Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legfontosabb meccsek közvetítését - és elnézést, de az én megközelítésemben a magyar válogatott meccsei, a magyar vonású CB kupadöntõk és a CB ladder top 5 meccsei érdekesek általában - továbbra is megszervezem.
www.battlefield.hu
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
www.battlefield.hu
Na meg szerintem egy kicsit neheztelnek is ránk, amiért kiejtettük õket az EC-ben való továbbjutásból.
Gondolom szeretnének e-miatt is törleszteni, de van rá esélyünk, hogy ez ne sikerüjön nekik.
tudom 😊Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
nembaj😊 informálódjatok😄
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
SOD - GOE (215-156)
SCB - GLA (279 - 107)
ami azt jelenti, hogy az elsõ kört magabiztosan hoztuk, így elsõ helyen állunk a csoportban! JUHHÉJ!😊
a csoporton belül akiktõl igazán nagy ellenállást várhatunk az a SOD és a GOE klán. Rájuk érdemes odafigyelni.
Az eddig eredményünkért grat mindenkinek, jó érzés látni, hogy elsõként vezetünk egy listát😊 mint a nagyok😄
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
www.battlefield.hu
Lenne egy keresem hogy hogyan lehet azt megcsinalni hogy felallok a repulo pl b17-es szarnyara.es hiaba korrigalok akkor is leesek!!!
Hell Is Burnin\'

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Én személy szerint nagyon szívesen jelentkezem a feladatra és akkor nem kell Freddynek illetve Peptinek megszakadnia a meló alatt....jó lenne még 3-4 ember aki vállalná mert nyomhatnánk nyugodtan és biztosan lenne aki mindig ráérne...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Gratulálok a tRs-nek, szép volt fiúk és csak így tovább.
Kár, hogy nem volt közvetítés, mert szívesen meghallgatnám.
Remélem, hogy mi is nyerünk vasárnap, de nem lesz könnyû dolgunk az biztos.

Divx AC3
Divx 5.11
DivxG400 2.7
OGG DS 0995
Power DVD 4.0 PRO EX
Quick Time Pro 6.0
WMplayer 9.0 for XP
Xvid Dec - 160703
Indeo 5.11
Winamp 5.0 (legújabb)
nekem ezekkel nincs semmi bajom, film lejátszásra meg a mplayer2.exe-t használom 😊), amit kell lejátszik, amit meg nem ismer azt vagy letölti a netrõl v. annyira nem érdekes akkor a film/video 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Én idáig mindent gond nélkül meg tudtam nézni, ami ezen nem megy, az úgyis valami nagyon gagyi codecket használ, amit jobb messzirõl elkerülni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ice: THX 😊))
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Marha izgi volt belürõl...
Jó Éjt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ha kaptunk volna sótkesztet, akkor mindenki izgulhatott volna, megérte volna a dolgot...

tRs vs.
neXus : 276 - 113the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Kira volt! Ratyi Fritzet jól le is TKztam, ablakból visszapattant a gránát és lehetetlen ivben pont rá esett
!
Viccet féretéve jó kis meccs volt, és izgalmas!
Go, Go
!the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Összességében egy fasza kis meccs volt, szimpatikusak voltak az ombrék.
Összesítést majd nálam figyelmesebb ember beír... 😊))
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ha akarsz ogm-et és mkv-t, akkor http://dl.matroska.org/packs/Matroska_Pack_Full_v1.0.1.exe
Hide and fear, Cobra Commander is here !