Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gond, hogy BF-ben pl. sokkal jobb egér+bill.-el repülni, mint Joy-jal 😊), DC-ben meg a helikoptert egyenesen lehetetlen irányítani Joy-jal 😊
De pl. a vérbeli repülõgép szimulátorokban (Lock-On, Jane's F18, FS 2004, IL2 Sturmovnik, stb.) ott nagyon király az hogy rezeg, meg hogy ellen kell tartani egy nagyobb viharban, meg amikor dugóhúzóba kerülsz, akkor igazán meg kell fogni, hogy ki ne tépje a kezedbõl a kormányt 😊)
Az X-Wing vs Tie Fighter + X-wing alliance-ban is jól érvényesül.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Összesen 4-en voltunk Coral Sean, erre játék közben Chronic átállt hozzánk harmadiknak. Szilveszter egyedül maradt és rám szavaztatott, mert lelõttem. Mivel három szavazat kellett a kickhez -gyors fejszámolás után- rájöttem hogy a csapattársak okosak voltak és igent nyomtak. Két percre rá meg mind leléptek a szerverrõl...
Egyszerûen imádom az ilyen IQ-huszárokat!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Nagy vagy Freddy!!!
Az egész családnak jó egészséget!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Freddy: Grat, szép "munka" volt.
Egészséget a babának, mamának.

Aláiirás
Aztán nem a gép elé ültetni egybõl!!! Mesélni neki! A 2-ik VH jó is lesz😊))
www.czekoart.hu
képet+élõ rádióközvetítést+pulzusszám,vérnyomás+2 shoutcastot a nap 24 órájában

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nálunk a szegény hetesnek a hiányzókat sms-ben kell elkülenie az öfõnek.
Dell power

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

ui:ne jáccá babázzá 😄
tiszta õskor
FreddyHawk grat, akkor pár év és megalakíthatod a FreddyHawk klánt 😊)
PapiHawk gratula a kiccsajhoz 😉
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Szép "munka"! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Legalább itt nem kellett csítet használnod, hogy gyõzzél...😊
http://gaborszantai.co.uk/