarom vállalni, amit lentebb felsoroltam - eddig tart a kapacitásom.
minden egyéb esetben meggymagnak, tainak, pinknek, és a többi lelkesnek mondjátok 😊
www.battlefield.hu
Pláne a két gengszter miatt...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

)