Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
igazán örömteli a lekesedés, sõt, azt is tudom h a sótkeszterek akár 8 embernek is szívesen közvetítenek (amúgy a d2mh-t 19en hallgatták - legalábbis amikor freddy megnézte), de sok melóval, szervezéssel, stb jár, amit vhogy senki nem akar felvállalni. tehát a sok lelkes ne erkölcsileg, hanem gyakorlatban támogassa a projektet, és akkor menni fog 😊)

a legfontosabb meccsek közvetítését - és elnézést, de az én megközelítésemben a magyar válogatott meccsei, a magyar vonású CB kupadöntõk és a CB ladder top 5 meccsei érdekesek általában - továbbra is megszervezem.

www.battlefield.hu

igy van, annyira nagyon nem erdeklik szvsz az embereket a sotkasztok. osszesen 10-unket erdekelt a ti meccsetek, 8-an akik hallgattak, meg minket kettonket (akik meg nem hallgattak, azok szvsz sajnalhatjak, mert egy nagyon jo es izgalmas meccs volt). Rank is tegnap BB, SirG, Meggymag es Blaster volt kivancsi (legalabbis ha jol emlekszem a nevekre, bocsi, annyira nem neztem megmondom oszinten, inkabb a meccsre koncentraltam), legalabbis csak ok voltak bent irc-en.
Pink Tiger
ezt nem értem... ?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

csak az nem aki hallgatja...D2MH-t 8-an hallgattuk....

Pink Tiger
én ezt támogatom, legyen minden meccs közvetítve... szerintem lenne elég sótkasztos ember rá

Danny
Vadászok 😄DDDD

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Ismerem õket, hát hmmm.... nagy kalappal! ,)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Pink Tiger
én is gratulálok trs-nk!

Random_
Én úgy gondolom nagyon kétesélyes a dolog és ha nem csinálunk alapvetõ lámaságokat akkor nyerhetünk. Sajnos viszont elõ szoktak fordulni félreértések és egy ilyen kicsi dolgon is nagyon elcsúszhat a csata.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
úgy érted h mindent meg fognak tenni h jól elpicsázzanak? ,) magam is így sejtem. de hát törjön bele a lelkesedésük ,)

www.battlefield.hu

A WILD_A lesz az ellenfelünk, akik pestiesen mondva, nem piskóták.
Na meg szerintem egy kicsit neheztelnek is ránk, amiért kiejtettük õket az EC-ben való továbbjutásból.
Gondolom szeretnének e-miatt is törleszteni, de van rá esélyünk, hogy ez ne sikerüjön nekik.

Danny
tudom 😊

Robika
Yoreggelit mindenkibe

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Danny
Köszönjük a gratsokat már ránkfért ez a gyõzelem egy nagy klán ellen. 😊

braincruiser
én láma😊 ezt a saját fórumunkba akartam😄
nembaj😊 informálódjatok😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

braincruiser
Lejátszódtak a csoportunkon belül szereplõ klánok közötti elsõ körök. (Battle of Bulge)

SOD - GOE (215-156)
SCB - GLA (279 - 107)

ami azt jelenti, hogy az elsõ kört magabiztosan hoztuk, így elsõ helyen állunk a csoportban! JUHHÉJ!😊

a csoporton belül akiktõl igazán nagy ellenállást várhatunk az a SOD és a GOE klán. Rájuk érdemes odafigyelni.

Az eddig eredményünkért grat mindenkinek, jó érzés látni, hogy elsõként vezetünk egy listát😊 mint a nagyok😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

thx:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

magillagorilla
hogy lehet megcsinálni, hogy leessél?
ez a kérdés?

'reggelt amúgy!
gj Traktorosok!

Aláiirás

HUman Soldier
Repülés közben?

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

BurnBaby
idõ, szerver (adminnal), kommentátor, közönség - ill részleteiben kb ezek

www.battlefield.hu

DJ_HELL
Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggggelt Battttttlefiiiiiield!!!!!!!!!
Lenne egy keresem hogy hogyan lehet azt megcsinalni hogy felallok a repulo pl b17-es szarnyara.es hiaba korrigalok akkor is leesek!!!

Hell Is Burnin\'

HUman Soldier
reggelt,grat TRS!

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Öööö jó lenne tudni,hogy mi is kell a shoutcasthoz,és kellene még pár ember közvetítõnek és mehetne minden magyar meccs élõben....

Én személy szerint nagyon szívesen jelentkezem a feladatra és akkor nem kell Freddynek illetve Peptinek megszakadnia a meló alatt....jó lenne még 3-4 ember aki vállalná mert nyomhatnánk nyugodtan és biztosan lenne aki mindig ráérne...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

erdos
reggeltet.
Grat tRs!!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Danny
Kivel játszotok? Jó reggelt!

Ransom
Gratula tRs!!!

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Jó reggelt!

Gratulálok a tRs-nek, szép volt fiúk és csak így tovább.
Kár, hogy nem volt közvetítés, mert szívesen meghallgatnám.
Remélem, hogy mi is nyerünk vasárnap, de nem lesz könnyû dolgunk az biztos.

Mr Manson
thx

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grta -tRs-

Mr Manson
ReggelT!

reggelt

Valen
BSPlayert felejtsd el de gyorasan 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
nálam ezek vannak fent és nem ütközik semmivel:

Divx AC3
Divx 5.11
DivxG400 2.7
OGG DS 0995
Power DVD 4.0 PRO EX
Quick Time Pro 6.0
WMplayer 9.0 for XP
Xvid Dec - 160703
Indeo 5.11
Winamp 5.0 (legújabb)

nekem ezekkel nincs semmi bajom, film lejátszásra meg a mplayer2.exe-t használom 😊), amit kell lejátszik, amit meg nem ismer azt vagy letölti a netrõl v. annyira nem érdekes akkor a film/video 😊)

AirborneRanger
Lejátszóhoz tedd hozzá a BSPlayert 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Jóreggelt megyek suli 😞 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Cobra.
Én a legújabb DivX-et és az ffdshow-t ajánlom videocodecnek, hangnak AC3, ha kell akkor oggvorbis, feliratozást pedig vagy VobSub vagy van az ffdshow-nak saját feliratozója, csak a config alatt be kell kapcsolni. Plusz a lejátszók, pl: WMP9, Quicktime, Realplayer, PowerDVD
Én idáig mindent gond nélkül meg tudtam nézni, ami ezen nem megy, az úgyis valami nagyon gagyi codecket használ, amit jobb messzirõl elkerülni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hamed
Én meg ace-t használok és minden megy. Ésszel kell felpakolni a szükséges codeceket, nem egybõl maximum install.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Fritz Von...
Én az SLD codec pack-ot használom. Tökéletesen megy filmmel-játékkal. Az ACE egy fos... 😊

Ice: THX 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

két nappal ezelõtt vmelyik topicban olvastam hogy azért nem megy vmelyik játék, mert akad az ace mega codeccal.ilyen már nekem is elõfordult több játéknál, pl:worms3d meg még kettõ, de a nevükre már nem emléxem.csak arra, hogy sokan írták hogy meghatározatlan eredetû hibával kilép desktopra, és a megoldás az volt, hogy ace mega uninstall.viszont akkor nem tudok minden videofilmet megnézni.úgyhogy most is fenn vann.és ennek alternatívájaként említett vki egy progit, de sajnos elfelejtettem a nevét és már egy csomó topicban visszaolvastam, de nem találtam meg azt a hozzászólást!

Iceman
Grat a trs-nek.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Mr Manson
Az tuti, fort a levegõ az utolsó percekig mindkét körben. Néha levegõt se mertem venni!
Marha izgi volt belürõl...

Jó Éjt!

Fritz Von...
Jah. Cserébe ezért utána megmentettem ennek az igazán õgy Mansonnak az életét az ablakból. 😊)

Ha kaptunk volna sótkesztet, akkor mindenki izgulhatott volna, megérte volna a dolgot...

Danny
Én meg pause közben 2 percen keresztül néztem gránáttal a kezemben azt a csávót aki 2 percel késõbb telepumpált az õ kis stg-jének ólomdús áldásával. 😄DDDDDD

Mr Manson
tRs vs. neXus : 276 - 113

Mr Manson
Jaja!
Kira volt! Ratyi Fritzet jól le is TKztam, ablakból visszapattant a gránát és lehetetlen ivben pont rá esett !
Viccet féretéve jó kis meccs volt, és izgalmas!

Go, Go !

Fritz Von...
Thx aPa! Nyertük a meccset. Végig nagyon izgalmas volt, az utolsó 35 mp-ben pörgettük le õket axisként. Alliedként meg fragre mentünk a végén, így azt a kört is hoztuk. 😊))
Összességében egy fasza kis meccs volt, szimpatikusak voltak az ombrék.
Összesítést majd nálam figyelmesebb ember beír... 😊))

Valen
Most nálunk is méghozzá JÉG cca 0,5 cm árt,érõjûek .))

Cobra.
Steweee milyen formátumú videókat akarsz nézni ?
Ha akarsz ogm-et és mkv-t, akkor http://dl.matroska.org/packs/Matroska_Pack_Full_v1.0.1.exe

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hát nem ez volt, de azért köszi.

HUman Soldier
Nálunk 18.-ba még mindig esik.